|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
30.6.2015 15:53:55   
nata11
Joko da me neshvatis pogresno ali zivot se ne ogleda samo u tome da li ces imati dece ili ne. AKo ti tog coveka volis, zivi za naredne dane sa njim, za buduce zajednicke trenutke, za druzenja sa prijateljima i familijom. Mislim da mnogo sama sebi otezavas. Razumem te sve imam i ja napade placa, kada hormoni udare u glavu ali mnogo otezavas stvari sebi.. Moras da nadjes neke ventile i odagnas misli, ali morasss.. Takvo nabijanje pritiska ne vodi nikuda.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1151
30.6.2015 15:56:20   
17 joka
Verkic, nisam se duze cula sa njom bas cu da joj pustim porukicu, ja cesto mislim na nju i nadam se da je do sada ostvarila svoj san.

ni RR-ja nije ista bez nje ali tako je kako je.

Viki user posted image hvala ti draga punoo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1152
30.6.2015 16:07:02   
17 joka
Znam Nato, od oktobra pa do juna nista bila sam stvarno obro pokusala sam da nemislim a sad se opet sve nekako vratilo.

meni je najvaznije da smo zdravi i da smo zajedno jer me zivot bas dobro naucio da neznas sta te ceka sutra,prosto mi nekad tako dodje tesko uzasno.neznam ni da li cemo uopste uspeti ali dodju mi tako razmisljanja da ni sama neznam

uskoro cu opet raditi i bice mi lakse sigurno

izvinite sto dosadjujem i kukam samo sam se tako osecala

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1153
30.6.2015 16:09:44   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Nisam znala,a evo sad mi muž kaže da se nekad tuširanje na plaži naplaćivali i na Crnogorskom primorju.Pon nekom mom mišljenju to je kontraproduktivno,tako samo odbijaju goste

Baš me zanima gdje to naplaćuju tuširanje na crnogorskim plažama? Živim tu skoro 30g i ne čuh ništa slično?

Evo informacije iz prve ruke...tuširanje se naplaćivalo u Tivtu 1 evro još kada je počeo evro da se koristi umesto maraka...kaže mi muž da je pored tuša stajao neko a na tušu pisalo ,, tuširanje 1 e,, e sad pre koliko god je to bilo ne znam tačno

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1154
30.6.2015 16:11:21   
nata11
Ma tema zato i sluzi. Neznam mozda bi neko i za mene pomislio ''vidi ovu ladovina, bas je briga'' ali se stvarno trudim da idem polako korak po korak i usput okupiram misli svim i svacim. Ljude za koje znam da ce mi drzati filozofiju o tome kako imam 30 god izbegavam u sirokom krugu, kad god neko krene da me ispituje presecem ga u pola recenice da gleda svoja posla i druzim se samo sa poz ljudima.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1155
30.6.2015 16:12:52   
nata11
Naplacivalo se tusiranje na Miloceru kada sam bila poslednji put sa roditeljima, pre nekih 10 godina. 200% sam sigurna, znam da se je bas zena prijatelja bunila. A sladolede su nam naplacivali secam se kao da kupujemo peceno prase user posted image

P.S. Jabudic otkud tebi 30 godina user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 30.6.2015 16:13:37 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1156
30.6.2015 18:17:24   
wivern

IZVORNA PORUKA: nata11

Joko da me neshvatis pogresno ali zivot se ne ogleda samo u tome da li ces imati dece ili ne. AKo ti tog coveka volis, zivi za naredne dane sa njim, za buduce zajednicke trenutke, za druzenja sa prijateljima i familijom.

