Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:04:45
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo bas cudno, sve zenice koje su isle na cr su birale ako su zelele ali opet kazem samo dr koji su taj dan dezurni. Stajic sigurno nije u opticaju jer se nezvanicno zna da je kod njega cr 500-700e. Nece ni on da preuzima jer ima dovoljno svojih ugovorenih. Ma bice to sve ok Jovice draga pisi nam bas posle pregleda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:06:39
|
|
|
|
Chipsy
|
CR 500e ??? Strasnooo!! Joviceee, mislicemo na tebe. Nemoj tako negativno da mislis, pliiz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:16:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Jovice Pa, eto, meni je ta dr profesorka, šta li je, tako rekla. U suštini, nije mi nešto ni bitno. Znam da za Bogavac kažu da je grozna. A videću šta će mi i skim mm srediti. Spominjali su i Stajića. Ja stvarno ne biram, samo da izađe beba i da idemo kući. To mi je highlight, momenat kad mi kažu da možemo kući.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:20:35
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy takve su cene u NS-u. Kao nista se ne zna a sve zenice znaju tarife. Mozda ima da nekome uradi gratis ali to jos nisam cula Obe moje kume su placale.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:21:05
|
|
|
|
jovicaa
|
ja umem i da se natripujem cesto.. nadam se da je to, ali videcemo posle pregleda. toliko me uznemire te kontrakcije, bas se uspanicim od njih. samo ako je grlic ok bicu mirna, par nedelja, pa cu opet da se prepadnem hvala na podrsci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:28:12
|
|
|
|
serpica
|
Ja samo da na brzinu vidim sta ima novo,danas nesto ne stizem nista,a jos me i ova prehlada drzi,nos curi ma bas sam bljak...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:28:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jovice razumem te u potpunosti. Ja sam u tripu od pocetka Bila sam mirna na kratko i sada opet trip sto mi stalno skace levi deo stomaka a desni opet nista Jutros sam im napipala ledja i cini mi se da je ova desna pobegla skroz u levo. Joj da se zavrsi ovo pa da pocnem da se tripujem za druge stvari tipa da li dovoljno jedu, da li je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:50:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Chipsy takve su cene u NS-u. Kao nista se ne zna a sve zenice znaju tarife. Mozda ima da nekome uradi gratis ali to jos nisam cula Obe moje kume su placale. jeste, kod Stajica su velike sanse da platis a da se ni ne pojavi, ali da radi a da nije placen nema sanse... hednostavno, on je sada in u NS, svi hoce kod njega, on sve prihvati a ni polovinu ne uradi... jovice ne brini, bice sve ok... jesam i sa E bila otvorena ali sam se super osecala, sada mi je bas bzvz.... ali izguracu. nemam terapiju, dr kaze da ne vredi da me kljuka lekovima ako ne mirujem i ne pazim na sebe, tako da pokusavam da mirujem sto vise...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 16:55:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi . Malo da te grlim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 17:02:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne radi mi internet preko kompa pa se mucim sa telefonom. Mrzi me da kucsm ssmo cu dw citam sta ste pisale. Meni stigao nalaz uk i imam baktediju nesto proteus mirabilis. Javicu se ako proradi net.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 17:10:21
|
|
|
|
soni
|
choopa pisi nam kko si ti??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 17:12:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Bubi . Malo da te grlim. . cupo hoces dobiti neku terapiju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:17:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Da li slucajno neko zna koliko traje porodiljsko za rodjenje blizanaca? Ne mogu da nadjem na netu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:26:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjalice, ono što ja znam, za prva dva deteta je porodiljsko 1 godinu. Od trećeg pa nadalje 2 godine. Mislim da to obuhvata i blizance, mislim ono 'jedna godina'.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:34:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Nemoj me držati za reč, ali mislim da je godinu dana. To ti je u stvari bolovanje radi nege deteta, porodiljsko odsustvo ti traje 3 meseca. "Porodiljsko odsustvo traje do navršena tri meseca od dana porođaja. Zaposlena žena, po isteku porodiljskog odsustva, ima pravo na odsustvo sa rada radi nege deteta do isteka 365 dana od dana otpočinjanja porodiljskog odsustva". Iz nepoznatog razloga koliko sam videla je i za blizance isto kao za jedno dete. Tek za treće dete se dobija 2 godine, ili ako ti je prvo jedno dete a drugi put dobiješ blizance. Eto i Trca isto kaže.
< Poruku je uredio lelaigor -- 11.12.2014 18:35:30 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:41:13
|
|
|
|
Tiziana
|
Isto koliko i za jedno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:43:46
|
|
|
|
anita
|
Sto se tice placanja dr mislim da je to javna tajna. Kao ne uzimaju nista a svako od njih ima svoju tarifu. Strasno... Sanjalice za blizance je bolovanje godinu dana. Nakon isteka tih godinu dana se produzava na mesec,dva,tri u zavisnosti od nalaza koje imas. Ovo znam jer je moja koleginica tako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:46:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala vam drage moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:48:48
|
|
|
|
bubulence
|
godinu dana kao sto su rekle devojke, ali onda uzmes jos 30 dana bolovanja na sebe, pa neiskorisceni godisnji odmori itd... nakupi se 14 meseci... jao sada sam se najela tunjevine i luka, muka mi je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 18:52:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Chipsy meni je grlić 1,5cm od početka. TAkav mi je inačne. To je ručno kad mjere. A vaginalnom sondom je bio oko 4cm na početku. Dr mi je tad rekla da je normalno rpeko sonde da je veci. To je prilično mali grlic, ali ako je konstantno takav nije problem. Problem je ako je bio veći pa se smanjuje. Lelo bravo za CR jovice pomogao mi je progesteron, nemam kontrakcije. A za bakteriju mi ništa nisu rekli, vidjeću sutra. Čitam vas, ne mogu puno pisat...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 21:43:20
|
|
|
|
Kata90
|
dobro veceee bila sam danas na pregledu.....otvorena sam jedan prst,beba je oko tri kile i 500.....i dalje tvrdi doktor da ce mi ove nedelje puknuti vodenjak.....pa sad videcemo pomalo me boli karlicna kost,ma sve kosti osecam..... budite mi sve dobre
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 21:50:41
|
|
|
|
superm
|
Srećno, Kato!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 22:03:58
|
|
|
|
bubulence
|
kato javi bebi da se blizi kraj nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 22:06:47
|
|
|
|
Kata90
|
bubi,zeza me zna on jako dobro....namerno me muci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 11.12.2014 22:38:20
|
|
|
|
lelaigor
|
KAto sad će to! Srećno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?