|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
14.1.2015 17:05:21   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image
Moj poslodavac je promenio br. telefona. Ostali u kancelariji se ne javljaju. Niko ne odgovara na mailove.
Ide Jeca u inspekciju, vidim ja. Grrr...
user posted image

Nemam reči, stoka

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 526
15.1.2015 8:47:42   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

hahha torbi takav je i mm...samo prica najsnovnije, i kad oko necega ima neka prica ili nesto zeznuto,on im samo govori sve ok,sve super, kako ste vi, bas onako bazican razgovor. Nekad pomislim da je tako i bolje jer ja se upustim u polemike sa svima, pa se smao iznerviram od komentara i posvadjam a nemam nista od toga...A najjace je sto izgleda njegovi znaju da on tako prica i ond aponovo mene zovu na mobilni i pitaju isto pitanje user posted image znaju da cu biti opsirnija user posted image

Haha, kad sam opširna dolazi do polemike, sledeći put pričam bazično, ali često sam onda nezadovoljna jer mi je to nekako bezlično. Ali kad sve saberem i oduzmem, nekad se mora i bolje je tako, neke teme se ne isplati razglabati. Od dragih ljudi me povrede i najmanji pogrešni komentari, pa bolje sprečiti nego lečiti.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 527
15.1.2015 16:44:30   
Trcosava
e pa sad sam popiiiiiii

zove me mm i saopšti mi da sutra ide u RIJEKU¨!!!!! ni manje ni više nego u Rijeku, msilim nije on kriv, gazda ga tera - rekao on gazdi da ako meni krenu kontrakcije ima da ga vozi nazad

sve jedno!! on dok se dogobelja od rijeke do mene ja ću 3x da se porodim

ova mala videla komšinicu napolju i cvrči da bi napolje, ja em nemam snage em je prehlađena već samo još falid a dobije temperaturu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 528
15.1.2015 22:07:16   
Didy
Jaoj, Trco, nemam reči! user posted image Kakav bezobrazluk! Zamišljam sebe u toj poziciji - ja bih uzela mašinku i pobila sve na poslu mm, a onda se vadila na trudničku osetljivost i neuračunljivost. user posted image
Mm baš puno i često putuje službeno i to je sve van granica i uglavnom avionom. Kad sam ja ušla u 7. mesec, najavio je svima da ne računaju na njega u narednih godinu dana što se tiče putovanja. I stavrno su ispoštovali sve, mislim da nije nigde ni išao dok Sofija nije napunila nekih godinu dana.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 529
15.1.2015 22:25:39   
bubulence
Trco pa kakav je to sef!? salje ga na put a zna da mozes da se porodis svakog trenutka... jel ima neko drugi da te vozi ako zagusti?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 530
15.1.2015 23:16:31   
choopa choops
Uh Trco user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 531
18.1.2015 16:51:25   
mali_mis
Predali smo papire za restituciju, i naravno moja prababa je umrla u logoru, u mestu koje ne postoji cak ni na karti od 1965 god. I naravno da nema nikakav papir ili podatak da je ona umrla, i naravno da sud trazi da je proglasimo mrtvom. Pa ja ne znam da li su oni normalni, malo mi je udareno da je neko ko je rodjen 1878. i dalje ziv user posted image E blesave drzave user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 532
18.1.2015 19:36:36   
bubulence
jao misu verujem da ste popiz*eli ali ja crkoh od smeha user posted image . miisliiiiim user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 533
18.1.2015 20:23:34   
Trcosava
-tek sad videh da ste pisale. Elem, naravno da nemam nikog - imala sam uput za hitnu (pošto ako nemam uput, moram da platim prevoz hahaha) sreća pa mi nije trebalo.

