Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 11:14:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Samo cu reci (napisati) A onda cu sve da iskuliram, zaboravim i okrenem novi list. Queen, mod
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 11:16:39
|
|
|
|
serpica
|
Devojke i od mene
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 11:54:23
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 11:55:52
|
|
|
|
branki*
|
hahah welcome to srbija gde se voli i ubija
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.3.2015 13:42:06
|
|
|
|
Rosita
|
Jadno moje dete je celu noc kasljalo i sad je zaspao i stoka burgijjjaaaa nevidjeno, spalicu ih, spalicu ih svega mi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:29:06
|
|
|
|
mama krava
|
UBICU SEEEEE>>> Znaci idemo, sada malo urinarna infekcija!!! Od tolikog proliva je bio usran do grla i naravno da niko ne ume da ga opere kao ja, ali mama mora na posao, jer je popreko gledaju, jer ide na BOLOVANJE??? zbog deteta...i sta sad? Sad nova tura ab!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:50:30
|
|
|
|
Modessty
|
mk bre dal se sekiraš što te neko popreko gleda?! Ma bre teraj ih sve u tri lepe i idi na bolovanje!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:52:05
|
|
|
|
Rosita
|
Joj milkice :(((((( Jadan malisa vise, sta ga sve spopade. Moj je druga nedelja kod kuce, malo ja odsustvujem, malo mm...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:54:42
|
|
|
|
mama krava
|
Hvala, zene, hvala stvarno znaci ... Ma i mi se kombinujemo, ali realno najbolje bi bilo da sam ja sa njim kad je bolestan, ali bree....stalno je bolestan! Govance moje! Sad vec moze bilo ko da ga cuva..kad dobije Pancef, pa onda jos malo Baktrim....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:56:59
|
|
|
|
Rosita
|
Sve te razumem, ja sam najcesce sa D kad je udarno, kad na oci ne moze da gleda od T, ne jede, ne spava i td i td, a mm kad se malo popravi stanje... Drzi se, vreme radi za nas, sve ce proci, ljubiiiimoooo teeeee!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:59:22
|
|
|
|
branki*
|
MK,
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 13:59:31
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.3.2015 16:07:19
|
|
|
|
NadaR
|
Brz oporavak MK!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.3.2015 9:55:55
|
|
|
|
branki*
|
coveceee,kad vidim propustene pozive od mojih sa posla dobijem nervni slom pa,jbt na porodiljskom sam,sta zovete svako malo,zaboravite na mene,nema me
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.3.2015 10:00:48
|
|
|
|
jabudic
|
Jao Branki, tako će i meni biti, već znam. Čak šta više, koriste svaku priliku da mi nabace kako bi bilo divno, koliko god mogu, od kuće, sve će mi obezbjediti, da malo raduckam. Meni ne smeta, jer već sam pisala da mislim da bih izludjela samo sa djecom i kućnin poslovima i ne želim da izgubim kontakt sa jezikom, ali biće čupavo i biće cimanja.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.3.2015 10:31:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Glupi pdv i onaj sto ga izmisli i jos gluplji kineski flomasteri koji savrseno pisu po svemu drugom osim po papiru I ima toga jos...ali zaustavicu se na ovome.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.3.2015 13:45:16
|
|
|
|
NadaR
|
Milos mi pao ispred skole ,trenerka i patike blatnjave i onda mi histerise sto je prljav. Poslije toga na parkingu ,idiot stao iz mene i cupkala sam pola sata da se pojavi da mogu izaci. Dobila sam .
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.3.2015 13:51:32
|
|
|
|
Modessty
|
Nado nije ti dan uopšte
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.3.2015 21:13:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa nije ni cudo sto Bog nije dao da muskarac bude majka! Lepo kazu stari "otac kolac"! Moj dragi otiso u 15h danas na poslovni rucak i jos uvek je na poslovnom rucku, a ja se borim sa boginjama i visokom temp!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.3.2015 21:30:42
|
|
|
|
ivaMark
|
Kreten igra igricu i dete se rasplace jer joj se spava, udarila se a kreten treba da je kupa...pet puta mu kazem...kad se rasplakala kreten ustaje, jao sta ti je...ona place i trazi da se uzme ali kreten kaze: ne, ne...tata ne uzima... Kretencina kretenasta....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.3.2015 21:37:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivamark pa zar je stvarno toliki kreten da nece da uzme dete? Uh sto bi ga ja zveknula po tintari!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.3.2015 21:40:04
|
|
|
|
ivaMark
|
Da Ivanka, nece da je uzme a ona mu se okacila o nogu... ne mogu vise da ga podnesem....... i sada je uzeo da se igra sa njom... uzas...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.3.2015 21:45:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nedo Big da uzme dete u ruke da se ne navikne, zato sam ja mom trpala dete u ruke kad god sam mogla, evo ti dete, ti si zaduzen i za kupanje i za spavanje sve sve! Ovo veceras nisam ocekivala, zna da mu je dete bolesno, jesu boginje ali nikad ne znas sta da ocekujes, i tako dobi temp veceras, jedva sam je namazala koliko se tresla i plakala, doslo i meni da placem sa njom. Uvila sam je u cebe jer joj bilo hladno pa je ljuljala a ona samo ječi a njega JOŠ nema sa poslovnog rucka! Joj kad mi dodje, zazalice
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.3.2015 7:02:59
|
|
|
|
emicaa
|
Joj žene ne dajte se Mene će sinoć gazdarica izbacila iz takta i još sam ljuta,kaže gospodja sledeću subotu moram doći radit a prije mjesec dana sam joj rekla da se selimo a trebaću i u nedelju po podne,pa sve joj po spisku šta ona misli da se za dva sata mogu preselit,u nedelju sam trebala ovaj stan očistit da u ponedeljak predamo ključ a kako sad da to izvedem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.3.2015 9:16:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dosao sinoc oko 22h, kaze "nisam ja kriv, zadrzasmo se, 3 outa sam polazio pa me vracali", jadan on A ondaxjeckrenuo da me ispituje za dete pa sam i tu pukla, kad se nisi interesovao ceo dan nemoj ni sad. Ne mogu da verujem koliko sam bila smirena dok sam mu drzala predavanje o porodici.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?