|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
14.8.2015 14:45:47   
AnaAna1
Ja sledeci mesec idem na folikulometeiju user posted image
Naravno pod uslovom da dobijem u cetvrtak user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 351
14.8.2015 15:57:39   
vocicana
E pa neces! Da Bog da ne dobila!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 352
14.8.2015 17:23:57   
vocicana
Razumem te, da si nervozna, ja sam na pocetku pa mi dodje dan da bi iz koze izasla. Da ne tupim previse na ovoj temi. Dovodim ove cekalice, pa hajde covece da vidim jos koji pozitivna testic do kraja avgusta. Ja vam dolazim tamo sledece nedelje, ali nemoj da nas zaboravisuser posted image , javljaj nam se I kada bebironac dodje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 353
14.8.2015 17:28:27   
vocicana
Lep moja Didy, saljem ti 100% pozitivne enrgije, punu torbu folikula I jos vecu torbu punu osmeha! Lepo I detaljno se ispregledaj, budi strpljiva I temeljna, srecica jos nije dosla ali doci ce

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 354
14.8.2015 17:32:13   
BubaBubica
user posted image još nema! Popila sam pre podne šumeću magnezijuma pa sada nema ni grčeva. user posted image Mislim, meni ide u korist user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 355
14.8.2015 18:19:24   
vocicana
Superiska, pa to zelim da cujem. Navijam drugarice, uradi ujutru testic, hajde ako jento prvi dan kasnjenja a vidim da si nestrpljiva. Ja sam bila najgora od sve dece. Nisam ni htela da ga radim user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 356
14.8.2015 18:50:13   
AnaAna1
Danas sam bila kod drugog doktora u domu zdravlja jer me je ova juce istraumirala svojim dernjanjem (ovog puta na preporuku i super je) i reko mi je sutra da dodjem da me pogleda na UZ, a da sledeceg meseca odradimo folikulometriju po prvi put,sto mi baaas odgovara jer mm nece da bude tu bas tih 10ak dana oko ovulacije ali bi mogo da se zaleti kuci pre pucanja folikula user posted image a taman sam mislila dabplatim privatno folikulometriju sledeceg meseca da ga nebi propustili jer bi mogo samo 1 dan od tih 10 da se zaleti kuci user posted image ej a jel cu da budem bas kreten ako sutra (10.dan posle O) uradim test, cisto ako je user posted image da ne idem na UZ da se maltretiram user posted image ??? Malo je rano, a? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 357
14.8.2015 20:48:36   
Yellena008
Ana mozda je rano...sacekaj jos malo...znam da te zanima, mi cekalice smo nestrpljive ali nije ti jos vreme...pusti jos koji dan pa da ti lepo pokaze user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 358
14.8.2015 21:11:02   
bumba
Moj stav je da sam radila i cu raditi test prije ocekivane mece...Ciklusi su mi na 26-27 dana ....23 dc beta bila 90....Prirodna trudnoca
Meni nista ne znaci cekati da kasni...Samo sledeci put betu necu raditi vec samo testicuser posted image

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 359
15.8.2015 7:59:20   
AnaAna1
Negativan je bio naravno, nisam ni ocekivala da mi pokaze nesto ovako rano nego eto malo da me prodje volja da ubijem dosadu dok cekam jos 4 dana haha

Sad dodjoh sa UZ, kaze doktor da je sve ok generalno aliiii maaalo je zadebljan endometrijum i to moze da mirise na trudnocu ali jos je rano, tako da cekamooo user posted image ili user posted image pa sledeci mesec folikulometrija

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 360
15.8.2015 8:22:07   
AnaAna1
I samo da kazem da je debljina endometrijuma 15mm 10.dan posle ovulacije, ako to nesto moze da znaci :)