Mišu što kaže Bubi, kapiram da ste vi šenuli, ali i ja s pošteno ismejah

Direktna veza do poruke: 534
18.1.2015 23:06:58   
Torbica
Popih dva vinca sa mm, i kontamo da ce sa njegovima bas biti veselo, bojkot maksimalni zato sto je mm zacutao sa deverom.
A sizim tokom nedelje jer deda zove svaki dan da im udara ceznju a kad mali od 4 god pita kad ces doci deda, hoces veceras, nocas? Ovaj se pravi lud... Puuu user posted image Sreca pa je mm skroz ok i sad kad ih bude zvao... bice, bas sad ne mogu...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 535
18.1.2015 23:27:35   
Torbica
Rekoh mu bas, nisu zvali dva dana, jel im rekao nesto... Nije..Ali stvarno je bezveze, deca nisu kriva nista, ako mislis da ne dolazis, nemoj da ih zoves iz svoje sebicnosti da im cujes glas. A kako je njima? Koga briga user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 536
19.1.2015 7:24:26   
mali_mis
bubi, Trco jesmo se skroz smorili sa svim tim papirima, ali je smesno kad tako nesto traze. Jos kad nam je stiglo obavestenje iz suda da prababu i pradedu proglasimo mrtvim. Mama cita u sebi i pocinje da se smeje kao nenormalna. Kaze, traze joj i za pradedu da ga proglasi mrtvim, a ona im poslala umrlicu user posted image Za njega smo dobili umrlicu, umro covek pre II sv.rata. Dok smo za prababu zvali pola Vojvodine, i na kraju iscupam sa neta broj od neke Komisije koja se bavi tim stvarima iz tog vremena, i covek nam lepo kaze, da i oni tragaju godinama za tim, i da je to nemoguce naci.
Ma, hajde, valjda nam uspe, da dobijemo neki dinar user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 537
19.1.2015 22:46:22   
QueenJ
Ova deca danas... Pa to je ludnica!!! MM ima 10 god. mlađeg brata. Sad je IV godina srednje. Danas mm prima poziv od tipa koji je nekako našao njegov br. jer je mali nedostupan danima, a duguje mu 200e na kamatu!!! user posted image Nedostupan je jer mu je mob. na popraci. Valjda. user posted image Tako nam je pre neki dan rekao. Ako ga nije prodao. MM otišao kod svojih i ispreturao mu po fb-u. Bolje da nije. To su takve transakcije da ja nisam mogla sve da pohvatam. Rulet. Pozajmice od kamataša. HeeeeeeJ?! user posted image user posted image Mali je tek malo pre došao kući. Sa devojčicom. Opušteno... Zove sveki mm-a da dođe i on. Sad treba da rešava i njihove probleme i vaspitava i brata!... user posted image user posted image user posted image Kao da nemamo dovoljno svojih! Rekao je da će ga ubiti. Samo da ne napravi neko suser posted image nje.
Sad mi je malo lakše. Hvala što ste me saslušale.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 538
19.1.2015 22:48:16   
QueenJ

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image
Moj poslodavac je promenio br. telefona. Ostali u kancelariji se ne javljaju. Niko ne odgovara na mailove.
Ide Jeca u inspekciju, vidim ja. Grrr...
user posted image

Nemam reči, stoka

Inače, prijava je otkucana. Treba da pošaljem u Bg inspekciju. Ne stigoh danas. Sutra moram.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 539
19.1.2015 22:57:13   
Torbica
Moji svekijevci ce doci u ponedeljak/utorak da vide decu. Nema veze sto nama ne odgovara tad, njima odgovara... Najradje bih otisla od kuce...user posted image Znam da ce biti napeto i sa prozivkama zbog cele situacije sa deverom.... Ali ne, ja se necu pecati, nos u knjigu i necu da progovaram...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 540
19.1.2015 22:57:26   
Sanjica26 RR
queenJ nemam komentar za devera. Sta ce mm nego da pomogne svom bratu kad je uprskao. Kakva sreca sto je taj tip dobio tvog mm. Ko zna kako bi se zavrsilo. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 541
19.1.2015 23:07:01   
QueenJ
I ja kažem, sreća u nesreći, na današnji dan... Ali mi je više muka da mora trči i rešava SVAKI njihov problem (porodični, finansijski, vaspitni...)! Naročito jer to njega strrrašno pogađa sve. Čovek se odvojio i osnovao svoju porodicu. Neka više shvate to!
Da, pre neki dan je otišao u Bg sa drugarima na utakmicu. I sveki ga zove sutradan da pita što je išao i trošio pare, kada nemamo jer ja ništa ne primam. EEEEEEeeeeeeeeeeeej!!! user posted image user posted image user posted image A oni mučenici, ako su potrošili po 1000-1500 din, da malo mozak opuste.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 542
19.1.2015 23:20:55   
choopa choops
Queen J nije to problem samo sa omladinom. MM ima 5g starijeg brata, koji se nekoliko puta u životu kockao, ali srećom spasavao ga je svekar dok je bio živ. Bili su bogati pa su mogli. Ogromne su pare u pitanju. Svekar je umro, a neki dugovi su ostali. Sad trebamo mi da prodamo neku zemljuda bi platili te dugove...A on se jako mlad oženio, ima troje djece i evo četvrto na putu. A od svekra je uvijek igrao na kartu sažaljenja zbog djece. I on mu je uvijek plaćao. I eto gdje smo. Nigdje. MM ga je nekoliko puta u zadnjih par mjeseci vidio ispred kladionice. Da napomenem da ne radi nigdje, žena mu je na bolovanju i ni ona nije Bog zna kako potrešena time, imaju studenta, srednjoškolca, osnovca i bebeu na putu user posted image
To je bolest, moj savjet je da ga vodite kod psihologa dok ste na vrijeme! Da je Bog dao sreće pa da su mene slušali i ovaj naš bi pokušao da se liječi, ali nisu. Njih je bilo sramota i htjeli su da sve zataškaju kao rješiće se samo...

