|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
4.3.2015 16:35:10   
jabudic
Maraj, i mm bi dao ime Milica, ali mu se zena tako zove user posted image
Kaze on nema veze, mozemo obje biti Milica user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 201
4.3.2015 17:22:55   
superm

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jao a mm je lud za imenom Milica. Naravno od prizeljkuje devojcicu i ime Milica mu je faforit ja mislim od detinjstva. Ja nesto nisam oduševljena tim imenom
A njegovi drugovi... svi prucaju samo o imenu Milica. Ispade da bi svi muškarci tako dali ime cerki. Ne znam sta je muškarcima sa tim imenom.... Mozda zato bolje da bude decak.. Za decaka nemamo ime ni on ni ja user posted image

E, i mm voli ime Milica. Sad mu se svidja Divna. A decak ce biti Petar.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 202
4.3.2015 17:26:35   
Maraj
Kazem vam svi muskarci su nesto poludeli za imenom Milica. Ne znam sta im je

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 203
4.3.2015 17:38:21   
sagitarius
Devojke,kada ste vec kod imena,jel znate kada je najoptimisticnije ocekivati da se sazna pol?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 204
4.3.2015 17:45:08   
Jekica_88
Gde ste stomačići user posted image user posted image
Ja vas čitam redovno ali nešto nemam volju da pišem, rekla bih nemam volju ni za čim. Ne mogu sebe da prepoznam, jedan dan obožavam muža, drugi dan ne mogu da ga gledam, olenjila sam se strašno ništa mi se ne radi, ništa mi se ne jede user posted image Trebam da učim i da dam još ova dva ispita što su mi ostali ali nikako da pipnem knjigu. Bolucka me često stomak i svaki odlazak u wc je stres sve mislim da ću opet prokrvariti, Što se imena tiče ja sam potencijalnoj devojčici već dala ime Emilija, a za dečaka pregovaramo user posted image

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 205
4.3.2015 17:45:52   
serpica

IZVORNA PORUKA: sagitarius

Devojke,kada ste vec kod imena,jel znate kada je najoptimisticnije ocekivati da se sazna pol?

Nikad user posted image mislim sve do porodjaja user posted image meni su do sada uvek pogodili,kako su rekli prvi put tako je bilo do kraja..sada su mi rekli dva puta devojcica a na poslednjem uz decak,,i ja cekam sledeci uz da vidim sta ce sada biti.
Odmarala sam kao nesto ali me i dalje boli stomak pomalo..isla do lilija nemam pravo na karticu samo deca do godinu dana starossti,tako da cekam za ovu sad bebu kad bude.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 206
4.3.2015 17:47:00   
jabudic
Sagitarius,

Ja sam u prvoj trudnoći saznala pol oko 16. nedelje, u drugoj u 14. nedelji, a sad u 19.
Prva dva puta su bili dječaci, pa je visio indikator, a sad je djevojčica, pa je valjda malo teže utvrditi .
Uglavnom, ja čekam još jednu potvrdu. Idem 11. po izvještaj za komisiju i nosim nalaze i mislim da će me pogledati na UZ.

Sve je to individualno, može se vidjeti jako rano, ali sve zavisi kako se beba namjesti. Moja je do prošle nedelje samo dupe prikazivala user posted image

Nisu muškarci ludi samo za imenom Milica, nego i za Milicama user posted image
Evo i ovako debela imam udvarača, #Božemesačuvaj!

Evo, ŠErpi živi dokaz da se ne može utvrditi user posted image
Samo da mojoj djevojčici ne izraste rep user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 4.3.2015 17:48:34 >

Direktna veza do poruke: 207
4.3.2015 17:52:35   
serpica
Eeee jabudic,mojoj Manji porasla pisa user posted image za decaka nemam ime,ustavri vrti mi se jedno i glavi ali videcemo jos kako ce se zavrsiti...
i zaboravih da ponudim kafu user posted image a dosla mi i sveki ostace da noci pa bih sutra mogla i do frizera

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 208
4.3.2015 17:53:54   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Maraj, i mm bi dao ime Milica, ali mu se zena tako zove user posted image

user posted image

Mene su moji zvali Milice, pa kad mi je bila svadba a mama naruči pjesmu: Milica jedna u majke, a tata: Milice kćeri, tatino zlato. Sad bi zaplakala kad se toga sjetim user posted image :-))))

Samo da vam se javim na brzinu. Nešto me bolucka uvo, ne znam je li neki virus, ili ne daj Bože da mi je od jednog zuba koji moram što prije da popravim. Sva sam raštimovana user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 209
4.3.2015 17:55:05   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: sagitarius

