|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
12.11.2014 23:05:55   
Klarisa
drage moje, evo i meni. nema me ovih dana jer se bas, bas lose osecam. Stomak me boli da midodje da jaucem... Jedva sam pregurala dan.Sekreta imam toliko da mi se ceo dan cini da sam upravo dobila koliko curi. Od stomaka sizim, boli vec 10 dana sa par dana pauze. Boli skroz dole, na momente toliko jako da kad sam sama i niko me ne vidi cucnem da mi bude lakse... (Ne)treba da dobijem 16.novembra. Ne zelim da umisljam i sve sebi govorim da je PMS. Cak sam stavila veliki ulozak, jer sve mislim da ce da mi porani. Nervozna sam. Temperatura veceras, merena ispod miske je 36.8'C.

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 301
12.11.2014 23:29:02   
Sosa Mena
Megi ne zabusavaj. user posted image
Klarisa ako te bas toliko boli slobodno uzmi paracetamol. Jel si merila t pre ovog danas?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 302
12.11.2014 23:30:48   
Klarisa
nisam merila ranije, ali mi se cini da sam topla, pa sam zato izmerila

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 303
12.11.2014 23:31:47   
Sosa Mena
Meri svaki dan. Ako krene da pada znaci da stize user posted image Bar je tako kod mene.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 304
13.11.2014 8:51:25   
IVA 11
Dobro jutro! Ja vise nemam nikakav simptom, samo bolne grudi.

Direktna veza do poruke: 305
13.11.2014 8:56:56   
eca89
IVA 11, navijam jakooooouser posted image user posted image !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 306
13.11.2014 9:13:43   
Sosa Mena
Jutro. Evo user posted image
Ivo imamo jos 7 dana user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 307
13.11.2014 9:52:55   
IVA 11
Eco user posted image Soso, cini mi se kao vjecnost. Ne znam je li mi bilo lakse kad me bolio stomak ili sad kad me ne boli. user posted image

Direktna veza do poruke: 308
13.11.2014 10:37:28   
Sosa Mena
Narodu se ne moze ugoditi. user posted image
Kako sam se lepo sad isplakala secuci luk. Dobro priste odsekla nisam koliko su mi suze lile. Kaze mm pa kad si ga ljuta sadila ne moze drugciji da bude. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 309
13.11.2014 11:37:22   
pipi_coco
Dobar dan zenice

Meni sinoc temp 37 C, stomak vise ne boli, stalno imam osjecaj da su mi gace mokre, da prostite, i grudi me bole na dodir.
Osim temperature, koji nikad ranije nisam mjerila, sve ostalo su mi smptomi PMS-a, tako da nisam pametna, ali eto cekam jos dva dana samo, pa cemo vidjeti.

Inace mi je ciklus tacan ko sat, tako da ako ne dobijem u subotu, onda sam user posted image pa u nedelju radim test.

Juce uradih i TORCH, rezultati tek za 15 dana.

Svima veliki user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 310
13.11.2014 11:59:07   
Sosa Mena
Pipi super. Svidja mi se. Tako je meni bilo sa Manjom. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 311
13.11.2014 12:13:18   
pipi_coco
Joj Soso user posted image

Nadam se i bila bih presretna, ali priznajem malo me i strah hvata jer opet imam lošu situaciju sa zdravstvenim osiguranjem.

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 312
13.11.2014 12:19:01   
Sosa Mena
Bices veruj mi. user posted image
A sta ti je sa osiguranjem?

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 313
13.11.2014 12:24:26   
serpica

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Dobar dan zenice

Meni sinoc temp 37 C, stomak vise ne boli, stalno imam osjecaj da su mi gace mokre, da prostite, i grudi me bole na dodir.
Osim temperature, koji nikad ranije nisam mjerila, sve ostalo su mi smptomi PMS-a, tako da nisam pametna, ali eto cekam jos dva dana samo, pa cemo vidjeti.

Inace mi je ciklus tacan ko sat, tako da ako ne dobijem u subotu, onda sam user posted image pa u nedelju radim test.

Juce uradih i TORCH, rezultati tek za 15 dana.

