|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.3.2015 9:18:00   
branki*
ivanka,sve si u pravu,stvarno,jadan on,nije se mogao odupreti pozivima..moreuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 776
21.3.2015 9:28:56   
Ivanka 75
More....
Nije mi tesko da gledam i cuvam dete, ali treba mi podrska, fizicki mogu sama ali psihicki pokleknem posle nekoliko sati borbe.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 777
28.3.2015 10:28:47   
mirkam
E pa upravo sam pukla!
Na izmaku sam snage i fizicki i sihicki.Spavam 3 sata radim 9 satri a ostatk vremena pokusavam sa opeglam, ocistim, skuvam, posvetim vrijeme djetetu i ne mogu vise! Svi se ponasaju hao da su u hotelu! Mm je kao stalno umoran i ne mrda prstom apsolutno nista.Upravo sam oribala podove i usisala a on je doveo M sa sisanja, bacio na ugaonu dlakavu jaknu i u prljavim patikama prespartao cijelu kucu i usao u spavacu sobu.Sad je stvarno dosta! Ne stizem da se ofarbam nedeljama, nemam vremena ni jednu jedinu sekundu za sebe i necu vise! Sve sam ostavila sada u haosu, ne pada mi na pamet da ista taknem prstom i odoh napolje.Boli me uvo od danas za sve.Pracu tanjir za M i mene i cistiti iskljucivo ono sto je vazno da M bude cisto.Necu da spremam ruckove, necu da perem i necu nista vise da radim.Samo za M i mene i cao!
Ma bre nisam ja niciji rob!Dosta mi je!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 778
28.3.2015 11:38:38   
branki*
joooj,mirkam,sve te razumem!cak je i posebna tema otvorena za muzeve!
user posted image user posted image

branki

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 779
28.3.2015 12:40:40   
Klarita
I sad mi javlja da nema teget tila za Klarinu suknju...saaaaaaaaaaaaaaaaaduser posted image

I slobodno dodjite svi kod mene u goste sviiiiiiiiii, nemoj ni da pitate mozete li, samo si banite svi user posted image

Od uskrsa okrecem novi list i ne primm vise nikog...pa majku mu ko gde podje dodje ide, on si svrati kod meneuser posted image pa jebuser posted image mu mater vise

< Poruku je uredio Klarita -- 28.3.2015 12:43:11 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 780
28.3.2015 12:44:27   
Anoniman
Klarita ja sam ga vidjala u Np, ali sada se ne bavim masnicama, pa ne idem u nabavku materjala, da idem pogledala bih tiuser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 781
28.3.2015 20:08:01   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image kretenko jedna!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 782
29.3.2015 15:02:06   
milicicak
Prokleta alergijaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 783
29.3.2015 15:10:52   
Rosita
Milicicak, sta je bilo user posted image ?

Ja vazda optuzujem muzeve gene za alergiju kod D, ali kako sam starija i meni malo malo pa neka respiratorna glupost, svakog proleca do sredine leta imam neko suvo smrckanje i neki cudan osecaj u usima, pre neko vece sam imala utisak kao da imam dlaku u grlu i ne mogu da je se resim, mm kaze da se to njemu desava kad ima nalet alergije... pih...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 784
29.3.2015 15:18:40   
milicicak
Mini buba je povukla sklonost ka alergijama od mene :(
A sezona pocela, oci me peku, nos me svrbi, kozu bih odrala koliko me svrbi.... Tacno mi dodje da iskocim iz koze... A ko za baksuz nemam Presing u kuci :(

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 785
29.3.2015 23:06:35   
doktorkakristal
MILICICAK znam kako je meni je vec krenulo,peckanje svrab u grlu,nos cas curi cas zapusen,usi mi se zapuse nista ne cujem,dodje mi da se zatvorim u neku hermeticki zablindiranu prostoriju user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 786
30.3.2015 13:03:24   
wivern
Milicicak meni su se simptomi alergije posle porodjaja skroz promenili. Sad me komprivnjaca ubija, a pre je bio suv kasalj. Drzi se user posted image

Ja vise ne mogu ni da se nerviram, nemam snage. Provristao mi je mozak od jutros, morala sam u dom zdravlja po duplikat doznake za porodiljsko, koje sam by the way otvorila 5.10.2014. Kreteni su mi izgubili tu doznaku i sad mi je traze POD HITNO, a kad sam ja zvala da mi posalju pod hitno dokumenta u rzzo, da bi mi uplatili neke pare tad nikom nista.
Sest meseci oni ne provaljuju da su mi izgubili original doznaku...eeeej SEST MESECI?!?
I ne bi jos uvek provalili da meni nije legla pogresna uplata iz rzzo-a, pa sam ih kontaktirala i sad sve proveravaju iz pocetka. I ja od oktobra treba da radim sa takvim idiotima?! user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 787
31.3.2015 9:36:04   
Trcosava
Ko mene iznervira od ranog jutra?
Mama. Pričamo, ona zapela za neke pare koje je tata trebao da dobije od firme. Kažem, pusti sad to, pitaj advokaticu kad će da prenese račune. Pusti račune, će ona meni, jedem kao kuče nemam da platim. P

Pri tom je kod tetke bila 3 meseca, znači kući nije bila
I onda sledi, da sam rodila makar petoro dece, nego jok.

