Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.4.2015 22:00:56
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas mi je grozan dan,kao da su svi resili da me nerviraju.Pitala me majka da uzmemo bratu patike na platni i lepo sam joj rekla do koliko novca mozemo,i on sad zove izabrao naravno dosta skuplje,jos ga salje samog da kupi.I naravno mm se sad ljuti na mene.I rekla sam im da ne dolaze sutra,mm radi trecu nocas,i rade u nenormalnim uslovima i sutra ce sigurno spavati preko dana zato sto opet ide u trecu,a oni mi sad salju poruku da dolaze u jedan.I brat danas dosao,Vuk haos napravio,a on je svo vreme gledao nesto na internetu .I crko mi punjac od mobilnog koji sam uzela pre deset dana.Toliko sam umorna,i fizicki i psihicki da imam osecaj da cu da puknem,samo hocu jedan dan tisine da odmorim od svih.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.4.2015 10:03:17
|
|
|
|
Trcosava
|
GRRRRR Sad mi onaj biser šalje poruku da je ona kolica žena dala prijateljici!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.4.2015 14:58:26
|
|
|
|
milicicak
|
Auto, koji auto?!!! Bice gotov sutra!!! I tako vec tri meseca!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.4.2015 15:11:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Auto, koji auto?!!! Bice gotov sutra!!! I tako vec tri meseca!!! Uzas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 11:28:42
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaa mrzim nesposobne ljude koji rade u socijalnom, sve papire sam sredila za knjigovodju, i juce podignem zdravstvenu knjizicu, i lepo pitam gusku u socijalnom treba li meni kopija papira iz penzionog i ona kaze ne , da bi me sada knjigovodja zvao da mi kaze da mi fali jedan papir, pogodite koji , i opet juri u penziono po istu stvar aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 11:32:36
|
|
|
|
Maraj
|
Jao te šalteruše su najgore! Sve mi treba da radimo njihov posao. Pa ne mogu ja da mislim za njih
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 11:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno, da je nisam pitala, pa da budem kriva ja, i lepo je pitam, i ona kaze ne da ih covek zapali sa salterom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 13:12:25
|
|
|
|
jess021
|
Um, mani budale, kad moram tako da izrazim, ali nekad imam utisak da su te u administraciji birali po profilu da nas zaj.... Izvinjavam se unapred izuzecima. Ja sutra idem da cekam za markicu za zdravstvenu, moram unapred da se pripremim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 13:16:24
|
|
|
|
jabudic
|
UM, znaš onaj vic? Kad smrt dodje po šalt_erušu, ona ga vrati po još jedan papir!
< Poruku je uredio jabudic -- 15.4.2015 13:21:20 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.4.2015 13:17:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess naoruzaj se dobro ! Strpljenjem ahahhah! Jabude
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 22:57:52
|
|
|
|
choopa choops
|
Koliko sam bjesna, tužna, ne znam ni sama... Spremamo se danima za svadbu i sin mi noćas dobije temperaturu... Baš nam se neda. Prvo ćerka ima nastup sa plesom isti dan, pa će biti samo kratko na svadbi. Onda ne znam kako ću s bebom jer odbija adaptirano a planirali smo da je ostavimo kod babe i jedva juče prihvati, ja se ponadala, kaddanas ovo.... I što je najgore, može vrlo vjerovatno bit da je sinu streptokok u grlu, sa mu je prešlo od mog sestrića i da može i na njih svije da pređe... Baš sam Toliko sam se radovala i čekala, i potjera nas maler...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 23:00:31
|
|
|
|
wivern
|
E Choopo bas bzvz, mada ne mora da znaci da je streptokok. Bas ti se ne da malo razonoditi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 23:01:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Choopka Navijam da maleckom prodje temp do sutra, bebana da pije na flasicu a ti da odahnes
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 23:05:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam Ali nešto nisam optimistična... Baš wiv nikako da se opustim. Prvo sam ležala toliko dugo i propustila svadbu od jednog brata dok sam bila u bolnici, a sad ću i ovu...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 23:12:11
|
|
|
|
wivern
|
Neces bre, videces da ce biti kao sto je Ivanka rekla
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.4.2015 23:34:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozitivne misli privlace pozitivne stvari
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 14:49:59
|
|
|
|
nata11
|
Princip mi nedozvoljava da cestitam rodjendan zeni koja na FB pre svog imena pise ime muza a kao "drugi datum rodjenja" navodi datum vencanja. Polusvet
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 14:54:52
|
|
|
|
branki*
|
haha,sto bre ,nato,zena oseca da kad se udala kao da se drugi put rodila ...i nedostajes na forumu,nema te cesto
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 14:55:24
|
|
|
|
Maraj
|
Nato isprani mozgovi i ja se dosta razocarah u ljude na fb. Ovaj fb previse otkriva o ljudima....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 14:59:30
|
|
|
|
jess021
|
Ajoj, pa ja bi o ponasanju na fb mogla raspravljati danima, ali bolje da ne pocinjem. Nato, ne razumem sta je strasno sto je prvo navela ime muza, znam dosta parova koji imaju zajednicki profil. Mozda nesto nisam dobro skontala a?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 15:00:00
|
|
|
|
nata11
|
Nema me Branki nista mi ne polazi oko trudnoce pa nisam bas raspolozna za kuckanje. Opet izmuckani hormoni za bogu plakati, opet eserihija... Taman krenem a ono opet lecenje pola godine.. neznam vise bas sam u out
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 15:01:25
|
|
|
|
nata11
|
Jess ovo nije zajednicki profil mada i to nerazumem ali ajd.. Neznam mozda ja nisam u toku pa udajom treba izgubiti svoje ja.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 15:03:02
|
|
|
|
jess021
|
Ne mislim da je udajom izgubila svoje ja tako sto je stavila prvo ime muza, po tome bi onda sve trebale da zadrzimo i svoje prezime, a vecina zena to ne uradi. Nebitno, da ne idemo off.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 15:09:40
|
|
|
|
wivern
|
Meni isto to nije jasno, moj profil je moj a on ako hoce neka ima svoj. Ne bih delila profil ni sa rodjenom majkom ni sestrom a ne sa muzem Nato ja sam mucila muku sa eserihijom znam kako ti je... nadam se da ces srediti i hormone i eserihiju pa da te gledamo u trudnickim temama
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 18:05:03
|
|
|
|
branki*
|
uh,nato,sve razumem... sto kaze wiv dace bog da sto pre odes u trudnicke teme!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?