|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
6.3.2015 19:30:52   
Ivanka 75
Nemam Dunav, a da ga imam mozda bi posluzio u druge svrhe user posted image
Mislim, ucili bi da plivamo, jelte user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 726
6.3.2015 19:31:12   
Trcosava
Jaooj prsla sam sad. Mislim popodne.

Traži mm da pravim kiflice/kifle sa salamom i kačkavaljem. Ok, nemam ništa u kući, moram da čekam njega da donese. Ovaj mali ceo dan neće da spava - spava na sisi, dok skine nema - budan.
Ok sve to, krenem da mesim i razvlačim. Dam njemu da pazi na Luku, u sred onog razvlačenja, ej rekao sam baki da ću da odem da joj nešo isečem, daj otiđi ti. A ona komplikuje u pm - sjebe mi ceo koncept, oduzme mi vreme, a testo mi na stolu. Završavam sa kiflama, čujem mali se dere. On ga nosi ne pada mu na pamet da pogleda pelenu. A ona em puna, em se mali usrao. Pa jbt!!! A ova mala kao krpelj, a ja gledam što pre da završim jer znam da će mali da se dere. Nisam 2 sata ni kap tečnosti popila. Uzmem da ga podojim, tv pojačan on sve vreme sedi za kompom. Zamolim da mi da čaj - ne jebe 2%
UBIĆU NEKOG!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 727
6.3.2015 19:31:24   
veselicaa
Soso vidim da si ti tvoju postavila na svoje mesto i da ti ne pravi probleme user posted image

Direktna veza do poruke: 728
6.3.2015 19:35:03   
Sosa Mena
Bibi odnos savrsen. Zna sta joj mislim, a znam sta i ona meni. I nema sta da prcka di joj nije mesto jer uvek dobije to sto trazi. user posted image

Ivancice poruci na sveki da cu preko leta biti u Nis pa mogu da se prosetam da je priupitam za lepo vreme. Odma ima da te zavole. user posted image

Trco danas je dan izgleda za blagu nezainteresovanost.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 729
6.3.2015 19:37:36   
veselicaa
Trco ne uzimaj kiflice u ruke dok ti je beba tako mala.Znam sta pricam,pravila sam do malopre i to 10 pleha user posted image

Direktna veza do poruke: 730
6.3.2015 19:57:03   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Bibi odnos savrsen. Zna sta joj mislim, a znam sta i ona meni. I nema sta da prcka di joj nije mesto jer uvek dobije to sto trazi. user posted image

Ivancice poruci na sveki da cu preko leta biti u Nis pa mogu da se prosetam da je priupitam za lepo vreme. Odma ima da te zavole. user posted image

Trco danas je dan izgleda za blagu nezainteresovanost.

Dacu joj tvoj broj telefona pa se ispričajte do mile volje user posted image

Direktna veza do poruke: 731
6.3.2015 19:58:29   
Sosa Mena
A ne, radim samo kontakt oci u oci. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 732
6.3.2015 20:01:45   
Trcosava
Veselice danas je bio dobra beba, mislim bio je budan skoro ceo dan, ali nije nešto histerisao. Da je ovaj uzeo da ga presvuče, ne bi možda bila toliko nervozna. Mislim već sam se iznervirala dole kad sam otišla da isečem to - mislim u sred pravljenja kifli mi to kaže, kao ili ja da pazim Luku a on da ide. Pa onda siđe i on dole i kao 'žao mu što je išta rekao' user posted image

I vrhunac, kiflice se već ispekle i jede on i kao - ja sam mislio na one velike user posted image

Ja u svake kiflice/kifle strpam šta stignem, pa sam tako jednom pravila pekarske kifle sa kačkavaljem i pilećim prsima (salmom) i on je mislio na te, a ne na ove male. Joooooj!!!

