|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
12.11.2014 11:13:59   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Kasni mi dva dana, a juče sam imala negativan test. Šta mislite, da li da zovem da zakažem ginića ili da sačekam još koji dan da dobijem? Još mi samo fali da mi se meca poremeti user posted image

Rano je za UZ. Nemoj kod ginekologa. K što reče Sosa uradi Betu. To ti je najsigurniji pokazatelj.

Navijam od sveg srca da nam ovaj mesec bude pun lepih vesti!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 251
12.11.2014 11:29:53   
Kiškum
Ma ja se i ne nadam tome, nego sam mislila da li da zakažem ginića da vidi što mi se meca poremetila. user posted image
Ne nadam se ja više, jok. Nego moram na HSG, a brisevi mi ukrug ne valjaju već dva meseca, pa još ako mi se meca zezne, stvarno ću odlepiti.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 252
12.11.2014 11:32:59   
Sosa Mena
Sto se tice kasnjenja ginekolog tu ne moze mnogo da ti pomogne. Recice ti da ti je bila kasnije O ili da je na psihickoj bazi. Ako mozes uradi danas betu i znaces na cemu si. Ja bih volela da ne moras da ides na hsg user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 253
12.11.2014 11:45:01   
Kiškum
Joj, Soso, dušo, i ja bih volela, ali sam se isplakala nad gaćama, da prostiš, već toliko puta da zaista više nemam snage za razočarenja, pa i ne razmišljam tako user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 254
12.11.2014 11:48:21   
Sosa Mena
Plakala je Sosa pa je i docekala. Sad ima tri godince pa mi dusu vadi na pamuk user posted image
Nama su rekli da ne mozemo da imamo dece prirodnim putem pa evo imamo. Nista nije nemoguce samo je bitan pozitivan stav. Nakon svakog pada treba ustati i nastaviti dalje. Tako ces i ti i sve ostale cekalice. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 255
12.11.2014 11:51:06   
Kiškum
Stvarno su vam to rekli?!
Bože, kako lepa priča. Trebala mi je jutros user posted image
Totalno sam u autu.

Direktna veza do poruke: 256
12.11.2014 11:54:37   
Modessty
ih bre Kiškum ima ovde lepih priča ne pretek user posted image
Soso biće uskoro jedan Lala kod tebe, uopšte ne sumnjam u to user posted image

Ja ostala trudna nakon HSG, a u trenutku kad smo rekli - ok, neće prirodno, idemo na VTO a ako i tone prođe usvojićemo.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 257
12.11.2014 11:55:50   
Kiškum
user posted image
Divne ste, bre.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 258
12.11.2014 11:58:17   
Modessty
user posted image ma samo smo tvrdoglave ko mazge user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 259
12.11.2014 12:00:01   
Tanjica81
Kiskum jesi pocela da pijes caj?
Ako mozes uradi Betu,ako ne onda ponovi test...Navijam! To sto se ne nadas...ima sanse za user posted image , ne? :)
Nisam uradila test.Cekam,ako docekam nedelju.pocinju grcevi,i bubuljice... Ja se uvek nadam. Ali nisam nervozna kao prethodnih meseci.
lilla gde si? Sta je s tobom?
UM a ti?
Pozdrav i user posted image za sve.

Direktna veza do poruke: 260
12.11.2014 12:06:04   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Stvarno su vam to rekli?!
Bože, kako lepa priča. Trebala mi je jutros user posted image
Totalno sam u autu.

Najozbiljnije. Kad smo krenuli sa skupljanjem papira za VTO ja ostala trudna sa Manjom. I evo posle nje dva pobacaja i pre nje dva i ne odustajem. Sto rece Mod tvrdoglava sam kao mazga, a vala sam i skorpija user posted image

Mod iz tvoja usta u Bozije usi godilo bi mi jedno maleno da me relaksira. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 261
12.11.2014 12:07:15   
Sosa Mena
Tanjice u cetvrtoj trudnoci su me bile tako napale bubuljice da sam po tome mislila da nisam trudna. Bice u nedelju user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 262
12.11.2014 12:10:41   
Kiškum
Pijem, pijem, vredna sam :) Hvala ti user posted image
Ne nadam se zato što je ovaj test kažu stvarno pouzdan, a ja sam ga uradila dan posle očekivane M. Nema svrhe zavaravati se.

Ja sam tvrdoglava kao bik, što i jesam user posted image

< Poruku je uredio Kiškum -- 12.11.2014 12:13:08 >

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 263
12.11.2014 12:11:47   
Anoniman
Tu sam tu sam, nego mi je U bolesna.user posted image

Ja danas treba da dobijem , ali ovaj mesec i nismo bili vredni, a i ja sam bila bolesna pila sam neke lekove, tako da ce user posted image sigurno da kasni!
Celo jutro me bole grudi, ne mogu ruke da podignem, i stomak, kao da ce svakog casa da kreneuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 264
12.11.2014 12:12:52   
Tanjica81
Kiskum ako i treba na hsg nije strasno...posto sam i ja odma sledeci mesec ostala trudna.(a pre toga godinu dana plakala i ko zna koliko novaca trosila na test). Glavu gore, samo pozitivno. user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 265
12.11.2014 12:14:15   
Kiškum
Ja se HSG-a jako bojim jer sam uverena da su mi začepljeni jajovodi. Nema te bakterije, virusa i upale koju ja nisam dokačila.

Direktna veza do poruke: 266
12.11.2014 12:16:03   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja danas treba da dobijem , ali ovaj mesec i nismo bili vredni, a i ja sam bila bolesna pila sam neke lekove, tako da ce user posted image sigurno da kasni!
Celo jutro me bole grudi, ne mogu ruke da podignem, i stomak, kao da ce svakog casa da kreneuser posted image

Zadnje tri trudnoce su mi iz samo jednog odnosa pa ti pazi sad user posted image
Ljubi Unce neka nam sto pre ozdravi. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
12.11.2014 12:17:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Zadnje tri trudnoce su mi iz samo jednog odnosa pa ti pazi sad user posted image
Ljubi Unce neka nam sto pre ozdravi. user posted image

Kod mene slaba vajda, nesto ne ide, tako da se vise i ne nadamuser posted image

Direktna veza do poruke: 268
12.11.2014 12:19:58   
Sosa Mena
Nista nije gotovo dok debela ne otpeva svoje user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
12.11.2014 12:22:39   
Anoniman

Nista nije gotovo dok debela ne otpeva svoje user posted image

ahahahahhahuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 270
12.11.2014 12:51:08   
Kiškum
Soso, ti si bog!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
12.11.2014 12:53:27   
Sosa Mena
user posted image Nisam Bog ali tu sam negde. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 272
12.11.2014 13:11:33   
Modessty

user posted image Nisam Bog ali tu sam negde. user posted image

Ma Sosa ima vezu user posted image

Kiškum nemoj se plašiti HSG-a, nije ništa strašno. A i posle HSG-a obično lako dođe do trudnoće. user posted image

Direktna veza do poruke: 273
12.11.2014 13:13:45   
Sosa Mena
Izgleda da veza treba da se podmaze. Mnogo mi zabusava. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 274
12.11.2014 13:47:09   
madre
soso, meni je juce bila O, radili smo pa cemo videti sta smo uradiliuser posted image
mi smo trenutno na odmoru na planini, bogi otisao sa dedom u setnju, ja spremam musakicu a mm gleda tv... bas se odmaramo i uzivamouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here