|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
28.12.2015 15:15:16   
eca89

IZVORNA PORUKA: milicicak

Trco, ta sam rogata stoka user posted image u sve mi diraj, samo mi u slatko ne diraj, odma mi padne klapna user posted image

Ista sam, čini se da ima nešto u tom horoskopuuser posted image !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1701
28.12.2015 17:56:30   
wivern
Ja nisam sigurna da imam vise bilo kakve energije a kamoli negativne. Upravo je preminuo ujak mm i ja ne znam ima li kraja ovoj kretenskoj godini vise.
Mogu li da cujem neku lepu vest za promenu, da se desava nesto lepo, a ne da samo idem po grobljima i sahranama. Hocu da zivim normalan zivot user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1702
28.12.2015 18:30:51   
mama krava
Jao, draga strasno! Drzi se...bice bolje! Verujem da si umorna ali moras da izdrzis!
Totalni je klise, ali ja verujem da na kraju uvek dodje Sunce!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1703
28.12.2015 18:52:32   
Ana RR
Uh Wiv... user posted image strašno..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1704
28.12.2015 19:31:45   
vonavoj
Wiv,blizi se kraj groznoj godini..nadam se da ce vam sledeca biti mnogo srecnija!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1705
28.12.2015 19:56:46   
vocicana
Za tebe najveci user posted image user posted image zavrsice se godina, ocito nikome nije bila dobra.
Nesto lepo....a da nije klise, da odudara od teme. ..da se osecam svi bolje....sve sto napisem bice klise. Mnogo mi je tuzan posao, zbog svega sto vidim I uradim svakog dana, zbog nemogucnosti da pomognem bas svima, nisam osoba koja voli da laze, da govorim neke gluposti I boji ruznu realnost nekim duginim bojama, jednostavno, nista nije tako.
Bog nam daje probleme, stalno nas iskustva, ne da bismo dokazali svoju snagu, nego iskonsku zelju da zivotu udahnemo onu vedrinu, osmeh, da unesemo bilo kakvu radost. Ne bi nam dao problem da resenja nema, verujte, zao mi je samo sto postoji tema gde ste sve koje ste imale sta, nema te a nisam ti rekla.....toliko sam plakala.

< Poruku je uredio vocicana -- 28.12.2015 20:00:03 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1706
28.12.2015 19:59:25   
Trcosava
Wiki draga, za tog ujaka se ipak nekako znalo da će umreti. Ne da je bol manja, ali je očekivana. Drži se, a za onu drugu temi - ja zaplakah (a nisam trudna)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1707
28.12.2015 20:02:24   
vocicana
Plakala sam kao kisa, a samo je to nacin da pokazem koliko zalis, koliko stvarno volis! Hvala Trco, razumemo se.
Hvala Bogu da imam ovu vasku u pupi, stalno me podsecaj na to da me ceka nesto pravo!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1708
2.1.2016 15:04:46   
eca89
Ja sam vam žene baksuz nevdjeni, ovo majka samo jednom rađa. Naime, skoro je mm sebi kupio tablet, masno ga je platio, naime sinoć ga je ostavio na stoul gdje A. može da dohvati i ja ga dignem na komodu, stavim na kutiju jednu, da bi se on sada nekako sam stropoštao na pod i pukao mu je displej, radi on, ali je pukao po dijagonaliuser posted image !
Garanciju ima, ali izričito piše da se ne odnosi na lomove, ukoliko se umokri, (znači naša nepažnja), ubiću se ne mogu vam opisati koliko sam tužna i koliko mi je krivo!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1709
2.1.2016 16:15:51   
Trcosava
To ti je za nauk - sledeći put ne diraš i pustiš da se on ždere kad A dohvati user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1710
2.1.2016 16:23:27   
dddaca
E od ove Trcosave covek moze svasta da nauci user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1711
2.1.2016 16:28:29   
MAMAMAJ
Trćo, počećemo da primenjujemo tvoje savete, bogami... user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 1712
2.1.2016 18:36:37   
branki*
Eco,breee,bas mi je zaouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1713
2.1.2016 20:48:57   
amelia
Eco i meni se to desilo prosle godine znam kako se osecas. Ja sam vise smorena na eznam sta da radim sa mojim detetom ne staje mirno ni minut ne mogu da ga inhaliram nece masku na lice place vristi ne mogu cak ni nosic da mu ocistim a bas je prehladzen curi mu nos kaslje evo vec drugi put user posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1714
3.1.2016 20:46:22   
NadaR
Mnogo me nerviraju ovi sto iz toplih domova psuju putne sluzbe po raznim portalima . Izadji napolje i uzmi lopatu. Nasi danas svi izasli li, ocistili ulicu , popili kuvanu rakiju, druzili se ...

