|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
3.12.2015 16:16:08   
Sanjica26 RR
Ovoj mojoj pokazes prst i odmah krene da place. Izludecu od toga. Sve sto je mogla najgore da pokupi od mene pokupila je.Voli da mi kontrira, rj.uziva.I posle kad vidi da ja placem kaze: " Stvarno ne znam zasto te ne slusam". Nije ni njoj jasno. Sto puta me grli i kaze da me volim. Ali nije tako svaki dan. Nekad je da je mazes na hleb. Kao npr danas.
I najvise me nervira kao npr juce sto cim stavim hranu na stolu odmah negoduje, place...

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1601
3.12.2015 16:24:24   
bebilule
Ono kad jedva uspavas bebu i pomislis kako je neces probuditi ako pokusas napraviti rucak!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1602
3.12.2015 19:13:38   
choopa choops
Mrzim da kucam sa moba, ispisah post i sve ode u trilijepe.user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1603
3.12.2015 19:19:22   
17 joka
4 dana idem od posla ,do knjigovodje do biroa, pametni svi do bola neznaju da obracunaju platu kao da daju milione a ne 15 000 user posted image

sad nista da odradim ni da se prijavim na zavod , nid da napravim zdravstvenu poludehuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1604
3.12.2015 20:11:53   
branki*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Mrzim da kucam sa moba, ispisah post i sve ode u trilijepe.user posted image

Mene ovo isto izludjuje,uvek me izludiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1605
4.12.2015 11:03:18   
amdn
ufff pojela bih sebe,
mama ima problem sa rodjenom sestrom i cuvanjem njihove mame i nasledstvom,
moja mama se ubi od posla a tetka stalno kao bolesna i prstom ne mrda.
i na kraju ce dobiti sve i kaze proglasice baku ludom,
ja sizim a ne mogu da pomognem user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1606
4.12.2015 11:50:48   
NadaR
Uh, Amdn ,tacno znam koliko se lose osjecas. :-(
Kod mene slicna prica samo na relaciji mama-ujak .
Grizem se a ne mogu nista promijeniti niti urazumiti idiote koji to nece.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1607
4.12.2015 22:51:13   
Ivanka 75
Bila kod dr danas... Na plucima nista... Ekg savrsen (morala da se skinem do gaca zbog njega i debelih hulahopki), u ponedeljak radim laboratoriju, zaokruzila skoro sve na onom papiru... kaze mozda je neka upala pa me zato boli u grudima...
Bem li ga...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1608
5.12.2015 8:46:43   
nata11
Amdn i ja imam slicnu situaciju u najavi. Ludilo user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1609
5.12.2015 20:36:20   
emicaa
U maju kad smo krstili T imala sam malu raspravu sa jednim rodjakom koga sam volila kao i brata.To jutro mi pošalje poruku da neće doći iako je pola godine govorio da dolazi,kako se raduje bla bla...meni naravno bilo krivo i napišem mu u poruci dovidjenja i prijatno i nismo se neko vrijeme uopšte čuli.Posle mu pošaljem poruku,izvinim se on ništa.Sačekam neko vrijeme i opet se javim i tu očne rasprava ko je šta rekao i tako te gluposti i kao pustićemo da prodje još vremena da se ne zavadimo skroz.Večeras mu pošaljem poruku jesmo li još na ignore i on mi odgovara jesmo,jesmo.Znači ostala sam bez teksta,nema pojma koliko me je povrijedio i koliko mi fali.I šta ja sad tu da uopšte više kažem,mislim da smo završili za sva vremena.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1610
5.12.2015 20:52:52   
eca89
Jao Emice draga, ja mislim da njemu nije stalo bas koliko i tebi, izvini ako sam te uvrijedila. Mozda ti je tako pokazao da i nije vrijedan truda.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1611
5.12.2015 20:55:50   
amelia
Ima li nesto gore nego dati svekar ,svekrva uzmu pare licno moje i moje bebe koje mi dala drzava kad sam se porodila i to bez pitanja i da neznas? Ja sve sam mislila kako cu kupiti koplet bebcu sobicu sa krevetac komoda i ormaric jer sada imamo samo krevetic na tockice ali od toga nista...zamislite moje srce je slomljena tugu ne mogu da opisemuser posted image da su me barem pitali ja bih sigurno rekla uzmite jer ipak su u teskoj situaciji razumela bih ali ovako iza mojih ledza neznam sta bi rekla ni sta bih pisala.kaooo jednog dana ce da mi ih vrate ahaaaa nacekacu se jauser posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1612
5.12.2015 20:56:05   
branki*
Ja se slazem sa ecomuser posted image

