|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
9.12.2015 14:38:49   
bubulence
Na CRP 25 ona ceka sutra?
joooj kalo bih joj ja sasula.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1651
9.12.2015 14:39:48   
Zemunka85
Pa ni meni nije jasno ...
A to jeste - ako odmah dovedes, sta si doveo, ako ne dovedes - sto nisi, ako sam nesto uradis sto si, ako nisi a sto nisi. Nikad ne valja...
Brz oporavak user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1652
9.12.2015 14:40:59   
cockic
Pa crp jeste veći,ali i kod obične kks se vidi iz granulocita da li su preko granice onda je bakt.infekcija.da što pre ozdravi bebana.

Direktna veza do poruke: 1653
9.12.2015 14:41:40   
Sanjica26 RR
Choopo jel mozete da odete kod nekog drugog dr? Stvrano nisu normalni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1654
9.12.2015 14:45:27   
Kata90
Tako sam i ja prosla sa malim,kad mu nisam uspela skinuti temp.
Bila guzva u dispanzeru....
Po meni je najbolje odma otici kod privatnika,i odma sve sazna,jeste da kosta 1200din,
Ali za detetovo zdravlje......
I od sada,samo tamo idemo.
Ko zna,mozda ta doktorica sto je rekla,da ni netreba raditi.
Choopo,ozdravite sto preuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1655
9.12.2015 14:56:58   
choopa choops
Ja vam žene nemam pojma. Ona je uzela taj papir kod sebe, ne znam šta drugo piše. Nismo dobili ništa nego da obaramo tempereaturu i dk god je možemo oboriti na 38,5 da je sve OK. A da sutra uradimo urin, pa ako tu bude nešto ili ako i dalje bude visoka T da će nam dati antibiotik.

Iznenadila sam se jer je ova dr stvarno dobra. A ja nikad ne vodim djecu u DZ za sitnice, vodim ih bukvalno kad je zadnji momenat. Ali ona je valjda danas bila nešto nervozna iodreagovala je tako. Kasnije je malo spustila loptu, ali džabe kad mi je već unakazila ionako u***an dan! Ne znam ni sama, probaćemo sutra sa tim urinom, mada ja mogu ruku u vatru da stavim da nije to. Eto vidjećemo. I sada spava, dala sam joj Brufen, malaksala je skroz user posted image

Edit: Kato kod nas nema privatna ped ordinacija, nego ista ekipa doktora iz DZ radi privatno i ide po kućama. Znači ni da ih zovem kući, ne mogu mi odradit ni krvnu sliku ni urin ni ništa. A kod nas je pregled 30e bio zadnji put, ako nisu nešto povećali.

< Poruku je uredio choopa choops -- 9.12.2015 14:58:54 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1656
9.12.2015 15:05:00   
dijana1*
Crp 25, tu nesto ima.
Kod nas se odmh moze uraditi urin. Tj. do 19:30 se radi i krv i urin. Nema sutra ako je hitno. Ccccc
samo da sto pre ozdravi

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1657
9.12.2015 15:19:19   
choopa choops
Pa mislim da može i kod nas kad je hitno, ali valjda je ona smatrala da ovo nije hitno user posted image Jer kao ako se može spustiti T na 38,5 i ispod, kao organizam može da se izbori sa tim. Nadam se samo da nećemo imt više epizoda baš visoke T. Evo sad se probudila i i dalje je vruća, ne puno, moram da imjerim a ima skoro dva sata da je popila sirup...

37,2C

< Poruku je uredio choopa choops -- 9.12.2015 15:22:06 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1658
9.12.2015 15:33:33   
dijana1*
Meni vise tu izbija na videlo sujeta doktora.
U fazonu ipak ces doci i sutra. Eto ti sada kada se pravis pametna.
Nista me vise necudiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1659
9.12.2015 15:41:52   
veselicaa
Choopo mi smo imali CRP 12 i virusnu pneumoniju.Ako imas gde potrazi drugo misljenje.Temperatura je isto mogla da se obara ali smo poslati kuci i vratili se odmah uvece.Zabrljala doktorka skroz i hitno nas poslala za Nis.Strasno sta smo doziveli,koji stres i koja muka detetu a moglo je sve lepo da se sredi.
Ne zelim da te plasim ali samo iznosim nas primer.Ljubi cerkicu i da brzo ozdravi user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 15:42:20 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1660
9.12.2015 15:55:24   
choopa choops
Užas! Ja razumijem da su oni preopterećeni i da su stvarno velike gužve, ali ovo otaljavanje....Ja ne znam.

