|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
26.12.2014 21:30:44   
Ana RR
Sanjchy, kako si povredila nogu? user posted image

Oldži user posted image

Bubi, u pravu je Sanjchy, bolje da ga se rešite, pogotovo ako je on potpuno nonšalantan oko tog neplaćanja. To su problemi u najavi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 476
26.12.2014 21:32:08   
bubulence
ovaj covek je delovao dosta ozbiljno, radi u jednoj firmi vec 10ak godina, mi tamo imamo nekog poznanika, kaze da ga bas svi hvale. nije klinac... stan blista koliko je cist... pa mi je zao.
ali ne mislim da ga ostavim u stanu, nego samo da sada lepo plati pa da ga ipak vezem ugovorom i onda dovidjence... ovako se plasim da ce otici a ostaviti racune i sta onda da radim...
za ciscenje znam i ja neke zene koje rade na sat ali nekako volim to sama da uradim... mada je stan poluprazan pa i nije neki problem...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 477
26.12.2014 21:33:47   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sanjchy, kako si povredila nogu? user posted image

Oldži user posted image

Bubi, u pravu je Sanjchy, bolje da ga se rešite, pogotovo ako je on potpuno nonšalantan oko tog neplaćanja. To su problemi u najavi.

Sto je najgore ne znam..samo se secam da je pocela da boli i da je otekla,pri tom na Banjici nisu videli prelom pa sam dve nedelje copala bez gipsa ,,odem opet drugi doktor ponovo snimi kad ono prelom..nadam se samo da cu se resiti gipsa sad 31.12.,..bas sam nekako besna zbog svega ,,

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 478
30.12.2014 16:03:17   
milicicak
Grejanje ne radi ceo dan u stanu ladno kao u stenari... Ekcem na rukama mi je prokrvario a sudopera puna sudova koje ne mogu da operem. Mm ce stici nekad a imam goste na veceri... Aaaaaaa

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 479
30.12.2014 16:09:30   
mama krava
Katastrofa Milicicak!

Ja sam popizzzz jer sam danas preko FB!!! saznala da se moja drugarica i muz razvode, tacnije da ju je ostavo jer ima devokju!!! A zajedno su 8 godina i prosle god dobili blizance posle 3 godine lecenja!!!!

Covek je ladno postavio prvo status da je u vezi sa tom peronom, a posle malo duzu pricu kako se on i moja drugarica razvode i jos neke nebuloze i baljezgarije!!! Kao da ga ne smaraju jajare!!!

EJJJJJ!!!!

user posted image user posted image

Ona mi se ne javlja na tel, a realno ne znam ni sta bih joj rekla!!!user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 480
30.12.2014 20:40:37   
branki*
milicicak,bas bzv,kud sve u isto vremeuser posted image
MK,sta da kazemuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 481
30.12.2014 21:05:36   
serpica

IZVORNA PORUKA: mama krava

Katastrofa Milicicak!

Ja sam popizzzz jer sam danas preko FB!!! saznala da se moja drugarica i muz razvode, tacnije da ju je ostavo jer ima devokju!!! A zajedno su 8 godina i prosle god dobili blizance posle 3 godine lecenja!!!!

Covek je ladno postavio prvo status da je u vezi sa tom peronom, a posle malo duzu pricu kako se on i moja drugarica razvode i jos neke nebuloze i baljezgarije!!! Kao da ga ne smaraju jajare!!!

EJJJJJ!!!!

user posted image user posted image

Ona mi se ne javlja na tel, a realno ne znam ni sta bih joj rekla!!!user posted image

Da objavis na fb da se razvodis?user posted image nemam reci...a ako je takav onda joj i ne treba...
MMilicicak user posted image
a ja da dodam:
ispod moje terase,otac uci dva sina kako da bacaju petarde prica ide ovako: "vidis sine ( sin ima oko 5 god,stariji tek za glavu visi od mladjeg) sagnes se,povuces jako i bacis,ovako..." i cujes BUM...i onda opet. ja gledam i ne verujem svojim ocima user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 482
9.1.2015 12:08:31   
Kata90
Lepo mi je receno kad otpadne bebi pupak da javim.....i ja sam javila i vec dva dana sam ih zvala i kao poslace patronaznu i jos uvek je nemauser posted image boli ih briga,e pa sutra po treci put kad budem zvala necu biti finauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 483
9.1.2015 12:39:29   
Anoniman
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvi sv ocevi postojeuser posted image user posted image user posted image user posted image kome se radjaju deca , moj zivoteuser posted image

klik

tresem se!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 484
9.1.2015 13:02:29   
degu
Joj UM ja ne mogu sebi da dodjem, dok sam ja svoju bebu nunala i u 3 i 50 i u 5 i 15, pa u 6h i nije mi tesko bilo,a neka budala je svoju bebu bacila kroz prozor jer je beba plakala , bila gladna,zedna,mokra il je bolelo nesto:-( ne mogu da shvatim...bas me je pogodilo

