|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
25.6.2015 16:24:06   
nata11
user posted image ima nesto protiv tebe user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1101
25.6.2015 18:42:40   
Ivanka 75
Vikiveki, tako je i moja masina jednom nesto svetlucala i prala ves pola dana, ja je isključim, otvorim vrata, izvadim ves i operem na ruke pa reko daj da je opet uključim da pere, čini mi se da je mm stvio malo mnogo vesa u nju. To bilo pre 3-4 godine, jos radi ko sat.

Mozda ti je bila prepuna ko moja pa nije mogla da podnese user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1102
26.6.2015 13:56:23   
vikiveki
Ivanka,nije bila prepuna jer ja već neko vreme merim koliko veša stavljam u nju,jer se pre oko pola godine desilo da je bila prepuna,pa se puno pomerala

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1103
26.6.2015 13:58:17   
vikiveki
a sinoć taman kada se to oko mašine sredilo,moj najmlađi sin se dokopao mog tableta i ispustio gauser posted image sada na ekranu samo naka ljubičasta svatlost...ma kod mene je svaki dan po nešto za otpisuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1104
26.6.2015 19:02:24   
dijana1*
Vuk celu nedelju nije isao u vrtic da slucajno ne bi nesto pokupio jer sutra idemo na more. I sada ispred zgrade se igra sa decom a jedna devojcica je od juce bolesna. I tako ona slinavi, oci suzne, glas promukao i unela im se svima u facu i kija i kaslje.
Aaaaaa poludela sam !!!!!
Samosam rekla komso sutra idemo na more ako se vratimo ran8je znaj da placas ceo aranzman.
Evo sad je vodi u kucuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1105
26.6.2015 19:06:37   
vikiveki
user posted image dijana da si mu makar ranije rekla za plaćenje celog aranžmanauser posted image da je pre uvede u kuću...uopšte ne mogu da razumem kako neko može bolesno dete da pusti na ulicu da se igra,ne samo zbog druge dece nego zbog samog deteta,trebalo bi da odleži da je prođe prehlada ili šta već ima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1106
26.6.2015 19:10:49   
Kata90
To ti je ono......ima nas svakakvih a najvise nikakvih.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1107
26.6.2015 19:11:38   
dijana1*
Oni su se sat vremena igrali a ja ih pratila iz stana i kada sam izasla ispred zgrade videla sam da je bolesna. Ma klasicna virozauser posted image
Ma bolje mu je da Vuk nije pokupio.
Jbt kako mozes izvesti bolesno dete medju zdravu decu.
Ufffff!!!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1108
26.6.2015 19:13:43   
Maraj
Ajao di da čovek poludi

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1109
26.6.2015 19:16:37   
veselicaa
Joj Dijana skroz te razumem.Ja jos dok mi A.bila mala pocela svima da pricam da ne dolazimo kada mi je dete prehladjeno i sada mi niko ne dolazi sa bolesnom decom.Kazu-znamo da ni ti ne dolazis kod nas kada su tvoja deca bolesna.Pa naravno da ne dolazim nisam kreten.A u pocetku se desilo da mi dodju ljudi sa slinavom i decom koja kaslju a A.mi bila beba.Uzas!
Tvoja deca su bila napolje ali ipak nije u redu,prvo to dete treba da odmara a ne da juri napolje.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1110
26.6.2015 19:48:10   
vikiveki
E tako ti je to i kada roditelji pošalju takvu decu u vrtić,kažu da su im deca zdrava,a mi iz aviona vidimo da su bolesni,ali ruke nam vezane kada od dr. donesu opravdanje da su zdravi
A što je najgore posle se razbole i deca koja su bila zdrava,ali i mi vaspitačice nismo imune

< Poruku je uredio vikiveki -- 26.6.2015 19:49:29 >

Direktna veza do poruke: 1111
26.6.2015 22:23:15   
Ivanka 75
glupacaglupaca glupacaglupaca glupacaglupacaglupacaglupacaglupaca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1112
26.6.2015 22:25:50   
dijana1*
Ivanka ko te diraouser posted image

Direktna veza do poruke: 1113
26.6.2015 22:31:21   
amdn
to je isto kod nas, nas sin i jetrvina cerka su mesec dana razlike, kad smo mi slinavi i bolesni niti idemo kod njih i kazemo im da ne dolaze, ali kad je princeza bolesna nema veze, ni ne kazu nam nego dodju kod nas,
poslednji put sam poludela on taman ozdravio i krenuo u vrtic oni dosli, vidim ja mala nesto placljiva al ajde, kad ono ima temp. pa kazu malo pre kod babe povracala.
Uzasno me nerviraju roditelji koji samo svoje dete gledaju a za drugu ih zabole.
Ja bas vodim racuna i o drugoj, i kad smo bolesni set_kamo malo napolju ali ne idemo medju decom.