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1715
5.1.2016 12:58:23   
viktori
Uzasno se nerviram sto vecito ispravljam krive drine. Il cu imati kandze (a nije mi to lako jer mi nije u prirodi) il ce mi dete patiti. Svi od mm do njegovih ga tretiraju kao bebu. To je totalna anarhija i dete mi samo se povuce opusti i nema da napreduje mrdne ma kakvi. Dodju moji on zivne. pricaju sa njim kao sa odraslim...on vec ima tri godine smesno je bre to ponasanje. Sad oni su neobrazovani, poprilicno ograniceni i prosti ljudi al opet jebem mu mater. Eto poludim. Znaci da ga vodam sa sobom i na casove i kod dr...jer par dana sa njima ja ispravljam danima posle.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1716
5.1.2016 13:18:19   
Rosita
Viktori, a oni ga cuvaju? Uff, je l ide u vrtic? Pa ako mora da ide sa njima, moras im reci. I nek vide od tebe kako ti sa njim pa im neprestano podcrtavaj da se ne ponasaju kao prema bebi, da je on veliki.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1717
5.1.2016 19:50:47   
Valerie
user posted image user posted image
prijavili mi bebu od mesec dana u infostan, u broj clanova domacinstva, sad nam je zajednicka struja 1100, voda 1300 itd... al nam je azurna predsednica skupstine stanara, poludela sam... 100evra godisnje placa beba!!!
moze da dobije plaketu najmladjeg clana infostana grrrr

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1718
11.1.2016 18:00:20   
wivern
E bas user posted image user posted image ispadne mi telefon i skrca se staklo nacisto.
Sve radi ali dzabe kad se staklo odronjava. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A uredno imam masku.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1719
12.1.2016 1:08:49   
viktori
Rosita, ne cuvaju ga oni. Ide u vrtic. Ako je malisa bolestan oni ga nekada cuvaju ili ako ja moram da radim nesto posle njegovog dolaska iz vrtica. Eto toliko im je dovoljno! Rekla sam prvo fino u milion folija, pa pokazivala primerom, pa rekla mm i nista ni makac. Pritom je mm vezana vreca on ne ume da protivreci ma kakvi nista...samo cuti. Na kraju sam prestala da pricam njima samo kazem malisi. Duso to tako ne ide, to je glupavo, ruzno, ti si veliki mamin decak...I to je to za sada. Pre neki dan sam zaovi rekla, jako mi je tesko bilo al nije mi ostavila izbora. Ona je onako poluhistericna takvog i glasa i ponasanja. Konstantno mu vice neee pasces, pazi nemoj...samo sam joj rekla prestani. Mama i tata su mu ovde.
Wiv oooo znam kako ti je meni je pao ma nije lupio nista samo se prebacio i caooo. Sad imam i masku i ono duplo staklo. Sledeci put stavi i to duplo staklo misa mu.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1720
12.1.2016 19:53:27   
NadaR
Zlo mi je vise od poplava ! :'(

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1721
12.1.2016 20:01:24   
Ana RR
Nado.. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1722
12.1.2016 20:02:49   
vocicana
Baksuz! Desilo se I meni, samo sto sam ja tada toliko poludela da sam ga zviznula u zid, okrunila I ostetila a telefon dokrajcila, sa ovolikiiiim osmehom na licu! Msm brate ti da mi kidas zivce fucking telefon.
Zato sam danas umalo skrcala I drugi kada me je glavna sestra pozvala da mi kaze da zbog obracuna plate, moram da odnesem ne potvrdu da sam na bolovanju, celih 7 dana, vec da moram od ginekologa da uzmem doznake samo sa otvorenim datumom bolovanja, bez zakljucnog za kraj meseca, da se sada tako radi?! Da lepo pop...is! I onako " obozavam" dom zdravlja I odlaske tamo, sada ima samo da sipcim bez veze I onako se davim do vazduha ne mogu da dodjem po CEO dan, samo mi je jos to falilo. Birokratija hebena! Da izvinete svi!

< Poruku je uredio branki RR -- 12.1.2016 21:24:31 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1723
16.1.2016 11:13:30   
Sanjalicaaa
user posted image user posted image user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1724
16.1.2016 18:12:50   
wivern
Batery is about to die.
Nemam snage više, neeemaaaam

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here