Ja sa sinom saznala između 12-13nedelje, a sa ćerama oko 19-te i 17-te čini mi se user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 210
4.3.2015 17:55:11   
jabudic
Ja sam mogla da prihvatim trećeg dječaka sasvim normalno, ali sad kad su mi rekli da je djevojčica ja sam na 7.nebu!
BAš bi mi teško palo!
Bože moj, samo nek je zdravo, to je najvažnije, a drugo na spisku važnih stvari- neka je žensko! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 211
4.3.2015 18:13:32   
megi85
Vece cure moje,kako ste mi?
Ja sam sva nikakva vec dva dana,bas se preforsiram na poslu pa mi se onda navece pocne stezati stomak i iako me nista ne boli naravno budem nikakva i nervozna.Moracu ja izgleda sto prije na bolovanje a sve idem na to jos je rano tek sam 15.nedjelja izludicu kod kuce ali izgleda da cu ipak morati jer nisam bas lagana i poletna kao u prvoj trudnoci.Ja cu na uz sredinom mjeseca i nadam se da ce se mozda vidjeti pol i iako se nadam sad jednoj djevojcici sto kaze Jabudic necu se nimalo razocarati ako kaze da je ponovo djecak a o imenima jos ni pojma nemam ali kad prestanem raditi imacu vremena na pretek za smisljanje imenauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 212
4.3.2015 18:38:11   
Valerie
jel sme magnezijum da se pije u prvom trimestru?

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 213
4.3.2015 18:42:43   
serpica
Valeri ja mislim da sme ja ga pijem od neke 12 nedelje evo opet me boli ruka danas sam popila dva mg direct od 300mg valjda nije puno,ali ocigledno slabo pomaze..jedva ceam 9.da idem kod dr

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 214
4.3.2015 19:04:30   
Valerie
ma da, ja cu od 250mg, nece skoditi

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 215
4.3.2015 19:43:36   
Valerie
ipak sam kupila taj tvoj, mom istekao rok user posted image mada mislim da par meseci nije strasno, al da se ne tripujem. user posted image
trebalo bi da je jedna kesica dosta, plus u pregnacare ima 150mg, to je i malo iznad preporucene doze. mozda ti je ipak puno 600mg user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 216
4.3.2015 19:48:06   
Tanjica81
Pozdrav...

Ne javljam se...sva sam nikakva...ali vas citam.
MM nije tu, mladja bolesna(prosle nedelje imala temp.39,9, sad su joj crvene usi)...pa nije bas zabavno.user posted image .

Amelia i tako te niko nece razuveriti da nisi osetila bebicu...user posted image
Ja sam u prvoj trudnoci malo "varala"...legla sam na stomak i stavila ruku, i osetila sam da se mrda...15-16 nedelja...Sad sam i ja 15+ nedelja, ali meni je 4.trudnoca...tako da sam ja sigurna da sam osetila i to kako se okrenula...user posted image

Inace drage, 13. idem na AC. Bas sam nervozna...

Gde nam je boka? Mora da je jako vredna...

Serpi kako ruka? Jel radis nesto preko dana kada osetis da te uvece boli?

Sve vas user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 217
4.3.2015 20:22:50   
Sandra_n
Adulence ti i ja smo tu negde meni je termin 24 oktobar user posted image
Ja sam juce isla na ultrazvuk i videla sam srculence kako kuca,po ultrazvuku sam 6+5

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 218
4.3.2015 20:29:52   
serpica
Tanjice boli me i dalje ruka i cela utrni od tog bola,nista posebno ne radim user posted image
idem sad da sredim decu pa cu malo da se druzim sa vama,ako me umor ne savlada i ovaj bol prodje.

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 219
4.3.2015 21:09:04   
jabudic
Čupo user posted image
Je li veselo sa troje? Da znam šta me čeka user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 220
4.3.2015 21:24:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Čupo user posted image
Je li veselo sa troje? Da znam šta me čeka user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 221
4.3.2015 21:26:33   
adulence
Dobro vece mi smo celo posle podne bili napolju,bilo je bas fino dok nije pao mrak,Ivka uveliko spava,a ja leskarim neato me bolucka stomak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 222
4.3.2015 21:28:29   
tatjan@
Ja samo da mahnem, malo sam citala sta se desava, ali me savladava umor.. nadam se da cu zaspati lakse veceras. Ja sam smislila za devojcicu ime, Lara, za decaka nisam vise pametna user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 223
4.3.2015 21:31:40   
jabudic
Serpi, žurka znači? Jpoš ti imaš dvoje veliko user posted image
Tatjana, treba ti neko rusko, da ti se uklopi sa dječacima user posted image

Žene, meni je iz dana u dan veći stomak, sad sam napravila kolaž od 0-20 nedelje, nevjerovatna razlika, tako neprimjetno džin postadoh user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 224
4.3.2015 21:35:11   
serpica
E moja jabudic te dve velike prave najvecu zurku pogotovo kad se posvadjaju,a jos gore kad krenu da beze u sobu od Tome i pri tom zatvore vrata a on gurnuo prste user posted image e to ti je tek zurka...
btw ako si ti dzin sta sam ja?user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here