Hvala vam na lijepim željama, nadam se da ćemo ozdraviti i da nam ipak neće biti ništa na kraju user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1661
9.12.2015 16:07:15   
Trcosava
Pa dobro bre koja im to fora za urin?! Ani ovde ni jednom nisu radili urin, osim u bolnici i to da vide da li se nešto smanjuje (prvo sumnjali na brohnitis, pa posle videli da je upala pluća,) Krv se radi odmah i čeka se oko 15 min na rezultate (oni osnovni)
Ne znam šta bi joj rekla Čupo. Nadam se da ćete što pre da ozdravite user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1662
9.12.2015 16:33:31   
milicicak
Choopo, mozda je pogledala ostatak ks i videla da je leukocitna formula mirna pa procenila da se moze sacekati do sutra. Jbt, dokle je stigao ovaj svet kad ja dr branim a obicno sam prva sklona da pljujem po njima.
Elem, htedoh reci, da se iskreno nadam da ce se stanje ubrzo poboljsati i da ce I biti dobro.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1663
9.12.2015 17:16:34   
choopa choops
Ne znam, vjerovatno je tako. Ne razumijem se u to. Ja sam mislila da ni ovaj crp nije visok, ali eto izgleda da nije ni nizak user posted image

Evo sad joj opet raste T, 38,2 nakon 4h od davanja brufena user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1664
9.12.2015 21:31:26   
branki*
Jao,choopo,bas mi zaouser posted image
Jeste malo visi taj crp,ali je ver gledala i celu kks kad je donela odluku,samo kud joj ne spadne tavtemp od brufenauser posted image a,da kombinujes paracet i brufen?kako ono ide?ili da joj cepice u guzu?meni je bozi od cepica spadala kad je bio beba.
Da koliko vec sutra budete bolji😘😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1665
9.12.2015 21:37:45   
Trcosava
Mislim da je gornja granica za crp 10 (možda je to za odrasle) imam i neku cifru od 7 u glavi (mislim da je to za decu), ali ne drži me zareč.
Na 4 sata može kombinacija znači u 24 brufen, u 4 paracetamol, 8 brufen...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1666
9.12.2015 22:33:02   
choopa choops
Nemam pojma, meni kuma kaže da je njenom malom bio crp 60 ili 70 tako neka visok cifra, zato sam i mislila da je ovo malo? Btw pisala sam u temi temperatura da ne idem OT.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1667
9.12.2015 22:47:50   
Trcosava
Ok
Ja ću sad da se istresem - rekla sam mm da ako još jedan put se uhvatim za sony telefon da me tresne po rukama, a ovo moje user posted image ima da zafrljačim sa terase!!!

Direktna veza do poruke: 1668
9.12.2015 22:52:09   
Ana RR
Ja sam u subotu vodila Marka kod dr, bila je neka sa školskog, i pitam je za crp jer nam naša dr nije ništa komentarisala a 6,6 je i ona kaže da može da bude preko 50 i više a da ništa nije u pitanju. Gledaju se i drugi faktori. Objasnila je ona meni sve lepo ali niš'''' ja to nisam upamtila.

