Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 12:11:06
|
|
|
|
Didy
|
Mislila sam da je neka druga Boka, pa kad sam poslala već poruku, prolete mi kroz glavu - Možda je naša Boka. Baš se radujem zbog tebe i nadam se da će sve biti u redu. Ni ja ne stižem ovde kao ranije, nekad samo bacim pogled, a ne stignem ništa ni da otkucam.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 12:26:45
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Pipi brisi u trudnicke teme,ovdje ti vise nije mjesto Cece hajdemo skupaaa Kad je tvoj termin da ne dobiješ? Da nisi i ti od ove ekipe sto ne ocekuje 20. Bas je uzbudljivo ovaj mjesec, navijam za sviju Boka cestitam
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 12:48:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Boko cestitam I to bas za moj rodjendan.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 12:53:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Jos jedna cekalica za 20-ti. Ovo postaje zanimljivo. Hahahaha, ne verujem. Do 20. će biti još koja. Mene bolucka stomak čudno, a sinoć sam imala blagu mučninu. Ostale simptome nisam ni imala ni u prvoj, ni u drugoj trudnoći. E, sad, pošto mi deca imaju stomačni virus, ovi simptomi mogu biti i od toga. Mi nismo bili previše vredni, ali smo bili onda kad je trebalo. Serpica je tako isto kubirala sa stomacnim virusom i ja je ubedim da uradi test i ono nije virus vec Moram da priznam da imas za sad najubedljivije simptome
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 13:17:44
|
|
|
|
mega
|
Meni je izgleda prosla O,tako da mislim da nece biti nista ovaj mesec,nismo bas ni aktivni nesto jako.Tako da necu vas vise gnjaviti.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 13:28:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni je jutros iscjedak bio blijedo zut, sad kao i proslih dana bijel, mada vise ne mogu da gledam u gace! :) 20-i je veliki dan, ali mi je daleko. Imam osjecaj da je neka od vas trudna, ali za sebe ne, jer se uvijek prevarim. :) Simptomi su jos uvijek prisutni, samo me stomak jace boli nego proslih dana...:(
< Poruku je uredio IVA 11 -- 11.11.2014 13:30:11 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 13:31:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Devojke, navijam ! Sto vise odmarajte
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 13:46:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Meni je jutros iscjedak bio blijedo zut, sad kao i proslih dana bijel, mada vise ne mogu da gledam u gace! :) 20-i je veliki dan, ali mi je daleko. Imam osjecaj da je neka od vas trudna, ali za sebe ne, jer se uvijek prevarim. :) Simptomi su jos uvijek prisutni, samo me stomak jace boli nego proslih dana...:( Ti i Didy ste trudne 100%. Ja nisam, ali volim da se tripujem. I tako mi je ovo zadnji mesec za trip pa tek januar. Ako je neko ovde vidovit to sam onda ja
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 14:04:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Ehhhhhhh, kad bi bilo! :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 15:36:47
|
|
|
|
Didy
|
Ja isto mislim da se tripujem, ali videćemo 20.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 15:45:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo da znate da mi dete rođeno 20.11. hoću da vidim pozitivne testove ovde! Jasno?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 16:15:54
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja da nije rano sad bih ga uradila! :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 17:06:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Samo da znate da mi dete rođeno 20.11. hoću da vidim pozitivne testove ovde! Jasno? Trco ako treba docrtacu drugu crtu samo nemoj da bijes
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 19:52:14
|
|
|
|
Tanjica81
|
Cao crtice... Navijam za vas. Pogotovo za onu Cetvorku koja NE treba da dobije 20. Danas nismo radili - Drzavni praznik...pa imam snage da i napisem nesto.Inace samo uspem ponekad da procitam sta vam se desava... Lila dobro sam...nemam nikakvih simptoma tj. nista neobicno.(jedino sto me je obuzeo neki lep osecaj na 2 sekunde pre neki dan - verovatno tripujem)... Cekam petak, da ne dobijem. Cini mi se da smo pokrili plodne dane...Razmisljam da li da uradim sutra ujutro test ili ne... za sve
