|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
18.12.2014 18:48:06   
Sanjalica1980
Serpice draga, grlim te puuuunooo user posted image . Sada napokon uzivaj.

Srculence , znas da nisam ni ja stalno osecala pokrete. Zavisi kako je beba u toku dana okrenuta. Mozda je aktivna nocu pa je kasnije ne osetis.
Ja sam pre par dana pisala o ovoj mojoj na desnoj strani i da je ne osetim vec nekoliko dana. Ustvari sve je ok samo ima takav polozaj. I sada je osetim retko.
Cak sam odlucila da ne idem kod dr jer se bezvese stresiram.

Ti uradi kako tebi prija. Ako ce ti biti lakse otidji da je vidis i pre NG pa da si mirna. user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1301
18.12.2014 19:05:51   
amelia
Drage trudnice dobro vece kako ste mi ? Ja evo sedim pijem caj od koprive rekli mi daje dobar za gvozdze da li moze da smeta jedna do dve solje dnevnou trudnoci? Serpi mozes da odahnes sada... jana zao mije dragauser posted image ...

Ayan <3

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1302
18.12.2014 19:06:44   
anita
Serpi bas mi je drago da hematoma nema. Celo popodne sam mislila na tebe.
Ovaj drugi doktor te je samo uspanicio, nemoj vise da ides kod njegauser posted image .
Mislim da sada stvarno mozes da odahnes i da uzivas u trudnoci. Saljem ti veeeeeliki user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1303
18.12.2014 19:15:11   
choopa choops
Serpice bravo!!!user posted image Baš mi je drago, uživaj sad!!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1304
18.12.2014 19:57:53   
bubulence
Serpi divno sto ga nema ali covece, pa zar onaj juce nije rekao da je velik??? gde gleda taj covek?
srculence, idi na ctg, bices mirnija. ali evo, jutros od 11 ni ja nisam osetila bebu. uspavaju se, nekih dana su vise lenje bas kao sto i mi imamo dane kada nam se ne pomera, samo sto mi moramo a oni mogu kako hoce user posted image .
Trco nadam se da ce se momak ipak namestiti lepo...
cupo da si mi blize tacno bih te izlupala po guzici!
ja sam sada zavrsila sa corbom, tortom, i jos nekim sitnicama. bas sam umorna...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1305
18.12.2014 20:00:27   
Anoniman
Amelia ja mislim da caj od koprive nije dobar u user posted image jer izaziva kontrakcije, e sad neka me neko ispraviuser posted image ako gresim.

Serpi draga bas mi je drago da nema hematoma, ne da ti se da uzivas u ovojuser posted image ali valjda ce sada biti sve ok!

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1306
18.12.2014 20:07:57   
Trcosava
Šerpice super!!!! Sad nadam se možeš da odahneš!

Amelija, UM - evo ja sad guglala i svuda piše da se čak preporučuje. Što u trudnoći, što tokom dojenja.

Ja sam opet guglala ovo okretanje i ne znam zašto mi se ne đa. Mislim ja bi da izbegnem i okretanje i CR. Sad ću opet da se guzim malo, a probaću i da dizanjem guzice dok ležim na leđima. I da se nadam da će da upali.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1307
18.12.2014 20:21:52   
vision
evo mene. jutros stigla iz bolnice. prekjuce mi je stavljen serklaz. trebao je u subotu, ali kad sam otisla i na prijemu prilikom pregleda na UZ mi je doktorka videla kontrakcije. Pa sam primala IV tokolizu. Sad sam OK. Idem sledece nedelje na kontrolu. eto ako nekoga interesuje i serklaz imam i tu iskustva. Pozdravvv..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1308
18.12.2014 20:32:34   
choopa choops
Bubu nemoooooj user posted image Sjedi odmori, nemoj previše da se forsiraš...

Ja sam pila caj od koprive u prosloj trudnoci. Ne znam, provjeri...

