Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 21:52:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To ce Maslacak da ti objasni ali mislim da nema veze. Ipak se pojavilo krvarenje pa sad kakvo god. Ili najbolje sacekaj sledeci ciklus pa tad odradi.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 21:56:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne znam ni ja da lo je bilo krvarenja ili ne, kao razvodnjeno, cudno skroz, ne mogu da kazem da je bilo krvi uopste. Ipak sam bila bolesna skoro ceo novembar... Mozda odem sutra da uradim samo hormone stitne zlezde posto oni ne zavise od dana ciklusa pa kad dobijem normalno obda da radim hormone.... jbti zensko....
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:01:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
A mozda ti je tobila implatacija jer je O bila kasnije pa se poklopilo sa ciklusom. Meni je tako u januarskoj trudnoci bilo za vreme iplatacije.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:06:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena A mozda ti je tobila implatacija jer je O bila kasnije pa se poklopilo sa ciklusom. Meni je tako u januarskoj trudnoci bilo za vreme iplatacije. Nemam pojma, sa Ivom sam imala implantacijsko i bilo skoro kao ciklus pa prestalo posle 3 dana, jedino ako sam imala O 30dc, jer mi je ceo ovaj mesec bio zbrda zdola, pila brufene, defrinole, terapija za alergiju, do pre 3 dana antibiotike, ma uzas ceo ovaj mesec a sa njim i ciklus, zato i ne mislim da bi mi i hormoni bili validni i da ih radim.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:08:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ako hoces uradi sutra betu i bices bar mirna po pitanju trudnoce. Ako nisi trudnaodradi hormone sledeci ciklus da bi bila sigurna u njihove vrednosti.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:10:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:11:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ako hoces uradi sutra betu i bices bar mirna po pitanju trudnoce. Ako nisi trudnaodradi hormone sledeci ciklus da bi bila sigurna u njihove vrednosti. ivanka, i ja bih ti ovo savetovala bilo bi lepo da se iznenadis iz sve snage tu, sam i ja drugari, bila sa mojima u vikendici, maloo uzivali... bogi spava, ja se izvrnula i uzivam
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:12:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ajde mani se. Samo opusteno.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:14:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Madre trudnjaco
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:16:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Opustena sam ali crvic mi ne da mira A kad god tewba da dobijem ja ima onaj oseca;kao da mi stomak gori, toga sada nema, nema nijwdne bubuljice (obicno mi izadje jedna u uglu nosa), ne boli me glava... Ma ko ga sisa, ionako idem na UZ 10 decembra, valjda ce nesto biti dotad.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:18:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Oko simptoma ne mogu da ti pomognem jer u sve pet trudnoce nikad nije bilo isto. Nekad sam imala bubuljice nekad ne itd. Na to se vise ne oslanjam A vala ni na Zadnji put me je zavrnula.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:23:37
|
|
|
|
Didy
|
Samo da vas pozdravim, mi ponovo krećemo u akciju, nadam se uspešnije ovog meseca.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 22:40:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka navjam za betu Ja sam resila da ponvim test ako vestica do 10-tog ne dodje. Jer je nema Inace je l imate vi osecaj jakog pulsiranja u desnom uglu stomaka, bas nisko, veceras lezim sa Unom na podu i tacno osecam neko jako pulsiranje...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 30.11.2014 23:10:49
|
|
|
|
Kiškum
|
Dajte preporučite mi neku baš dobru komediju, da se sita ismejem
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 1.12.2014 0:32:35
|
|
|
|
IVA 11
|
Hello crtice... Mi smo bili vrijedni kad je trebalo. Grudi me bole, čim prođe ovulacija... Navijam za sve. Cmokkk :*
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.