Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 9:07:59
|
|
|
|
serpica
|
Ja doruckujem,pa da idem po malog u vrtic,super je bio jutros Jovice nema na spisku pa sam je zato zaboravila da ona je sledeca...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 9:12:42
|
|
|
|
jabudic
|
Serpi, super za vrtić! Tako mali najbolje i prihvataju! Ja moram nešto da riješim za N, žao mi ga da ne ide kad ja ostajem kod kuće, a on uživa u dvorištu i ne žali mnogo za vrtićem. Ali dobro, on još nekolika mjeseca i gotovo- škola! A J neću ni da vodim, kad god je otišao završili smo sa opstrukcijom pluća. To mi je previsoka cijena, zaista. Neka ga sa mnom, ispisaću ga do predškolskog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 9:33:07
|
|
|
|
superm
|
Dobro sam, generalno. Mučnine izgleda jenjavaju, za 10- dana idem ponovo na uz. Ne radim, ali nije mi dosadno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 9:46:37
|
|
|
|
adulence
|
super m meni je termin24.septembar....danas nesto razmisljam za nedelju dana ulazim u drugo tromesecje,kad pre???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 10:40:20
|
|
|
|
jess021
|
Hi!! Ja evo pijem kafu, a od jutros opet nesto kijam i smrcem . Nocas sam se probudila u 6h i isla da pijem vode, kad mm vice nisi pustila vodu, seljak mislio da sam isla u toalet. Tatjana, blago tebi za svekrvu radiologa, meni bi to bas odgovaralo. Superm, veruj ja vec duuuuggo nisam bila nestasna, ovo je trudnoca iz vto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 10:45:34
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,koji datum ti racunaju kao datum porodjaja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 10:45:53
|
|
|
|
adulence
|
jess ako ti je za utehu neku ja od kada sam zatrudnela,ja toliko kijam da je to nesto neverovatno,prosto mi je vec smesno....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 10:48:29
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, po zadnjoj menstruaciji mi je receno da je termin 05.10., a sinoc mi nista nije rekao, a na izvestaju je napisao starost po uz 9+5, tako da bi onda bilo negde oko 01.10. Kako si mi ti? Kad ides kod dr? Adulence, ma nije ovo nista, kakva sam bila, ovo je super!
< Poruku je uredio jess021 -- 4.3.2015 10:50:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 10:51:53
|
|
|
|
sagitarius
|
Dobro sam,ja bila u ponedeljak,moji su malo manji.Tvoj bebac bas lepo napreduje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 11:50:45
|
|
|
|
superm
|
I meni je termin 5.10, ali zbog cr bice ranije. Jeste rano ali da pitam. Da li ste smislili imena?
< Poruku je uredio superm -- 4.3.2015 11:52:59 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 11:53:11
|
|
|
|
sagitarius
|
Pa da,i meni bi bio da je jedna beba.A posto su dve i takodje hocu carski videcemo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 11:58:53
|
|
|
|
serpica
|
Ja cu da vas pozdravim do popdneva,mali se uspavao sad cu i ja da odmorim,nesto me boli stomak s vremena na vreme,a i ruka opet pocela bas bzv. ja cu ovog puta ako Bog da da izdrzim sto duze da odem na cr. Prosli put su mi rekli da je beba po uz 3 nedelje naprednija pa me ubacili da mi je i termin ranije. Porodili me 15avg. a termin bio 30. mali nije zaplakao,bio u soku,kazu mi posle nije jos bio spreman da se rodi,bio u inkubatoru 24h na kiseoniku ziva nisam bila,a zasto?? ako sam vec bila na patologiji i lezala 7 dana moga sam jos 7 kad sam vec tu i kad prate,ali moj dr bio na godisnjem,pa zbog toga tako ispalo,sad cu da cekam bas blizu termina samo da do tad sve bude ok.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:05:35
|
|
|
|
soni
|
dobar dan... serpi odmaraj i drzi se.... ja idem da setam..suncano, al hladno...vazno je da ne pada nista..... ko nam je sledeci na listi???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:12:13
|
|
|
|
jabudic
|
Ja bih ipak voljela da se porodim malo prije termina, kako sam prošli put 9 dana kasnije Ili makar na termin. Ili na neki fini datum. Meni je termin 24, voljela bih 25. N mi je 25, a J 15, pa bi bilo fio da zatvorimo krug sa 25 Fino bi bilo i na J rodjendan 15, ali to bi bio još jedan Rak, treba to preživjeti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:17:44