Potpisujem user posted image
Sad ce neko da kaze "lako je njoj ona je svoj problem resila" ali sam ja ovako razmisljala i dok nisam znala da cu ga ikada resiti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1157
30.6.2015 22:48:42   
Kata90
aaaaa znaci moram da se izjedam.....strasno me nervia kad mi kaze sveki....joj nemoj malom ljubiti stopala tesko ce progovoriti,nemoj drzati patike mu na stolu bolece ga noge(slucajno je ostalo na stolu)stavi ispod kreveta.....user posted image kazem joj lepo,ja neverujem u te stvari i gotovo,i dzabe......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1158
1.7.2015 12:49:53   
vikiveki
Kato90 džabe ti je govoriti starijim ljudima,ja to rešavam tako što kažem OK...a posle radim po svome jer ne popuje samo sveki već i moja mama,te ne valja ovako ili onako...Samo kažem dobro i radim kako ja mislim da trebauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1159
2.7.2015 8:04:30   
Trcosava
umesto dobro jutro moram se ovde istresem

a bem ti lebac!!! rekla sam da ne prostire veš da ću ja ALI JOK!!!! user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1160
2.7.2015 9:07:54   
jess021
Trco, pa sta je bilo?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1161
2.7.2015 10:17:07   
vikiveki
Trco ,ko je prostirao veš?Malecka ćerkica ili neko drugi?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1162
2.7.2015 15:12:56   
vonavoj
Trco,baba?user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1163
2.7.2015 15:15:42   
amdn
Trco i ja ne volem da mi neko kaci ves, al ipak jedan posao manje, ne nerviraj se user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1164
2.7.2015 17:15:27   
vikiveki
...Trco, hajde kaži nam ko ti je dirao veš? da ne pogađamo višeuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1165
2.7.2015 21:11:53   
Ivanka 75
Mene sveki tera onako suptilno već godinama da kačim gaće na njen način, sa dve štipaljke za pojas-krilca pa ceo komšiluk da vidi kake ćega imam user posted image
A ja baš neću, sve ih kaćim za sredinu, njojzi u inat, tako me mama naučila user posted image
Trco, mora da su i tebi gaće pogrešno okačili pa otud nervoza? user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1166
2.7.2015 21:15:28   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mene sveki tera onako suptilno već godinama da kačim gaće na njen način, sa dve štipaljke za pojas-krilca pa ceo komšiluk da vidi kake ćega imam user posted image
A ja baš neću, sve ih kaćim za sredinu, njojzi u inat, tako me mama naučila user posted image
Trco, mora da su i tebi gaće pogrešno okačili pa otud nervoza? user posted image

Tatin ujak je uvjek govorio kad vidi kod nekog tako povješane gaće vidi ravukla ih ko palačinke user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1167
2.7.2015 21:35:38   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

user posted image Ivanka ne daj se...i ja kačim ćega na sredinu,učila me mama,user posted image izgleda je to Užička školauser posted image
Baš sam se slatko nasmejala,jer i moja bivša sveki koja je iz Aleksinca isto je kačila kao tvoja,sa dve štipaljke za pojas...to me baš nerviralo

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1168
2.7.2015 21:39:27   
veselicaa
Evo da se pridruzim klubu zena koje gace kace za sredinu jednom stipaljkom a ne razvucene user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1169
2.7.2015 21:45:46   
vikiveki
user posted image e jesmo otkačile user posted image klub žena koje kače gaće na isti način....a Trca nam još nije otkrila ko je iznerviraouser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 21:46:27 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1170
2.7.2015 21:51:20   
Ivanka 75
Ima da vam slikam jednom njene ćega tako rasprostranjene, po 15 komaTa odjednom user posted image
samo lepršaju user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1171
2.7.2015 21:51:54   
Rosita
Na sredini, naravno :). Prakticnije je :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1172
2.7.2015 21:53:31   
Ivanka 75
Vikiveki, izgleda da Zapadna Srbija kači za sredinu a Istočna za krajeve user posted image
I uvek, ali uvek uzme štipaljke iz moje korpe, nikad nema dovoljnjo svojih za veš.
(a to znam jer su moje štipaljke sve zelene)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1173
2.7.2015 21:54:07   
veselicaa
Izgleda da mi mlade kacimo po sredini a svekrive razvucene user posted image user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1174
2.7.2015 22:00:26   
vikiveki
jao ljudi ovo tema za istresanje negativne energije...a ja crkoh od smehauser posted image Ivanka još ako slikaš svekijevske gaće kako lepršaju...crći ću od smehauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 22:01:00 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here