Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 12.11.2014 23:05:55
|
|
|
|
Klarisa
|
drage moje, evo i meni. nema me ovih dana jer se bas, bas lose osecam. Stomak me boli da midodje da jaucem... Jedva sam pregurala dan.Sekreta imam toliko da mi se ceo dan cini da sam upravo dobila koliko curi. Od stomaka sizim, boli vec 10 dana sa par dana pauze. Boli skroz dole, na momente toliko jako da kad sam sama i niko me ne vidi cucnem da mi bude lakse... (Ne)treba da dobijem 16.novembra. Ne zelim da umisljam i sve sebi govorim da je PMS. Cak sam stavila veliki ulozak, jer sve mislim da ce da mi porani. Nervozna sam. Temperatura veceras, merena ispod miske je 36.8'C.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 12.11.2014 23:29:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Megi ne zabusavaj. Klarisa ako te bas toliko boli slobodno uzmi paracetamol. Jel si merila t pre ovog danas?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 12.11.2014 23:30:48
|
|
|
|
Klarisa
|
nisam merila ranije, ali mi se cini da sam topla, pa sam zato izmerila
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 12.11.2014 23:31:47
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Meri svaki dan. Ako krene da pada znaci da stize Bar je tako kod mene.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 8:51:25
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro! Ja vise nemam nikakav simptom, samo bolne grudi.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 8:56:56
|
|
|
|
eca89
|
IVA 11, navijam jakooooo !
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 9:13:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jutro. Evo Ivo imamo jos 7 dana
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 9:52:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Eco Soso, cini mi se kao vjecnost. Ne znam je li mi bilo lakse kad me bolio stomak ili sad kad me ne boli.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 10:37:28
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Narodu se ne moze ugoditi. Kako sam se lepo sad isplakala secuci luk. Dobro priste odsekla nisam koliko su mi suze lile. Kaze mm pa kad si ga ljuta sadila ne moze drugciji da bude.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 11:37:22
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dan zenice Meni sinoc temp 37 C, stomak vise ne boli, stalno imam osjecaj da su mi gace mokre, da prostite, i grudi me bole na dodir. Osim temperature, koji nikad ranije nisam mjerila, sve ostalo su mi smptomi PMS-a, tako da nisam pametna, ali eto cekam jos dva dana samo, pa cemo vidjeti. Inace mi je ciklus tacan ko sat, tako da ako ne dobijem u subotu, onda sam pa u nedelju radim test. Juce uradih i TORCH, rezultati tek za 15 dana. Svima veliki
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 11:59:07
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pipi super. Svidja mi se. Tako je meni bilo sa Manjom.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 12:13:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joj Soso Nadam se i bila bih presretna, ali priznajem malo me i strah hvata jer opet imam lošu situaciju sa zdravstvenim osiguranjem.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 12:19:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bices veruj mi. A sta ti je sa osiguranjem?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 12:24:26
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Dobar dan zenice Meni sinoc temp 37 C, stomak vise ne boli, stalno imam osjecaj da su mi gace mokre, da prostite, i grudi me bole na dodir. Osim temperature, koji nikad ranije nisam mjerila, sve ostalo su mi smptomi PMS-a, tako da nisam pametna, ali eto cekam jos dva dana samo, pa cemo vidjeti. Inace mi je ciklus tacan ko sat, tako da ako ne dobijem u subotu, onda sam pa u nedelju radim test. Juce uradih i TORCH, rezultati tek za 15 dana. Svima veliki bice bice,da povuces nogu ovima sto cekaju 20.ti
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 12:26:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Užas mi je jer ga praktično i nemam iako sam zaposlena , poslodavac prilicno kasni sa uplatama, a to što je zakonu propisano da trudnice uživaju posebnu zdravstvenu zaštitu bez obzira na sve, nikoga ne zanima. Isti sam problem imala i u prošloj T, a morala da pijem lijekove i da otvorim bolovanje, samo kada se sjetim brrrrr Serpi
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 12:28:49
|
|
|
|
Sosa Mena
|
KOliko ja znam ti imas pravo da ga prijavis inspekciji zbog toga. A vidim da su se sad bas nameracili na takve koji ne uplacuju samodoprinos.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 14:29:11
|
|
|
|
llila
|
Cao cure moje drage!Tanjice jel sutra radis test ,zelim tí puno srece inace kako se danas osecas?Kod mene samo bolne grudi na dodir i juce uzasna glavobolja ali to i nije neki simptom .. Ja kad mm spomenem da bi voljela jos jednu devojcicu on kaze da onda promenim muza inace sveki ima tri sina ,stariji brat od mm cetíri sina a mladji jednog znaci curica nema ali nek su zivi i zdravi samo je to bitno izvinite na dugom postu i navijam za puno crtica ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:06:34
|
|
|
|
Tanjica81
|
Lila draga joa juce sam htela ali cekam jos... do nedelje.mada cini mi se da ce sutra stici vestica, ili jos veceras.imam grceve.ponekad me zaboli jedan pa drugi jajnik...grudi me ponekad samo malo bole.. na sekund.Znaci nista posebno. Soso kako si? UM ti? Una jel bolje? Serpi vuces? Jesu se obradovali ukucani? Ko jos radi test za vikend? Kiskum bice sl.put.Ne znam da li mozes da biras, idi sto pre na hsg...boli ali nakon toga sam ostala trudna...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:18:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tanjice trenutno stanje: bolne grudi. stomak otkida vise nego ostalih dana. T 37.4 Ima jos sedam dana videcemo kako ce biti posle. Cekamo nedelju da navijamo za tebe LIli reci ti muzu da ne zanoveta
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:46:48
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena KOliko ja znam ti imas pravo da ga prijavis inspekciji zbog toga. A vidim da su se sad bas nameracili na takve koji ne uplacuju samodoprinos. Ma znam Soso da imam pravo, ali ne smjem da rizikujem otkaz, pa sutim i zderem se. Ali intenzivno trazim drugi posao. Sad mjerila temp 36,8 C, izgleda da pada Tanjice ti i ja ako ne "procurimo" jos dva dana onda u nedelju radimo test
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:49:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dace Bog da nadjes drugi posao pa da ne moras da trpis budalastine. Navijam za nedelju. Ako pak ne bude do Nove Godine brisete odavde.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:53:59
|
|
|
|
Tanjica81
|
Jao Soso, samo da docekam nedelju... Moja cerka ima priredbu 20.tog... :) Mora nesto da znaci taj 20.MORA nesto lepo da se desi.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:55:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tanjice sad ce to brzo. Jeste da deluje kao da treba da prodje ceo vek. 20-og ovde pravimo veliku zurku. a vala slavice se i pre toga.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 18:59:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Crtice sva vas vucem
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 13.11.2014 19:00:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sanjalice Koliko je jos ostalo do velikog dana?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.