Sad ja ispadam najgora što sam otišla u drugu državu, što ne pustim sve i odem dole nju da pazim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 788
2.4.2015 23:45:35   
srculence25
polako pucam psihicki i fizicki mislim da cu pasti...Zeleli smo bebu tolike godine ne zelim da se zalim srecna sam sto sam postala majka
ali sve sama pored mm nemogu jos se nisam ni oporavila...otac kolac ziva istina.majmun jedan nemoze i nece da me razume....
prvo kad sam rekla da mi smeetaju ukucani sa tolikim ulazenjem kao na autobuskoj stanici nisam imala podrsku dboila sam odgovor da resim to u svojoj glavi.U poslednja 3 dana M nece da spava a spava mu,malo zadrema nekih 10 min i budi se uz uznemiren plac.Tako ja provodim od 5 ujutru cimanje i tako ceo dan a mm on radi.dodje kuci on je boze moj umoran i pita sta ce jesti.Malo ga ljuljuska nakon 2 plakanja ajde sad ti preuzmi umoran je on je radio 10 sati.Pukla sam kazem pa ja tako sam njim se cimam ceo dan kaze pa to je sve sto radim.u subotu planira covek da odmori i da ide da peca a ja...dodje mi da se cupam za kosu.Uzasno mi je samo placem sve me pogadja do kraja i ja placem sa M.

< Poruku je uredio srculence25 -- 2.4.2015 23:47:26 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 789
3.4.2015 0:08:33   
Azra_
Srculenceuser posted image , dete čuvaj i brini o njemu najbolje što možeš, a ostalo...da li je muž jeo, da li si gostu skuvala kafu, batali.Iskreno, meni bi više odgovaralo da ide na pecanje, bar znaš da ga nema, a ne da spava i da gunđa po kući. Imaš nekog od tvojih da ti pomogne, ili da odeš negde na par dana sa bebom da se primiriš malo?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 790
3.4.2015 6:53:26   
branki*
srculenceuser posted image sve te razumem,draga,takva sam ja bila sa bozom u pocetku.ma i gora.sve mi je smetalo,sve me nerviralo,skroz sam preplasena bila.pa,normalno da ti smeta kad non stop ulaze,izlaze,on je beba,treba mu mir i tisina.ja sam dosadna sa fenom vise,ali posto i ja imam bozu koji vice,galami,skace,a beba npr spava,ja pustim fen da zuji pored kreveca da je ne budi bozina galama ako vice i uspeva.skuvaj sve na brzaka,potrpaj u lonac uvece i ujutru samo ukljuci.ili nesto na brzinu isprzi.ako nekad ne stignes,pocni da se jadas cim dodje ako je mihailo bas bio uznemiren i sve vreme si ga nosila i ljuljala da se smiri i nisi stigla.nekad pusti sve,lezi sa bebom idremaj.

