Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.12.2014 21:43:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Htela sam da nahvatam mm malopre... kosarka evroliga je vaznija A kad on bude hteo kasnije ja cu biti mrtvosana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.12.2014 21:47:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam oklagiju, moze? Videće ako ćapim motiku iz podruma, ima da im zatreba bas tih dana. Planiram da kupim sataru, zatrebace....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.12.2014 22:28:50
|
|
|
|
mirkam
|
Ivanka,skroz bzv situacija,al ne odustaj sad ni po koju cijenu.Drži se ponašanja kao u poslednje vrijeme i nikako ne popustaj i ne vracaj se na staro. I idi sad pokvari tv
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.12.2014 11:26:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao kako sam bijesna!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.12.2014 11:37:49
|
|
|
|
cetvrtko
|
a cupa sta te to toliko razbesnijelo ? ja se probudila da praznim svoj mjehur oko 5,6 ali kada sam se ustala a ono 0 u prostojiri a ja morka skroz od vrha glave do pete . kosu sada moram da perem koliko je masna od znoja . pih .jao ljudi moji pa ovo mi se zadnji put desilo kada me je majka ususkava sa djebetinama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 16:50:05
|
|
|
|
milicicak
|
Iiiii opet curi nos i opet temperatura A danas je trebalo da joj Deda mraz da paketic sa svim stvarima koje je trazila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 16:53:40
|
|
|
|
serpica
|
Milicicak a kako si ti? Jel proso skener? kakvis su rezultati?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 16:58:53
|
|
|
|
milicicak
|
Serpice Ja sam zdravija od drena rezultati su super, dr kaze da je sve posledica stresa, umora i toga sto stalno buljim u komp u neptavilnom polozaju. Posle Nove godine krecem na jogu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:01:40
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Iiiii opet curi nos i opet temperatura A danas je trebalo da joj Deda mraz da paketic sa svim stvarima koje je trazila Zar i ti, sine Brute?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:06:21
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama krava IZVORNA PORUKA: milicicak Iiiii opet curi nos i opet temperatura A danas je trebalo da joj Deda mraz da paketic sa svim stvarima koje je trazila Zar i ti, sine Brute? Nazalost a ne ide u vrtic... Bila je na rodjendanu u sredu i tananana... Posle proslog rodjendana je fasovala rozeolu pa je dve nedelje posle toga pokupila neki virus u parkicu i evo sad posle 20 dana opet... A primila je Prevenar u martu stvarno vise ne znam sta cu...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:10:17
|
|
|
|
mama krava
|
Porasce....!!! Mora! Eno, moje muke u temi deciji kasalj!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:11:57
|
|
|
|
bubulence
|
sada cu da ispisem post od 2km: odem oko 15.12. kod dr po neke papire i sestra mi kaze da mi je isteklo osiguranje iako na knjizici pise da je do 31.12. ali me primi jer sam trudnica. zovem knjigovodju i ona kaze "da da, tako je, zato sto jos uvek cekamo uplatu za septembar, oktobar i novembar pa kada bude platicemo doprinose ali mozes da overis knjizicu svakako jer si trudnica" u utorak odem kod nje po papire, odem u socijalno, zena na salteru mi ponisti moju knjizicu jer sam menjala i prebivaliste pa moram novu da dobijem i na kraju kaze da ne moze da mi izda markicu jer doprinosi nisu placeni vise od 3 meseca. odlazim kuci, javljam knjigovodji. ona zove socijalno i kazu joj da sve to nema nikakve veze, i da sam trebala da dobijem markicu... sve to ne bi bilo toliko bitno da ja u ponedeljak ne treba da idem na komisiju a nemam knjizicu . danas knjigovodja opet zove socijalno , oni kazu da ce uplata biti do utorka, zena im obajsni da imam komisiju u ponedeljak i njihov odgovor je "pa valjda ce je primiti" . stvar 2: podstanar koji je u stanu mesec dana i sa kojim nismo potpisali ugovor jer su avokati u strajku danas kaze da nema para za kiriju,... ono kao jbg... a pri tom smo mu izasli u susret i dao nam je pola depozita a drugu polovinu ce kao dati kada bude davao drugu kiriju... ... i to danas kaze mom muzu bez pardona, kao pa sta da radi... pa sta ja da radim!!??? ko mene pita da li imam da platim kiriju????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:15:36
