srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (1.3.2015 0:40:40)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ovo je najgori izgovor koji postojiuser posted image Kad se okupaš, uzmeš pa se namažeš, to traje 2-3 minuta. ili uzmeš in-shower losion pa se namažeš za vreme kupanja. U krajnjem slučaju, dok sediš za kompom, podigneš majicu i namažeš seuser posted image Sve žene u mojoj porodici imaju strije, moja sestra nije ni rađala pa ih ima. A ja 2 trudnoće i nijednu. Ali ja sam se zaista redovno i vrlo revnosno mazala. Ne treba neki specijalan preparat, bitno je da se koža maže i da preparat bude takav da od njega i sutradan koža bude meka, hidrirana. Meni je recimo nivea SOS savršeno odgovarala. Mariya [sm=bravo.gif] bas tako i ja kazem sve je stvar navike.nije ni bitna tako koja je krema bitno da hidrira i da je hidratantna.Evo ja sam ziv primer sklona sam inace strijama i pre trudnoce.Oduvek sam se inace mazala ali pre trudnoce recimo cim smrsam pa se ugojim ili obrnuto izadju mi strije. Sad recimo od pocetka trudnoce sam mazala pretezno samo stomak i nemam ni jedne strije. sto se tice teh.disanja hvala ti na ukratkom opisu zapamticu jos samo da znam kad sta primeniti [sm=jezicek.gif] Eh da se upisem u novu temu.jao vec smo u martu a ja jos nemam naznaka za porodjaj,a i dalje mi ispada cep ali nema vise sukrvice samo belo
|
|
|
|