Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2015 23:14:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Amelia ti zivis sa njima?A zasto uopste uzeli pare ako zivite u zajednici,jel im bile potrebne za nesto,jel ih vec potrosili?Bas mi je zao sto se tako nerviras. A sveki samo ignorisi a za uvrede kazi muzu,neka postavi majku na mesto,mora da te postuje.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2015 23:18:25
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: veselica Bojana nije problem sto zelis nagradu za svoju bebu,problem je sto si pisala po svim temama samo kratke recenice bez smisla.Ako te je Lesica licno opomenula i zapretila privremenim banovanjem,verovatno si dosta pravila prekrsila.Mi zene koje smo uvek ovde sve primetimo i cim nam nesto zasmeta mi pisemo u kafani.Cim znas sta smo pisale znas i da se tamo druzimo i da si nas i tamo citala pa si mogla i tamo da kuckas sa nama,da se predstavis i da se bolje upoznamo.Meni nije problem kada neko nov osvoji nagradu,ali mi smeta bahato ponasanje.Imamo i clanove koji nas posecuju samo kada su igre,pa je i to ruzno.Postuj pravila i svrati u kafanu da se druzis sa nama,fine smo mi Ok,slazem se sa tobom,sto tice pravila,al ko je prvi primetio mogao je napisati u poruci,a ne javno,al ok. Na neke teme sto sam otvorila i pisala postove,nije bilo pisano bas odavno,pa sam odgovarala na pitanja ,ili delila savet,zavisi sta je bilo vezano za temu. Ne mogu bas svaki put da pisem po dva tri reda,retko ko i da pise tako,kad drugi pisu po par reci nije problem kad ja napisem odmah problem.Valjda ce se ovo sve srediti.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2015 23:34:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Bojana naravno da imas pravo da se igras i da osvojis nagradu. Ali cini mi se da si ti videla samo opomenu od Lesice. U par tema smo te mi moderatori lepo opomenuli i podsetili na pravila ali verovatno nisi videla. Cak si u jednoj temi i 2 puta cestitala rodjendan, u drugoj temi 2 puta pisala nesto u vezi treceg deteta. Toliko si brzo otvarala teme i pisala sama sa sobom da nisi ni primetila da pises duple postove. Zato je to svima zasmetalo. I drugi se igraju ali ne toliko napadno. Nastavi slobodno da igras, naravno postujuci pravila, i da se druzis sa zenicama sa ovog foruma jer su zaista divne.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2015 23:39:30
|
|
|
|
veselicaa
|
E upravo ovo sto Dijana kaze:desi se da vas i mi clanovi opomenemo da ne mozete pisati post za postom,da pisete sadrzajnije postove ali vi toliko brzo idete iz teme u temu da i ne vidite opomene.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.12.2015 0:07:57
|
|
|
|
amelia
|
rosita mm radi u ch ali nije mu bas neki stalan posao cas ima cas nema i tako.neko koje u ch zna koliko je tesko i zahtevno uzeti stan tamo.tako mm stalno juri agencije ovo ono za sada nista. A begali bismo samo tako odavde veselice jeste u zajedici smo a nemam pojma zasto su uzeli pare.nisu ih potrosili jos ali vec tu negde. MM nisam nista rekla ni za svadze ni za uvrede necu da ga nerviram sad ali kad dodze ovde necu nista izostaviti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.12.2015 0:14:34
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Bojana naravno da imas pravo da se igras i da osvojis nagradu. Ali cini mi se da si ti videla samo opomenu od Lesice. U par tema smo te mi moderatori lepo opomenuli i podsetili na pravila ali verovatno nisi videla. Cak si u jednoj temi i 2 puta cestitala rodjendan, u drugoj temi 2 puta pisala nesto u vezi treceg deteta. Toliko si brzo otvarala teme i pisala sama sa sobom da nisi ni primetila da pises duple postove. Zato je to svima zasmetalo. I drugi se igraju ali ne toliko napadno. Nastavi slobodno da igras, naravno postujuci pravila, i da se druzis sa zenicama sa ovog foruma jer su zaista divne. Videla sam samo opomenu od Lesice,druge opomene nisam videla. Potrudicu se da vise ne bude duplih postova IZVORNA PORUKA: amelia rosita mm radi u ch ali nije mu bas neki stalan posao cas ima cas nema i tako.neko koje u ch zna koliko je tesko i zahtevno uzeti stan tamo.tako mm stalno juri agencije ovo ono za sada nista. A begali bismo samo tako odavde veselice jeste u zajedici smo a nemam pojma zasto su uzeli pare.nisu ih potrosili jos ali vec tu negde. MM nisam nista rekla ni za svadze ni za uvrede necu da ga nerviram sad ali kad dodze ovde necu nista izostaviti. Treba da mu kazes ne treba da cutis.Shvatam da neces da ga nerviras,ali verujem ni da tebi nije lako.Da sam na tvom mestu sve bih mu odma rekla,ne bih vise trpela.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.12.2015 12:55:26
|
|
|
|
Leptiric123
|
Prošlog leta odem kod zubara da mi izvadi koren zuba, sa snimkom uredno predam, covek izvuče koren i kaže jao probio sam ti sinus...i tako zavrsim an stomatološkom, dve operacije zakrpljeno i kao sve ok...ok do ove zime. Jedna upala sa pratećim svim virusima, dva meseca bolovanja, svaki dan klinicki, inhalacije, inekcije...bude mi super i sad opet sve, samo nije upaljen. Da stvar bude još gora uzrok svemu je taj probijeni sinus kod stomatologa, a onaj koji mi se pali je neki poslednji do mozga, operiše se tako što se otvara glava a to se radi kad se iscrpe sve druge mogućnosti i tako sad besna na stomatologa razmišljam kako će doći momenat da se za početak operiše nos...Najmanja sitnica i rutinska stvar napravi pakao od života....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.12.2015 20:23:16