Svima veliki user posted image

user posted image user posted image user posted image bice bice,da povuces nogu ovima sto cekaju 20.ti user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 314
13.11.2014 12:26:03   
pipi_coco
Užas mi je jer ga praktično i nemam iako sam zaposlena , poslodavac prilicno kasni sa uplatama, a to što je zakonu propisano da trudnice uživaju posebnu zdravstvenu zaštitu bez obzira na sve, nikoga ne zanima. Isti sam problem imala i u prošloj T, a morala da pijem lijekove i da otvorim bolovanje, samo kada se sjetim brrrrr user posted image

Serpi user posted image

Direktna veza do poruke: 315
13.11.2014 12:28:49   
Sosa Mena
KOliko ja znam ti imas pravo da ga prijavis inspekciji zbog toga. A vidim da su se sad bas nameracili na takve koji ne uplacuju samodoprinos.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 316
13.11.2014 14:29:11   
llila
Cao cure moje drage!Tanjice jel sutra radis test ,zelim tí puno srece inace kako se danas osecas?Kod mene samo bolne grudi na dodir i juce uzasna glavobolja ali to i nije neki simptom .. Ja kad mm spomenem da bi voljela jos jednu devojcicu on kaze da onda promenim muza inace sveki ima tri sina ,stariji brat od mm cetíri sina a mladji jednog znaci curica nema ali nek su zivi i zdravi samo je to bitno izvinite na dugom postu i navijam za puno crtica ovaj mesec

Direktna veza do poruke: 317
13.11.2014 18:06:34   
Tanjica81
Lila draga joa juce sam htela ali cekam jos... do nedelje.mada cini mi se da ce sutra stici vestica, ili jos veceras.imam grceve.ponekad me zaboli jedan pa drugi jajnik...grudi me ponekad samo malo bole.. na sekund.Znaci nista posebno. user posted image user posted image
Soso kako si? UM ti? Una jel bolje?
Serpi vuces? Jesu se obradovali ukucani?
Ko jos radi test za vikend?
Kiskum bice sl.put.Ne znam da li mozes da biras, idi sto pre na hsg...boli ali nakon toga sam ostala trudna... user posted image

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 318
13.11.2014 18:18:24   
Sosa Mena
Tanjice trenutno stanje: bolne grudi. stomak otkida vise nego ostalih dana. T 37.4 Ima jos sedam dana videcemo kako ce biti posle.
Cekamo nedelju da navijamo za tebe user posted image
LIli reci ti muzu da ne zanoveta user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 319
13.11.2014 18:46:48   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

KOliko ja znam ti imas pravo da ga prijavis inspekciji zbog toga. A vidim da su se sad bas nameracili na takve koji ne uplacuju samodoprinos.

Ma znam Soso da imam pravo, ali ne smjem da rizikujem otkaz, pa sutim i zderem se. Ali intenzivno trazim drugi posao.

Sad mjerila temp 36,8 C, izgleda da pada user posted image

Tanjice ti i ja ako ne "procurimo" jos dva dana onda u nedelju radimo test user posted image

Direktna veza do poruke: 320
13.11.2014 18:49:42   
Sosa Mena
Dace Bog da nadjes drugi posao pa da ne moras da trpis budalastine.
Navijam za nedelju. Ako pak ne bude do Nove Godine brisete odavde. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 321
13.11.2014 18:53:59   
Tanjica81
Jao Soso, samo da docekam nedelju... user posted image
user posted image
Moja cerka ima priredbu 20.tog... :) Mora nesto da znaci taj 20.MORA nesto lepo da se desi.

Direktna veza do poruke: 322
13.11.2014 18:55:52   
Sosa Mena
Tanjice sad ce to brzo. Jeste da deluje kao da treba da prodje ceo vek.
20-og ovde pravimo veliku zurku. a vala slavice se i pre toga.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 323
13.11.2014 18:59:21   
Sanjalica1980
Crtice sva vas vucem user posted image

Direktna veza do poruke: 324
13.11.2014 19:00:40   
Sosa Mena
Sanjalice user posted image user posted image
Koliko je jos ostalo do velikog dana?

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here