|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
17.6.2015 11:00:45   
emicaa
Queen,Iva nedajte se user posted image
Da se i ja istresem konačno.
Već pidugo T ne spava noću-pisala sam već i moj dragi se nijednom nebi sjetio reći ajd lezi ustaću ja,čak ni vikendon.Pa jbt ne mogu više,nisam ni ja robot.I još kad joj rekne što zezaš mamu i tatu noću mogla bih ga udavit kao kokošku,zeza ga mučenika a kad mi ustajemo on se samo okrene na drugu stranu.Pih bem ti muško svima im treba visuljke odsjeći user posted image user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1076
17.6.2015 11:54:06   
QueenJ
Emice user posted image Opasna si! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1077
17.6.2015 13:09:00   
emicaa
Ma nisam nego sam iznervirana i pri kraju sa živcima user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1078
20.6.2015 22:20:30   
SunFlower
Koliko moras biti imbecilan, drzak i bezobrazan da sa prehladjenim detetom, koje kaslje kao magarac, dodjes u kucu gde ima beba od 3 ipo meseci, plus jos jedno malo dete, plus u 20h kada je oboma vreme za spavanjeuser posted image user posted image
Boze, bozeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
A sledece nedelje primamo vakcine, bas nam sad trebaju viroze, grrrrrrrrrrrr poludela sam!!!

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1079
20.6.2015 22:31:45   
QueenJ
Kako neki ljudi nemaju mozga...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1080
22.6.2015 16:51:20   
nata11
SF user posted image valjda vas nece zakaciti.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1081
23.6.2015 21:33:29   
Ana RR
Zakači me žena u autobusu i noktom mi ogrebe oko, i to unutra, boli kao sam đavo.

Mare ima temperaturu.

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1082
24.6.2015 7:50:39   
doktorkakristal
ANA svasta user posted image kako je to uspela

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1083
24.6.2015 12:50:44   
QueenJ
Zaista, kako je to uspela?! I šta je sa tvojim refleksima? user posted image Zašto nisi zažmurila na vreme? user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1084
24.6.2015 13:51:57   
jess021
Ana, bas bedak, neverovatno, ali vidis desava se. Nadam se da ce proci brzo, kao i Maretova temperatura.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1085
24.6.2015 17:23:11   
Ana RR
Javlja se jednooki Džek user posted image evo me sa povezom preko oka, nadam se da će mi ujutru skinuti. Imam eroziju oka, stavili mi terapiju. Da poludi čovek.

Queen, nisam je ni videla. Ja sam sedela više okrenuta prema Marku tj prozoru a ona je verovatno htela da se uhvati za šipku. Znate koliko me zabolelo da sam vrisnula, Mare se prepao kad je video da mi idu suze, ona se izvinjava, jbg nije namerno. Sad sa ovim povezom jedva funkcionišem, skroz mi je poremećena perspektiva, sudaram se sa zidovima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1086
24.6.2015 17:27:22   
amdn
ne verujem da ti se to desilo, svaka joj cas kad je uspela oko unutra da ti ogrebe,
ne znam za vas al kad vidim ove nove nokte spicaste u raznim bojama dobijem ospe.
mislim dosta devojak, mama... fura taj fazon al ja u busu sve gledam kako je to bas opasno,
idi bre,

Ana nadam se da manje boli i da ce sutra biti ok.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1087
24.6.2015 18:30:10   
emicaa
Ja baš volim duge nokte ali kad vidim te kandze kliještima bih im čupala,dobro same sebi ne iskopaju oko.Ne znam kakve je ta imala što je tebe Ana ogrebala ali nije sigurno imala kratke.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1088
24.6.2015 18:46:02   
Ana RR
Nemam pojma, nisam videla, ali stvarno sam se uplašila neke infekcije. Ruke su uvek prljave.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1089
24.6.2015 20:04:18   
QueenJ
Ako su te sredili, dali terapuju i povezali, nemaš bojazni. Eee da je naš organizam toliko oset_ljiv, komarac bi nam nešto preneo. Ne brini.
A što se tiče noktiju, ja volim lepe, duge nokte, ali otkad saam mama, korigovala sam dužinu (za određene dušebrižnike su i dalje dugi). Ja imam naviku da kod svakog pranja ruku protrljam i nokte četkicom, tako da znam da ispod noktiju nemam svašta. A u torbi uvek imam antibakterijske vl. maramice i tečnost.
Tako da te ja mogu slobodno ogrebati! user posted image

< Poruku je uredio QueenJ -- 24.6.2015 20:06:42 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1090
25.6.2015 13:01:51   
vikiveki
Evo malo negativne energije i kod meneuser posted image sinoć mi se pokvarila mašina i od jutros perem punu kadu veša na ruke.Na pola pranja programator je stao i mašina više ne daje tragove života tj. strujeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1091
25.6.2015 13:07:01   
Maraj
Ijao viki user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1092
25.6.2015 13:14:18   
QueenJ
user posted image Joj, Viv... Što bar nije isprala... user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1093
25.6.2015 13:15:47   
veselicaa
Vikiveki bas bezveze,Nadam se da je neki manji kvar i da imas majstora u blizini.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1094
25.6.2015 13:22:02   
vikiveki
Ma ne verujem da tu majstor može nešto pomoći...upalim je a ne svetli ni jedna lampica.Noćas sam čula da se nešto čudno dešava,krene da obrće pa stane odmah i tako nekoliko puta dok se na kraju nije ugasila sama

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1095
25.6.2015 13:26:10   
veselicaa
Au bas bezveze kada se pokvari neki veci aparat u kuci,ne mozes bez njega a moras i dosta para da izdvojis ali sta ces.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1096
25.6.2015 13:30:10   
vikiveki
Pa da,već se razmišljam gde ću i koju mašinu da uzmem...Ova mi je bila Gorenje i bila je odlična dok je radilauser posted image najverovatnije ću opet uzeti Gorenje

Direktna veza do poruke: 1097
25.6.2015 13:32:54   
veselicaa
I ja imam Gorenje user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1098
25.6.2015 14:40:08   
vikiveki
Bio mi majstor za mašinu...a moja mašina čim je majstor upalio radi kao singerica,majstor me samo gleda i ko zna šta je čovek pomislio,,zvala majstora a mašina radi kao sat,,user posted image znači da poludim,kada sam sav veš oprala i došao majstor,a mašina proradila.Dođe mi sad da je izlupam...leđa me bole od pranja na ruke

Direktna veza do poruke: 1099
25.6.2015 15:54:06   
veselicaa
Ajoj veki user posted image Tebi nije smesno sigurno ali zaista situacija za smejanje.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here