|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
13.11.2014 19:05:14   
Tanjica81
pipi user posted image

do nedelje cu da user posted image , a bas sam se dobro drzala do juce.user posted image

Je l ta T mora ujutro da se meri...Ja ne mogu jos u krevetu, posto imamo digitalni, pisteci,a svi spavamo u istoj sobi...Sta mislite mogu ja to ujutro u kupatilu? Ako ni sad ne bude user posted image , pocinjem da merim...

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 13.11.2014 19:08:40 >

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 326
13.11.2014 19:08:44   
Sosa Mena
Nije to bazalna t da moras odmah u krevetu. Ja je izmerim kad se setim u toku dana. Bazalna je pouzdanija ali to moras da pratis ceo ciklus. Meni se nakon O krece oko 37.4 ako ne dodje do trudnoce ona dva dana pred vesticu krene da pada ako dodje do trudnoce ona ostaje konstantna.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 327
13.11.2014 19:16:09   
Tanjica81
Na bazalnu sam mislila, ako sad nisam trudna, da krenem i to da gledam...pa da bas ne moram lezeci u krevetu, nego kad ustanem.

Sanjalice user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 328
13.11.2014 19:27:05   
nata11
Ja mislim da ipak moras cim otvoris oci inace nije to to.
Soso jel to odbrojavas dane?user posted image
Kod mene nista novo nova tura nova avantura i daje borba sa bestijama sutra idem po terapiju a ako uspem u medjuvremenu da zakazes u KC otici cu na prvi pregled jer je teze upasti na sterilitet neko otici na sastanak sa Bred Pitom user posted image

Direktna veza do poruke: 329
13.11.2014 19:32:58   
Klarisa
Drage moje, drzim vam svima palceve. Vidim da je situacija slicna kao juce. Kod mene isto tako. Stomak me jako boli, temperatura ista kao juce 36.8'C, puno bledo zuckastog sekreta. Danas sam bas bila malaksala i vrtelo mi se u glavi. Sreca da nisam imala puno posla u kancelariji... Priblizava se dan D (16.nov.). Cekam, nadam se, odbrojavam...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 330
13.11.2014 19:50:05   
Tanjica81
Nato mislila sam...Nista, onda cu da nabavim onaj zivin... user posted image

E kad se setim cega sam se ja bojala kao klinka...a sad ne mogu da ubodem ni plodne dane... user posted image

I sta se desava, prethodne 3 trudnoce su maltene iz 1 mozda 2 pokusaja vec uspele...a sad?! Da poludis.

Sorry, izjadah se ja...garant me drma pms.

user posted image user posted image user posted image vas sve

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 331
13.11.2014 19:58:33   
Sosa Mena
Tanjice ako ces da pratis bazalnu moras da meris ispod jezika cim se probudis u lezecem polozaju. Inace nije merodovna. Manje zahtevne su ti lh trakice ako ces da pratis O.
Klarisa jos tri dana. Navijam user posted image
Nato sta bi sa tvojim brisevima? Ja imam jos sedam dana, a imam sve moguce i nemoguce simptome user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 332
13.11.2014 20:16:04   
amelia
VECE crtice sta se radi? sta imamo novo?user posted image kod mene situacija slicna kao juce T 36.9 grudi bolne stomak me sevne svremena na vreme..juce sam malo povratila dok sam prala zube ali to nista ne znaci cesto mi se to desava...
klarisa draga navijam da 16-og pljuste user posted image pa da 17-og povuces i meneuser posted image
tanjice najbolje je meri pre nego ustanes iz kreveta ja je tako merim.ovako u toku dana kao sto rekose nije merodavna.
soso kako si danas jel ima nekih novosti?
nato nadam se draga da ces sto pre da se resis bestija.ja sam imala E.coli umrla sam dok sam je se resila user posted image
ivo navijam jako da 20-og bude veliki dan red je da begamo odavde vise.
madre gde si,javi se ? jel ima nesto novo ? daj dosta ste muckali prosla je o izvestavaj naa ovde nemammo strpljenauser posted image
ostale crtke sve vas jako jako user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 333
13.11.2014 20:20:12   
Sosa Mena
Amelia user posted image
Jel imas osecaj maetala u ustima kad peres zube?
Kod mene sve po starom isiti simptomi t se odrzava na 37.4 user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 334
13.11.2014 20:43:46   
Didy
Ja samo da vas pozdravim i da vam saopštim da imam sve od simptoma - povraćanje, grčeve u stomaku, mučninu, malaksalost, samo mi se spava, ali pri tom imam i dijareju i stomačni virus. user posted image Pokupila od dece. Noćas sam se s dušom rastajala, jutros mi je bilo malo bolje, ali sam ceo dan prespavala i sad bih mogla opet, uopšte nemam snage.
Za prave simptome ćemo sačekati kad ovi grozni virusni prođu. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 335
13.11.2014 22:17:37   
Sosa Mena
Jao Didy user posted image Brzo nam ozdravite. Ljubi drugare.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 336
13.11.2014 23:12:44   
madre
tu sam, amelia, tu sam svaki danuser posted image sta se kod mene desava, ne znam, a ja sam jos odavno prestala da obracam paznju na "simptome" i da o njima pisem... navijam za tebe jako da ovaj mesec bude dobitni, stvarno si mi se duuugo ovde zadrzala!
drugari, nisam navikla da ova tema bude puna cekalicauser posted image mora biti dostauser posted image
soso, to je bas visoka tempuser posted image
tanjice, koliko vec dugo pravite trecu bebu?
didy, jesi li sigurna da je stomacni, da to nije onaj trudnicki virus u pitanju?user posted image mnogo puta se na ovoj temi desila prica o virusima a ono bileuser posted image ...