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, sad videh drzite se... Bubulence
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:18:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Bubulence, ma napravi sama ugovor. A i što bzv. da dajete pare advokatu ...ako ti treba verzija imam ja, baš sa danas pravila sebi ugovor o zakupu, I nemoj da nam se nerviraš trudnjačo
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.12.2014 20:59:23 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:23:41
|
|
|
|
lesica
|
Drage, samo se ne nervirajte previše Drugačije nikako ne mogu da vam pomognemm.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:27:26
|
|
|
|
Olga75
|
e pa ja sam Bozic provela bolesna jako bolesna , tek sad malo dolazim sebi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:30:02
|
|
|
|
bubulence
|
Dunja, Lesice...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:43:15
|
|
|
|
Sanchy
|
Bubulence,idi u filijalu rfzo u ponedeljak ujutru moraju da ti izdaju papir na osnovu koga mozes da se lecis ,sve trudnice imaju zdravstvenu zastitu bez obzira na uplate doprinosa,,oni svi tumace zakon kako im se navrne zato ne odustaj trazi i nacelnicu ako treba..podstanara odmah izbacite taj pare nece imati nikad samo vam oduzima vreme da nadjete nekog normalnog ..imam iskustva sa podstanarima takodje ga imenuj po svim forumima koji se bave podstanarstvom jer mu je verovatno to i taktika bude negde pa nema pare i tako mesec po mesec zivi dzabe..i to rade.....Ja sam inace vec jedanest dana u kuci,noga u gipsu a nemoguce mi je lezati pored malog deteta sto znaci da tesko da ce mi se noga oporaviti jos ko zna koliko ,bas sam deprimirana
< Poruku je uredio Sanchy -- 26.12.2014 17:45:13 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:52:30
|
|
|
|
Maraj
|
Bubulence, sama nacini ugovor. Clan po clan. Vidi mozda imas neki primer na internetu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 17:56:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Serpice Ja sam zdravija od drena rezultati su super, dr kaze da je sve posledica stresa, umora i toga sto stalno buljim u komp u neptavilnom polozaju. Posle Nove godine krecem na jogu bas mi je drago
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 18:49:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e pa ja sam Bozic provela bolesna jako bolesna , tek sad malo dolazim sebi Oldžika uh bre
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 18:58:53
|
|
|
|
sonyasha
|
Mm me izluđuje, V se inati, flipnuću, uvek su nadrndani u tandemu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 21:20:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Bubulence, sama nacini ugovor. Clan po clan. Vidi mozda imas neki primer na internetu. ali koliko je on punovazan ako ga sama ispisem i potpisemo samo medjusobno? sanci ma znam sve, rekao mu je mm ako do ponedeljka ne skupi pare da mora da napusti stan do 01.01. ali mi je muka vise od izdavanja, stalno neki novi ljudi... i nije mi lako da ja sada idem tamo da spremam, cistim za nekim...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 21:24:21
|
|
|
|
Sanchy
|
Ne treba ti ugovor,nikada nisam izdavala uz ugovor,dovoljno je da se namrstim ...veruj mi bolje da ga se resite cak i da skupi pare,tako ce vam biti svaki mesec pa vidi da li ti se isplati ..imas i na fb ne znam kako se zovu zene sto ciste ,ako se set__im napisacu naziv,na sat je placanje ,nije mnogo,sredice ti stan..sto se tice punovaznosti ugovora,to je sada preslo na notare,mozes sama da napises ali oni pecatiraju cime daju punovaznost dokumentu,,ne bavim se time dugo vec ali trebalo bi da sam u pravu..Ugovor o zakupu
< Poruku je uredio Sanchy -- 26.12.2014 21:27:02 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2014 21:27:51
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam pisala ugovor,pecat advokata i overi se u sudu,ne kosta mnogo, u dva primerka i mirna ti glava. Ja sam morala da pravim ugovor je mi je prosli stanar napravio racun za struju jedva smo ga nasli da to izmiri,jeste kuca na selu ali ipak..sad opet imamo stanare porodicni ljudi,zadovoljni smo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?