Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 20:16:46
|
|
|
|
emicaa
|
Kod tih zajedničkih profila me zanima kome pripadne kad pukne ljubav
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.4.2015 20:38:37
|
|
|
|
Buba Mira
|
Moram da preslušavam neki treš od muzike i od toga da napravim pesmetinu, a dođe mi da lupam glavom o zid.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 1:09:16
|
|
|
|
Azra_
|
Nova nagradna igra!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 1:50:26
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Nova nagradna igra!!! Ja se bas radujem, bice zanimljivo. Vec ima pametnjakovica Zene forum procveta kad su nagradne igre, ja stvarno tako mislim. Drugo je sto nije u redu da nagrade kupe nepoznati likovi ali tu ne mozemo nista. Zato im prepustite nagrade i uzivajte u hitovima. Ja sigurno hocu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 6:09:14
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 6:34:00
|
|
|
|
Maraj
|
sve poznate "face"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:07:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljudi moji ja nikog ne poznajem sa ove liste za lino takmicenje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:16:33
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ljudi moji ja nikog ne poznajem sa ove liste za lino takmicenje. Sem par zenica koje se redovno javljaju na rr, ni ja. Opusteno, proci ce i ova nagradna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:17:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Nmoj tako, pa mene i Mod znaš
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:20:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ove sa vrha ne poznajem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:24:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Steta sto necu da budem kod kuce kasnije da klikcem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.4.2015 8:47:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Em mi je dete bolesno, em sam ja bolesna i povrh svega ne možemo da se lečimo jer nam slede lekari i redovi do ludila...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 19:37:42
|
|
|
|
wivern
|
Ne mogu vise, nemam snage...dosla kuci sa druzenja i malo dremnula misleci da ce alergija spasti. Sad sam ustala sva naduvena i celo lice mi je crveno i uzasno me pece Sad trazim dezurne klinike, ne znam ima li kraja ovome.. Osecam da cu zaglaviti bolnicu i neko debelo ispitivanje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 19:45:13
|
|
|
|
Maraj
|
Wiv a jer znas na sta si alergicna? Jer ti ovaj prolecni polen smeta? Ako ke to pomocice ti pranje kose i umivsnje i naravno skini svu garderobu sa sebe u kojoj si ba napolju. Znam kako ti je....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 19:52:57
|
|
|
|
wivern
|
Maraj mislim da je alergiju izazvalo 5 jagodica koje sam pojela pre 7 nedelja. Ne mogu da mi utvrde na sta sam alergicna dok alergija ne prestane i dok ne prestanem sa terapijom. A meni ni jedna terapija ne pomaze. Prvo sam pila aerius, nedelju dana bilo oka pa krenuo pakao, pa sam dobila pronizon dva dana bilo ok i evo od sinoc problemi. A sada mi je celo lice naduto i crveno. Bojim se da mi ne ode u grlo i da ne pocnem da se gusim, to se retko desava ali nije nemoguce.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:00:51
|
|
|
|
nata11
|
Tebe bas iscima ta alergija dokle vise..
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:04:06
|
|
|
|
Maraj
|
Joj wiv pa bas ti to zeznuto. Moja koleginica ima slicne simptome kao ti iz cista mira joj otekne deo lica ali su joj rekli da je neka vrsta autoimune reakcije. Sto ne pozoveš hitnu da pitas za savet. Okreni ti 194 i posavetuj se. I ja se tako uplasim kad je neki neradni dan a mene nesto snadje...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:07:54
|
|
|
|
Maraj
|
I da je alergija na jagode poodavno bi trebalo da prodje. Jer da? 7 nedelja je mnogo .... a aerijus je jaci od tih lekova i ja ga uzimam kad bas zaglavim sa alergijom. Nemoguce da to traje 7 nedelja
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:10:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maraj, mom sestruću je trebalo celo leto da se telo očisti od jagoda... uz terapiju naravno, sad ih ne jede i OK je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:14:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Oooo Wiv
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:19:05
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Maraj, mom sestruću je trebalo celo leto da se telo očisti od jagoda... uz terapiju naravno, sad ih ne jede i OK je. E to nisam znala. Znam da su jagode jak alergen.Al 7 nedelja je bas mnogo. .. jos celo leto..... A nije ni cudo. Ko zna sa kakvim pesticidina ih prskaju. Potrovasmo se!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:29:43
|
|
|
|
wivern
|
Maraj ume to i duze da traje na zalost, meni je dijagnostifikovana akutna urtikaria iliti koprivnjaca. Von mi je negde pisala da njenom muzu izlazi kad mu padne imunitet i da on zaglavi sa nekim injekcijama. Problem je sto ja dojim pa mi ne mogu dati te jake lekove, ali mi se cini da je sa dojenjem gotovo. Inace dosta zena posle porodjaja muci muku bas sa ovom alergijom, na zalost.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:30:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Maraj, mom sestruću je trebalo celo leto da se telo očisti od jagoda... uz terapiju naravno, sad ih ne jede i OK je. E to nisam znala. Znam da su jagode jak alergen.Al 7 nedelja je bas mnogo. .. jos celo leto..... A nije ni cudo. Ko zna sa kakvim pesticidina ih prskaju. Potrovasmo se! On ih je dugo jeo pre nego sto su ustanovili da je alergičan (sigurno mesec-dva, čim su se prve pojavile u supermarketima sestra mu davala, iz najbolje namere naravno), verovatno mu je organizam bio prezasićen alergenom pa je trebalo vremena da se izbaci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 20:32:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern Maraj ume to i duze da traje na zalost, meni je dijagnostifikovana akutna urtikaria iliti koprivnjaca. Von mi je negde pisala da njenom muzu izlazi kad mu padne imunitet i da on zaglavi sa nekim injekcijama. Problem je sto ja dojim pa mi ne mogu dati te jake lekove, ali mi se cini da je sa dojenjem gotovo. Inace dosta zena posle porodjaja muci muku bas sa ovom alergijom, na zalost. sad sam htela da ti napišem da počneš da jačaš imunitet, kupi Protektin i pij 3 meseca, on je mene spasio zimus.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.5.2015 21:16:16
|
|
|
|
World
|
wivern, da li koristis neke suplemente tipa zeljezo, vitamini i sl?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?