|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
14.11.2014 9:17:01   
Maraj
Jeste, zbog zive su izbačeni iz prodaje svi toplomeri sa zivom. Sad samo mogu da de kupe digitalni.
p.s. kod kineza sam jedino videla sa zivom toplomere

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 351
14.11.2014 9:17:12   
pipi_coco
Nato nadam se da ces sto prije da se rješiš tih beštija, jer su baš dosadne uf.

A za toplomjer to prvi put cujem, ja kod nas neki dan kupila u apoteci taj obicni, starinski sa živom ( jer sam stari negdje zaturila u kuci) i košta oko 1 eura user posted image
A znam kad sam bila u bolnici izbacili korištenje živinih toplomjera u bolnici, jer kao razbijaju se lako, pa sad koriste neko smece od digitalnih, pa je normala da ti jedno mjerenje bude 33 C, a ponovljeno 40 C, pa ti onda med sestra pipne celo i ako je sve ok na osnovu toga upiše u karton 36,5 C user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 352
14.11.2014 9:24:10   
Sosa Mena
Jutro i od mene. Jedva sam ustala. Ovde oblacno nikako mi se nije ustajalo.
Nato meni i dalje nije jasno kako sve tri laboratorije imaju razlicite rezultate. Katastrofa.
Zivin toplomer nije vise u upotrebi. Jedino ako je neka apoteka zadrzala stare zalihe.
Klarisa dok user posted image ne stigne nista nije gotovo.
Hanka user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 353
14.11.2014 9:41:00   
mega
Pozdrav svima.Ja(NE)ocekujem user posted image ,25.11.
Morala sam da se javim svima vama,posto sam otisla sam u wc da mokrim,i kad ugledam na dnevnom ulosku onaj sekret u grudvicama,bledo zuckaste boje,a to ne pamtim kada sam zadnji put imala.Da li to moze da znaci nesto ili ne?
Ipak,ja mislim da je rano za bilo sta,posto imam jos 11 dana do menstruacije.A druge simptome nemam.Hvala vam unapred na odgovorima.user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 354
14.11.2014 9:44:35   
Sosa Mena
Mega za taj bledo zuti ne znam posto ga nikad nisam imala. A sto se tice vremena nikad nije rano, mi smo pocele da se tripujemo 10 dana pre ocekivane user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 355
14.11.2014 9:51:07   
mega
Bas cu da vidim da li ce se pojaviti jos u toku dana.Sada sam u spremanju za rodjendan od cerkice,koji ce da traje 3 dana,ima da se umorim...ali za decu se sve izdrzi.Necu misliti na user posted image ,pa cemo da vidimo sta ce da bude.
Pratim ja vas redovno,pa kad stignem,onda vas i pitam ako mi nesto zatreba.Inace,ovo bi nam bilo 3.dete,koje bas zelimo,a nikako da nam uspe.

Direktna veza do poruke: 356
14.11.2014 9:53:13   
Sosa Mena
Mega lepo da se provedete za divan dan. Nama bi bilo sesto ali jbg user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 357
14.11.2014 10:02:01   
pipi_coco
Soso ti si veliki borac i ja ti se iskreno divim i želim ti svu srecu sa novom trudnocom user posted image ja izgubila jedno pa nisam sebi došla 6 mjeseci.

Mega tu smo da pomognemo koliko možemo i da podržavamo jedna drugu user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 358
14.11.2014 10:04:07   
Maraj
mega taj sekret u grudvicama obicno znaci neku gljivicnu infekciju... nadam se da grešim

Direktna veza do poruke: 359
14.11.2014 10:08:24   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Soso ti si veliki borac i ja ti se iskreno divim i želim ti svu srecu sa novom trudnocom user posted image ja izgubila jedno pa nisam sebi došla 6 mjeseci.

Mega tu smo da pomognemo koliko možemo i da podržavamo jedna drugu user posted image

Pipi hvala. user posted image
Zadnji put kad sam bila u bolnici svi su se pitali kako mogu da se smejem. Ne znam ni ja. Da li je to bio smeh od muke ili sam postala imuna. Ali znam da cu jos dvoje da rodim pa sta god da se desi. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 360
14.11.2014 10:44:40   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Pipi hvala. user posted image
Zadnji put kad sam bila u bolnici svi su se pitali kako mogu da se smejem. Ne znam ni ja. Da li je to bio smeh od muke ili sam postala imuna. Ali znam da cu jos dvoje da rodim pa sta god da se desi. user posted image

user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 361
14.11.2014 11:01:07   
Klarisa
Soso, cestitam ti na takvom stavu! Sigurna sam da ce biti sve ok.
Ja sam kupila toplomer sa zivom na pijaci od svercera. Imao je nekoliko komada ruske proizvodnje, cena 200 din :)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 362
14.11.2014 11:18:50   
Klarisa
Kod mene sve isto. Stomak boli, bole grudi na dodir. U kancelariji sam pa ne mogu da merim temp., mada mi se cini da sam vruca (verovatno tripujem). Umorna sam strasno, jedva drzim sopstvenu glavu.
Kako je sve ovo strasno. Bas razmisljam o zenskim problemima i kako su muskarci svega toga postedjeni. Iz njihove perspektive, ma koliko da su zainteresovani i saosecajni, verovatno sve izgleda sasvim drugacije...

