|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
3.3.2015 19:23:08   
sagitarius
Hvala puno,i ja isto tako razmisljam.Bez bas dobrog razloga,ne idem.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 151
3.3.2015 19:42:50   
choopa choops
Sagitarius i kod nas šalju trudnice koje imaju preko 35g. S tim da imaš pravo da odbiješ, ali moraš da potpišeš da si odbio. Znam baš dosta trudnica koje su išle na AC i sve je bilo OK.
Ja sam rodila sa 34g, i dr kaže da je to pri gornjoj granici za godine, ali me nije slala upravo jer mi je trudnoća bila rizična. Radili smo dabl i tripl test, kao i ekspertne UZ-ove. Sve je pokazivalo da je beba OK. I jeste sve OK user posted image Iako sam se brinula do samog kraja.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 152
3.3.2015 19:53:36   
Maraj
Jess jesi bila na uz? Ja zakazala za ponedeljak. Jedva cekamuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 153
3.3.2015 20:04:12   
sagitarius
Chupo,hvala puno.Ja cu roditi sa nepunih 35,pa se nadam da se provucem.Jos nisam sa lekarom pricala o tome,ali generalno mi je stav da bas ne zelim.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 154
3.3.2015 20:07:09   
soni
gde ste zenske..ja se nesto naradih popodne...jos luna samonom pa sve mi "pomaze " i onda mi se oduzi...sada je sredila i cekamo tatu sa posla pa na spavanje...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 155
3.3.2015 20:16:49   
jabudic
Ja danas nisam imala puno posla "u kancelariji", pa sam stigla regularno i rucak i kolac i sve da sredim. Danas sam generalno ok pa mi nista nije tesko user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 156
3.3.2015 20:42:41   
jess021
Evo meuser posted image
Bili na uz, sve je super, beba ima 2.8 cm i po uz sam 9+4. Proteze se, mlati rukicama i nogicama, guzica mojauser posted image Ekspertni za 3 nedelje. Sad sam malo mirnijauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 157
3.3.2015 20:57:31   
Maraj
Jao divno jessuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 158
3.3.2015 21:02:51   
sagitarius
Jess,cestitamuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 159
3.3.2015 21:03:32   
jabudic
Jess, super za bebicu! user posted image
Mislim da je sad vrijeme da se napokon opustiš, ili da častiš sebe jednim ultrazvučnim aparatom user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 160
3.3.2015 21:06:51   
choopa choops
jess user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 161
3.3.2015 21:25:47   
Valerie
user posted image user posted image divno jess

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 162
3.3.2015 21:41:55   
serpica
Jess super user posted image
moji legli i ja sam nesto mrtva umorna...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 163
3.3.2015 23:05:20   
jess021
Jabude, kontam da bi to bila odlicna investicija. Mislim, ako hocu da dete ima iole normalnu majkuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 164
4.3.2015 1:20:22   
amelia
jess user posted image sada mozes malo da odahnes..ja sam bila na uz tek sa 12+3 nisam mogla ranija moja bebica je tad bila 5.5 cm inace trudnicice ja slabo pisem ali vas redovno citam tesko mi da kuckam sa mob i treba uvek da se ulogujem ne znam zasto... inace ja sam prilicno dobro mucnine su se kao smanilje manje povracam nego inace ali opet nije lako.. nego recite mi jeli moguce da sam osetila bebu danas sam 15+5 nedelje i onako stavila sam na stomak ruku i sedela tako jedno 10 min i kad cujem neko golicane kao mehurici ne znam kako da objasnim ali sigurna sam da nisu bile creva jer drugacije je ovo bilo.citam na netu kazu nemoguce prvu bebu osetiti pre 18-20 nedelje i bas sam se rastuzilauser posted image ja sam sigurna da sam osetila moju bebicu i necu menjati misljeneuser posted image Laku noc od mene grlim vas sveuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 165
4.3.2015 1:23:09   
Chipsy
Sagitarius, ja mislim da ne moras na AC jer nisi imala 35 kad si zatrudnela. Ja sam isla, sve je ok,iako sam se puno plasila jer sam vto trudnica. a u prosloj trudnoci se videlo, samo nije imao ko da vidi, tada sam mislila da idem na pravo mesto, ali nije bilo tako. Sada sve proveravam po dva puta. Ja mislim da nema tako puno dobrih doktora, kod mene su mnogi tzv dobri omanuli.
Ja juce bila da se upoznam sa dr koji radi na odeljenju , kad je sve procitao covek se prepao i odmah mi rekao da imam indikaciju za cr.
Serpi, znas da su i mene uzasno bolele ruke, neizdrzivo, na kraju su pomogle hladne obloge . Pitala sam dr, ona je samo odmahnula rukom i rekla da mi oticu ligamenti.
Pozdrav za sve!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 166
4.3.2015 6:29:39   
serpica
Dobro jutro user posted image
nocas sam bolje spavala,hvala bogu pa me nije mnogo bolelo...
Znam da ima dosta trudnica na spisku ali od nas da kazem stalnih,sledeca je Lesica,Soni pa ja..jel da? Ima li koga izmedju...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 167
4.3.2015 7:43:11   
tatjan@
Dobro jutro :) Ja nikako nisam spavala, ne mogu da dodjem sebi, evo pijem caj i razmisljam kad ce da krene mucnina da se vratim u krevet.. Ne znam zasto u zadnje vreme tako lose spavam, jako mi dugo traje da zaspim i posle se budim nocu. A bas ne spavam preko dana, sva sam ko zombi. Jos skoro nikome nisam rekla za trudnocu, pa me malo malo neko pita da li sam bolesna.