Ivanko draga moja, lepo Sosa reče 'ko čuva njeno dete' user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 733
6.3.2015 20:02:48   
Ivanka 75

A ne, radim samo kontakt oci u oci. user posted image

Zakazacu ti seansu onda user posted image (Iva odabrala zeku)

Direktna veza do poruke: 734
6.3.2015 20:04:19   
Sosa Mena
Od juna do avgusta sam aktivna pa kad joj pase. user posted image

Poljubac za Ivu. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 735
6.3.2015 20:08:17   
Mala Elena
Trco, to kao mm sto trazi lisnatu pogacu koju sprema njegova majka! user posted image

Direktna veza do poruke: 736
6.3.2015 20:25:44   
QueenJ

Imamo vrlo lep odnos koji se zove: Ljubim ruke peko Dunava. user posted image

Hahaha, umirem... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 737
10.3.2015 12:21:38   
mali_mis
Spalicu sbb na lomaci user posted image
Poslednjih nedelju dana, cas cas, nestane net, evo sad nestala i kablovska, A. poceo da place prekinuo mu se crtani.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 738
10.3.2015 12:36:02   
QueenJ
Isto. Ne znam šta im je u poslednje vreme. Da li su preopterećeni zbog ove digitalizacije, nemam pojma. Mi uzeli onaj trio paket-net, tv i fixni. I najjače mi kad se desi nešto, mi nemami ništa, a na tv-u piše da pozovem onaj njihov br. A sa čega, sreće ti?!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 739
10.3.2015 12:42:06   
mali_mis
Mozda misle da ces sa mobilnog da ih zoves.
Znam da u Bg od 00-07 gotovo svaku noc imaju radove zbog prebacivanja na napredniji sta li vec.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 740
10.3.2015 12:48:50   
QueenJ
Pa i zvala sam sa mob. na kraju, jado, šta ću...?! I zainatila se i čekala operatera dugo baš. A posle mi je i mob. bio isključen dugo baš dok nisam skupila pare da platim račun. user posted image A MM, gde me podseti? Sad se opet iznervirah. user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 741
10.3.2015 12:51:20   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Isto. Ne znam šta im je u poslednje vreme. Da li su preopterećeni zbog ove digitalizacije, nemam pojma. Mi uzeli onaj trio paket-net, tv i fixni. I najjače mi kad se desi nešto, mi nemami ništa, a na tv-u piše da pozovem onaj njihov br. A sa čega, sreće ti?!

preko zice QueenJ user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se malo,ne zameri...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 742
10.3.2015 12:55:56   
jess021
I meni je internet danas katastrofa, a imam OPEN IPTVuser posted image
Svo vreme se zapucava.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 743
10.3.2015 12:56:09   
Modessty
kao naš vrli predsednik koji nema telefonsku vezu kad oće da piše komentar na FB user posted image
Mene nervira ovo što radim! Ne sluša me ovaj glupi kompjuter user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 744
10.3.2015 12:58:15   
Bibilib
Onda definitivno nemamo samo mi problem sa kompom i mrezama....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 745
10.3.2015 15:08:58   
ivaMark
Da li je moguce da su debili cepali stranice iz knjige i da li je moguce da je u tih 10 stranica ono sto meni trebaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Mnogo sam besnaaaa......

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 746
13.3.2015 9:57:51   
Modessty
Besna sam kao ris! Upravo sam primorana da odem na sastanak nenastavnog osoblja i potpišem se da sam prisutna! Sastanak vode pravnica i sadašnji dekan a reč je o izglasavanju predloga kandidata za budućeg dekana od strane nenastavnog osoblja fakulteta. I oni tako sede i gledaju te kako uzimaš lističć i ideš iza paravana da glasaš, koji je inače otvorenom stranom okrenut prema sadašnjem dekanu! Besna sam neverovatno! Pa bar me bre ispoštuj kao čoveka i makar napravi neki privid neke demokratije i nekog poštovanja mojih prava! Jebu nas u zdrav mozak a mi ćutimo kao ovce ! Tako nam i treba! user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 747
13.3.2015 10:20:01   
MakiJ
grrr stalno mi iskacu neke reklame

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 748
13.3.2015 10:40:45   
branki*
moduser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 749
13.3.2015 11:10:57   
QueenJ
Ja više ne znam šta da radim, osim da user posted image user posted image
Pa j... ti i državu i poslodavca i sve ti j...!!! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here