branki

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 791
3.4.2015 6:55:59   
Misha i Ljisha
Srculence verovala ili ne ali takvo stanje u kuci ce kod vas potrajati verovatno negde dok vam dete ne prohoda. Jer nekako tate tek tada postaju ukljucene u zivot dece. Kao da ne znaju kako da se igraju sa bebama. Ja se secam ostavila sam D sa tatom imala je dva meseca. Otisla sam do grada da uzmem sebi baletanke i da obavim par stvari. Stojim u redu u prodavnici sa kutijom baletanki i on me zove da se brzo i odmah vracam kuci jer ona NIKAD NIKAD nije tako plakala. Jadan istraumirao se najstrasnije. Nakon tog "incidenta" prvi put sam je ostavila sa njim tek negde oko 9tog meseca. Tad je sve proslo ok. A sad ih saljem svuda da idu sami da me malo ostave na miruuser posted image . A tad kad je imala dva meseca, on se jadan usfrkisao ne zna sta ce, pa valjda od njegove panike njemu jos gore. Ja zvala komsinicu da ode do njih dok ja ne stignem iz grada. Ma opsta frka i panika. a sad je taja nezamenjiv.Bukvalno. Mm je odlican tata. Sto se toga tice stvarno ne mogu dusu da gresim. Prvi put kad je presvlacio morao je pre toga doduse da drmne rakiju ahhaha ali uradio je to. I sad ako je D kakila na nosi ako sam kuci obicno zove mene da je obrisem i sve ali ako nisam nema on problema sa tim nego se on tripuje da on to nije dobro uradiouser posted image . Polako tebi treba sad strpljenja. Tvoja je beba, al to bukvalno znaci skoro da je SAMO tvoja. user posted image Eto ako nece nesto oko deteta a nek ti pomogne u kuci.Mm je bukvalno do cetvrtog Dunjinog meseca kuvao svaki dan a mene pustao da spavam sa njom i da odmaram. Nekako se nesto iskombinujte. Ako vec sve ti radis oko deteta neka on bar nesto uradi da ti olaksa. Reci mu da si umorna jako i da bi ti dobrodosla bilo kakva pomoc s njegove strane. Eto ta dremka popodne dok on npr spremi bar spagete ili ispece meso ili nesto. Polako sve ce to proci. Samo treba strpljenja.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 792
3.4.2015 7:04:38   
serpica
Srculence,drzi se,90% muskaraca je takvo,nazalost. Svima se to desilo bar jednom u zivotu. Gledaj da odradis ono sto moras a tice se bebe i tebe ostalo se moze da saceka. Ne opterecuj se da cistis kucu i spremas ko zna kakve ruckove.Provodi vreme sa bebom i odmaraj sto vise,a on kad vidi da nema rucak,da nema cistog vesa,da je kuca u haosu mozda i ukapira da ti pomogne..ili mu reci otvoreno sta ti smeta,to mozda izazove svadju ali ce ti bar biti lakse.
user posted image i cim bude lepo vreme bebu u kolica i na kafu sa drugaricom

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 793
3.4.2015 12:48:32   
jess021
Poludela sam. Muka mi je od naseg sistema, zakona, drzave.user posted image
Zbog idiota koji nece da mi isplati plate ja mogu ostati i bez trudnickog ii bez pororodiljskog.
Obisla sam sve od inspekcije, suda, advokata, socijalnog....svi slezu ramenima i kazu naterajte ga da vam plati. Pa naterajte ga vi kad ste mu dozvolili da se tako ponasa.
A jos kad mi neko privatno kaze ma sta ima veze bitno da si trudna, to ti je najvaznije.
Pa kao da je to uopste upitno sta mi je najvaznijeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 794
3.4.2015 12:53:26   
Anoniman
Jess bori se svim silama, to ti pripada, a bebu nemoj da mesaju u to, ona jeste najvaznija ali te pare sto dobijes bice ti potrebne !

Idiotiuser posted image user posted image user posted image da sad uuser posted image moras da se stresiras oko toga!!!

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 795
3.4.2015 13:00:11   
jess021
Um draga, sta da ti kazem, sve sami kreteni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
3.4.2015 14:10:24   
srculence25
Hvala vam drage na neizmernoj podrsci user posted image malo mi je lakse pogotovo kad procitam da su neke mame to vec prosle.
Ovako mislim da je samo meni tesko i da mi je najgore.Tesko da ce on nesto spremiti za jelo radije ce gladovati.
Vec 2 dana M slabo jede i tesko spava.Grceve ima ono jake nocu a danju slabije ali da nemoze da zaspi bas tesko stanje a spava mu se user posted image
nesto ga sigurno muci a ja mu dam kapi i samo mogu da ga gledam a pomoci nemogu.

Jess strasno tako je to u nasoj drzavi.Mislim sto da nedobijes ono sto ti pripada katastrofa sta ima mesati dete u sve to,parice ce svakako dobro doci

< Poruku je uredio srculence25 -- 3.4.2015 14:16:36 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 797
3.4.2015 14:32:47   
wivern
Jess a da pises onom zastitniku gradjana. Mora da postoji neko ko moze da natera nadlezne sluzbe da rade svoj posao. Ma ja bih ga na kraju krajeva dala i u novine, oni i onako jedva cekaju takav neki text za podizanje tiraza.

Srculence na zalost mislim da ima jako malo zenskih osoba koje to nisu prosle. MM se trudi i zaista mi dosta pomaze ali i on ima te momente kad je preumoran od cuvanja M 3 sata dnevno. I cim odem na kafu prva poruka je uvek "ne prestaje da place od kad si izasla". Ali se ne dam ni ja, e vala ima da ga cuvas. Pa ja nisma rodila dete samo sebi,a ako jesam onda mi muz ne treba user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 798
3.4.2015 14:57:22   
jess021
Wiv, za sad pokusavam na sve moguce nacine, a nije iskljuceno da bih ga dala i u novine, ionako mu ne bi bilo prvi put. Toliko sam besna i revoltirana da sam spremna na sve. Spremam se sledece nedelje kod ombudsmana.
Srculence, nemam iskustva, pa te ne mogu posavetovati, ali drz` se.user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 3.4.2015 14:58:31 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 799
3.4.2015 15:01:22   
Anoniman
greskauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.4.2015 15:02:00 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here