Jess cestitam na uspesnom UZ-u, hehe tako sam se i ja osecala u prvoj trudnoci.. Moja svekrva je radiolog, pa sam je svake dve nedelje gnjavila da mi radi UZ, zena je sigurno siznula od mene, ne smem ni da izbrojim koliko imam slikica user posted image

Serpice citala sam sta si mi pisala za amnio, eto ni ja ne bih isla samo zbog godina, ako svi ostali markeri budu OK, necu ici. Gledala sam da ima neki novi neinvazivni test, Panorama, super mi deluje, ali brate mili kosta oko 100.000.. strava

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 168
4.3.2015 7:45:00   
adulence
Dobro jutro i od mene,ja cwkam moju spavalicu da se probudi pa da je vodim u vrtic,inace strasno me nervira sto vec sad ustajem bar dva puta u toku noci da piskim,sta li ce kasnije biti...heheh....ja jedva cekam moj sledeci uz bas sam se vec uzelela bebeta....hehehe....
Serpi ja mislim i da je jovicaa tu negde sa vama u da kazem crvenoj zoni...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 169
4.3.2015 7:53:02   
superm
Dobro jutro! Ja se budim svakog jutra u 6 a i pre 6. Izgleda da ce beba biti ranoranilac.user posted image
Jess, user posted image za uz. Ti i ja imamo isti termin. Izgleda da smo u isto vreme bile nestasneuser posted image

< Poruku je uredio superm -- 4.3.2015 7:58:25 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 170
4.3.2015 7:56:14   
superm
Adulence, kada je tvoj termin?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 171
4.3.2015 8:33:56   
jabudic
Jutro i od nas!
Kafica za sve! user posted image
Ja sam debela jutros osvanula na svojoj lijevoj ruci, jedva sam joj funkciju povratila user posted image
Evo sjedoh da radim fin dan u najavai, pa ću momke da pošaljem u dvorište.

Porodi nam se srculence!

Da, da i Jovica nam je tu, čak šta više mislim da je ona sledeća! user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 172
4.3.2015 8:37:03   
superm
Jabudic, kako ti 'guras'?user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 173
4.3.2015 8:44:44   
Maraj
Dobro jutro drageuser posted image
ja evo dorzckovala. Ujutru kad ustanem toliko me "reze" zeludac da cim ustanem spremam dorucak. Mnogo mi je lakse kada ga napunimuser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 174
4.3.2015 8:48:41   
jabudic
Superm, dobro, ne žalim se!
JEste da sam dobila Utrogestan skoro, ali ga koristim samo kad osjetim neke bolove, koji svakako nisu od trudnoće, nego od umora.
Ako grlić nije uloživ, ako nema kontrakcija i beba je super, ne vidim zašto da se kljukamo bonbonama.
Sve zavisi kako mi koji dan naidje, juče sam bila super, stigla i posao i sve po kući, a prekjuče preležala čitav dan.

Ali normalno je to sve, ne mogu očekivati da letim, ipak mi je 3. trudnoća, ja sam već izrabljena.
Kaže mm juče: "A sad moramo i 4, oni će brzo u školu, ne može ona mala da se igra sama! " user posted image

Kako si ti?
Još malo pa drugo tromjesečje, leti vrijeme! user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here