|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
12.11.2014 14:18:38   
Sosa Mena
Hocu i ja na planinu. Dosadi ova ravnica.
Madre bice to pravi mali planinski covek. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 276
12.11.2014 14:26:15   
madre
i bogi je planinski covek, sa iste planineuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 277
12.11.2014 14:28:10   
Sosa Mena
Eto to je to. Samo da sacekamo pozitivan test. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 278
12.11.2014 14:31:31   
madre
eh, samouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 279
12.11.2014 14:38:18   
Klarita
O, Madre, padre, kad ce test?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 280
12.11.2014 16:44:50   
IVA 11
Ćao drage drugarice! Ja sam danas bolje, imam blago povišenu temp (37). Malo me grlo steglo, pa je temperatura od sinoć vjerovatno od toga. Stomak me danas ne boli, samo grudi. Pozdrav za sve.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 281
12.11.2014 16:51:56   
Mala Elena
Madre, uzivajte , taman da se zgrejete user posted image hladno mori na planini ... cekamo user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 282
12.11.2014 16:58:50   
mega
Jedno pitanje za vas.Da li je moguce zatrudneti i posle ovulacije dok su plodni dani?Hvala.
Pocela je da me hvata prehlada,pa mi je samo zima,nemam volje za muckanje,od nedelje se nismo muckali,grozno.
a ovaj vikend cerkicin rodjendan,pa 3 dana slavlje,ima da pokleknem.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 283
12.11.2014 17:31:44   
Kiškum
Naravno da sam dobila i naravno da sam opet plakala. Čovek bi pomislio da ću se dosad naviknuti...

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 284
12.11.2014 17:51:09   
Sosa Mena
Kiskum user posted image Do proleca bices trudna.
Mega moguce je ali iskreno nikad nisam pokusavala samo u tim danima.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 285
12.11.2014 18:59:55   
amelia
vece crtice bas je tema aktivna svidza mi se ovouser posted image Kiskum draga zao mije zbog negativnog testa ali idemo dalje mozda jos uvek nije kasno mozda teuser posted image iznenadiuser posted image opaaaaa madre znaci sada cekamo i navijamouser posted image jesii li obavila posao kako valjauser posted image haha. ivo imamo slicne simptome i mene danas stomak me uopste ne boli ali grudi ne mogu da ih dotaknem temperatura 37 stepeni..soso kakvo je kod tebe stanje?ostale crtice user posted image user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 286
12.11.2014 19:04:33   
Sosa Mena
Trenutno stanje: jak bol u materice, gladna sam ali mi je istovremeno i muka., bolne grdui i t 37.2 user posted image
Za sad mi se svidja videcemo kako ce ici dalje.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 287
12.11.2014 19:05:49   
Anoniman
Kod mene vestica danas ne dodje, tacno znam svaki treci mesec me zezauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 288
12.11.2014 19:07:00   
Sosa Mena
UM jel si radila test?

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
12.11.2014 19:09:21   
Anoniman
Draga moja, ja to vise ne radimuser posted image

Direktna veza do poruke: 290
12.11.2014 19:10:39   
Sosa Mena
Onda kad naraste stomak bicemo 100% sigurni da si user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 291
12.11.2014 19:10:59   
amelia
soso slicne simptome sem ja sto sam gladna i sto ko mecava jedem sve sto nadzem ispred sebeuser posted image UM ozda te ovog puta zeki user posted image user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 292
12.11.2014 19:12:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Onda kad naraste stomak bicemo 100% sigurni da si user posted image user posted image

ne, ne, pila sam lekove zato i kasni, a grudi me bole ubijaju, sa strane, odozdo, odozgo, ne mogu ruke da podignemuser posted image

Direktna veza do poruke: 293
12.11.2014 19:12:30   
Sosa Mena
Bila sam i ja gldna ko vuk dok nisam pocela da przim kobasice. Tad mi se tako smucilo da nisam mogla da ih gledam. Morao je mm da nastavi inace bi ispustila svoju plemenitu dusu.

Um svidja mi se tvoj bol user posted image

< Poruku je uredio Sosa Mena -- 12.11.2014 19:14:14 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 294
12.11.2014 19:20:10   
Anoniman
ahahhahahahah da te zades moja boluser posted image videces kako je lepa, tako me je bolelo i 12 dan ciklusa, tako i saduser posted image

Direktna veza do poruke: 295
12.11.2014 19:40:45   
Sosa Mena
Za taj bol u 12dc ne znam pre O me ne bole grudi.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
12.11.2014 19:51:42   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Bila sam i ja gldna ko vuk dok nisam pocela da przim kobasice. Tad mi se tako smucilo da nisam mogla da ih gledam. Morao je mm da nastavi inace bi ispustila svoju plemenitu dusu.

Um svidja mi se tvoj bol user posted image

user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 297
12.11.2014 19:53:55   
Sosa Mena
Serpi user posted image user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 298
12.11.2014 21:15:33   
IVA 11
Stomak me ne boli, za sad, samo mei dalje jako bole grudi sa stranauser posted image Amelia, vidjecemo kako ce se stvari odvijati. Dobro vece svima. user posted image

Direktna veza do poruke: 299
12.11.2014 21:58:46   
megi85
Iva i ostale cekalice navijam jakouser posted image
Ja svoju user posted image ne ocekujem 29.11. tako da mi je trenutno ovulacija u punom jeku ali nazalost ne uspjevamo bas puno muckati jer sam ove sedmice skidala neki ben tako da imam konce ali opet se trudimo da pokrivamo bar svaki drugi-treci dan i nadam se da cemo ubostiuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here