|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
19.12.2014 14:12:18   
milicicak
MiLj, evo necu da lajem jer meni sva ta zdrava organska ishrana strasno ide na zivce... da ne pominjem da mi se dize kosa na glavi zbog citavog koncepta organske proizvodnje al nije tema...
Elem, samo ti mesi i pravi i truj Dunju domacim kolacima user posted image
a komsinica neka zivi zdravo...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 426
19.12.2014 14:12:47   
Misha i Ljisha
hehehe moja baka nije pravila tako lekvar taske user posted image . Kazem ti u testo samo so i voda i brasno i moze malo malo ulja, iseci na kocke turiti dzem, presaviti i staviti da se kuva u vodu prilikom vadjenja uvaljati u prezle i secer

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 427
19.12.2014 14:21:05   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

MiLj, evo necu da lajem jer meni sva ta zdrava organska ishrana strasno ide na zivce... da ne pominjem da mi se dize kosa na glavi zbog citavog koncepta organske proizvodnje al nije tema...
Elem, samo ti mesi i pravi i truj Dunju domacim kolacima user posted image
a komsinica neka zivi zdravo...

pa jeste tema nerviras se i ti oko toga i ja oko toga. Vec sam pisala ovde da sam se grdno prevarila sto nisam stavljala konzervans u sve sto sam pravila jer mi zimnica otisla do vraga. Naravno da sam se iznervirala sto sam TAKO GLUPAAAA.

O organskom necu ni ja da pricam, to ti je kao i u fizici idealno crno telo i ostali idealni modeli NE POSTOJI!

Pa Duca ocito vole ove moje nezdrave stvari pa sta sad da radimo

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 428
19.12.2014 14:26:56   
Adriana83

Ta, MiLj, nemoj se jediti user posted image
ja spalim 25kg BELOG brasna i 10kg BELOG secera za 2-3 meseca i cik nek mi neko kaze da se nezdravo hranimo user posted image

EDIT: sta su gomboce? user posted image

Ja za 1 mesec user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 429
19.12.2014 14:37:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Ta, MiLj, nemoj se jediti user posted image
ja spalim 25kg BELOG brasna i 10kg BELOG secera za 2-3 meseca i cik nek mi neko kaze da se nezdravo hranimo user posted image

EDIT: sta su gomboce? user posted image

Ja za 1 mesec user posted image user posted image

ijuuu ja ne smem imati vise dece onda definitivno ocito potrosnja ovih stvari raste eksponencijalno sa brojem deceuser posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 430
19.12.2014 14:39:22   
Adriana83
Paaa... Tako nekako...A nije bas da smo mm i ja imuni na domace poslastice user posted image

Direktna veza do poruke: 431
19.12.2014 14:42:00   
Misha i Ljisha
ma ja ne znam ko moze biti imun na npr krofne i sluser posted image (kad smo vec kod krofni mogla bih ih ovih dana praviti)

Direktna veza do poruke: 432
19.12.2014 14:46:46   
Adriana83
Cuj imun na krofne user posted image I kiflice,palacinke,pite,pancerote,mekike,ustipke,americke palacinke,lepinje sa pecenom paprikom,pekarske kifle,pogacice sa cvarcima... Da nastavim? user posted image Uglavnom je za dorucak i veceru nesto domace.Ali da napomenem da mesim hleb,da ne bude da svo brasno turim u slatkise i slanise.

Direktna veza do poruke: 433
19.12.2014 14:49:06   
milicicak
Krofne user posted image kraljevstvo za krofne user posted image
Adriana, zeno, tebi svaka cast user posted image

Direktna veza do poruke: 434
19.12.2014 14:54:39   
Adriana83
I kako sam zaboravila rolnice sa cimetom!? To uglavnom vikendom za dorucak uz solju mleka ili tople cokolade user posted image A stvarno preterujem,sreca te mi je bar polovina dece povukla metabolizam na mm. Taj moze slona pojesti da se ne primeti user posted image

Direktna veza do poruke: 435
19.12.2014 15:09:49   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: mama krava

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ček, prevešću ti.

