lelaigor
|
Ja ću izludeti od tih bolesti. Moja D pije antibiotik stalno i onda je nikad ne uhvati toliko da dobije punu dozu leka i preleži nego se sve tako razvlači. Dr ni ne shvati ozbiljno kad je odvedem takvu. Zato ja kući: fiziološki u nos, inhalira fiziološki, sirup prvo za suv posle za produktivan kašalj, pančićev čaj za kašalj i bronhitis, pa je nekako zalečim. Prošli put kad je bila slinava, ignorisale smo i dr i ja, kao nije strašno, pa je otišlo malo na pluća, srećom kući smo regulisali, sa inhalacijama beroduala, ali ipak. Doduše, tad je bila aktuelna neka plućna infekcija...možsda je to bilo to. Ma, ja imam i sveki i mamu ali kao da ih nemam. Moja mama radi, a kad ne radi onda je smrtno bolesna. Ne kažem, pomognu oni meni kad je hića, ali nisu nešto voljne. A sveki mi ima visok pritisdak, pa kad god mi pomaže, meni presedne jer svekar stalno pita "Svetlana, jel' skočio? Jesi dobro? Da idemo kući?". TAko da od njih nemam neke vajde velike. BAš juče kad me je Von pitala što nopsim sve u bolnicu kad mogu ad mi donesu, najgore od svega je štio ne znam ko da mi donese. Ni na mm ne mogu da se oslonim. Baš sam ga juče pitala, pošto ne znam da li je sastavio 2 dana da je bio u NS, te Mađarska te Makedonija, dole Srbija, Bosna...elem, pitala sam ga, šta ćemo ako meni krene pre tog odlaska u betaniju porođaj. I dobila sam odgovor: "Ništa, nađeš nekog da pričuva DAriu, spakuješ se, sedneš u taxi i odeš u Betaniju". Jesam razmažena, ali nekako mi je draže da me on odvede.