|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
17.12.2014 22:57:33   
branki*
ja sam tu,boza spava,ja lezim u krevetu i cituckam po netu kojesta...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1276
17.12.2014 23:00:39   
serpica
I ja vas sve user posted image nadam se da nije strasno,i da ce na kraju sve biti ok.i da moja devojka da se izbori.....laku noc
Jano i ja sam imala takav slucaj sa betom ako se secas pre Tome,isla dve nedelje na uz,vadila betu svaki drugi dan i na kraju BO,nadam se da gresim i zelim ti da sto pre saznas sta se desava....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1277
17.12.2014 23:01:46   
wivern
Jano znam kako izgleda kad iscekujes da li ce sve biti u redu, tako sam i ja prosle godine. Po drugi put BO dr je cekao do poslednjeg moguceg trenutka da se pojavi srcana radnja, i na kraju sam ga ja zamolila da me odmah ostavi u bolnici na kiretazi. Znala sam da se nece pojaviti i htela sam sto pre sa tim da zavrsim i da idem dalje.
Saljem ti veeelikog grlisu user posted image najvaznije je da ostajes trudna, koliko god ovo glupo zvucalo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1278
17.12.2014 23:04:52   
bubulence
gde nam je chipsy da mi malo razjasni neke stvari oko one druge teme? ne mogu tamo da pisem i jos jednom da citam, mnogo mi je teska tema. ako neko zna da li moze da se uplati preko e bakinga neka mi objasni na pp...
serpi lepo spavaj draga. probaj da odmoris...
branki user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1279
17.12.2014 23:40:28   
srculence25
sepri,jano user posted image nadam se da ce biti sve kako treba.
Juce je bebana bas bila aktivna i u toku dana a danas ceo dan nista.
Tako da sam otisla u dezurnu i poslali me u bolnicu.Pogledali me na uz i srcana radnja se registruje a i pokreti koje ja nikako nisam osecala.
Receno mi kad dodjem kuci da pojedem nesto slatko.Pojela sam i stvarno me u roku od 10 min bas istumbalo sve talasao stomak ali me zabrinulo sto u toku dana
bas nista nisam osecala user posted image

Direktna veza do poruke: 1280
17.12.2014 23:41:37   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: bubulence

gde nam je chipsy da mi malo razjasni neke stvari oko one druge teme? ne mogu tamo da pisem i jos jednom da citam, mnogo mi je teska tema. ako neko zna da li moze da se uplati preko e bakinga neka mi objasni na pp...

Bubi pozvaću Chipsy da nam pojasni

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1281
18.12.2014 6:30:03   
Trcosava
Jutro od mene.

Šerpi, videh juče ali ceo dan sam bila na nogama. Nadam se da će sve biti ok, evo više njih sa slučajem hematoma i na kraju ispalo sve ok. Verujem da će i kod ti da bude tako. user posted image

Jano, ja isto nemam nikakvog iskustva sa betom - ali se slažem da je istina najbolja, pa makar ona i loša bila. user posted image

Ja sam budna od nekih 4. Ana se probudila, kaže sanjala je nešto i ja nisam zaspala posle toga. valjda. Ustadoh malo pre 6 i sad na tenane pijem kaficu, oko 7:15 krećemo. Ana u vrtić, mm i ja kod lekara. Danas će prvi put posle nuhalnog da vidi bebu na UZ user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1282
18.12.2014 6:58:46   
serpica
Dobro jutro....
Trco javi nam kako je proso pregled....ja nisam spavala cele noci,nije ni bebac,jedva sam cekala da svane i da ustanem..magla i hladno...pihhhuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1283
18.12.2014 8:39:15   
eca89
Dobro jutro curice, kako ste sve? Trco, srecno da sve bude ok user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1284
18.12.2014 8:58:14   
hanka
Jano user posted image
Serpi zakasa vise,nikako da se opustis i uzivas user posted image Bice sve ok samo moras da mirujes,javi sta je rekao dr user posted image
Ja sam konacno uspela juce malo da prosetam i naravno sinoc me boleo stomak pa sam morala da povecam dozu utrogestana a taman sam lepo smanjila na 3 dnevno

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1285
18.12.2014 9:00:38   
Trcosava
Sedim i čekam, kad sam došla prazna čekaonica. Dok sam dala krv i urin napunilo se. Nadam se da ću do pola 10 biti na redu. Naravno mm samo zivkaju. Jbt jedan jedini slobodan dan normalan ne može da ima!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1286
18.12.2014 9:10:45   
branki*
trco,ti cekas pregled..javi kako prodjes.
srculence,nema te 100 godina.i ja kad sam aktivna ne osecam bas bebu.kad legnem vise.
ja sva ukocena,ubi me ovo nespavanje i kicma i sto ne mogu da se namestim.

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1287
18.12.2014 10:05:57   
bubulence
dunja javi da znamo, nadam se da ce cela rr da bude humana kao sto je i do sada znala da bude user posted image .
srculence drago zabrinuto. ne osetimo mi bas sve pokrete beba, i ne moras stalno da ih osetis, posebno ako si u toku dana bila aktivna...
Trco javi da cujemo da li se malisa namestio. jeste li smislili ime?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1288
18.12.2014 10:41:42   
bubulence
kati definitivno ujutro izazivaju porodjaj user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1289
18.12.2014 10:58:16   
anita
Dobro jutro
Ja sam se u pola noci probudila jer je jako boli grlo. Ustala sam oko 9h doruckovala i sada pijem caj. Valjda ce brzo da prodje, nadam se.
Sada imam da pregledam tri pune kese garderobe za bebice i da odvojim ono sto mi se svidja, jedva cekam user posted image .