Ma nema potrebe! user posted image

hahahah user posted image

Kud otvorih onaj link sa knedlama user posted image

I ja da se upišem u ove što ne vole te "zdrava hrana" manijake. Kad mi poiskaču na fejsu ti linkovi za čudesno ozdravljenje od svake bolesti poludim. Pretjeruju ponekad baš...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 436
19.12.2014 19:55:31   
Misha i Ljisha
E nazderala sam se kao prasica i sad tako cekam da se uspavaju mm i D (verujem da ce D da uspava mm posto je on ustao u 4user posted image ) imislim se Boze koji sam kreten, godinama sam drzala casove nekim klincima(koji su sad vec na fakultetu) a njihova mama ima privatnu pedijatrijsku ordinaciju. E covece???? Koji sam ja mozak. Kako mi ta prijatna zenica nije pala na pamet od kad sam rodila cerku? No dobro sad sam se setila (skoro dve godine kasnije)user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 437
19.12.2014 20:55:58   
Ivanka 75
Bila sam danas kod svekrve na rucku - Sv Nikola, njena devojacka slava, pozvao nas svekar dok smo izlazili iz kola, znala sam da ima nesto cim sam ga ugledala u dvoristu, a izbegavali smo se protekle 2 nedelje.
Neprijatna situacija, ja uglavnom cutala a Iva zapela "gde je poklon za mamu?" I ponovi to nekoliko puta, sta zna dete u svojoj nevinosti.
A otisla sam jer je to MOJ Av Nikola, necu da ga ljutim, a necu ni da odustanem od svoje distanciranosti od njih.
Sa doticnom gospodjom sam razmenila poglede samo kad se nazdravljalo.
Kasnije sam isekla tortu za njih da mm odnese, nije hteo. Kaze "neka, sutra". Verocatno misli da cu ih zvati na kafu povodom rodjendana, nesto mi se ne pije ta gorka kafa.

Direktna veza do poruke: 438
19.12.2014 21:02:45   
branki*
ivanka,pa sta ces da radis sutra,kako ces postupiti,mrzim takve situacije.
ljiso,ja sam vec diskutovala na tu temu o toj ishrani oko boze mog,izbacite kazein,izbacite secer,izbacite gluten,izbacite preradjevine,izbacite odredjene aditive....user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 439
19.12.2014 21:05:30   
Ivanka 75
Branki, totalno uzasna situacija, oni ocekuju tu kafu, to znaci da se prelazi preko svega i da se nastavlja tamo gde smo bili proslog ponedeljka a ja to ne zelim.
Uzas, razmisljam da pobegnem negde na ceo dan, a jos i NG i Bozic stizu, aaaaaaaaa
Kako god okrenes ja sam negativac

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 440
19.12.2014 21:07:36   
branki*
znamuser posted image ....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 441
19.12.2014 21:11:44   
Misha i Ljisha
ivanka sta fali da budes odsutna ceo dan. Zasto oni ocekuju tu kafu? da li ih je tm pozvao na kafu? STa te briga zeno tvoj rodjendan je u pitanju. U svoju kucu zoves koga hoces. Evo sad cu da ti okacim jedan clanak o svekrvama da se malko nasmejes. Meni se najvise svidja ova jedna sto je izjavila svekrvi da ce da je gurne sa stepenica prvom prilikom ako se bude mesala u brakuser posted image

niko ne casti otrovnije nego srpska svekrva

Direktna veza do poruke: 442
19.12.2014 21:15:32   
World
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Evo ako mi neko sastavi meni za dve nedelje raznovrsne ishrane a da u njoj nema secera brasna soli glutena i mlecnog posto je sad izrazito nezdravo i mlecno jesti, ali taj meni mora da bude primeren mom DZEPU (znaci da ne dajem 1000 evra na govno od izumrle ptice dodo jer je bas njeno govance nazobilazni izacin u tom i tom jelu inace hrana nece imati ukusa) eto obecavam da cu da predjem na takvu ishranu. user posted image

pihvatam izazov user posted image user posted image

i ne moras da piljis u sunce povrh svegauser posted image

< Poruku je uredio World -- 19.12.2014 21:16:40 >

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 443
19.12.2014 21:20:54   
Misha i Ljisha
user posted image world heheeh... mislim da je dzep najtezi deo od svega. to je kljucno. Znala bih ja sta bih ja jela da imam love na sve strane ne brini se ti za mene. Prvo bih skrkala meso repa jastoga i neke skampe sa sve grilovanim povrcem i cudesima, pa jela bih i baby corn i sta ti ja znam al rekoh primereno mom DZEPU koji je PRAZANuser posted image

e sad moram da dodam kad vec spominjemo svekrve. Moja sveki ima koke i naravno domaca jaje. Donesemo mi od nje jaja bar jednom mesecno al uglavnom uzimam od komsija (sveki mi daleko) i kad vidim da npr u pitu sas sirom skrka 6 jaja ALO SEST JAJA mene muka uhvati. Zeno AMAN nemam ja novaca da skrkam sest jaja u jednu pitu jesil ti normalna???? Dusa me boli kad to vidim. Da pita boze moj bude zuta zuta kao da je pita sa jajima a ne sa sirom.user posted image Ja svako domace jaje promisljeno potrosim iskreno. Ako slucajno nemaju komsije kupim ja jaja u prodavnici naravno ali cuvam ova domaca za D npr bas za moče, ili pohovano ili negde gde ce manje vise direkt pojesti to jaje. A u piti ako pojede dva ili tri kupovna jajeta (tj pojede u vrh glave dva parceta pite koji su 20tina od cele pite od dva jajeta znaci da pojede cetrdeset_inu kupovnog jajeta) stvarno necu da se stresamuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 19.12.2014 21:26:11 >

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 444
19.12.2014 21:26:51   
Ivanka 75
Jadne zene, nadjoh se u bar 5 komentara! user posted image
Moja mala porodica sutra ide na rucak u restoran povodom mog rodjendana, necemo biti kuci do 3 sigurno. Posle mi dolazi drugarica, nadam se da cu ispuniti dan izbegavanjem.