|
|
|
|
adulence
|
ahahahah jabudic draga nasmeja me sa ovim jos jedan rak,posto sam i ja isti treba to preziveti...ahahahha... a sto se tice imena mi ih imamo jos pre nego sto sam ostala trudna ako bude devojcica bice Hanaa ako bude decak jos uvek ne znamo mm hoce Andrej,a meni se ludacki svidja ime Relja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:26:58
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, onda se razumijemo. Ja imam majku Raka i J Raka, ufff.... Što neko reče sve treba fino da im upakuješ da ih ne bi povrijedilo Mi još uvjek nismo sigurni za ime. Imamo 2 glasa za Lucija i 2 za Lena.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:43:58
|
|
|
|
adulence
|
jaooo oba imena su lepa ali Lucija je prelepo....ja sam se malopre zamalo knjigovodji u slusalicu rasplakala....ahahahahah
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 12:47:03
|
|
|
|
jabudic
|
Hormoni su čudo JA sam u prve dvije mnogo plakala, sad ništa! Ili još uvjek ne Lucija je moj jedini predlog, a kako obično bude onako kako mi žene hoćemo, računajte da će biti Lucija. Ako se ne pretvori u dječaka do kraja, uvjek me je toga strah
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 14:35:25
|
|
|
|
vision
|
Cao svima. Ja mislim da sam usla u III tromesecje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 14:37:41
|
|
|
|
vonavoj
|
ej,vision,kako si?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 14:38:26
|
|
|
|
jess021
|
A da, mnogo placem. Na sve zivo. I pre sam to radila, a sad sam prava placipi . Sto se tice imena, ako bude decak bice Novak, to znam jos odavno, a ako bude smizla jos ne znamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 15:08:27
|
|
|
|
Valerie
|
jabudicu, bas je divno ime lucija! pravo primorsko ime, super! i mi odavno imamo citav spisak imena, pa po redu, ali jos ni pol ne znamo to jos kad sam mislila da cu imati vise dece ali slaba vajda. vec sad sam sigurna da mi je dvoje prava mera, mnogo sam ja kilava, a ne bih da se oslanjam na babu i sl. opet sam se danas jeeedva vratila iz setnje. bukvalno sam cucala u liftu da se ne onesvestim. ne vredi prvi trimestar nije moje doba, pa se necu ni truditi da izlazim pre podne. predvece sam vec druga osoba a za emocije, umalo se juce ne rasplakah kad sam videla dvoje npr. 85-90-godinjaka kako rucaju. ja zamisli 50-60 godina zajednickih ruckova, setnji, zivota, nadrealno. tako su i moji baka i deka, ali nisu ziveli bas toliko dugo. jako jako sam tuzna sto nece uzivati sa mojom decom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 15:56:17
|
|
|
|
jabudic
|
Ma ja da imam 10 djece uvjek imam muških imena, ali žensko mi ni jedno nije dovoljno dobro. Evo za sad me drži Lucija, ali kako sam tek na pola, ko zna, možda bude neko potpuno drugo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 16:11:05
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Lucija je moj jedini predlog, a kako obično bude onako kako mi žene hoćemo, računajte da će biti Lucija. He, he jabude, ni mm se nije bas svidjalo Anastasija, kao oboje smo se složili za Valentina, ali na kraju je ipak bilo po mom Anastasija . Posto je bio samnom na porodu, kad je babica pitala kako se zove, a on kaze, ma daj kakvo god hoces, kad sam vidio koja je patnja roditi, tako da Lucija je bas lijepo ime, neobicno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 16:26:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jao a mm je lud za imenom Milica. Naravno od prizeljkuje devojcicu i ime Milica mu je faforit ja mislim od detinjstva. Ja nesto nisam oduševljena tim imenom A njegovi drugovi... svi prucaju samo o imenu Milica. Ispade da bi svi muškarci tako dali ime cerki. Ne znam sta je muškarcima sa tim imenom.... Mozda zato bolje da bude decak.. Za decaka nemamo ime ni on ni ja
< Poruku je uredio Maraj -- 4.3.2015 16:27:34 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?