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
9.1.2015 13:03:28   
wivern
Videh to UM, ne umanjujem krivicu tog oca ali je ovo greska citavog sistema zvanog zemlja Srbija. Ljudi pucaju od problema, uzas.
Ja cu odlepiti od ovog dranja. Od 2 jutros kenjka i kmeci, spava sve po pola sata, prvo su bili prduljci a sad mislim da je kenjkav jer je neispavan. Samo na ruke i jos se i tu dere, ne mogu vise otpadose i ruke i grbaca user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
9.1.2015 13:05:41   
branki*
o,boze moj mili,sta se ovo sve desava...user posted image user posted image user posted image

branki

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 487
11.1.2015 15:28:52   
Kata90
Malopre sam bila nazvala sveki......pa me jos i iznerviralauser posted image kao dodje mi sa pricom pa netreba dete drzati pod staklenim zvonom kada ce te doci kod mene sa njim.....reko nema jos ni mesec dana nema sanse da ga nosim jos.....sad ko je ovde lud?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 488
11.1.2015 15:42:11   
isidora88
ja sam vec posle 2 nedelje isla sa bebom kod mojih, , ja ne bih pravila problem, osim ako je tamo jako hladno, daleko i sl.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 489
11.1.2015 15:46:05   
jabudic
Moji su rodjeni u proljeće i ljeto, tako da nismo čekali neki protokol od 40 dana, išli smo odmah u šetnje, itd.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 490
11.1.2015 15:47:50   
Kata90
daleko jeste,trebali bi ici busom do nje,a drugo ona je pusac.....fakticki ja kad bi otisla tamo bila bi zatvorena u drugoj prostoriji sa njim zbog dima.....ipak je njoj lakse doci.....ma bas me iznervirala izgleda da je to i htela......samo ona pametuje niko drugi vise.....

Direktna veza do poruke: 491
11.1.2015 15:48:21   
wivern
Nama je patronazna rekla da beba moze napolje do -10 i da nema vetra tj da ima onu zastitu na kolicima kad je vetar.

Sad sam se izdrala na majku i od ovoga trenutka cu oterati u 3 lepe p.m svakoga ko mi bude rekao da mi dete place jer je gladno. Dva je**na meseca mi tupe da place jer je gladan i ja to vise necu da trpim. Pun mi je k**** vise svega user posted image user posted image user posted image
Najbolje da detetu stavim crevo u usta kroz koje curi dohrana i da od njega napravim debelu svinju od malena a ni tada ne bi bili zadovoljni. Popizdecu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 492
11.1.2015 15:55:43   
Trcosava
Ana je rođena krjem novembra i vodili smo je napolje mislim posle oko 20 dana u šetnju na Bled. Pre toga smo je izvodili na terasu po malo.
Druga priča je pušenje. Kod nas je kuhinja odvojena i ona je za pušenje. Zimi nema pušenja.

Wiki user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 493
11.1.2015 16:03:18   
Kata90
izvodili ga jesmo na 5 min,posle 10 tak dana tako ali ne svaki dan kad kako.....pusaci samo u hodniku smeju zapaliti.....
ma da i to i meni su rekli kao garant je gladan kad place,pa sam rekla da ne mora da znaci uopste to samo ljudi lupaju,i strasno znaju i mene iznervirati najbolje mi kad niko ne dodje.....
gledam da kontrolisem svoju nervozu,jer ako mi ode mleko mogu ici da ne kazem gde......

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 494
11.1.2015 16:16:31   
bubulence
ne bih vodila dete gde se pusi a ne bih ga vodila ni autobusom, sada kada vlada milion virusa mislim da nije neophodno... u setnjice naravno da da user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 495
11.1.2015 16:39:09   
degu

IZVORNA PORUKA: wivern

Nama je patronazna rekla da beba moze napolje do -10 i da nema vetra tj da ima onu zastitu na kolicima kad je vetar.

Sad sam se izdrala na majku i od ovoga trenutka cu oterati u 3 lepe p.m svakoga ko mi bude rekao da mi dete place jer je gladno. Dva je**na meseca mi tupe da place jer je gladan i ja to vise necu da trpim. Pun mi je k**** vise svega user posted image user posted image user posted image
Najbolje da detetu stavim crevo u usta kroz koje curi dohrana i da od njega napravim debelu svinju od malena a ni tada ne bi bili zadovoljni. Popizdecu.

Joj Wiv kad ljudi umesto da ti olakšaju, otežavaju stvar. Beba plače jer je beba i gotovo, a naravno ne može biti gladna kad redovno jede, tj možda je nekad i gladna al tad joj daš da jede user posted image
I ja sam se svega naslušala i onog pazi da ne izgubiš mleko ko da ga tako negde usput mogu izgubiti, prosuti il šta user posted image do onog prehladićeš mleko i onog da beba mora da sisa na 3 sata user posted image i to te savetuje neko ko je "izgubio" mleko itd. uzdaj se u se user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 496
11.1.2015 16:43:23   
branki*
kato,slazem se sa bubi i devojkama,ne bih vodila busom tako malu bebu,niti tamo gde se pusi..
wivuser posted image

branki

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 497
11.1.2015 16:51:16   
Maslacak15
Ah Wiv nema to veze sa kilazom nego sa njihovom"logikom" . Mene je moj tata vise puta ( mamu nemam) zabrinuto pitao kako mogu da drzim dete samo sa na dojenju " kad je on toliki sigurno mu vise treba". A paralelno se sprdao da je mali Jokozuna ( Japanski sumo rvac) jel je sa 6 nedelja imao 6 kg as 3 meseca preko 8 kila samo na mom mleku. Ja sam samo iskonstatovala " Ti nisi normalan...." :):) Mozda nije pristojno reci ocu, ali nisam imala bolji odgovor na takve primedbe u datoj situaciji....Ti sigurno umes najbolje da procenis koji su uzroci plakanja i nervoze. nedaj da te nerviraju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 498
11.1.2015 16:59:50   
isidora88
kato onda ga sigurno ne bih vodila narednih meseci uopste.
ja sa matejom nisam nigde busom isla, sigurno godinu ipo,dve, uvek taksijem ili pesaka.
a tako malu bebu u zadimljeni prostor gde se pusi, nikako.
kod nas se nije uopste pusilo u stanu, ako bas mora onda na terasi.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 499
11.1.2015 17:03:59   
Torbica
Wiv, ti si jaka zena, i znam, ne mogu ti nista user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here