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 361
15.8.2015 8:37:51   
vocicana
Pa znaci, ali sacekaj, malo budi strpljiva.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 362
15.8.2015 8:42:00   
BubaBubica
Od mog testa naravno opet ništa user posted image Trknuću u apoteku danas definitivno, ako ne budem toliki baksuz i sutra dobijem, zato i ne žurim sa njim. Ako i jesam trudna, neće nigde pobeći. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 363
15.8.2015 8:45:00   
AnaAna1
Ko da bude strpljiv? Ja? user posted image user posted image user posted image teze malo user posted image nestrpljiva sam po prirodi user posted image

Direktna veza do poruke: 364
15.8.2015 8:52:13   
BubaBubica
Ako imaš one testove i ja bi tako user posted image user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 365
15.8.2015 9:12:41   
vocicana
I ja sam tako radila pa sam resila da sacekam. E a onda sam se I precekalauser posted image [sm=smiley4.gif da su me pitali pa kada ces da ga radis, ja sam se onda plasila da ne zateknem opet negativan odgovor bez obzira na simptome koje sam imala.]

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 366
15.8.2015 10:33:21   
IVA 11
Zdravo drage drugarice. Kako ste? Srećno svima i puno pozitivnih testova želim. Mi ne odosmo na insemnaciju, jer smo bili bolesni, pa ostavismo za septembar. Do tad prirodni radovi, pa ako bude-bude. Plodni dani su mi zvanično od juče počeli, O očekujem za dva dana, pokrićemo sve, pa dako ne dobijem :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 367
15.8.2015 11:20:32   
vocicana
Dace Bog da ne dobijes, uh, uh, da bude sto viseuser posted image , bas me to raduje. Jedino me sve danas radujete VI devojke. Dan mi je grozan, poceo je svadjom, pa mi prija da citam vase postove, divne ste. Ja sam punouser posted image od jutros.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 368
15.8.2015 11:39:01   
AnaAna1
Ne smes da budes user posted image vockice jer si user posted image !!! I to mora stalno da ti bude u glavi! user posted image
Kad bese ides da cujes srculence na UZ?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 369
15.8.2015 11:45:43   
BubaBubica
Meni se stalno uveče plače user posted image uzimaj vitamine, magnezijum i kompleks vitamina B opušta, neće da ti škodi a pomoći će ti puno. Znam kako ti je draga, samo duboko disanje i misli na lepe stvari, proćiće i prvo tromesečije user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 370
15.8.2015 11:48:42   
suzi kju
Vocicana mani se nerviranja i ruznih misli, nebitne ljude koji te nerviraju izbaci iz zivota.
Sad u tebi raste jedan zivot koji je vredan toliko da sada mislis samo na ti tačkicu i sebe.
Glavu gore!

Ostale crtice bacite se na posao, polako ali sigurno, do cilja se uvek dođe, samo nema nerviranja a ni odustajanja.

Direktna veza do poruke: 371
15.8.2015 12:34:13   
vocicana
To je nesto sto mi drugi reziraju svakog dana, nekada manje nekada vise. Mnogo sam tuzna I nema te misli koja me moze podici sada. Bez obzira na bebu I sve, previse sam razocarana.
Pijem ja sve, ali nista ni jela nisam od jutros, totalno sam nikakva.
Hvala na recima podrske, trebace mi samo malo vremena da se sredim.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 372
15.8.2015 13:26:04   
AnaAna1
To samo moze bebi da skodi i nista vise, ajde sad brzo osmeh i idi jedi nesto kvalitetno user posted image
Ajde ajde nismo navikle na tebe u down-u, obicno si ti ta koja tesis druge user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 373
15.8.2015 13:57:36   
vocicana
Trebace mi vremena da se malo sredim. Retko sam neraspolozena, ali danas mi je grozan dan. Javicu se malo kasnije.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 374
15.8.2015 19:46:23   
vocicana
Evo mene , malo sam progledala, hvala devojke na podrsci. Nadam se da ste sve dobro.user posted image user posted image , sve vas!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Kravlje mleko?
jelenadunja

umesto dohrane?

da (38%)

ne (62%)

Ukupan broj glasova: 167

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here