Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:30:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemam Dunav, a da ga imam mozda bi posluzio u druge svrhe Mislim, ucili bi da plivamo, jelte
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:31:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaooj prsla sam sad. Mislim popodne. Traži mm da pravim kiflice/kifle sa salamom i kačkavaljem. Ok, nemam ništa u kući, moram da čekam njega da donese. Ovaj mali ceo dan neće da spava - spava na sisi, dok skine nema - budan. Ok sve to, krenem da mesim i razvlačim. Dam njemu da pazi na Luku, u sred onog razvlačenja, ej rekao sam baki da ću da odem da joj nešo isečem, daj otiđi ti. A ona komplikuje u pm - sjebe mi ceo koncept, oduzme mi vreme, a testo mi na stolu. Završavam sa kiflama, čujem mali se dere. On ga nosi ne pada mu na pamet da pogleda pelenu. A ona em puna, em se mali usrao. Pa jbt!!! A ova mala kao krpelj, a ja gledam što pre da završim jer znam da će mali da se dere. Nisam 2 sata ni kap tečnosti popila. Uzmem da ga podojim, tv pojačan on sve vreme sedi za kompom. Zamolim da mi da čaj - ne jebe 2% UBIĆU NEKOG!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:31:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Soso vidim da si ti tvoju postavila na svoje mesto i da ti ne pravi probleme
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:35:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bibi odnos savrsen. Zna sta joj mislim, a znam sta i ona meni. I nema sta da prcka di joj nije mesto jer uvek dobije to sto trazi. Ivancice poruci na sveki da cu preko leta biti u Nis pa mogu da se prosetam da je priupitam za lepo vreme. Odma ima da te zavole. Trco danas je dan izgleda za blagu nezainteresovanost.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:37:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Trco ne uzimaj kiflice u ruke dok ti je beba tako mala.Znam sta pricam,pravila sam do malopre i to 10 pleha
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:57:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bibi odnos savrsen. Zna sta joj mislim, a znam sta i ona meni. I nema sta da prcka di joj nije mesto jer uvek dobije to sto trazi. Ivancice poruci na sveki da cu preko leta biti u Nis pa mogu da se prosetam da je priupitam za lepo vreme. Odma ima da te zavole. Trco danas je dan izgleda za blagu nezainteresovanost. Dacu joj tvoj broj telefona pa se ispričajte do mile volje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 19:58:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
A ne, radim samo kontakt oci u oci.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 20:01:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Veselice danas je bio dobra beba, mislim bio je budan skoro ceo dan, ali nije nešto histerisao. Da je ovaj uzeo da ga presvuče, ne bi možda bila toliko nervozna. Mislim već sam se iznervirala dole kad sam otišla da isečem to - mislim u sred pravljenja kifli mi to kaže, kao ili ja da pazim Luku a on da ide. Pa onda siđe i on dole i kao 'žao mu što je išta rekao' I vrhunac, kiflice se već ispekle i jede on i kao - ja sam mislio na one velike Ja u svake kiflice/kifle strpam šta stignem, pa sam tako jednom pravila pekarske kifle sa kačkavaljem i pilećim prsima (salmom) i on je mislio na te, a ne na ove male. Joooooj!!! Ivanko draga moja, lepo Sosa reče 'ko čuva njeno dete'
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 20:02:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena A ne, radim samo kontakt oci u oci. Zakazacu ti seansu onda (Iva odabrala zeku)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 20:04:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Od juna do avgusta sam aktivna pa kad joj pase. Poljubac za Ivu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 20:08:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trco, to kao mm sto trazi lisnatu pogacu koju sprema njegova majka!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 20:25:44
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Imamo vrlo lep odnos koji se zove: Ljubim ruke peko Dunava. Hahaha, umirem...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:21:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Spalicu sbb na lomaci Poslednjih nedelju dana, cas cas, nestane net, evo sad nestala i kablovska, A. poceo da place prekinuo mu se crtani.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:36:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Isto. Ne znam šta im je u poslednje vreme. Da li su preopterećeni zbog ove digitalizacije, nemam pojma. Mi uzeli onaj trio paket-net, tv i fixni. I najjače mi kad se desi nešto, mi nemami ništa, a na tv-u piše da pozovem onaj njihov br. A sa čega, sreće ti?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:42:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Mozda misle da ces sa mobilnog da ih zoves. Znam da u Bg od 00-07 gotovo svaku noc imaju radove zbog prebacivanja na napredniji sta li vec.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:48:50
|
|
|
|
QueenJ
|
Pa i zvala sam sa mob. na kraju, jado, šta ću...?! I zainatila se i čekala operatera dugo baš. A posle mi je i mob. bio isključen dugo baš dok nisam skupila pare da platim račun. A MM, gde me podseti? Sad se opet iznervirah.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:51:20
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Isto. Ne znam šta im je u poslednje vreme. Da li su preopterećeni zbog ove digitalizacije, nemam pojma. Mi uzeli onaj trio paket-net, tv i fixni. I najjače mi kad se desi nešto, mi nemami ništa, a na tv-u piše da pozovem onaj njihov br. A sa čega, sreće ti?! preko zice QueenJ Salim se malo,ne zameri...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:55:56
|
|
|
|
jess021
|
I meni je internet danas katastrofa, a imam OPEN IPTV Svo vreme se zapucava.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:56:09
|
|
|
|
Modessty
|
kao naš vrli predsednik koji nema telefonsku vezu kad oće da piše komentar na FB Mene nervira ovo što radim! Ne sluša me ovaj glupi kompjuter
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 12:58:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Onda definitivno nemamo samo mi problem sa kompom i mrezama....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.3.2015 15:08:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Da li je moguce da su debili cepali stranice iz knjige i da li je moguce da je u tih 10 stranica ono sto meni trebaaaaaaaaaaaaaa Mnogo sam besnaaaa......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 9:57:51
|
|
|
|
Modessty
|
Besna sam kao ris! Upravo sam primorana da odem na sastanak nenastavnog osoblja i potpišem se da sam prisutna! Sastanak vode pravnica i sadašnji dekan a reč je o izglasavanju predloga kandidata za budućeg dekana od strane nenastavnog osoblja fakulteta. I oni tako sede i gledaju te kako uzimaš lističć i ideš iza paravana da glasaš, koji je inače otvorenom stranom okrenut prema sadašnjem dekanu! Besna sam neverovatno! Pa bar me bre ispoštuj kao čoveka i makar napravi neki privid neke demokratije i nekog poštovanja mojih prava! Jebu nas u zdrav mozak a mi ćutimo kao ovce ! Tako nam i treba!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 10:20:01
|
|
|
|
MakiJ
|
grrr stalno mi iskacu neke reklame
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 10:40:45
|
|
|
|
branki*
|
mod
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.3.2015 11:10:57
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja više ne znam šta da radim, osim da Pa j... ti i državu i poslodavca i sve ti j...!!!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?