|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
15.8.2015 19:55:27   
AnaAna1
user posted image dobro je :) sad je vec bolje user posted image
ne mogu vise da pohvatam ko je sta pisao, kad ides na UZ?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 376
15.8.2015 20:45:57   
BubaBubica
Bićeš ti dobro user posted image sve su to čari trudnoće user posted image

Moj test je kupljen! user posted image sutra ujutru vam javlajm novosti, dali su user posted image ili ništa od njih user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 377
15.8.2015 21:17:46   
AnaAna1
Oooooo Bubo dobro je user posted image
Ej meni danas temperatura preko dana bila 36.9 a inace mi je preko dana uvek 36.3-36.6, samo kad sam bolesna dodje do 37... ali ajde sad da ne izmisljam kao neke simptome jer me i stomak malo ziga ali mislim da je kod mene sve to iz glave user posted image ja mogu da umislim sve user posted image da sad neko kaze da je simptom trudnoce padanje sa kreveta ja cu sigurno da padnem podsvesno user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 378
15.8.2015 21:57:37   
marinchica
samo da se javim,pijem ocajnicu, ali jednom dnevno uglavnom. ne znam jel mi se cini ili ne, ali nesto jurim muza od kad je pijem user posted image a tek je proslauser posted image .

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 379
15.8.2015 22:01:51   
BubaBubica
Oooo marinchice, samo tako, samo tako! user posted image user posted image Vrlo moguće. Vraća hormone u normalu tako se povećava i želja za khm user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 380
15.8.2015 22:08:19   
marinchica
hahaha, izgleda. Crkla sam od smeha juce, dosli s posla umorni, ja juhuhuhuhu, kaze muz :"Ju, zeno bre, sta ti je???" "Nista, cuti tu i dodji ovamo". Ali kako je on to rekao, to se ne moze prepricati, ko da sam neku babu a ne muza ustinula za dupe, pa se iznenadila. Zazvucao je nekako...penzionerski moralnouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 381
15.8.2015 22:49:46   
vocicana
Uz sledece nedelje, a Ana pisala sam u bazalnoj temi. Hajde devojke, navijam!!!!! Dobro sam, malo sam bolje. Nisu bas cari, msm trudnoce, bas sam danas bila nikakva, a sada se osecam otprilike kao da me je voz pregazio. Uskoro odoh u carobno trudnicko zakucavanje u krevet!
Sve vas je vise cekalica, idemo sve zajedno u user posted image teme!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 382
15.8.2015 22:51:11   
vocicana
Maco, ocajnica je super, ja je pila, dovoljno je jednom da se tako otkacisuser posted image , mm je najbolji primer kada bi mogao da isprica sta sam radilauser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 383
15.8.2015 23:23:34   
marinchica
Iskreno, strah me da je pijem tri puta kako pise u uputstvuuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 384
16.8.2015 7:24:57   
vocicana
Onda ces prijaviti bolovanje zbog raznoraznih "iscasenja I povreda" ako me razumes user posted image user posted image user posted image , ovako ti je dosta jedna solja caja dnevno.
Dobro jutro devojke!!!

Direktna veza do poruke: 385
16.8.2015 7:26:02   
vocicana
Bubo? Ja cekam!!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 386
16.8.2015 7:59:46   
AnaAna1
Takodje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 387
16.8.2015 8:04:42   
vocicana
Ja ne znam sta se desava, molim te mi reci da li ti je izaslo da sam prihvatila zahtev za prijateljstvo. Msm da jesam, ne znam koliko sam puta kliknula. Sta je ovo nemam pojma.
Spava spava ona. Jakoooooo, sada sam ja gora od svih vas zajedno user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 388
16.8.2015 8:10:12   
AnaAna1
Nisi me prihvatila, nesto zeza. Probaj ti meni da posaljes.

Ej cuti tu tebe nismo mogli da namolimo da uradis test posle 10 dana kasnjenja user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 389
16.8.2015 8:13:34   
vocicana
Istina priznajem. A pisala sam, znas jutro kada sam radila test, okrenula sam onu stranu gde treba crtice da se pojave, da ne gledam, u strahu da sam se mozda izradila(paranoja), posle toliko meseci pokusavanja. Sve sam ja to mislila odmah I sada cu ja, kada hocu tada ce biti, mucak!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 390
16.8.2015 8:15:40   
vocicana
Jesam izgleda, prikazuje kao nasi zajednicki prijatelj je Buba I ona je trenutno odsutna. Jesam znaci, kliktala sam ko zna koliko puta. Nesto nije u redu. Kada sam htela da ja tebi posaljem zahtev, tako je izasko.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 391
16.8.2015 8:27:15   
AnaAna1
Odoh da doruckujem dok se Buba probudi, kako se ne upiski u krevetu ovoliko dugo? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 392
16.8.2015 8:29:55   
vocicana
Meni stvarno nije jasno. user posted image , ja sam upisanko ...strasno! Idem I ja nesto da pojedem.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 393
16.8.2015 8:55:34   
BubaBubica
Bože trudna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da verujem!!!! Test pokazao user posted image user posted image ali, izgleda da je ovulacija bila kasnije pa se jeeedva vidi druga, na prvi mah čak sam pomislila da je nema, ostavim test, pogledam ponovo, nazire se. Jel se to meni čini? Ne!! Tu je ! Nije evaporcijska, mada se tako vidi ali je rozeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 394
16.8.2015 9:01:59   
BubaBubica
Hahahaha, sad kad ja imam vesti vas nema! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 395
16.8.2015 9:13:37   
AnaAna1
Aaaaaaaa bravooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image :*
Evo ja prva da cestitam ovde user posted image
Epa svaka cast, iz prve!!! Jos 3.bebac, ti si moj idol hahahah user posted image user posted image
Ajde vucite i meneeeeee user posted image

Direktna veza do poruke: 396
16.8.2015 9:19:09   
suzi kju
Aaaaaaa divnooooo bubice, čekamo te u trudničkim temama user posted image
Znam kolika je to sreća. user posted image
Vuci ostale tvoje drugarice jakoooo...

Sreća sreća radost!!!!!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 397
16.8.2015 9:22:42   
BubaBubica
Naravno da vučem jajjače što mogu! user posted image Ima da sve odemo iz ove teme kao što je Voci rekla! user posted image
user posted image

user posted image

Jel vi vidite drugu crticu?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 398
16.8.2015 9:23:01   
sonyasha
Bubice, čestitam i neka ti je školska trudnoća!user posted image
Naravno da se vidi crtica!user posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 16.8.2015 9:24:13 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 399
16.8.2015 9:25:00   
Trcosava
Čestitam Bubo, vidi se druga crtica!!!

Laku i školsku trudnoću ti želim user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Kravlje mleko?
jelenadunja

umesto dohrane?

da (38%)

ne (62%)

Ukupan broj glasova: 167

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here