Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (2.3.2015 14:36:53)
|
srculence, bar ce tm sad biti miran! [sm=smiley1.gif] da krene brzo i samo od sebe! Maraj, ja sinoc uzeh Rupurut, nece skoditi, kao stari gastriticar znam kad tako krene da maltretira, sam ne bi prestao do jutra. stigose rezultati krve slike i super su, ne verujem ni sama. jeste da sam juce udarila po cvekli, ali znam da to tako ne moze [sm=smiley36.gif] hemoglobin 121, gvozdje 14, glukoza 4,5, sve ostalo kako treba. bas sam srecna! pritisak nizi, ali ni priblizno tako nizak kao sto ume, sad mi je 90 i nesto do 100 sa oko 65, a zna da se smandrlja na 85/50. tako da prihvatam da sam kilava, izgubila kondiciju, a plus ovo vreme. cekam da zivnem, nema mi druge. ja sam takodje u zbunu da bilo ko pusi u trudnoci, jako sam "ljuta" i na moju mamu i svekrvu sto su pusile u trudnoci. i mm i ja smo bili dugogodisnji strastveni pusaci, pa smo prestali cim smo poceli da razmisljamo o bebi. i apsolutno ne mogu da prihvatim da je bolje smanjiti nego prestati. shok za bebu od svake cigare... problem je sto kod nas mnogo lekara pusi i sve je to malo iskrivljeno. ali eto prilike da se prestane! svaki dan je dobar dan za to i ja sam tu ako nekome treba podrska! izvin''te na carsavu!
|
|
|
|