|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
5.12.2015 22:27:44   
Leptiric123
Amelija uzas kakvi su to ljudi da bar ne pitaju??? I zasto je tvoj muz dao njima karticu a ne tebi???

Emice tacno znam kako ti je,imala sam jednog brata,tj jos imam,bili smo nerazdvojni voleo me je kao rodjenu sestru ave tajne smo delili,ozenio se lujkom i prestao da se javlja pokusavala sam.vise puta to da izgladim al ne vredi totalno se promenio.A letos sam imala to sa najboljom drufaricom 20 godina smo nerazdvojne,slagala me.je za mnoge stvari i opet sam.joj nekako verovala a onda sam videla dokaze za njene lazi,cula njene izlive ljubomore i samo sam prestala da je zovem,totalni ignor,znala je zasto i ona je radila isto ali posle 3-4 meseca se javila sa pricom da ne moze da baci sve u vodu,da me voli...pomirile smo se,ali znas nije to to,sad razmisljam sta izgovaram pred njom a pre nisam...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1626
5.12.2015 22:34:08   
emicaa
Znam ja da mene da mene sad drmaju hormoni i ljuta da bih ga zadavila ali koliko sam ljura toliko mi fale doisivanja i razgovori...pa majku mu zar može biti takav,prošli ut je medju prvim saznao za user posted image a sad još ne zna.Večeras sam mu i planieala reći ali sad neću,zašto bih.
Amelia zar nema nikakve šanse da se odijelite već jednom,pa da živite u jednoj sobici bar da te niko ne drnda.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1627
5.12.2015 23:37:36   
Ivanka 75
Emice, ja bi ga davno oterala u pm, takvi nisu vredni tvoje paznje.
Izvinila si se, on se, da prostis pos**o i pljunuo na tvoje izvinjenje.
To samo pokazuje kakav mu je karakter i koliko te ceni i postuje.
Ja bi mu poslala jednu socnu poruku, rekla sta mislim o njemu i njegovim ponasanju, stavila ga na block posle i zavrsila s tim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1628
6.12.2015 12:17:58   
emicaa
Ivanka znaš da sam i ja kontala to,poslaću mu poruku,poslati ga tamo gdje mu je mjesto ali ne mogu.Takva sam da bih svakom drugom rado poslala ali ne znam zašto njemu ne mogu.Za sad ostaje ovako,a znam kad bi mi se javio da bih popustila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1629
6.12.2015 17:02:41   
amelia
Razgovarala sam sa muzem kaze da nista ne brinem sto je pre moguce on ce da mi ih vrati kao bile su im potrebne i on im je dao dozvolu da uzmu... A mislim da laze jer da ih opravda sigurna sam da i on nije imao pojma.nisu bas neke sitne pare pa da zanemarim 2000 eura i plus svaki mesec salju po 160 eura.. Nemogu trenutno ocima da ih gledam neznam mozda preterujem korim samu sebe ali moje srce jos sto nije pocelo da kune user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1630
6.12.2015 17:17:21   
serpica
2000 e user posted image amelia kako nisu male pare,ma ustvari i da su 200e niko nema pravo da uzme bez pitanja.
Da li mozes da otvoris svoj racun i da samo ti imas karticu? Pa kad ti vrate novac stavis na svoj racun i gotovo...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1631
6.12.2015 17:44:07   
isidora88
Ju, ja nemam reci, da meni to urade pa ja bih pokolj napravila. Bez po blama bih rekla da mk istog momenta vrate pare a karticu im nikad ne bih dala, ne bih je dala ni svojim roditeljima, a pogotovo ne njegovim. Tvoj muz ako hoce ds pomaze nek salje svoje pare, a ne tvoje.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1632
6.12.2015 18:00:32   
Trcosava
Emice, stisni mooda i pošalji poruku. Razumem te, puštam i ja da me gaze i gaze, ali zna se kad je dosta.

