Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:17:17
|
|
|
|
serpica
|
Prazni se t tema uskoro,trebaju nam nove trudnice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:21:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Serpi ako sad ne udjem u red trudnica ulazim sto posto kad ti izlestis
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:26:23
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jole ja sam super, evo tek sam u prvom krugu pokusaja nakon milion godina i vec se pomalo nadam Falis ovde, ajde u drugi krug sa nama Serpi svaka ti je zlatna
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:28:39
|
|
|
|
Jole84
|
Pipi neka ti prvi krug bude uspešan, dosta si se namučila pa da ovako kao ja nemaš vremena ni za šta
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:33:55
|
|
|
|
serpica
|
Soso,ce trudnujemo zajedno tako mi sva tri poklopcica... Pipi nemam onaj drugi smajli koji vuce,da mi je tu Klartita pa da mi pomogne I mislim da sam sad najstarija trudnica ( Daca ce ovo da shvati kao kompliment ) te vas vucem jaaaaakoooo i pravim zurku 20. Novembra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:36:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj Klaritu da zoves ona oce i da bije. Daj Boze da ovde napravimo veliku zurku. Redno bi bilo.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 21:53:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi brisi u trudnicke teme,ovdje ti vise nije mjesto
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 22:02:12
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, na sve vas mislim i jako,jako vucem
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 22:22:39
|
|
|
|
IVA 11
|
Raspisale ste se ženice, alal vera! :) Navijam za sve i navijam da 20-og bude slavlje! Ja se duboko nadam jer simptome imam. A prije nisam... Tek kad brus skinem shvatim koliko me grudi bole, i stomak kao pred M, ma isto. Pila sam macinu 5 mjeseci, sad poslije O ne pijem nista, sem folnu.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 22:51:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo je bebi prašina za sve vas! Da što prije pređete u temu za trudnice!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 23:32:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Cupo
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 23:55:35
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala draga! Mene stomak boli jako, uh...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 10.11.2014 23:59:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro je bebac se ugnjezdava.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 7:35:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro Imamo li jutros novih trudnica
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 7:53:37
|
|
|
|
llila
|
Dobro jutro trudilice Tanjice gdje si kako se osecas ?Meni po bazalnoj ovulacija bila 17dc a danas 23dc tako da ne trebam dobiti tel 20 ako bog da ovaj put smo se bas trudili eto navijam za sve crtice
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 8:50:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jos jedna cekalica za 20-ti. Ovo postaje zanimljivo.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 10:35:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Crtice, mene stomak bolio cijelu noć i jutro... Jutros imam žuti iscjedak? Ne znam šta je ovo. Utripovala sam da se nešto dešava pa ne pijem nikakav lijek protiv bolova. Bol je kao pred M, jajnici i krsta bole, makar je kod mene tako... 20-i je odlučujući za mnoge čekalice! Ljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 10:54:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivo isto i kod mene samo bez zutog iscedka. Kod mene je i dalje belo ali ga ima za izvoz. Mislim da je Pipi juce rekla da ima zuti iscedak. Nije Pipi vec Mega
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 11.11.2014 10:56:23 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 11:50:28
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Jos jedna cekalica za 20-ti. Ovo postaje zanimljivo. Hahahaha, ne verujem. Do 20. će biti još koja. Mene bolucka stomak čudno, a sinoć sam imala blagu mučninu. Ostale simptome nisam ni imala ni u prvoj, ni u drugoj trudnoći. E, sad, pošto mi deca imaju stomačni virus, ovi simptomi mogu biti i od toga. Mi nismo bili previše vredni, ali smo bili onda kad je trebalo.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 11:56:46
|
|
|
|
*boka*
|
Drage moje evo i ja da se prijavim. Dugo me nije bilo, pa se nadam da me primate nazad u drustvo! Poslednji ciklus imala sam 10.10. sledeci je trebao doci 07.11. i kada se nije pojavio uradila sam test i ugledala Juce sam bila na pregledu, jer sam prokrvarila odmah sutradan od kad sam uradila test, za sada se jedva nazire gestacijski mesak u materici, rano je da se bilo sta drugo vidi (trudnoca je 4+3 nedelje), sledeci pregled imam zakazan tek za 2 nedelje... nadam se da ce sve biti u najboljem okeju :)
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 11:58:04
|
|
|
|
Didy
|
Boko, čestitam!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 11:58:46
|
|
|
|
*boka*
|
Didy!!!! Sad tek vidim da si i ti tu i da ti se nesto "cudno" desava! Navijam jaaaako da se i ti pridruzis, pa da Boze zdravlja ponovo zajedno prolazimo kroz trudnovanje!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 11:59:05
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Boko, čestitam! Hoćemo li opet zajedno da trudnujemo? Pa da, ja na prvu loptu nisam skontala da si ti. Ne sećam se ove Elenine sličice. Dobro nam došla.
< Poruku je uredio Didy -- 11.11.2014 12:00:33 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 11.11.2014 12:02:19
|
|
|
|
*boka*
|
Pa koliko me dugo nije bilo, ne cudi me sto me se nisi setila :) Sram me bilo da me ovako dugo nema! Nadam se da ce sve biti u redu i da cemo se druziti dugo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.