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 363
14.11.2014 12:13:48   
nata11
Ako si nasla taj toplomer sa zivom super oni su stvarno tacniji. Mene ovi izludjuju te piste, te nece da pisti user posted image Mada ja nemerim BT ja ustajem ko furija pa se setim dok kuvam kafu da nisam izmerila T

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 364
14.11.2014 12:24:18   
Sosa Mena
Na digitalnom toplomeru t 36.9, na zivinom 37.4 user posted image
Da izvucem ja srednju vrednost? user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 365
14.11.2014 13:03:38   
serpica
Na digitalnom dodas 0.5 znaci to je to...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 366
14.11.2014 14:27:35   
Sosa Mena
Jao zene kako me boli stomak. Kad stojim nije tako opasno ali cim sednem imam osecaj kado da ce svakog trenutka da krene user posted image i odmah mi se piski. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 367
14.11.2014 14:35:53   
serpica
I zasto tuzni smajli??? To je dobar znak user posted image

Direktna veza do poruke: 368
14.11.2014 14:36:57   
Sosa Mena
Tuzan zato sto mnogo boli. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 369
14.11.2014 15:04:23   
Tanjica81
Cao crtice...

Bila sam danas u apoteci, imaju stari toplomer, ali je preko 400din.(to mi je skupo).Kod kineza sigurno necu kupiti...bolje nek pisti...valjda ce se spavalice navici, pa ih necu probuditi. user posted image

Lila navijam jako. Mora nesto znaciti user posted image

Soso ne znam tacno kako ti je...(ja sam imala 1 namerni pobacaj, zbog neceg strasnog)...ima i sad kad pocnem da placem, nekakko ne mogu da predjem preko toga...ali jedva sam cekala da prodje 3 meseca, pa smo odmah krenuli u akciju. Iako nisam bila mirna dok se nije rodila i druga cerkica, svom snagom sam se trudila da budem pozitivna...Nadam se da ce ti ostati T visoka...Neka boli...samo budi pozitivna. Saljem ti puno user posted image

Nato pa stvarno vec da poludis...bas mi je zao...ali bori se svom snagom. Probaj i ti caj od zalfije ili hajducke...user posted image

Glava mi puca na sve strane...grudi malo...jos nista od user posted image , ali doci ce ona....ako ne pre, onda kad uradim test u nedelju.user posted image

madre, ne tako dugo, nekim 4-5 meseci. Kad treba da NEdobijes?

Pozdrav crtice, moram po devojcice u vrtic. Sutra nastavna subota, pa gosti u nedelju...mozda necu stici da se javim...ali potrudicu se. :)

Direktna veza do poruke: 370
14.11.2014 15:10:51   
amelia
soso nemam metalni ukus u ustima ali opet mi dodze kad perem zube da povratim.da se pridruzim i ja stomak me danas razvaljuje racunam da popijem tabletu protiv bolova T se danas smanjila na 36.8 tako da verujem da ce prekosutra sticiuser posted image
madre jesam se zadrzala evo vise od godinu dana ali kad sam dosla ovde ti si vec bilA cekalica tako da treba zajedno da begamo odavdeuser posted image
srculence nadam se da ce tvoje sumnje biti opravdaneuser posted image
crtice navijam jako za sveeuser posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 371
14.11.2014 17:13:25   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Soso ne znam tacno kako ti je...(ja sam imala 1 namerni pobacaj, zbog neceg strasnog)...ima i sad kad pocnem da placem, nekakko ne mogu da predjem preko toga...ali jedva sam cekala da prodje 3 meseca, pa smo odmah krenuli u akciju. Iako nisam bila mirna dok se nije rodila i druga cerkica, svom snagom sam se trudila da budem pozitivna...Nadam se da ce ti ostati T visoka...Neka boli...samo budi pozitivna. Saljem ti puno user posted image

Bilo i proslo ne ponovilo se vise. Sve je to Bozija volja na koju ja ne mogu da uticem. Dao mi Magdalenu ako je njegova volja dace ih jos. user posted image

Meni je danas mnogo tesko. Sva sam bljak. Jedva sam rucala, a bila sam gladna kao vuk. Stomak i dalje boli mislila sam ako malo dremnem da ce proci ali slaba vajda.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 372
14.11.2014 17:14:15   
Sosa Mena
Amelila dok ne stigne user posted image ne donosimo zakljucke. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 373
14.11.2014 18:22:23   
Klarisa
Evo i mene. Merila sam T danas kad sam se vratila sa posla i bila je 37'C. To je vise nego juce i prekjuce... Stomak boooooliiiii, grudi booooleeee, sekret bukavalno curi pa otrcim u toalet misleci da sam dobila, ali jos nista. Danima sam lose i ne znam kako da izdrzim do 16og. Tinja u meni neka nada, a onda kazem sebi, ma nema sanse, ovo ti je PMS, samo sto nisi dobila... proslo je 10 dana kako sam u bolovima, a stvarno boli...

Direktna veza do poruke: 374
14.11.2014 18:38:52   
Klarisa
Ja sam prolupala, Upravo sam gledala trudnicku garderobu, user posted image

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here