Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 19:55:27
|
|
|
|
AnaAna1
|
dobro je :) sad je vec bolje ne mogu vise da pohvatam ko je sta pisao, kad ides na UZ?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 20:45:57
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bićeš ti dobro sve su to čari trudnoće Moj test je kupljen! sutra ujutru vam javlajm novosti, dali su ili ništa od njih
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 21:17:46
|
|
|
|
AnaAna1
|
Oooooo Bubo dobro je Ej meni danas temperatura preko dana bila 36.9 a inace mi je preko dana uvek 36.3-36.6, samo kad sam bolesna dodje do 37... ali ajde sad da ne izmisljam kao neke simptome jer me i stomak malo ziga ali mislim da je kod mene sve to iz glave ja mogu da umislim sve da sad neko kaze da je simptom trudnoce padanje sa kreveta ja cu sigurno da padnem podsvesno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 21:57:37
|
|
|
|
marinchica
|
samo da se javim,pijem ocajnicu, ali jednom dnevno uglavnom. ne znam jel mi se cini ili ne, ali nesto jurim muza od kad je pijem a tek je prosla .
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 22:01:51
|
|
|
|
BubaBubica
|
Oooo marinchice, samo tako, samo tako! Vrlo moguće. Vraća hormone u normalu tako se povećava i želja za khm
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 22:08:19
|
|
|
|
marinchica
|
hahaha, izgleda. Crkla sam od smeha juce, dosli s posla umorni, ja juhuhuhuhu, kaze muz :"Ju, zeno bre, sta ti je???" "Nista, cuti tu i dodji ovamo". Ali kako je on to rekao, to se ne moze prepricati, ko da sam neku babu a ne muza ustinula za dupe, pa se iznenadila. Zazvucao je nekako...penzionerski moralno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 22:49:46
|
|
|
|
vocicana
|
Uz sledece nedelje, a Ana pisala sam u bazalnoj temi. Hajde devojke, navijam!!!!! Dobro sam, malo sam bolje. Nisu bas cari, msm trudnoce, bas sam danas bila nikakva, a sada se osecam otprilike kao da me je voz pregazio. Uskoro odoh u carobno trudnicko zakucavanje u krevet! Sve vas je vise cekalica, idemo sve zajedno u teme!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 22:51:11
|
|
|
|
vocicana
|
Maco, ocajnica je super, ja je pila, dovoljno je jednom da se tako otkacis , mm je najbolji primer kada bi mogao da isprica sta sam radila
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 23:23:34
|
|
|
|
marinchica
|
Iskreno, strah me da je pijem tri puta kako pise u uputstvu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 7:24:57
|
|
|
|
vocicana
|
Onda ces prijaviti bolovanje zbog raznoraznih "iscasenja I povreda" ako me razumes , ovako ti je dosta jedna solja caja dnevno. Dobro jutro devojke!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 7:26:02
|
|
|
|
vocicana
|
Bubo? Ja cekam!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 7:59:46
|
|
|
|
AnaAna1
|
Takodje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:04:42
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ne znam sta se desava, molim te mi reci da li ti je izaslo da sam prihvatila zahtev za prijateljstvo. Msm da jesam, ne znam koliko sam puta kliknula. Sta je ovo nemam pojma. Spava spava ona. Jakoooooo, sada sam ja gora od svih vas zajedno
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:10:12
|
|
|
|
AnaAna1
|
Nisi me prihvatila, nesto zeza. Probaj ti meni da posaljes. Ej cuti tu tebe nismo mogli da namolimo da uradis test posle 10 dana kasnjenja
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:13:34
|
|
|
|
vocicana
|
Istina priznajem. A pisala sam, znas jutro kada sam radila test, okrenula sam onu stranu gde treba crtice da se pojave, da ne gledam, u strahu da sam se mozda izradila(paranoja), posle toliko meseci pokusavanja. Sve sam ja to mislila odmah I sada cu ja, kada hocu tada ce biti, mucak!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:15:40
|
|
|
|
vocicana
|
Jesam izgleda, prikazuje kao nasi zajednicki prijatelj je Buba I ona je trenutno odsutna. Jesam znaci, kliktala sam ko zna koliko puta. Nesto nije u redu. Kada sam htela da ja tebi posaljem zahtev, tako je izasko.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:27:15
|
|
|
|
AnaAna1
|
Odoh da doruckujem dok se Buba probudi, kako se ne upiski u krevetu ovoliko dugo?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:29:55
|
|
|
|
vocicana
|
Meni stvarno nije jasno. , ja sam upisanko ...strasno! Idem I ja nesto da pojedem.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 8:55:34
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bože trudna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem!!!! Test pokazao ali, izgleda da je ovulacija bila kasnije pa se jeeedva vidi druga, na prvi mah čak sam pomislila da je nema, ostavim test, pogledam ponovo, nazire se. Jel se to meni čini? Ne!! Tu je ! Nije evaporcijska, mada se tako vidi ali je rozeeeee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:01:59
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hahahaha, sad kad ja imam vesti vas nema!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:13:37
|
|
|
|
AnaAna1
|
Aaaaaaaa bravooooooo :* Evo ja prva da cestitam ovde Epa svaka cast, iz prve!!! Jos 3.bebac, ti si moj idol hahahah Ajde vucite i meneeeeee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:19:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Aaaaaaa divnooooo bubice, čekamo te u trudničkim temama Znam kolika je to sreća. Vuci ostale tvoje drugarice jakoooo... Sreća sreća radost!!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:22:42
|
|
|
|
BubaBubica
|
Naravno da vučem jajjače što mogu! Ima da sve odemo iz ove teme kao što je Voci rekla! Jel vi vidite drugu crticu?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:23:01
|
|
|
|
sonyasha
|
Bubice, čestitam i neka ti je školska trudnoća! Naravno da se vidi crtica!
< Poruku je uredio sonyasha -- 16.8.2015 9:24:13 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:25:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Čestitam Bubo, vidi se druga crtica!!! Laku i školsku trudnoću ti želim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
ime za Decaka- koje Vam je najlepseSasa.PFilip (
34%)
Mateja (
38%)
Marko (
28%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!