Meni je paohemoglobin, a gvožđe na gornjoj granici user posted image dr mi dala da pijem heferol

Trco, držim fige da se malac okrene, ali ne sekiraj se, kako bude biće, bitno da ste oboje dobro user posted image

vision bravo, završila si to sad si mirna :-)))))

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1309
18.12.2014 20:34:13   
amelia
UM ne znam i ja sam citala isto sto i trca da se preporucuje pa sad racunam po jednu casu dnevno barem cu da kresnem da ne preterujem...
Trco nadam se da ce se momak namestiti kako valja ima jos vremena user posted image .
Meni se bas spava danas a mm zapeo da mu sada skuvam spagete kada sam ustala sram me da vam kazem user posted image toliko spavam da nikad nisam napisala dobro jutro... user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 18.12.2014 20:35:46 >

Ayan <3

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1310
18.12.2014 20:39:17   
madre

IZVORNA PORUKA: amelia

UM ne znam i ja sam citala isto sto i trca da se preporucuje pa sad racunam po jednu casu dnevno barem cu da kresnem da ne preterujem...

amelia, kad si vec editovala post (videla sam sta si obrisala) mogla si i da ga otkresnesuser posted image
vec krenula da buja ta trudnicka pamet izgledauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1311
18.12.2014 21:42:59   
branki*
serpi,super sto nema hematomauser posted image
bubi,a vi sutra slavite,zato spremas?
mi dosli,sad razmestili krevet,pa izlezavanje.boza bio odlican na casuuser posted image odusevljena sam.
drugo nista novo...
vision,dobro da je i to proslo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1312
18.12.2014 21:50:56   
serpica
Zene hvala vam na podrsci,stvarno ne znam kako je dr u domu zdravlja video hematom a danas ga nema,stvarno ne znam sta je video,pocinjem da budem neuroticna i resila sam da vise u dz ne idem sem po doznake kad budu trebale,za jedan dan sam poludela i opteretila i vas i sebe. Ljubim vas i obecavam da kad sledeci put dobijem napad panike izlogovacu se.
user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1313
18.12.2014 21:55:14   
choopa choops
Bravo za Bozu user posted image

Ja moje spremila u krevet, spavaju kao klade. Gledam nešto po netu i iskaču mi slike torti user posted image Inače i nemam neku želju z slatkišima, ali mi se danas baš jede...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1314
18.12.2014 22:00:13   
bubulence
serpi pa i treba da dodjes ovde i da se izjadas a ne da se izlogujes... zato smo tu!
branki slavimo, zapravo sutra nam dolaze samo kumovi, ove god je tako jer svi koji su nam dolazili su dobili decu u poslednjih mesec dana user posted image ili otputovali... a i meni je ovako lakse...
bravo za Bozu! u kojoj ste sada fazi? kako je napredovao?
vision odlicno za serklaz, sada ces biti opustenija, nadam se.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1315
18.12.2014 22:05:07   
branki*
nama je slava 9.januara,ja pojma nemam sta cui kako cu i koliko cu.ove godine smo prvi put samostalni.
sto se tice boze,trenutno je u krajnjoj fazi,jer u subotu moramo da se vratimo.ali,svi su zadovoljni i svima je krivo sto moramo da idemo,mislim da ne govore to samo zbog para ,nego bas se otvorio,bas je primetan napredak.moracemo ubrzo posle mog porodjaja opet na makar dve nedelje,pa posle na duze..pisacu i u temi..
ja od kako sam trudna,samo mi se jedu torte..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1316
18.12.2014 22:05:53   
serpica
Bubi nisam jos ni na pola trudnoce a vec sam opteretila pola rr...vidis i da je nasa strpljiva draga Maslacak nema a obicno uvek uskoci kad ima neki problem..i njoj sam dosadila sigurno a kako li je tek vama??user posted image Od sutra cutim....bar do Bozica a onda cu mozda malo...
Branki evo jedan za Bozu user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 18.12.2014 22:06:53 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1317
18.12.2014 22:18:20   
choopa choops
serpice ma šta ti je?! Pa bolje da se izjadaš kad misliš da nešto nije uredu, nego da trpiš. Ja nisam nikad ni za koga pomislila da je davež zbog toga, niti bih voljela da za mene to neko pomisli. Tu smo da pomognemo jedni drugima, a ne da gledamo šta će ko reć user posted image user posted image

