|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
28.6.2015 18:27:02   
vikiveki
Dijana,pa to jeste stvarno da poludiš...gde letujete? Na Crnogorskom primorju ili na nekom drugom mestu?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1126
28.6.2015 19:17:41   
nata11
Meni ta kampanja letovanja u Srbiji smesna. Setili se jula meseca. A i jak iznos 5.000 din pa ako hoces vec da uradis nesto razradni na vreme plan i obezbedi spisak hotela.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1127
28.6.2015 22:03:27   
QueenJ
Bolje da su taj novac uložili u nešto drugo, npr. izgradnju obdaništa, a ne da nam se rugaju vaučerima od 5000 din. Na šta smo spali...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1128
28.6.2015 22:29:33   
wivern
Prvo i osnovno uradi nesto po pitanju plata i primanja. Isla bih ja cesto po banjama u Srbiji i po planinama ali odakle mi pare.
A za 5000 din necu ni da komentarisem. Pa to nije ni 50 evra

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1129
28.6.2015 23:03:59   
dijana1*
Wiv u Hrvatskoj.
Ma ovde su takvi klosari. Pre 4 godine su uveli wi five po kaficima i naplacivali oko 10-15 min po 25 kuna tako nesto. Uglavnom naplacivali su internet po tarifama od 10, 15 min i pola sata i nije bilo jeftino. Jbt pijem tu kafu, jedem i jos moram da platim za sifru. Ali tada je voda bila dzabe. Prosle godine su uveli placanje vode tj. nedaju ti pa ti moras da kupis a ekstremno je skupo.
Prosle godine sam sela sa Vukom da rucam u restoranu gde godinama jedem i narucim corbicu, glavno jelo i salatu. Posle 10-tak min pitam izvini mogu li dobiti casu vode a on ne moze, mozete flasiranu....reko kako to.... pa znate tako su mi naredili i okrene se i ode. A ja selepo pokupim i izadjem iz restorana a on trci sa onom corbom i vice a sta je sa ruckom, reko sta je sa vodom .... tako nesto... okrenem se i odem.
Danas sam samo rekla donesi mi vodu. Ipak sam uplatila pp , dan vam je preko 100 eura... to nisu male pare, pravila zaboravi i opusti se.... ma samo drcno! Vacare jedne, raspasce se!!! E a da uveli su da ako hoces da se idtusiras na plazi moras da ubacis kovanicu 2 kn i traje nesto kratko. Uglavnom da bi se istusirao treba oko 10 kuna.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1130
28.6.2015 23:09:58   
vikiveki
Uh Dijana,tamo znači baš deru kožu sa leđa...naplaćuju i tuširanje,van svake pametiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1131
28.6.2015 23:18:46   
dijana1*
Njima sezona udarno traje ukupno mesec ipo dana, sve ostalo je tankoooo i zato klepaju gde stignu.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1132
29.6.2015 0:15:18   
vikiveki
Nisam znala,a evo sad mi muž kaže da se nekad tuširanje na plaži naplaćivali i na Crnogorskom primorju.Pon nekom mom mišljenju to je kontraproduktivno,tako samo odbijaju goste

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1133
29.6.2015 9:35:20   
wivern
Dijo katastrofa. Nisam bila u hrvatskoj oko 30 godina, baba mi je iz Sibenika pa sam kao mala bila tamo jako cesto. To je stvarno bljaks, ogadi ti se i odmor.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1134
29.6.2015 9:38:26   
jess021
Dijana, ne znam sta bi rekla. Zbog nekih idiota presedne ti odmor koji cekas citave godine.
Nadam se da ce ostatak letovanja biti bolji. U kom ste mestu?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1135
29.6.2015 13:18:57   
Trcosava
Jaoj majko moja. Dijo ne znam kakvo je dole stanje oko vode, ali ovde sve češće nailazim na cedulje nalepljene po kafićima da se čaša vode naplaćuje.
E sad, ovde je u zadnje vreme jako poskupela voda. Skoro je komšinici stigao račun za vodu 200€!!!!! Kad se nisam šlogirala, pri tom nemaju hektare zemlje da zalivaju.

