|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
2.3.2015 21:54:12   
jabudic
Ovi moji još nisu ni legli. Ali mm spava u dnevnoj user posted image
Sad ću i njih da spakujem.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 101
3.3.2015 4:36:15   
Sandra_n
Trudnice jel neku od vas boleo pupak? Mene boli pupak i oko njega cas sa leve cas sa desne,boli i kada udahnem duboko user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 102
3.3.2015 6:31:39   
serpica
Dobro jutro user posted image
nocas mo je bilo uzasno,malo je falilo da idem u hitnu..probudio me bol u ruci,najjaci do sada pocelo je od ramena pa se bol spaustio do sake i na kraju mi je ceola ruka utrnulauz takav bol da ja vama ne mogu da opisem.user posted image nisam mogla da nadjem poloza koji mi odgovara,ustajaa sam,setalla,uopste nisam spavala.i sad me boli ali naizmenicno,rame,pa podlaktica pa saka,mislim da ovo sad nema vese sa ti da beba naleze na nerv.
pokusavam da popijem kafu pa da budim dete za vrtic.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 103
3.3.2015 7:07:22   
branki*
uh,serpi,to bas gadno kod tebeuser posted image ne znam,samo da se nadas da ce proci,da ce se beb pomeriti..
sta je sa srculencetom?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 104
3.3.2015 7:14:53   
serpica
gadno Branki,jos ne znam sta da radim i kako da si pomognem..idem 9.marta kod dr pa cu da pitam.
Srculence je u bolnici od juce cini mi se.javice se ona,mozda spava.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 105
3.3.2015 7:16:14   
branki*
pitaj,mada pitanje je da li nesto moze da se uradi,ako bebica to pritiskauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 106
3.3.2015 7:21:42   
serpica
Znam,user posted image ali vise i ne mislim da je do bebe,videcu,najgore mi sto je desna ruka pa ne mogu nista da uradim

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 107
3.3.2015 8:23:16   
jabudic
Dobro jutro drgae moje user posted image
Evo kafica za sve, pa da se radi:
user posted image

Šerpi draga, baš mi je žao što se tako mučiš sa rukom i spavanjem, ja sam sigurna da je to sve od bebe. Pa kad nam sve ispomjeraju, mora da boli. Nadam se da će uskoro da prodje! user posted image

Gdje nam je Srculence, ne vidim da se javljala jutros?

Ja počinjem da radim, a ledja me već bole. Juče sam odležala čitavo popodne, baš sam nešto umorna i kilava, ne daj Bože da još moram da idem u kancelariju. Mada je ovaj rad od kuće mač sa dvije oštrice. Kad odem u kancelariju samo radim, idemo na ručak u restoran do, a sad sam kod kuće, ali dok spremim doručak, operem sudje, spremim ručak, i sve kućne poslove, ja pšadnem mrtva pred kraj smjene user posted image
Mm juče nije bio kod kuće, pa je tek sinoć uskočio da nešto malo pomogne, tj. usisao je i spremio picu za večeru.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 108
3.3.2015 8:30:39   
Sanjica26 RR
Serpice i ja mislim da to nema veze sa time da je beba pritisla neki nerv. Za nogu mi je logicno. Citala sam juce da ste krecili, pa si posle radila. Sigurno ti je od toga. Prosto misici su slabiji u trudnoci. Meni se desavalo u trudnoci kad npr. cistim prozore u toku noci me samo jedna ruka mnogo boli. I sad kad drzim Sofiju celu sluzbu posle me jedna ruka boli. Pitaj u apoteci da li mozes da koristis u trudnoci neku kremu. Ja sam koristila, ali sam zaboravila naziv. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 109
3.3.2015 8:58:55   
jabudic
Žene, častim piće, danas mi je 5 godina na RR user posted image
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 110
3.3.2015 9:32:59   
Trcosava
user posted image moje, čitam vas i pratim samo ne postizavam da pišem.

Šerpice, nadam se da će ruka što pre da prođe.

Jabude, lep taj 'sokić' user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 111
3.3.2015 9:36:55   
jabudic
Izvoli Trco, polsuži se!
Posle njega će Luka da ti spava čitav dan user posted image

NEma mi ovih user posted image jutros, sve se uspavale user posted image

P.S. Trco, jesi ti promjenila nick, ja se tebe uopšte ne sjećam od ranije?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 112
3.3.2015 9:37:08   
soni
dobar dan ...

jabudic bravo !!! 5 god!!!

serpice ne znam sto te toliko boli..jel si se udarila ili...?? ja sam sa unom pala kada je bila beba i sigurno me 3,4 mesec bolela ruka uzas..neki nerv mi se prikljestio...

