Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:42:27
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Isti ko i juce Povremeni bol u stomaku, bolne grudi. Mada sad su pocele i da svrbe. Imam jos deset dana sta sve ima do tad da osetim IZVORNA PORUKA: IVA 11 Kod mene gust bijeli sekret, bolne grudi i stomak na momente zaboli. Do 20 og Novembra ću umisliti da sam trudna :) Da se priključim i ja klubu ili umišljenih ili uskoro potvrđeno trudnih.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:43:58
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:45:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sta je ovo? Ako ne budemo trudne krivicemo HARP za ovo Didy kad je dan D?
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 10.11.2014 20:46:01 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:46:17
|
|
|
|
superm
|
Wow, Didy,
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:47:00
|
|
|
|
Didy
|
Ne znam šta je, ali meni se već danima samo spava i tripujem se uveče da imam mučnine. Zato i mislim da sam umislila.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:47:17
|
|
|
|
superm
|
Ma, kako ste krenule sa radjanjem treceg I cetvrtog deteta, zene, divim vam se.! Mozda me ohrabrite...
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:48:37
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ne znam šta je, ali meni se već danima samo spava i tripujem se uveče da imam mučnine. Zato i mislim da sam umislila. Maro, 20. bi trebalo (ili ne bi) da dobijem. Po vašim porukama, cenim da smo tu negde.
< Poruku je uredio Didy -- 10.11.2014 20:49:05 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:48:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Didy ajde mucninu i da tripujes ali kako da istripujes bol u stomaku i bol u grudima? Bice ovo zanimljiv mesec. Superm upadaj dok se jos motas po temi.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:49:49
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Iva, ti i ja cekamo 20-ti. Super trojka. Ovo donosi srecu.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:50:35
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Isti ko i juce Povremeni bol u stomaku, bolne grudi. Mada sad su pocele i da svrbe. Imam jos deset dana sta sve ima do tad da osetim IZVORNA PORUKA: IVA 11 Kod mene gust bijeli sekret, bolne grudi i stomak na momente zaboli. Do 20 og Novembra ću umisliti da sam trudna :) Da se priključim i ja klubu ili umišljenih ili uskoro potvrđeno trudnih. Lebac ti pa sve tri trebate 20. da dobijete????
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:51:10
|
|
|
|
Didy
|
Hajde, Superm - zažmuriš i skočiš u hladnu vodu.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:52:08
|
|
|
|
bubulence
|
a ja vas sve vucem, jako, jako! i superm isto
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:52:29
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Iva, ti i ja cekamo 20-ti. Super trojka. Ovo donosi srecu. Heeheheh, da otvorimo kladionicu?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:53:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bubi moraces jako da povuces. Ala ce biti 20-ti dan za slavlje.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:53:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Iva, ti i ja cekamo 20-ti. Super trojka. Ovo donosi srecu. Heeheheh, da otvorimo kladionicu? Ti i Iva musko ja zensko
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:55:34
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bubi moraces jako da povuces. Ala ce biti 20-ti dan za slavlje. sva sreca pa me ima , nista ne brini, 20. rano ujutro vucem jednu po jednu!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 20:59:08
|
|
|
|
Jole84
|
Leleee dobra trojka! Soso, Iva, Didy e pa baš od srca navijam
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:00:45
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Iva, ti i ja cekamo 20-ti. Super trojka. Ovo donosi srecu. Heeheheh, da otvorimo kladionicu? Ti i Iva musko ja zensko Ja bih još jednu devojčicu ako već mogu da biram.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:01:22
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Leleee dobra trojka! Soso, Iva, Didy e pa baš od srca navijam I ja,i ja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:02:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Didy ne mozes da biras ovo mi se trenutno predskazalo. Jole, Serpi
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:07:15
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Didy Hajde, Superm - zažmuriš i skočiš u hladnu vodu. Da, to je NM lepo rekla. Mozda I zazmurim... Mozda I skocim...
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:07:56
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a ja vas sve vucem, jako, jako! i superm isto Bubi, ti si
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:10:09
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: superm IZVORNA PORUKA: Didy Hajde, Superm - zažmuriš i skočiš u hladnu vodu. Da, to je NM lepo rekla. Mozda I zazmurim... Mozda I skocim... Da, citiram je sve češće u poslednje vreme. Publiko što navijate i vučete, divne ste! Sve odreda.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:13:46
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aaaaaa bit ce veselo ovaj mjesec, puno sumljivih cekalica, a i trudnice su se udruzile da dobro povuku
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:16:33
|
|
|
|
Jole84
|
Pipi kako si draga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebuHladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.