Po kafićima je izgleda fora da svako ko prođe, zatraži čašu vode. Naravno, kad god sam sela i tražila uz kafu čašu vode, niko mi nije naplatio. A to kod tebe je čist bezobrazluk.
Jaoj šta mene čeka na Krku?user posted image

Ovo za 5 'iljada neću ni da komentarišem user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1136
29.6.2015 13:25:02   
vikiveki
Uu znači i u Sl je voda skupa...nama je do skoro bio podnošljiv račun za vodu...ali i ovde su prošlog meseca povećali cenu za vodu.Izgleda će voda za piće biti jako skupa u budućnosti

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1137
29.6.2015 13:27:18   
emicaa
Mene je opasno potjerao maler,krenem u 11:30 na voz,dodjem na stanicu i vidim da sam zakasnila,sledeći za pola sata.Iako mi je dvije min.do zgrade kontam čekaću tu ionako me T jedva pustila da odem.Krenem uzeti telefon i skontam da sam i njega i ključeve zaboravila.Ajd manje više što moj nije tu ali ne mogu ući ni kod Mirjam u stan.Vratim se kući T se rasplače kad sam krenula.I na kraju nažuljaju me nove baletanke,na obadvije noge mi ogulile kožu,boliiii djavolski user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1138
30.6.2015 9:29:43   
Brand new mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jbg, ja se samo ovdje javljam:( Mm zaglavio u bolnici,klinci osjecaju nervozu pa i oni opalili na svoju stranu, ja ne mogu da spavam od misli, jutros izasli iz stana,mali poce vristati da nece te Sandale nego druge(Koje su mu male,ali nema veze).Ja kljuc u bravu- ne ide, ne mogu da ubacim kljuc.Sad zovem bravara,ali ne mogu da pravim vise dodatne izostanke...poludecu

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1139
30.6.2015 10:24:14   
vonavoj
Dijana,vi ste ludi sto tamo letujete,dobro vam vazduh ne naplacuju..
Ja idem kod sestre u Zd,nisam imala takvo iskustvo,srecauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1140
30.6.2015 10:34:56   
vikiveki
Brand New M vas je baš poteralouser posted image i meni tako kad nešto krene kako ne treba sve ide sve gore,ali onda se ponovo sve izokrene pa počnu lepe stvari da se događaju...tako i tebi savetujem da pokušaš da gledaš sa optimistične strane,da misliš da će na kraju sve biti kako treba.
Eto meni se mašina za pranje veša opet pokvarila,tj. nije je majstor ni popravio kada sam ga zvala,samo je konstatovao da radi,a ona naravno ne radi.Tako da već nedelju dana perem sav veš na ruke,dok ne dođe drugi majstor

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1141
30.6.2015 10:49:40   
jabudic

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Nisam znala,a evo sad mi muž kaže da se nekad tuširanje na plaži naplaćivali i na Crnogorskom primorju.Pon nekom mom mišljenju to je kontraproduktivno,tako samo odbijaju goste

Baš me zanima gdje to naplaćuju tuširanje na crnogorskim plažama? Živim tu skoro 30g i ne čuh ništa slično?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1142
30.6.2015 10:57:55   
Brand new mama
Hvala ti,ali mi je sad malo teze da sve vidim pozitivno:) ja sam borac i vjecna pozitiva,ali mi se sad puno gluposti skupilo... Za masinu-mogu da zamislim koliko imas da peres.Kada mi se rodio M. crkne mi nova masina( par mjeseci stara). Klinac od godinu i po i beba od dva mjeseca, bez masine... nema ves lonca,nemam kadu:) Dodje majstor iz servisa,kaze-programator,zamjeni programator,ukljuci-crkne programator-docice za dve nedelje kad stigne novi programator( i ovdje ima svega), dodje drugi za dve nedjelje-zamjeni programator, ukljuci, crkne ponovo. Jos deset dana- dodje treci majstor,rasturi masinu,skapira da je u pitanju grejac koji je izazivao kratak spoj,zamjeni grejac,programator...ali mjesec i po dana bez masine, dve bebe, bez auta...na kraju mi je svakih par dana dolazila prijateljica,vozila stvari u svoj stan,prala i vracala,ili sam ja stavljala stvari u torbu,nosila kod nje..suvo je OK,ali mokro tesko ko tuc :)Nije radila u gradu, pa je po par dana bila odsutna,a moj muz je Radio 600 km dalje i dolazio jednom u dve nedelje(jer je Radio subotom da moze da dodje jos u petak)...ma idi,ne vrijedi ni razmisljati

