Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 9:58:20
|
|
|
|
mega
|
Mene su pocele da bole grudi samo pred ovu menstruaciju koju sam dobila 26.10.i to 4 dana pre,a radimo na bebi. Inacu u prvoj trudnoci nisam ni znala da sam trudna dok mi nije zakasnila ,a u drugoj trudnoci sam imala bolne grudi i svaki dan posle podne od 14 do 15 casova mucninu,ali nisam povracala,samo to sto sam pojela za rucak mi se zgadilo.eto svaka trudnoca je drugacija. Samo da vec treca uspe,pa cemo videti kakve cu simptome imati.Danas sam primetila posle mokrenja kada se obrisem ima vec sluzi,a pise da su mi plodni dani od 8.11.mozda su dosli pre,hihihi.krecemo u akciju veceras.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 10:18:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar dancic. Mi pokrili sinoc O pa kako nam Bog da. Sto se tice bolnih grudi mene vec dva dana bole. Da li je dobro ili nije ne znam.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 12:06:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Trco, Bog te cuo! Mene i grudi i stomak bole, uh, neprijatan osjecaj skroz...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 14:49:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha svima. Mene samo ziga stomak povremeno, grudi 0 bodova, nista,ali nada posljednja umire, zar ne. Hm nismo bas dobro pokrili O, ali ako ono hoce da se desi desit ce se pa makar i samo jednom muckali, odnosno heftali se što rece Trca
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 15:00:26
|
|
|
|
Frcokla
|
Ja kad mm kazem da sam u plodnim danima, on me ne ispusta i koristi svaku priliku... Malo "nezgodno" receno, ali tako je. Sad i sam racuna moje plodne dane. Cudni su ti muskarci ponekad. hehehe
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 15:06:43
|
|
|
|
pipi_coco
|
frcokla moj mm je bio bolestan u udarnom terminu, pa nemogu vala da ga cijedim do smrti nije mi cejf tako
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 17:19:55
|
|
|
|
amelia
|
crtice dobro vece napokon stigoh nekako do interneta pa rekof da se javim i da se zapljunem ovde u crtice..meni vec drugi dan kako mije povisena T sto znaci da je o bila pre dva tri dana mi smo muckali do bez svesti ne samo zbog bebice nego sto smo sami ja i mm voleli se kao prvih dana imamo svoju sobu svoju kuhinju svoje kupatilo idt.. iz selili smo se ali nismo nasli stan za sada zivimo u hotelu svekijevci imaju isto kao mi dobro nam je za sada dok ne nadzemo neki stan ma meni je bolje ovako sami smo imamo vremena za sve i bas u ovom haosu nadam se da cu zatrudneti nista nisam pratila mislila sam da je odavno prosla o kad ono primetim pre neki dan egg iscedak u velikimm kolicinama merim tem.niska i tako inace se ovaj ciklus oduzio trebala je o biti pre nedelju dana ali sta je tuje sada mi ostaje da cekam da vidim na cemu sam... nadam se da ce novembar biti jako jako veseo i da cemo vecina nas preci u trednicke teme sve vas jako grlim i zelim isto sto i sebi
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 18:13:01
|
|
|
|
nata11
|
Amelia super. Drzim fige da brzo nadjete stan
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 20:14:16
|
|
|
|
Klarisa
|
Pozdrav svim devojkama! Evo i mene. Nisam merila bazalnu da bih odredila ovulaciju. Drzala sam se 2 razlicite Android aplikacije. Duzina ciklusa je prosecno 25-26 dana. (Ne)treba da dobijem 16. novembra. Vidim da je ovde bilo govora o tome kada proveriti hormone. Meni je ginekolog dala uput sa proveru horona u februaru 2013., zato sto vise od godinu dana pokusaji nisu dali zeljeni rezultat, a svi drugi nalazi su mi bili dobri, ukljucujuci oba UZ pregleda, briseve, kolposkopiju.... Elem, analiza hormona je pokazala da su polni hormoni OK, ali da je je povisen nivo antitela stitne zlezda i TSH koji je bio 7. Ginekolog je kad je to videla, odmah rekla, stitna nije u redu, hitno kod endokrinologa... Endokrinolog utvrdio Hashimoto tiroiditis i od tada sam na terapiji (Eutiroks 50 mikrograma). Na kontrolama je nivo TSH bio u redu (izmedju 1 i 2), ali se trudnoca i dalje ne desava. Ja sam u medjuvremenu odlucila da malo olabavim i da ne insistiram na tome, da se opustim u nadi da ce se sada kada su i hormoni OK desiti spontano. prestala sam da pratim dane, clanke, literaturu pa i ovaj forum... Nista se nije desilo, mada smo prilicno promasivali ovulacije... Ginekolog je ubedjena da nije do mene i insistira na spermogramu i spermokulturi, mada je moj osecaj da nije do toga (mm ima dete od 18 godina i u prethodne 2 veze su mu devojke ostajale u