< Poruku je uredio madre -- 13.11.2014 23:14:34 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 337
13.11.2014 23:18:00   
Sosa Mena
Madre kako je na planini?
Mogu ti reci da ti zavidim. user posted image
Kad smo kod virusa Serpica je poznata po tome user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 338
13.11.2014 23:24:32   
madre
da ti iskreno kazem, bas uzivamouser posted image danas je malo tmurnije vreme, ali nam nije pokvarilo raspolozenje.
da, da, ja bih volela jako da me opali taj serpicin virususer posted image nego, gladna sam naopako, ali to za mene nije cudno, kako prodje O tako bih stalno nesto zdralauser posted image

Direktna veza do poruke: 339
13.11.2014 23:29:59   
Sosa Mena
Ne spominji glad i jelo. Pola sata vec razmisljam da li da jedem ili da odustanem. Sinoc sam ko prasica jela u dva. Pijem sokce i sve se nadam da ce da me mine zelja user posted image Serpica ti je opasan igrac. Cekam je samo da se pojavi da nas malo zaprasi. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 340
13.11.2014 23:33:45   
madre
ja, ne da necu odustati nego cu da omlatim slaninu i jos nesto najmasnije sto nadjem u frizideruuser posted image
jedi, soso, jedi, moras da mislis na bebu, ne smes da gladujesuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 13.11.2014 23:37:54 >

Direktna veza do poruke: 341
13.11.2014 23:36:15   
Sosa Mena
Jes da jede Sosa pa da bude ko u onom vicu moja Sosa ima plave oci. Pa? Ostalo je d**e user posted image
Sreca pa nemam plave oci user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 342
13.11.2014 23:46:03   
srculence25
Amelija ,soso jako ste mi sumnjive user posted image
Evo ja cu da vas prasim a vi saljite zaperke user posted image

Direktna veza do poruke: 343
13.11.2014 23:54:49   
Sosa Mena
Srculence oduvek sam bila sumnjiva user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 344
14.11.2014 7:41:31   
Klarisa
Zdravo, devojke! Temperatura mi je pala, bole me grudi, stomak sada malo manje... Sve u svemu, ocekujem user posted image za 2 dana. Ja inace nemam toliko bolan PMS i nikad toliko ranije, pa sam se zbog toga bila ponadala. Sada me vec hvata tuga.
Soso, Amelija, Pipi: drzite se, navijam za vas. Sve citam i pratim :)

Direktna veza do poruke: 345
14.11.2014 8:42:35   
Maraj
Pozdrav cekalice drage user posted image
Vidim ovde sve sa povisenom temperaturom. Smese nam se user posted image
nato draga ne znam sta imas od tih bestija. Ja sam 9 meseci lecila enterokoku antibioticima nikako nisam mogla da je se resim. Jednostavno sam se trovala antibioticima. Onda sam kupila cistiklin to je americka brusnica. Pije se pred spavanje po jedna kapdula. Popila sam nekih 5-6 kutija i stavljala multi gyn gel to je vaginalni gel koji sadrzi laktobacile. I bestija vise nemauser posted image Probaj meni je samo ovo pomoglo pa i sad s vremena na vreme stavim malo gela il popijem kutiju brusnice

< Poruku je uredio Maraj -- 14.11.2014 8:44:16 >

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 346
14.11.2014 8:48:29   
hanka
Cekalice user posted image navijam za puno user posted image user posted image i vucem u trudnicke teme user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 347
14.11.2014 8:49:38   
llila
Pozdrav crtice !ja sam sanjala da me nazvaouser posted image moj ginekolog i ponudio mi posao sad ako to nije znak onda stvarno

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 348
14.11.2014 8:59:24   
pipi_coco
Cretice drage dobro vam jutro

Ja sam jutros nešto malaksala sva, umorna do bola, nemam volje ni zrna, a posla preko glave user posted image

Samo vuci Hankic vidis da je guzva ovde iz jednog poteza možeš vrlo lako nas dest da povuces user posted image

Lila user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 349
14.11.2014 9:06:47   
nata11
user posted image
Ja imam tri razlicite bakterije u tri laboratorije, nista mi nije jasno. Za ovu poseldnju i neznam kako se zove, papir mi je kuci. Idem po novu terapiju i dr mi kaze da ce mi raditi terapiju po rezultatu iz drzavnog laba. Ni meni vise nista nije jasno. A ovo je vec 6-7 mesec, resila sam se eserihije ali sad su me pored enterokoke i druge napale.

Neznam jel mozes da nabavis toplomer sa zivom ja sma ga trazila ali mi rekose u apoteci kao zabranjeni su za proizvodnju kao odsada su svi digitalni, e sada da li ima veze sa istinom ..user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here