|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
8.11.2014 18:04:30   
amelia
sosa mena ajde navijam za tebeuser posted image i meni se cini da ces u user posted image iva11 i mene grudi bole od ovulacije evo vec 4 dana a malo pre sam primetila i neke grceve ali kratko su trajali, ne znam malo pre desilo mi se nesto cudno przila sam crni luk i toliko mi je bilo lose da sam povratila.. ne zelim da umisljam simptome i da se zavaravam rano je jos za bilo sta znam ali eto takve smo mi cekaliceuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 126
8.11.2014 18:16:46   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Dobro jutro crtice. Ja sam jako slabo spavala nocas, bolio me stomak ispod pupka tacno i sva sam nabrekla kao pred M! Nadam se da mi se nece opet poremetiti ciklus otkad radimo na bebi, jer sam proteklih pola godine imala redovne M u dan. Ako se poremeti neka to bude zbog T user posted image

Identicno kao i meni. Sinoc oka nisam sklopila od bolova. Ne znam sta je ovo. Jutros u crkvu ne mogu da stojim koliko me stomak seva. Da sam morala da izadjem i sednem na klupu da se ne bi srusila. A tek je 3 dana proslo od O. I da od juce ujutro imam jako gust beo sekret.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 127
9.11.2014 7:31:36   
IVA 11
Soso, ajde da je to to, pa da se radujemo!

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 128
9.11.2014 7:38:04   
serpica
Crtice user posted image da sto pre predjete u lepse teme. Navijam jakoooouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 129
9.11.2014 8:19:07   
IVA 11
Serpice, hvaaala! :*

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 130
9.11.2014 11:40:19   
Sosa Mena
Serpice user posted image
Ivo kakva je situacija danas? Meni se bas povecao sekret.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 131
9.11.2014 20:35:06   
IVA 11
Grudi me bole, nekako su mi pihtijaste, i stomak mi je naduven, a boli na momente. Voljela bih da se dešava nešto, ali eto vidjećemo. Nisam za godinu dana pokušavanja nikad imala ove simptome. Kako si ti Soso?

Direktna veza do poruke: 132
9.11.2014 20:38:36   
Klarisa
Zdravo drage cekalice. I mene boli stomak, ali se sve trudim da ne obracam paznju na to. Za sedam dana je i user posted image pa je mozda PMS, ali me boli vec nedelju dana...
Cekamo...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 133
9.11.2014 20:38:42   
superm
Ivo, lepotice, zelim ti da bude beba!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 134
9.11.2014 22:07:35   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Grudi me bole, nekako su mi pihtijaste, i stomak mi je naduven, a boli na momente. Voljela bih da se dešava nešto, ali eto vidjećemo. Nisam za godinu dana pokušavanja nikad imala ove simptome. Kako si ti Soso?

Identicno kako i ti. Ne znam sta se desava. Mnogo mi nesto rano za te simptome. Videcemo za 11 dana user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 135
10.11.2014 7:52:40   
pipi_coco
Dobar jutric crtice

Mene stomak povremeno probada, iscjedak mi je pojacan, imam osjecaj da ce vještičurina svakog trena da krene, a rano je jos, imam fore jos 5 dana user posted image

Ujutro cu svecano da idem da vadim nalaze napokon.

Soso i Iva navijam za vas, vis te mi jako sumljive user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 136
10.11.2014 7:58:04   
serpica
Pipi samo te gledam user posted image mnoge zene su mislile da ce da dobiju pa ispade da su trudne.
Nista nije gotovo dok ne dodje...
Cekam vas i vucem jakoooo i pratim,pratim....user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 137
10.11.2014 8:42:36   
Sosa Mena
Dobro jutro crtice.
Pipi kolika ti je temperatura? Meni je pred svaku trudnocu telesna temperatura bila preko 37.4. A iste takve simptome sam imala kao ti sad.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 138
10.11.2014 10:37:00   
IVA 11
Dobro jutro i od mene! Soso, kakva je situacija danas?

Direktna veza do poruke: 139
10.11.2014 11:20:10   
Sosa Mena
Isti ko i juce user posted image Povremeni bol u stomaku, bolne grudi. Mada sad su pocele i da svrbe. Imam jos deset dana sta sve ima do tad da osetim user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 140
10.11.2014 14:01:54   
IVA 11
Kod mene gust bijeli sekret, bolne grudi i stomak na momente zaboli. Do 20 og Novembra ću umisliti da sam trudna :)

Direktna veza do poruke: 141
10.11.2014 14:03:03   
pipi_coco
Serpice sa tvoje tastature u Božije uši user posted image

Soso nisam mjerila temperaturu, izmjerit cu kada dodjem kuci, pa i ujutru jer ona jutarnja je najpozdanija valjda.

Ivo simptomi su ti user posted image to bas mirise na user posted image

< Poruku je uredio pipi_coco -- 10.11.2014 14:08:30 >

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 142
10.11.2014 14:24:31   
Sosa Mena
Iva i ja ili cemo biti user posted image ili cemo biti proglasene za tripere meseca user posted image
Pipi izmeri kad god nije to bazalna t.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 143
10.11.2014 15:48:21   
signorina
Evo i ja sa ne bas lepim vestima...5 nedelja, beta 7,dijagnoza doktora biohemijska,user posted image verovatno ce u narednim danima da se spusti na 0. Podrska svim trudilicama pa da cujemo neke srecne vestiuser posted image

Direktna veza do poruke: 144
10.11.2014 17:31:31   
Sosa Mena
Signorina to se cesto desava. Neke zene nikad i ne saznaju da su imale biohemijsku. Sad ces ti nama u trudnice jer se nakon biohmijske lakse ostaje u drugom stanju. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu signorina)
Direktna veza do poruke: 145
10.11.2014 18:18:16   
signorina
Hvala na zeljama Soso,ajde ti prva da otvoris sezonu sauser posted image pa cemo mi redom za tobom...videcu da se pozabavim malo sa hormonskom analizom,pogotovo progesteronom cini mi se da je on za sve kriv...

Direktna veza do poruke: 146
10.11.2014 19:33:10   
mega
Caos svima.Meni po kalendaru na netu treba da su plodni dani od 8.11.do 14.11.i juce i danas imam bas pojacan zuti sekret,nije u grudvicama,vec tecan i bas zut.Da li je to zbog plodnih dana ili nesto drugo je u pitanju?
I ne mogu da odredim ovulaciju,posto kada se obrisem posle mokrenja ,vidim proziran sekret i bas jako mokar i vlazan.i dnevne uloske menjam po 3-4 na dan,posto sam stalno u mokrom stanjuuser posted image

(odgovor članu signorina)
Direktna veza do poruke: 147
10.11.2014 20:16:28   
pipi_coco
Mega ja mislim da je to kod tebe dobar znak ovulacije, to je to.

Ja mjerila temp i iznosi 37,1 C user posted image
Eh sad zvanicno pocinjem da se nadam, drzite mi fige.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 148
10.11.2014 20:30:24   
mega
Veceras u akcijuuser posted image
Pa cemo videti sta ce da bude.Ja nemam taj toplomer da izmerim temperaturu,imam samo onaj za celo za decu,posto mi nikada ne koristimo toplomer.

Direktna veza do poruke: 149
10.11.2014 20:32:27   
Sosa Mena
Signoria vidi sa ginekologom da pratite O pa ces stime krenuti i sa utrogestanom nakon O. Tako ja sad radim.
Mega nikad nisam imala zut sekret u O tako da ne znam da li je to dobro.
Pipi super za T. Drzim fige. user posted image

Ja pojela trecinu tepsije sa pitom sad mogu da mrem. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here