Jao,ameliauser posted image kakvi su to ljudi,pa kako su mogli da uzmu unukov novac i jos da ti i ne kazu,nego krihu,tuga i strasno.aj,ako su bas bili u ne znam kakvim g..,ali mogli su da te pitaju,da te zamole,ja bih se isto osecala kao i tiuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 5.12.2015 21:07:22 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1613
5.12.2015 21:07:35   
choopa choops
Ajme amelia user posted image user posted image Užas!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1614
5.12.2015 21:08:45   
eca89

IZVORNA PORUKA: amelia

Ima li nesto gore nego dati svekar ,svekrva uzmu pare licno moje i moje bebe koje mi dala drzava kad sam se porodila i to bez pitanja i da neznas? Ja sve sam mislila kako cu kupiti koplet bebcu sobicu sa krevetac komoda i ormaric jer sada imamo samo krevetic na tockice ali od toga nista...zamislite moje srce je slomljena tugu ne mogu da opisemuser posted image da su me barem pitali ja bih sigurno rekla uzmite jer ipak su u teskoj situaciji razumela bih ali ovako iza mojih ledza neznam sta bi rekla ni sta bih pisala.kaooo jednog dana ce da mi ih vrate ahaaaa nacekacu se jauser posted image user posted image

Jao, Amelia bas mi je zao, tebi je bas tesko u toj zajednici.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1615
5.12.2015 21:09:11   
Trcosava
Amelia a kako su uopšte uzeli te pare? Ti si njih ovlastila da mogu da dignu sa računa??? Ili si držala keš u kući?
Ja na te pare iskreno ne gledam kao na TVOJE, već na VAŠE, odnosno od tebe i tvog muža.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1616
5.12.2015 21:32:52   
nikiteki
Stvarno katastrofa kako su mogli

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1617
5.12.2015 21:39:52   
emicaa
Ma Eco znam ja to ali ne vrijedi,sad sam se isplakala kao budala zbog kretena.
Amelia kako mogu biti tako bezobrazni,pa neka zarade sebi,koliko sam skonrala oni i nisu toliko stari.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 1618
5.12.2015 21:45:02   
eca89
Draga nemoj da places i da se nerviras zbog bebice, ona sve osjeti grlim te.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1619
5.12.2015 22:01:33   
serpica
Emice draga meni se to letos desilo samo sa najboljom prijateljicom koju poznajem 15god kao sestre smo bile,mogu da zamislim kako ti je,ustari tacno znam..
Amelia to je po meni KRADJA,ja bih prijavila to... i sta ti kaze muz na sve to??? Uhhh user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1620
5.12.2015 22:06:27   
veselicaa
Au Amelia,pa kako to da uzmu pare sa tvog racuna?Sta kaze muz?Mislim ako im bas,bas treba trebali su da te pitaju pa da im das a oni da vrate kada imaju a ne tako iza ledja,da ne znas.Mada i meni kao Trci nije jasno kako da podignu pare sa tudjeg racuna,jel si im dala ovlascenje?
Emice nemoj draga da se nerviras,imam i ja lude rodjake,sve sam naucila da ignorisem,jako retko me pogodi njihov bezobrazluk.Veliki user posted image za tebe user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1621
5.12.2015 22:06:51   
amelia
Trco ja nemam svoje konto na konto mm su poslali te pare ali posto je on u svajcarskoj bankomat ima svekar i uzimaju te pare a nisu me ni pitali.. Tesko jeste eco sta dase radi user posted image emice nisu stari nemaju jos ni 50 godina

Ayan <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1622
5.12.2015 22:11:46   
amelia
Jos uvek nisam razgovara sa muzem posle cu... Zvala sam ga ne javlja se

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1623
5.12.2015 22:12:13   
Trcosava
Jbg, ja bi reagovala i tražila nazad. Tj ne ja, već bi mužu nagazila.

Emice, ja sam davno na sličan neki način raskrstila sa najboljim drugom. On meni rekao da nemamo o čemu više da govorimo. Mislim da je bio nekad negde neki post o našem druženju. Drmaju te hormoni pa zato si se isplakala, da nisi trudna sad bi besnela

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1624
5.12.2015 22:13:08   
serpica
A sta ti kaze muz?? Nije valjda da ih podrzava? Ej decije pare,jaooo mogu da zamislim kako se osecas..ja bih poludela,ma koliko god da su u losoj situaciji nesmes da diras nista moje dok ne pitas...
sad videh da muz ne zna..bas nam javi sta je rekao,a ja ti zelim da ubrzo dobijes nazad pare i potrosis ih na bebicu

< Poruku je uredio serpica -- 5.12.2015 22:14:11 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here