Ja odvezla moje u vrtic i na posao i sada cu da legnem malo da odspavam...Nocu od gorusice i piskenja ne mogu, moram sada user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 113
3.3.2015 10:31:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Serpice i ja mislim da to nema veze sa time da je beba pritisla neki nerv. Za nogu mi je logicno. Citala sam juce da ste krecili, pa si posle radila. Sigurno ti je od toga. Prosto misici su slabiji u trudnoci. Meni se desavalo u trudnoci kad npr. cistim prozore u toku noci me samo jedna ruka mnogo boli. I sad kad drzim Sofiju celu sluzbu posle me jedna ruka boli. Pitaj u apoteci da li mozes da koristis u trudnoci neku kremu. Ja sam koristila, ali sam zaboravila naziv. user posted image

Sanjice nisam mnogo radila,videcu veceras kako ce da bude,preko dana nije strasno ali nocu uzas..hvala na savetu,uzela sam sad magnezijum direct pa cu da vidim i opet sam pocela da pijem bedoksin pa mozda pomogne..
Jbudic user posted image za petogodisnjicu..ja bila po dete u vrtic kazu bolji je nego juce,sutra poduzavamo jos 15 min...
Trco,Soni,user posted image
nema je Bubi na drugoj kafi user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 114
3.3.2015 10:58:40   
choopa choops
amo da vam se javnem user posted image

serpice baš mi je žao, nadam se da će biti malo lakše od Mga.

Jabudic cestitke user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 115
3.3.2015 11:01:16   
vonavoj
e jabudic jesi luda,5 godina na RRuuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 116
3.3.2015 11:08:53   
jess021
Dobro jutro!
Gde je srculence? Da se napokon ne poradja?user posted image
Serpi, nadam se da ce proci taj bol.
Kod na sfijuce neki vetar, uzas. Ja veceras na uz, ne mogu docekati.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 117
3.3.2015 11:21:24   
bubulence
Serpi draga evo me, ne moze kafa da prodje bez mene user posted image .
Moji otisli u setnju pa koristim da uradim sve po kuci. Srculence se nije javila? Ja nemam njen br...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 118
3.3.2015 11:26:20   
eca89
Cao drage mojeuser posted image , cestitke jabudeuser posted image ! Ja cu opet da pitam ove "svoje" bivse trudnice, zna li neko sta je sa Ipom bilo, je li se porodila? Lijep dan vam želim, kod mene je bas suncanouser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 119
3.3.2015 11:32:08   
Valerie
serpi, a neki fizijatar ili sl? mozda ginekolog nije bas najstrucniji za takve tegobe... ja ne bih cekala, mozda ti je neka upalica tetiva ili misica ili otkud znam, bolje proveri, ne treba ti ta strasna muka. user posted image

ja se naspavala, mm na odmoru, pa se ceo dan bavi detetom, a ja dremkom i opustanjem user posted image nesto se razduvalo, pa cu napolje popodne, valjda malo zivnem. uhh, a gomila vesa za peglanje samo ceka da se raspe po celoj sobi!

srculence, gdeee si???? mozda si iz 2 u 1 presla u 1+1 user posted image navijammmm

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 120
3.3.2015 11:43:17   
bubulence
Eco Ipokrisia se uopste nije javljala...
Ja mislim da je Srculence u akciji user posted image . Javila bi se da nije, a javila bi i da se porodila

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 121
3.3.2015 11:46:37   
jabudic
Baš me zanima šta je sa Ipo.
Neka joj neko piše?

Direktna veza do poruke: 122
3.3.2015 11:57:55   
bubulence
Jeli neko frend sa njom na fb?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 123
3.3.2015 12:04:51   
soni
ala sam se naspavalaaaa..... taman prespim moram u wc...vratim se beba ubi , i na jednu i na drugu stranu..lezi poprecke.... i ustanem , sta cu user posted image user posted image ...pojela sam 3 kriske putera i meda sad ako mi opet pozli bice super user posted image

nema ih...srculence javi se :) !!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 124
3.3.2015 12:13:28   
jess021
Sad sam se dopisivala sa Srculence.
Kzae da nema jos nista novo, malo je jutros imala kontrakcije i otvorena je 2cm. Videce sutra ujutro da li ce jos ostati ili ide kuci.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here