Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:22:44
|
|
|
|
Klarisa
|
Bice ovde bebica na sve strane!!!!!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:30:04
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dace Bog Klarisa.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:31:06
|
|
|
|
Klarisa
|
Cekalicama ne manjka entuzijazma, tako da ce izgleda biti puuuuuno bebica
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 7:35:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutroo.Da malo virnem u ove cekalice.. Pipi ajde prelazi u druge teme ja bi okrenula drugi krug
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 7:49:42
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Jutroo.Da malo virnem u ove cekalice.. Pipi ajde prelazi u druge teme ja bi okrenula drugi krug a ja vas vucem koliko imam snage
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 7:55:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Jutro drage moje. Mene stomak i grudi ubiše...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 8:03:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi dusooo samo vuciiiiii
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 8:40:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kad je Cece dosla ovde najmanje tri ostaju
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 9:58:28
|
|
|
|
mega
|
I mi muckamo .(NE)treba da dobijem 25.11.poceli su mi pre plodni dani,primetim po tome sto moram cesto da menjam dnevni ulozak u toku dana,sve mokro bude,izvinite na izrazu.Sada,hocemo li pogoditi ovulaciju ili ne,videcemo.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 10:12:02
|
|
|
|
nata11
|
Jel znate da u Americi imaju pribor za kucnu insemenaciju Lepo sam odradis kod kuce. Meni bi to bas koristilo
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 11:21:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ceceeeee mozemo skupa ti u drugi krug, a ja cu u prvi, samo nek nas ova Serpica sutne u trudnicke teme Nato " pribor za kucnu inseminaciju" imam, kad sam dobro raspoložena zovem ga mužicu moj Samo nešto nam sporo ide, nije valjda da cu morati da ga reklamiram u servisu, da tražim neki novi model
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 11:23:05
|
|
|
|
Klarisa
|
Nisam to znala. sad cu da se dam u potragu po net-u :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 11:28:27
|
|
|
|
Klarisa
|
Danas sam bas dobro raspolozena, a nemam neki specijalan razlog za to. Prosledjujem dobre vibracije dragim cekalicama
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 12:38:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar dan drage moje. Bila sam kod ginekologa i folikul je pukao. Pitam je sto me od juce bole grudi i ona mrtva ladna kaze pa zato sto si trudna Rekla sam joj da cu bistu da joj dignem ako je tacno.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 15:17:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Soooooso! Aj sa srecom, pa da se radujemo oko 20-og! Ja sam jutros istripovala da sam trudna, haha! Bole grudi i stomak isto kao pred M. A tako mi je bilo i kod prve trudnoce, i kod biohemijske. U ponedjeljak planiram da vadim progesteron, jer mi je prije bio na donjoj granici. Ako ne, tamo od decembra folikulometrija, sve opet jovo nanovo! Ljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 15:37:43
|
|
|
|
Zuzita
|
Jaooooo Sosa Mena extraaaa ako je stvarno tacno Kad treba to da se potvrdi? I srecan ti rodjendaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 19:18:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso ovako nece biti tebe,Nate,jedne divne osobe Veroline Pipi draga Jos samo cekam priju Jole hoce li i ona samnom u drugi krug il ne Nato sto nerece za to, a moj dragi u Americi na sluzbenom eto mogao je kupiti Boze zdravlja sutra navece je zemljotresss
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 20:06:43
|
|
|
|
mega
|
Ja ne znam za cega cu biti veceras,plodni su dani,ali mene glava ceo dan boliiiiiiii. Kazite mi da li se treba muckati bas na dan kada je ovulacija ili pre nje 1 dan?mada smo mi i prosle plodne dane bili aktivni svaki dan,ali eto nije nam uspelo.ako ste voljne da mi pomognete,hvala unapred
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 20:13:40
|
|
|
|
serpica
|
Mega kazu da je najbolje dan pre O navijam jakooo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 20:20:39
|
|
|
|
mega
|
Onda krecem opet u borbu za .Svaki dan,pa cemo videti sta ce da bude.Ali i ove promene vremena mi smetaju,ocigledno sam meteoropata,pa me glava boli i to jos u delu slepoocnice sa obe strane,haos.mozda prodje posle muckanja,hahaha. popila sam jos ujutro tabletu i nije pustila nista.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 21:57:58
|
|
|
|
IVA 11
|
Ima li koga? Ja cijeli dan osjećam bol ispod pupka...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 22:22:31
|
|
|
|
Klarisa
|
Evo i mene. Vidim da je Sosa dobila lepe vesti! BRAAAAVOOOOO!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 7.11.2014 23:44:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Zuzita Jaooooo Sosa Mena extraaaa ako je stvarno tacno Kad treba to da se potvrdi? I srecan ti rodjendaaaaaaaaaan Hvala Zuzita. 20-og je dan D. Ima jos da se tera do toga. Nego dr voli da se sali. Vala ulepsala mi je dan
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 8.11.2014 7:56:25
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro crtice. Ja sam jako slabo spavala nocas, bolio me stomak ispod pupka tacno i sva sam nabrekla kao pred M! Nadam se da mi se nece opet poremetiti ciklus otkad radimo na bebi, jer sam proteklih pola godine imala redovne M u dan. Ako se poremeti neka to bude zbog T
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 8.11.2014 14:13:54
|
|
|
|
mega
|
A mene evo vec drugi dan glava ubija,sinoc sam zaspala,pa nismo uzivali u pravljenju bebice.Ne znam od cega me toliko boli,jel bas promena vremena ili nesto drugo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.