branki moja djevojačka slava je Sv.Stefan user posted image

bubu doći ću ja da se najedem, ako ti fali gostiju?! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1318
18.12.2014 22:19:11   
Maslacak15
SERPIIIIIIIIII zeno kome si dosadila ??user posted image user posted image Ma jok, evo sad bas zvirnuh da vidim sta je bilo sa tobom... Pretpostavljala sam da je neki slican scenario. Pametna odluka da ne ides vise tamo na ultrazvuk :) Ja sam u straobalnoj guzvi a se zato mozda cini da nestajem sa radara ali ja uvek mislim na tebeuser posted image Pozdrav svim trudnicama!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1319
18.12.2014 22:22:06   
Štetica
Vece user posted image . Samo da se javim,jos sam 2u1,sutra se vracam u bolnicu do porodjaja,pritisak me opasno zeza.Pijem Metildopu al slaba vajda od nega. Danas mi dr rece da ce mi raditi CR pre nove godine,samo da mi stabilizuju pritisak.
Serpi nesto ti neverujem da ces izdrzati do bozica da se nepozalis na nestouser posted image .

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1320
18.12.2014 22:27:43   
serpica
Maslacko user posted image obicno vazim za razumnu zenu ne znam sta mi je sada?? Ili sam takva bila oduvek?? user posted image
Chupa vi pisete o ozbiljnim problemima,hospitalizaciji i svasta nesto,sta sam ja u odnosu na vas,staro nestrpljivo klepetalo...
Stetice nemam onog smajlija sto bije po guzi...pazi kad ti kazem necu da zucnem do Bozica pa makar mi se ruka zalepila na tastaturi,jarac sam ti ja..izdrzacu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1321
18.12.2014 22:30:35   
amelia

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: amelia

amelia, kad si vec editovala post (videla sam sta si obrisala) mogla si i da ga otkresnesuser posted image
vec krenula da buja ta trudnicka pamet izgledauser posted image

Hahah madre skroz sam sasava ne znam sta pisem htela sam reci juce i danas mi se nenormalno spava a ja odvalih sutra user posted image user posted image
Stetice nadam se da ce biti sve ok da prodze sve brzo i lako... uskoro ces drzati bebanu u svoje narucje user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1322
18.12.2014 22:34:20   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Chupa vi pisete o ozbiljnim problemima,hospitalizaciji i svasta nesto,sta sam ja u odnosu na vas,staro nestrpljivo klepetalo...

Da baš su naši problemi ozbiljniji od tvojih...Ne zezaj bre, moramo da se jadamo jedna drugoj, bar će ovi u "stvarnom životu" da odmore od nas user posted image

štetice tu si? user posted image Ako, ako, valjda se i taj pritisak stabilizuje...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1323
18.12.2014 22:40:58   
bubulence
ni ja nikada nisam pomidlila da je i jedna ‘davez‘ samo mi ponekad bude zao sto se opteretimo i previse a bez potrebe...
Cupo nije da mi fali gostiju, jok jok, ali evo slobodno prosetaj na rucak, svasta sam lepo spremila user posted image . a torta je kombinacija plazme, cokolade i visanja, pa ko voli nek izvoli user posted image ...
branki sta da spremas u januaru!? kakva slava, tada ces vec spremiti krevetic a ne slavu. obelezite samo u kuci i gotovo...
stetice kakav je pritisak? koliki? bas sam se pitala sta je sa tobom....
malo pre sam napisala da mi de beba nije javila od jutros, evo sve je nadoknadila, nikada nije bila ovoliko nemirna
user posted image ... verovatno je srecna sto cemo sutra ceo dan da ruckamo user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1324
18.12.2014 22:47:14   
choopa choops
Ja koliko se sjećam, što su mi trudnoće više odmicale i bebe su se slabije mrdale. Ova se sad koprca u sve šesnes' zato jer ima mjesta, ali samo uveče! Preko dana tu i tamo, a uveče prvi žurku. Već vidim da će da mi pravi probleme noću user posted image

Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Da li vi mozete da glasate u anketama? Ja ne mogu, glasam i ne vidim rezultat!
pisuljica

Napisite u komentar, jer samo to mogu da vidim! Bzv!

da (84%)

ne (16%)

Ukupan broj glasova: 63

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here