< Poruku je uredio Ana RR -- 9.12.2015 22:53:00 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1669
10.12.2015 10:27:28   
17 joka
user posted image user posted image user posted image 10 dana nemogu da zavrsim i napravim zdravstveno osiguranje koliko ljudi neznaju da rade svoj posao, prvo neznaju da obracunaju plate pa neodjave osiguranje i sad nikako da uzmem zdrav. knjizicu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1670
10.12.2015 22:25:09   
amelia
Boze moj upravo ih slusam svekijevci kako pricaju odakle ce da uzmu pare da vrate.. Jel moguce da su ovoliki kreteni? pa odakle ces da ih uzmes da opljackas banku ilji iz dzepa mm treca opcija nema.Ne radis evo 4 godina odakle ces da ih uzmes? idi radi balvanu jedan. Nisam pisala ali sam se raspravljala sa svekrvom ne zbog para nego nisam u stanju vise da je podnosim kako mi soli pamet, kako me vredza kako me non stop pravi nesposobna kad je u pitanju moje dete. Rekla mije kako neznam nista kako treba da ucim od nje.kako nemam mozga itd puno uvreda ja sam joj rekla da je ona poslednja od koje cu da ucim nesto i da necu dozvoliti niko da mi se mesa narocito kad je moje dete u pitanju i takoo... Sad se pravi mutava kao da nista nije bilo ,prica mi ulizuje se a je je hladnokrvno zaobilazim kao da i nije tuuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1671
10.12.2015 22:57:19   
bojana92
E ovako,moram napisati sta imam inace cu poceti da ujedam od nervoze,koja me drzi jos od sinoc.Posto sam videla da se pise da sam samo ja aktivna kad krene zatisje na forumu,niko se nije zapitao zasto sam bas tada aktivna,da li mozda tada imam najvise vremena da pisem i slicno.Sto se pisanja postova tice u raznim temama,htela sam napisati sto veci br postova,i pokusati da osvojim nagradu nestle,a ujedno da neka iskustva podelim i sa Vama.Pisajuci postove u nekim temama videla sam osobu "novajliju" (kako Vi kazete),koja je igrala jednu od proslih nagradnih igri,krseci pravila foruma,ali nigde nije opomenuta.Vec dve godine sam na forumu,druzila se sa Vama,razmenjivala iskustva,trazila savete,osvajala neke nagrade,ali mi se nikad do sad nije desilio,da budem opomenuta zbog pravila,niti da se moje ime toliko spominje u negativnom smislu.Ako sam krsila pravila,mogao mi je to neko napisati u poruci,a ne odmah da trcite i da se zalite.Samo sam htela probati osvojiti nagradu za svoju bebu,ne za nekog drugog,nego za svoju bebu.Administratori ako smetam slobodno me izbacite sa foruma.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1672
10.12.2015 23:07:53   
Rosita

IZVORNA PORUKA: amelia

Boze moj upravo ih slusam svekijevci kako pricaju odakle ce da uzmu pare da vrate.. Jel moguce da su ovoliki kreteni? pa odakle ces da ih uzmes da opljackas banku ilji iz dzepa mm treca opcija nema.Ne radis evo 4 godina odakle ces da ih uzmes? idi radi balvanu jedan. Nisam pisala ali sam se raspravljala sa svekrvom ne zbog para nego nisam u stanju vise da je podnosim kako mi soli pamet, kako me vredza kako me non stop pravi nesposobna kad je u pitanju moje dete. Rekla mije kako neznam nista kako treba da ucim od nje.kako nemam mozga itd puno uvreda ja sam joj rekla da je ona poslednja od koje cu da ucim nesto i da necu dozvoliti niko da mi se mesa narocito kad je moje dete u pitanju i takoo... Sad se pravi mutava kao da nista nije bilo ,prica mi ulizuje se a je je hladnokrvno zaobilazim kao da i nije tuuser posted image

Amelia, muza pod ruku , dete pod misku i bezte odatle. Dva sa dva pa je dosta. Ako sam shvatila, muz ti radi, iznajmite stan i gotovo. Ne znam sta me ceka, ali i ja sam podstanar i do poslednjeg atoma borila bih se za svoj mir.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1673
10.12.2015 23:10:33   
veselicaa
Bojana nije problem sto zelis nagradu za svoju bebu,problem je sto si pisala po svim temama samo kratke recenice bez smisla.Ako te je Lesica licno opomenula i zapretila privremenim banovanjem,verovatno si dosta pravila prekrsila.Mi zene koje smo uvek ovde sve primetimo i cim nam nesto zasmeta mi pisemo u kafani.Cim znas sta smo pisale znas i da se tamo druzimo i da si nas i tamo citala pa si mogla i tamo da kuckas sa nama,da se predstavis i da se bolje upoznamo.Meni nije problem kada neko nov osvoji nagradu,ali mi smeta bahato ponasanje.Imamo i clanove koji nas posecuju samo kada su igre,pa je i to ruzno.Postuj pravila i svrati u kafanu da se druzis sa nama,fine smo miuser posted image

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 1674
10.12.2015 23:13:00   
bojana92

IZVORNA PORUKA: amelia

Nemoj se ljutiti,ali moram da te pitam,sta tvoj muz kaze na sve to?Mislim da kad ti svekrva soli pamet i mesa se u vaspitanje deteta? Nemoj dozvoliti nikom da ti se mesa u vaspitanje deteta.To ja tvoje dete,njeno unuce,i treba da bude zadovoljna kako god da ga vasitavas,i da tebe i muza podrzi u svemu,a ne da pametuje.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here