|
|
|
|
Leptiric123
|
Već tri dana, valjda kako sam i ja bolesna uzasno sam nervozna, A mi skače po živcima, danas je imala tri situacije gde je mogla da ima ozbiljne posledice, dva puta je pala jednom uletela ujki u vrelu kafu...šiznula sam. Tri dana vičem mislim da zgrada grmi od mene, mrzim to, besna sam na samu sebe ali ne mogu da se kontrolišem...samo sebe smirujem činjenicom da postoje neke samohrane majke sa dvoje dece ili više, kako li je tek njima. I drugo? Ne pada mi na pamet, što se mene tiče ovo je tačka.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2015 10:38:47
|
|
|
|
milicicak
|
Àaaaaaaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaaa. Nerviraju me iskompleksirani ljudi koji svoje komplekse lece na bolesnim ljudima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2015 10:41:48
|
|
|
|
isidora88
|
Sve me nervira, mm kasne putni troskovi godinu dana, ove lopine samo obecavaju da ce isplatiti pa nista. Smanjili su mm dnevnice, hoce i olatu da smanje, sve zbog batice od av, pu, nek crknu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.12.2015 22:00:18
|
|
|
|
milicicak
|
Opet sam naletela na budjavu Jafu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 15:27:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Aaaaaaaaa Ma samo su vaša deca idealna. Moje nek je najgore. A moje oči što ređe da vas gledaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 15:55:07
|
|
|
|
branki*
|
Sanjalice,sta bi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 16:41:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Opet sam naletela na budjavu Jafu Soooorry ali ja crko' od smeha. Ti li beše naletela i na pokvarenu bonbonjeru? Sanjalice, mani takve bre. Takvih je uvek bilo i biće.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 20:36:16
|
|
|
|
branki*
|
Milicicak da se ne vata za slatkise do dalnjeg!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:03:50
|
|
|
|
Torbica
|
Od moje nezgodacije sat vremena ribanjac.... Podigla kutiju sa 8 tegli ajvara i krenula niz stepeniste da ih spustim u prizemlje. Pukla kutija, odose one sve tegle, jedna prezivela... Ajvara i ulja po zidovima, po podu, stakla, haos... Al dobro, sve sam oribala, a mm je za to vreme decu okupao i polegao.. Davno sam napravila takav svinjac,,,
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:07:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Torbi neka se zavrsi na tome samo. Ko sisa sve. Samo da se nisi ti povredila.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:08:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Torbice,steta za ajvar...a nervni slom bi dozivela od ulja i ajvara na zidovima! prava rec,svinjac..ne bila ti u kozi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:21:15
|
|
|
|
Torbica
|
Sekund nepaznje.... da sam obuhvatila od dole... Ali dobro, sta da se radi. Sve sam instant oribala, sa sto odmascivaca... Zid je ponegde narandzast Ionako cemo kreciti na leto a to mi je prelaz izmedju drugog i prvog sprata, necu mnogo da ga zagledam Ljubim vas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:24:13
|
|
|
|
branki*
|
Uh ja bih bila odlepitis isto kao von!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2015 22:27:11
|
|
|
|
Torbica
|
Nije mi bilo svejedno, da se ne lazemo...najzalije mi je propalih sat vremena, bezveze... Inace ne volim da ribam i spremam.... Radije bih skuvala jos 8 tegli ajvara nego ribala lom...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.12.2015 7:50:28
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Milicicak da se ne vata za slatkise do dalnjeg! Vidi ti ovu branki sto misli na moju liniju Trco, ja sam ta sto je naletela na bajatu bombonjeru, ne da mi se da jedem slatko pa to ti je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.12.2015 8:08:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbi, 'beš ajvar i ribanje. Bitno da neko staklo nije na tebe! Mili, nadam se da nisi bik u ćoroskopu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.12.2015 8:23:58
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, ta sam rogata stoka u sve mi diraj, samo mi u slatko ne diraj, odma mi padne klapna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.12.2015 14:08:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Sanjalice,sta bi Samo sto smo usli kod devera i jetrve u stan ona je prokomentarisala za G "jaaao sto je nemiran", samo zato sto je OTRCAO kod njihove dece u sobu. I onda su sve vreme pricali jao sto je grub, jao uzeo je njenu omiljenu igracku, jao sto je aktivan... Bas mi je bilo neprijatno, mozda ja ne mogu da budem objektivna, ali stvarno mislim da se moje dete ponasa normalno za svojih 22 meseca. Posebno sto mu ja ne dam da luduje u tudjoj kuci, ako razbaca igracke ili nesto uvek skupim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?