Amelija, meni samo čudno da država prihvata da uplati na tuđ račun, a za tebe? Iako nemaš državljanstvo niti stalni boravak, u banci možeš da otvoriš račun kao nerezident. I onda je to tvoj račun i pare ležu samo na njega.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1633
6.12.2015 18:22:41   
veselicaa
Uh bre Amelia bas ozbiljna suma novca,ja mislila da su neke manje pare u pitanju.A i kako muz da im da,a da prvo ne prica sa tobom?I ja bih se naljutila,moras ti njemu da kazes koliko te je povredilo to njihovo ponasanje a i on se ruzno poneo prema tebi,trebao je barem da ti kaze.Bas mi je zao sto se nerviras.
I ja kao Trca ne razumem da su pristali da uplate pare na tudj racun,imas prava na racun cak i ako nisi stanovnik drzave.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1634
6.12.2015 18:39:38   
wivern
Definitivno nemam više živaca, dosta mi je ove kretenske godine i svih ovih dogadjaja. Postoji još ljudi na ovom svetu i zaista nema potrebe da sve negativno ide na mene. Mogu ja da podnesem ali NEĆU. Hoću normalno da živim, bez stresova. Tako da ti odozgo odj*** sa moje grbace više.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1635
6.12.2015 19:00:05   
mati
Draga Wiv... user posted image user posted image user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1636
6.12.2015 19:12:53   
choopa choops
Wiv drži se user posted image Da što prije prođe taj loš period

Meni je danas totalno bljaks nekakav dan. Nervozna sam na kub. Sve me nervira, a skoro cijeli dan sama sa njih troje, a L i M su od jutra jutrošnjeg kao dva najpogganija djeteta na planeti. Jedva čekam da svi zaspu, na rubu sam živaca.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1637
6.12.2015 20:23:47   
branki*
Wiv,dragauser posted image da prodje sto pre!

Emice,ja bih to pustila tako i gotovo,ne bih nista slala,pustila si prva,kulturno,lepo,ako nece,a nece,u refu,svako ima pravo na izbor.pusti kraju.
Amelia,i ja mislim kao ti,tj da tvoj muz nije znao,nego da ih opravda kod tebe,a da su se ruzno poneli,jesu bogme!sto rece neko,pa nisu oni stari ,mogu da rade,ima fizickih pozlova ili da cisti po kucama ako nista drugo,a ne da zive na vasoj grbaci,a i vama treba!
Choopo,jesu li zaspali?user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1638
6.12.2015 20:44:10   
nata11
Amelia samo polako, prvo se smiri pa onda sa muzem razgovaraj. Nista od pizdenja i pritiska u 500.

Wiv draga drzi se ljubim te. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1639
6.12.2015 21:08:18   
eca89
Emice, sinoc sam ti vec rekla, ti si i vise nego dovdovoljmo uradila, pusti sada kako jeste.
Amelia sestro, pa to je punoooo para, pa i od muza nije ok ako je znao, ja sam uvijem da se razgranici vas dvoje ste njemu sada porodica i treba da ste mu no.1. Draga, bolji bi ti bilo i u sobici 2sa 22 nego sa njima.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1640
6.12.2015 21:38:22   
nata11
IZVORNA PORUKA: eca89

Emice, sinoc sam ti vec rekla, ti si i vise nego dovdovoljmo uradila, pusti sada kako jeste.
Amelia sestro, pa to je punoooo para, pa i od muza nije ok ako je znao, ja sam uvijem da se razgranici vas dvoje ste njemu sada porodica i treba da ste mu no.1. Draga, bolji bi ti bilo i u sobici 2sa 22 nego sa njima.