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 20:28:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi duso ja ti jos nisam od 28 07 2013 I ako zabebim necu jos godinu dana Idi ti prva pa cu ja odmah za tobom
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:06:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tanjice hvala. Navijam za petak Mislim da ti je rano da sutra radis test. Najbolje cekaj petak.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:46:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja imam temperaturu 37, 5. Vjerovatno me neki virus drma, prosto ne mogu da vjerujem da me sve snaslo! Ako me stomak bude bolio kao prethodnih dana poci cu kod dr, jer kako sam istripovala sam mozda trudna, ne pijem nista protiv bolova. Uh. A jos nije ni 12-i, a ne 20-i novembar! Ljubac za sve, i javljajte kako ste! Navijam jako za sve!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:48:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne mora da znaci da je virus. Ja sam sa Manjom imala konstantno 37.4. Mozes paracetamol da popijes ali nema potrebe.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:50:18
|
|
|
|
IVA 11
|
Nije neka velika, ali moja normalna je 36, 2 maksimum, prirodno sam hladna... Kako si Soso?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:51:42
|
|
|
|
serpica
|
Crtice malo sam usporena ali vas vucem jakoooo. Iva ko sto rece Sosa mozes paracetamol slobodno da popijes ako te bas boli,ja sam u drugoj trudnoci pila antibiotik,neposredno pre nego sam saznala da sam trudna i moj dr mi kaze sve sto radis,jedes,pijes pre nego da saznas da si trudna nije strasno...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:52:17
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja i ne znam koja je moja optimalna telesna temperatura. Vruce mi je sedim u majici kratkih rukava, a moji se obukli kao da sneg pada. Sekret haos menjam gace na dva sata jer ne mogu da podnesem dnevne uloske.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:55:11
|
|
|
|
amelia
|
Dobro vece crtice ..jel imamo neke nove simptome? Boka cestitam ti od srca i zelim ti skolsku trudnocu ..crtice koje ne ocekuju 15 i 20 zelim da pljuste ja sam tu izmedzu 17-og.. meni danas ceo dan stomak tvrd ali bas tvrd i imam neku neprijatnost ne mogu reci da me boli nego onako kao stegnuto dole ispod pupka nadam se da ne umisljim trudim se ko nam broji sitno?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:56:52
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam još večeras ovde i ne dolazim do 21. Što vas više čitam, sve se više tripujem. Sutra se opet ubacujem u frku škola, obaveze i ostalo i neću ni imati vremena da razmišljam imam li simptome ili ne. Ali definitivno me boli donji deo stomaka već nekoliko dana. Nije želudac, već skroz dole. Nisam se prehladila, znam da nisam. Kaže mm - pa trudna si, šta drugo. Ako on ne zna, ne znam ko zna.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:57:27
|
|
|
|
*boka*
|
Iva 11 ja sam imala konstantno temperaturu koja je isla od 37.2 do 37.4, 5-6 dana nakon ovulacije pa sve do dana ocekivanog ciklusa. Pomislila sam da me zdrmao neki virus, ali mi je bilo cudno to sto nemam nikakve tegobe, niti grlo, niti nos, samo povišena temperatura. Onog dana kada se nije pojavila znala sam zbog čega je bila tolika. Evo I sada imam 37.1, do duse tek pre nekoliko dana sam saznala da sam trudna tako da još uvek to nije zvanično dok ne uradim UZ i ne čujem srčanu radnju. I da naglasim samo, sve vreme merim običnim toplomerom ispod pazuha.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 21:59:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Didy nemoj da ides vidis kako je zanimljivo. Kao sto je nekad neko reko sve smo trudne dok se ne dokaze suprutno. Ja sam do 20-og 100% a za posle cu da vidim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.