< Poruku je uredio amdn -- 26.6.2015 22:35:17 >

Direktna veza do poruke: 1114
26.6.2015 23:07:15   
vikiveki
Ivanka,ko te iznervirao?

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1115
26.6.2015 23:08:05   
veselicaa
Tipujem na svekrivuuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1116
26.6.2015 23:39:27   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: veselica

Tipujem na svekrivuuser posted image

Dobar ti TIP user posted image
A ja sam glupaca

Direktna veza do poruke: 1117
26.6.2015 23:41:03   
veselicaa
Ivanka samo ignorisi,nije vredna tvojih zivaca. user posted image za tebe.

Direktna veza do poruke: 1118
26.6.2015 23:42:23   
Klarita
Ivankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zar je moguce da jos uvek moze da te izbaci iz takta takva prostakusa? Iskuliraj s nama, dodji u kafanu...

Direktna veza do poruke: 1119
26.6.2015 23:44:51   
Ivanka 75
Kuliram je jis od 16h kad me uvredila, nece me videti narednih mesec dana dok se ne razuvredim, stoka jedna malogradjanska

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1120
27.6.2015 10:47:51   
vikiveki
Ivanka,ne dozvoli joj to zadovoljstvo da vidi koliko te uvredila,samo je iskuliraj...namerno peckaju tačno tamo gde znaju da nas mogu povrediti...ja se odmah setim moje bivše svekrve

Direktna veza do poruke: 1121
27.6.2015 11:09:51   
QueenJ
Ivkaaa user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1122
27.6.2015 11:16:28   
amdn
Ivka iskuliraj je moj savet,
ja sam zbog sveki i jetrve sebi zdravlje unistila, sad pijem lekove jer mi otisla Stitna zlezda,
a planiram da odem psihologu da mi objasni kako da se isklucim i da ne cujem glupaceuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1123
28.6.2015 14:41:02   
dijana1*
Obecala sam sebi da se necu nervirati i da iskuliram seljoizam ali ne vrediiiii! Sada sam se iznervirala.
Juce za vecerom Kosta se nesto raskenkavio reko ajd da mu dam gutljaj vode pa da nastavi i kazem konobaru dajte u malu casu vode bez leda a on kao masina znate vodu u restoranu ne sluzimo, ZABRANILI NAM , mozete uzeti u flasici. Dobro daj flasicu. I covek donese a ono mala voda 3.5 KM. Poludela sam !!!!! Pa jbt nemoj da me vacaris!
Platim aranzman pp da me ne bi klepali po novcaniku ko kako stigne i uz jebenu veceru nedas casu vode! Danas me na recepciji pitaju jeste li zadovoljni uslugom. Sa osmehom sam rekla oooo da sve je divno. E onda nisam mogla zadrzati ovna u sebi rekla sam sem sto ne mogu da dobijem casu vode. Stvarno sramota!!! Zena se izvinjavala i rekla da od sada za mene ima. Pa jbt stvarno su preskupi i jos nedaju vodu. Ma nek se puse obi i njihovo more!

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 28.6.2015 14:44:03 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1124
28.6.2015 15:03:56   
wivern
Dijo ovo prvi put cujem. Kakva budalastina, mada me vise nigde nista ne cudi. A gde ste odseli?

Najbolji su mi komentari botova na B92 "sunce isto przi i u Srbiji i u Grckoj, ja cu sa mojih 700 evra ostati ovde da letujem" Pa da li oni misle da smo mi toliki idioti da zbog njihovih komentara ne idemo na more???? Ja cu moje pare mukom zaradjene da trosim gde ja hocu, a oni neka svoje ukradene pare ostave u Srbiji. Grrrr, nisam se posteno ni vratila sa mora a vec me ovi debilizmi ovde izbacise iz koloseka.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here