Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.6.2015 11:00:45
|
|
|
|
emicaa
|
Queen,Iva nedajte se Da se i ja istresem konačno. Već pidugo T ne spava noću-pisala sam već i moj dragi se nijednom nebi sjetio reći ajd lezi ustaću ja,čak ni vikendon.Pa jbt ne mogu više,nisam ni ja robot.I još kad joj rekne što zezaš mamu i tatu noću mogla bih ga udavit kao kokošku,zeza ga mučenika a kad mi ustajemo on se samo okrene na drugu stranu.Pih bem ti muško svima im treba visuljke odsjeći
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.6.2015 11:54:06
|
|
|
|
QueenJ
|
Emice Opasna si!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.6.2015 13:09:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nisam nego sam iznervirana i pri kraju sa živcima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.6.2015 22:20:30
|
|
|
|
SunFlower
|
Koliko moras biti imbecilan, drzak i bezobrazan da sa prehladjenim detetom, koje kaslje kao magarac, dodjes u kucu gde ima beba od 3 ipo meseci, plus jos jedno malo dete, plus u 20h kada je oboma vreme za spavanje Boze, bozeeeeeee A sledece nedelje primamo vakcine, bas nam sad trebaju viroze, grrrrrrrrrrrr poludela sam!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.6.2015 22:31:45
|
|
|
|
QueenJ
|
Kako neki ljudi nemaju mozga...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.6.2015 16:51:20
|
|
|
|
nata11
|
SF valjda vas nece zakaciti.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.6.2015 21:33:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Zakači me žena u autobusu i noktom mi ogrebe oko, i to unutra, boli kao sam đavo. Mare ima temperaturu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 7:50:39
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANA svasta kako je to uspela
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 12:50:44
|
|
|
|
QueenJ
|
Zaista, kako je to uspela?! I šta je sa tvojim refleksima? Zašto nisi zažmurila na vreme?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 13:51:57
|
|
|
|
jess021
|
Ana, bas bedak, neverovatno, ali vidis desava se. Nadam se da ce proci brzo, kao i Maretova temperatura.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 17:23:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Javlja se jednooki Džek evo me sa povezom preko oka, nadam se da će mi ujutru skinuti. Imam eroziju oka, stavili mi terapiju. Da poludi čovek. Queen, nisam je ni videla. Ja sam sedela više okrenuta prema Marku tj prozoru a ona je verovatno htela da se uhvati za šipku. Znate koliko me zabolelo da sam vrisnula, Mare se prepao kad je video da mi idu suze, ona se izvinjava, jbg nije namerno. Sad sa ovim povezom jedva funkcionišem, skroz mi je poremećena perspektiva, sudaram se sa zidovima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 17:27:22
|
|
|
|
amdn
|
ne verujem da ti se to desilo, svaka joj cas kad je uspela oko unutra da ti ogrebe, ne znam za vas al kad vidim ove nove nokte spicaste u raznim bojama dobijem ospe. mislim dosta devojak, mama... fura taj fazon al ja u busu sve gledam kako je to bas opasno, idi bre, Ana nadam se da manje boli i da ce sutra biti ok.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 18:30:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ja baš volim duge nokte ali kad vidim te kandze kliještima bih im čupala,dobro same sebi ne iskopaju oko.Ne znam kakve je ta imala što je tebe Ana ogrebala ali nije sigurno imala kratke.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 18:46:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Nemam pojma, nisam videla, ali stvarno sam se uplašila neke infekcije. Ruke su uvek prljave.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.6.2015 20:04:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Ako su te sredili, dali terapuju i povezali, nemaš bojazni. Eee da je naš organizam toliko oset_ljiv, komarac bi nam nešto preneo. Ne brini. A što se tiče noktiju, ja volim lepe, duge nokte, ali otkad saam mama, korigovala sam dužinu (za određene dušebrižnike su i dalje dugi). Ja imam naviku da kod svakog pranja ruku protrljam i nokte četkicom, tako da znam da ispod noktiju nemam svašta. A u torbi uvek imam antibakterijske vl. maramice i tečnost. Tako da te ja mogu slobodno ogrebati!
< Poruku je uredio QueenJ -- 24.6.2015 20:06:42 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:01:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo malo negativne energije i kod mene sinoć mi se pokvarila mašina i od jutros perem punu kadu veša na ruke.Na pola pranja programator je stao i mašina više ne daje tragove života tj. struje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:07:01
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao viki
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:14:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Joj, Viv... Što bar nije isprala...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:15:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Vikiveki bas bezveze,Nadam se da je neki manji kvar i da imas majstora u blizini.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:22:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ne verujem da tu majstor može nešto pomoći...upalim je a ne svetli ni jedna lampica.Noćas sam čula da se nešto čudno dešava,krene da obrće pa stane odmah i tako nekoliko puta dok se na kraju nije ugasila sama
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:26:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Au bas bezveze kada se pokvari neki veci aparat u kuci,ne mozes bez njega a moras i dosta para da izdvojis ali sta ces.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:30:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa da,već se razmišljam gde ću i koju mašinu da uzmem...Ova mi je bila Gorenje i bila je odlična dok je radila najverovatnije ću opet uzeti Gorenje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 13:32:54
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja imam Gorenje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 14:40:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Bio mi majstor za mašinu...a moja mašina čim je majstor upalio radi kao singerica,majstor me samo gleda i ko zna šta je čovek pomislio,,zvala majstora a mašina radi kao sat,, znači da poludim,kada sam sav veš oprala i došao majstor,a mašina proradila.Dođe mi sad da je izlupam...leđa me bole od pranja na ruke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.6.2015 15:54:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajoj veki Tebi nije smesno sigurno ali zaista situacija za smejanje.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?