drugom stanju, ali nisu rodile. On bas nije odusevljen idejom da radi spermogram, ali je spreman da ga uradi ako je potrebno, jer zeli dete. Ne znam sta je sledeci korak... Bilo bi tako lepo da se desi spontano... Drzim fige svim cekalicama. I mene boli stomak nisko i ne znam ni sama da li to ima veze sa bilo cim. Prosto ne zelim da se zavaravam i nadam i sve govorim sebi da umisljam simptome o kojima sam citala... Eto bi trebalo da stigne za 10 dana. inace probala sam prosle godine tracice za ovulaciju i nikad mi nisu bile jasne 2 crtice, uvek je druga bila bledunjava. Zato ja imam utisak da moje ovulacije nisu kvalitetne... Nacisto sam vas udavila, ali eto, trebalo mi je da se izjadam
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 20:54:41
|
|
|
|
Klarisa
|
izgleda da je na ovom forumu zurka ujutro, a da uvece nema nigde nikog....
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:03:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarisa jel si isla na folikulometriju. Tako mozes da utvrdis da li je bila O. Sto se tice spermograma ne mora da znacu da mu je sad dobar i ako ima dete. To se sve moze pokvariti i popraviti. Bolje neka uradi pa da budete sigurni da li je ili nije problem. Ja napravila tortu i posluzenje za sutra. Samo da slavlje pocne.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:17:13
|
|
|
|
Klarisa
|
Bravo za tebe! I nama je uskoro Slava i bas smo pravili plan sta cemo... :) Moja doktorka stalno pominje folikulometriju ali nikako da mi je i uradi... Sizim zbog toga.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:42:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nama nije sutra slava vec moj rodjendan. Mada mu to dodje na isto. A kad dodjemo do slave gotova sam. Sve mi je tu Nova godina, Bozic, slava. Tad pozelim da me nema.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:44:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro vece zenice. Kako ste? Mi muckamo stalno, ipak se pola godine nismo vidjeli, pa da pokusamo nadoknaditi Bole me grudi i jajnici kao u pms-u. i ludim od toga jer je rano za bilo sto, tek za dvije nedjelje treba da dobijem!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:48:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja trenutno meditiram dok se ne srusim u krevet. I mene bole grudi i jajnici. Do sad nisam bas imala takve simptome u vreme O. Kad Ivo ti treba da ne dobijes?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:52:48
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja na lap topu kuckam i slusam Sade... 20-og novembra. A ti?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 21:55:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I ja isto Daj Boze da se radujemo zajedno. Ja sam se bas uzelela muzike ali da ja sama sedim u sobi i slusam. a ne da mi Manja kao helikopter oblice oko glave.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:00:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Bog te cuo! Hahaha, ljubac za Manju!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:03:03
|
|
|
|
Klarisa
|
Draga Soso, ja mislim da je sa takvim helikopterom ipak daleko zanimljivije! :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:03:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Videces tako ce i biti Necu sad da je ljubim zaigrala se sa tatom. Ne bi da privlacim paznju na sebe.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:05:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa Draga Soso, ja mislim da je sa takvim helikopterom ipak daleko zanimljivije! :) Jeste ge nije. Nema niceg lepseg u zivotu. Ali volem da zanovetam.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:05:25
|
|
|
|
Klarisa
|
Navijamo za Sosu i Ivu 20-og. Meni (ne)treba da dodje 16-og. Do tada cekamo i muckamo da ne izadjemo iz kondicije
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:06:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Od muckanja glava ne boli. Doduse oce kuk mene ponekad ali prodje.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:09:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Hahah, mi smo kao dva pacenika iz parka, ali neka samo da ima neke vajde Navijamo prvo za tebe, da ne dobijes 16-og
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 6.11.2014 22:11:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zeno sest meseci bez muckanja mora da se nadohnadi. Iskreno vise volim kad dugo nemamo odnose pa kad se spojimo posle toga ko da nikad nismo u zivotu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.