Serpi, Trco javite sta su vam rekli kod dr.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1290
18.12.2014 10:59:33   
branki*
nesto pusto ovde od jutros....
znaci za katu je sutra veliki danuser posted image
ja sva nesto usporena i troma,sve me mrzi...danas i mm dolazi kolima da bi nas vratio posle.u subotu najv idemo kuci.a,od ponedeljka vec imam obaveze koje moram da pozavrsavam...

branki

Direktna veza do poruke: 1291
18.12.2014 11:08:55   
srculence25
dobro jutro drage user posted image
Hvala bubi sad mi malo lakse user posted image
navijam za katu.
Svakim danom sve kasnije ustajem sramota user posted image danas pravim kolace i torticu za sutra

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1292
18.12.2014 11:23:48   
Trcosava
Eto me nazad. Pregled kao pregled je ok, mislim meni je to rutina i ne očekujem sad ne znam ni ja kakave novosti.

Na žalost i moja dr je za okretanje, ali srećom ne sad u 37. nedelji. Od danas idem na nedleju dana na pregled - SMOOOOOOOR! I u fazonu je da će ona svakako da ga okreće. Mada sam joj ja rekla da bi ja ako mogu da izbegnem i okretanje i carski user posted image No šta je tu je. Jedina nada je da će da se okrene sad nekad jer mi se i Ana okrenula u 36-oj nedelji. Pa kao da mu damo fore. Plodove vode ima dovoljno, očigledno i mesta, ali neće se okrene. Ono što mene nervira je što može on opet sam da se vrati do porođaja. Mene više brine činjenica da pukne vodenjak dok ga okreću i onda na hitan carski. Ja sam i dalje optimista i nadam se da će da se okrene user posted image

A da, težak je oko 2700. Pitala sam i za obim glave, jer je Ana bila glavata i svu me pocepala - kaže ok 32cm (Ana je imala 36)

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 18.12.2014 11:25:17 >

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1293
18.12.2014 11:27:25   
branki*
trco,a kako ga to okrecu,rucno?
ja navijam da se gospodin okrene nekako samuser posted image valjda ce..

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1294
18.12.2014 11:29:31   
Trcosava
Yes Branki, ručno. Ne đa mi se ideja nikako, ali jbg - teši me da to izgleda ne planira pre 31.12. Jer mi je rekla sad pregled 24. pa opet 31. Tako da... QQ pa ja treba 31. da se vidim i sa NM!!! A ujutru ranom zorom moram da idem na pregled. Nismo ništa kupili za bebu. Mislim ono što sam planirala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1295
18.12.2014 12:18:46   
cetvrtko
zdravo zenice . ja samo da vas pozdravim,ljubnem i vidim sta radite :))) ?? jos malo idem na pregled user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1296
18.12.2014 13:00:41   
choopa choops
Dan :-)

Ja "mirujem" kaobajagi. Da me dr vidi vratila bi me u bolnicu isti momenat. MM odvede ćeru u školu pa u teretanu, pa završi nešto u banci, pokupi nju i na kafu. Još ih nema. A ja sa Matijom dernečim što bi rekli bosanci user posted image Nego srećom je poslušan user posted image , ali isto se ustajem da mu dam doručak, obrišem u wc, dodaj ovo-ono.

Sutra nam je slava, ali ja neću silazit (slavimo kod svekrve), samo ću noćas kad dođe pop da dignemo slavu.

Stala kiša da pada, valjda više okrene vrijeme pa bude mlo sunca...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 1297
18.12.2014 13:35:52   
srculence25
Juce sam dosta mirovala i obracala paznju na pokrete pa ih nisam osecala zato sam se uspanicila.Jutros je malo lupnulo i sad evo nista.Idem sutra kod dr
kaze mi sestrica da trazim da me prikljuce na ctg tako se bojim user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1298
18.12.2014 13:42:36   
branki*
srculence,ja mislim da brines bez razloga,ali da bi se smirila,neka odrade ctg.taj pregled je potuno bezbedan i bezbolan i ne traje puno,da budes mirnija.
mene iznerviralo moje dete.od 12 sati se natezem sa njim da zaspi,on nece,a za 45 min krecemo na casove,tamo ima da bude nervozan jer nije spavao,u medjuvremenu ce da bude i gladan i mrzim to!a,jos ima danas dva casa.

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1299
18.12.2014 18:26:41   
serpica
Bila sam kod mog dr na uz..ni traga od hematoma user posted image bas me je gledao detaljno da ne uvredi kolegu ali kaze da je sve ok i da ne brinem.
Bebica je ok videla sam je,mrda se user posted image jedino mi je prednji zid materice tanak svega 8mm ali kaze dr da je to normalno posle 3 CR-a.
Kontrola za 4 nedelje. Hvala Bogu....
Grlic 34mm kaze da je i to ok.

< Poruku je uredio serpica -- 18.12.2014 18:31:30 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Ime
Admin

Da li vam se svidja ime Dorijan?

da (17%)

ne (83%)

Ukupan broj glasova: 30

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here