Jednostavno ne zelim da odustanem, tesko mi jeste, ali ne zelim da pravim korak nazad i vracam se na staro.Neka misle sta god hoce odluku sam donela i ima da je se drzim svidelo im se to ili ne.

Direktna veza do poruke: 445
19.12.2014 21:32:34   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jadne zene, nadjoh se u bar 5 komentara! user posted image
Moja mala porodica sutra ide na rucak u restoran povodom mog rodjendana, necemo biti kuci do 3 sigurno. Posle mi dolazi drugarica, nadam se da cu ispuniti dan izbegavanjem.

Jednostavno ne zelim da odustanem, tesko mi jeste, ali ne zelim da pravim korak nazad i vracam se na staro.Neka misle sta god hoce odluku sam donela i ima da je se drzim svidelo im se to ili ne.

e pa drago mi je da si se nasmejala. Mozda da pokusas sa metodom "gurnucu te niz stepenice sledeci put"user posted image meni je ta metoda bas upecatljiva i NEZABORAVNA ocigledno ahahah...
Ma izbegavaj i da se lepo provedes na rucku sa svojom malom porodicom.user posted image

Direktna veza do poruke: 446
19.12.2014 21:37:36   
World
ja ti to nabrojano ne bih pojela ni u ludilu...user posted image

svi su otprilike zaboravili osnove ishrane, najjednostavnije i mozda najjeftinije ako uzmes u obzir koriscenje sezonskih stvari... povrce, meso, jaja, punomasni mlijecni proizvodi i prirodne masnoce.. to svakako nije nikakva egzotika.. jeftinija su 2 jajeta od pastete recimo.. ali to sad nije tema ovdje, otisla sam u off..

evo kad sam vec u ovoj temi, da kazem da me mnogo nerviraju ljudi koji ne shvataju ozbiljno razne bolesti usljed kojih ljudi ne smiju da jedu nesto, pa je ono u fazonu ma sta ima veze u tom necemu ima samo MALO tog neceg sto ne smijes..pa ti onda kad se neko ugusi od tog MALO vidis zasto ne smije.. cccccc

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 447
19.12.2014 21:37:55   
Ivanka 75
Imam samo 5 stepenika, malo, treba mi barem 10 da bi shvatila poruku user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.12.2014 21:39:22 >

Direktna veza do poruke: 448
19.12.2014 21:41:44   
emicaa
Na dnu stepeništa je dočekaj sa nekom motikom,mislim da će shvatit poentu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 449
19.12.2014 21:42:17   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Imam samo 5 stepenika, malo, treba mi barem 10 za poruku koju zelim da joj posaljem user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: World

ja ti to nabrojano ne bih pojela ni u ludilu...user posted image

svi su otprilike zaboravili osnove ishrane, najjednostavnije i mozda najjeftinije ako uzmes u obzir koriscenje sezonskih stvari... povrce, meso, jaja, punomasni mlijecni proizvodi i prirodne masnoce.. to svakako nije nikakva egzotika.. jeftinija su 2 jajeta od pastete recimo.. ali to sad nije tema ovdje, otisla sam u off..

evo kad sam vec u ovoj temi, da kazem da me mnogo nerviraju ljudi koji ne shvataju ozbiljno razne bolesti usljed kojih ljudi ne smiju da jedu nesto, pa je ono u fazonu ma sta ima veze u tom necemu ima samo MALO tog neceg sto ne smijes..pa ti onda kad se neko ugusi od tog MALO vidis zasto ne smije.. cccccc

eh al sta cu ti ja jesti dok mi ne dodje sezona heheeh...Zima je bre problem, ovde svi kukamo sta cemo zimi da jedemo. user posted image

a ovo jeste totalno drugacija prica, kad nesto ne bi trebalo ili ne smes ni u ludilu da pojedes. I iz te price sam nazalost, i moja majka i mnogo mojih poznanika. No to su druge stvari. Onaj ko je zdrav sto kaze moj tata trebalo bi da i kad pojede najgoru industrijsku stvar nema nikakvu reakciju (to sad opet neka druga prica izmedju mene i mog oca o mom bratancu koji ima 4 god i koga muci stomak najastrasnijeuser posted image )

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here