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1143
30.6.2015 11:05:58   
jabudic
BNM, šta ti je sa mužem? Nadam se da nije ništa ozbiljno?
To je takav period, proći će sve!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1144
30.6.2015 11:10:38   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jaoj šta mene čeka na Krku?user posted image

Trco, mi smo bili prošle god. i super nam je bilo, malo jest poskupo. Ja nosim samo pozitivno iskustvo sa Hrv.primorja, e sad ne znam je li do mene li....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1145
30.6.2015 11:14:58   
Brand new mama
Mozda Burn out...koji se i fizicki manifestovao.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1146
30.6.2015 12:43:51   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Baš me zanima gdje to naplaćuju tuširanje na crnogorskim plažama? Živim tu skoro 30g i ne čuh ništa slično?

user posted image moram sačekati da dođe sa posla da ga pitam gde je plaćao,baš ću ga pitati...znam da je godinama letovao u Tivtu,e sad možda je išao na neka specijalna kupalištauser posted image baš ga sad moram ispitati

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1147
30.6.2015 12:57:07   
Klarita
E sad su mi u trenutku digli pritisak u 200user posted image zvali me s posla da mi kazu neke promene oko podele casova. Pa jbt mesec dana tupimo mozak ko ce sta da predaje i uklapamo raspored u aktivu, i onda sve uklopimo i resimo, a direktorka onda sedne i prepravi kako joj voljauser posted image Pa pizda ti materina sto si nam onda naredila da to sami radimo kad si vec imala drugi plan u glaviuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1148
30.6.2015 15:43:41   
17 joka
nemam gde pa moram ovde aaaa mnogo sam tuzna ,besna ma svasta sam

neznam zasto uzmem iz kutije digitalni aparat i pocnem gledati slike od pre dve godine iz Praga

gledam slike i neverujem sedimo tako i ja gledam nas u ogledalu i one ljude pre dve godine i tuga tuga do neba,koliko smo se promenili, koliko smo drugi ljudi, koliko drugacije face i sreca na licima, sreca uzbudjenje,velika nada...a sad nisrta lica koja neprepoznajem ni kad nas pogledam pokazem muzicu i kazem mu sad ni sama neznam hocemo li biti ikada isti hocemo li opet imati takva lica i videh da nam krenuse suze u isto vremeuser posted image
user posted image sve je u meni zanemelo

kaze mi muzic videces da hocemo,izboricemo se za to,Boze hvala ti sto ga imam i sto mi daje ovoliko snage i zato znam da cemo uspeti i imacemo jednog andjela koji ce nas uvek podsecati da je sve ovo vredelo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1149
30.6.2015 15:51:02   
vikiveki
Jokouser posted image user posted image važno je da se vas dvoje slažete i da ste podrška jedno drugome,a ja se nadam tj. skoro pa sam sigurna da će sva vaša patnja biti na kraju krunisana toliko željenim anđelčićem.I dok nisam bila često na RR dešavalo mi se da pomislim na tebe,i uvek kad uđem da bacim pogled šta ima novo ja se nadam da ću tebe zateći na trudničkim temama...ne znam još zna li neko nešto za Verku,Verolinu,da nema kod nje nekih novosti.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here