Sto i nije tako mala soba - 44 m2. user posted image Sorry Eco morala sam user posted image user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 6.12.2015 21:39:09 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1641
6.12.2015 23:03:35   
Leptiric123
Nata i u negativnoj temi nadje nešto da umrem od smeha user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1642
7.12.2015 0:16:40   
choopa choops
user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1643
7.12.2015 0:54:47   
amelia
Jeste serpi 2000 eu plus 160 eu svaki mesec dok beba ne napuni 3 god. Nisam htela dase raspravljam ali pokazacu im ja gde im je mesto.. Izgleda da im je malo sto mm celu platu nosi njima jer tatica vec 4 godina ne radi u italiji zivimo racunaj a niko ne radi samo mm i to u svajcarskoj pa gde ovo ima?
Trco uplatili su na racun mm. salju novac samo na racun roditelja jer ja nisam imala svoj racun.pa su poslali na njegof... Ali posto mm nije ovde u it ostavio je racun roditeljima jer nas on sve redom izdrzava salje od ch novac na taj racun i tako je ispalo.dogovoreni smo bili da kad dodzu te pare ja cu ih podici u kes i staviti u svoj dzep a zasto nisam uradila na vreme to kajem se sad.
Branki jeste povredio me je, jer da ih opravda slagao je .toliko dobro ga poznajem da mije ispao smesan ali nije on krif sta da radiuser posted image
Eco ma ja molim boga da barem uzme neki stancic i da odem odavde ali se uvek sve nesto iskomplikuje.
Nato u pravu si moram smirena ostati razgovarati sa mm a zapravo i nemam mu sta toliko reci osim da ne zelim ziveti sa njima pod istim krovom i da mi vrati moje pare sto je pree moguce user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1644
8.12.2015 11:46:39   
Zemunka85
Nerviram se mnooogo se nerviram, subvencije za brtic su trebale biti od 15-20.11 za oktobar. Proslog meseca su bile 27. Ovog javljaju da ce kasniti i bice 2. Naravno nema ih. U petak nekim roditeljima uplacuju. Meni ni danas nisu. Grrrrrr. Idem da kupim 4 karte na Masu i Medu usput cu da bacim bombicu na Gradski zavod. Pu!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1645
8.12.2015 18:55:39   
nata11
Lepo ce beba ojacati pa ti put pod noge i kod njega u CH. Ili neka se vrati u IT i svi sedite zajedno ako bas mora pa neka se on bakce sa njima. Mislim nisam ni ja bas u situaciji da ti solim pamet i mm je vise na terenu nego kuci ali druga stvar je kada imas malu bebu kojoj treba mnogo toga a oni su tako bezobrazni. Samo ti polako, sve dodje na svoje.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1646
9.12.2015 14:23:19   
choopa choops
Dakle I je već preko deset dana slinava. Nisam je ni vodila kod dr, jer ne mogu tamo da visim, a i mislila sam da je od zuba. Preksinoć kreće temperatura, tu noć joj dam sirup odmah na 37,5 jer je bila ponoć i krenula je da raste. Cijelu noć je bila vruća. Juče cijeli dan 38,5-39 pa joj dam sirup i neće da padne. Noćas cijelu noć vruća. Muž ode do DZ, kaže gužva je. Rekoh ajde nećemo da idemo danas Probudi se ona, opet 39 i ja rekoh ajde da je odvedem kod dr, nema šta da čekam više. Ostavimo starije dvoje same u kući da me muž odbaci. Usput odem u privatnu lab da joj urade krvnu sliku. Računam, gužve su pa da me ne vraća da čekam, pa da dolazim drugi dan. Kao olakšaće joj odluku ako bude nekih nedoumica. Dođemo tamo. Čekamo red, pauza, mi peti na redu. Dr kaže prvo bebe i hitni slučajevi. OK upadnemo mi u tu grupu kao bebe, treći na red. Tu se jedna žena istrese kao ona je od jutra tu i koliko jojš ima beba, svađa se sa sestrom da je onda došla ranije, sestra kaže tu su kartoni svi idemo po redu i bla, bla. Zovem muža da pokupi nalaze i donese. On brzo oblači djecu i kreće. Uđemo mi konačno, dr je presluša i ja kažem zašto smo došli i da sam je vodila da uradi krv, pa će MM donijet sad. E tu se ona ućuta, pa onda finim tonom oplete nešto tipa: Da smo vani oduzeli bi mi djete što je maltretiram da vadi krv, zašto današnji roditelji rade na svoju ruku, da pedijatri ne trebaju ni da psotoje onda i tako svašta nešto. E jbg. Svaki put dođemo i ona pregleda i onda nas šalje da uradimo iste te nalaze, pa sam mislila da bolje da ih ja uradim i odmah donesem, nego da dolazimo sutra...Te da li sam onda uradila urin, da je dijete zdravo, a možda je neka urinarna infekcija. I šta ja znam. Na kraju smo dobili uput da sutra uradimo urin pa će mi javit treba li šta. Krvna slika manje vše dobra, crp 25,5. E pa kao da mi nije dosta moje muke, nego mi je još trebalo pridikovanje. user posted image I tako. Evo mala opet 39, brufen i Jovo nanovo...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1647
9.12.2015 14:28:29   
vonavoj
Pa za crp od 25 nije visok?

Direktna veza do poruke: 1648
9.12.2015 14:29:42   
eca89
Joj, choopo draga, da beba što prije ozdraviuser posted image !

Direktna veza do poruke: 1649
9.12.2015 14:34:21   
isidora88
chopo i nije dobila antibiotik da pije? ili misli da je urinarna infekcija panceka nalaz urina?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here