< Poruku je uredio choopa choops -- 19.1.2015 23:21:24 >

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 543
19.1.2015 23:31:29   
QueenJ
Ja se sve trudim da se držim po strani i da se ne mešam.
Ipak, sve me to potresa. Jako sam razočarana u devera.
Razmišljala sam i ja još danas da predložim mm da ga upute da porazgovara sa psihologom u školi, za početak. Neka proceni, pa da vide kuda dalje.
Bojim se da svekijevci neće neće uvideti pravi problem, jer je i svekar kladioničar celog života, Na sitno, ali svaki dan po 20, 50, 100 din...

Da se nadovežem na tvoju priču.
Pri tom nisu pri nekom novcu. Tako da se zna, ako ne daj Bože, bude trebalo nekad, ko će da ga vadi.

< Poruku je uredio QueenJ -- 19.1.2015 23:33:36 >

Direktna veza do poruke: 544
19.1.2015 23:38:41   
bubulence
Queenj slozicu se sa Culom, odmah kod psihologa. jer on mora da,shvati da ima problem, a ima ga ako se u tim godinama vec zaduzuje ,kladi i td...
kocka je gora od droge, nisam u to verovala dok mi se kum, koji mi je ujedno bio i prvi komsija nije poceo kockati... sta je tu sve bilo ne zelim ni da se secam. a krenulo je od kladionice i ulaganja po 50din...
kod tvog devera je jos veca suma, a on klinac. cupajte ga dok je vreme, i pusti muza neka uradi sta misli da je dobro. da ne bude kasnije ‘mozda sam mu mogao pomoci‘

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 545
19.1.2015 23:45:14   
QueenJ
Baš tako.
Hvala na slušanju i savetima.
Malo sam se o'ladila. Samo još mm da sačekam.
user posted image

Direktna veza do poruke: 546
20.1.2015 1:40:49   
choopa choops
Queen ista stvar je i kod nas bila, svekar je nekad igrao u pare, ali iz zanimacije i ne neku veliku lovu. Ali to je valjda taj gen. daleko bilo od naše kuće. Ali morate se postaviti prije nego ode predaleko. Ja ti moram reći da su muževi roditelji, od jedne od jako bogatih i uglednih familija, spali na to da moraju d prodaju imovinu da bi njegove dugove vratili. A još nije kraj. Ja kažem, neka nam Bog oprosti, ali daj da se podijelimo, pa nek' prokocka sve svoje ako hoće, a ovako svi plaćamo njegove hirove. Ali oni neće, nego svi čekaju...Da ne pričam što nas po gradu gledaju drugim očima, živimo u maloj sredini. I nije mi ni zbog sebe, ali zbog djece jeste itekako. Dok se mi trudimo i radimo da zaradimo, on se rasipa. I sad situacija je takva da mi sebi nešto kupimo, jer smo zaslužili i zaradili, ali će narod reć: Aha vidi ove, rasipaju se, a ovaj je nama dužanpare. Neka nam oni vrate...Ja sam sto puta rekla MM da raskrsti to s njima jednom za svgda, ne želim da mi neko navlači prokletsvo na djecu i da me kune zbog njega.
Kažem ti još jednom, reagujte dok ste još na vrijeme, nije to nimalo bezazlena stvar....user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 547
20.1.2015 8:26:51   
Trcosava
Joj Queen i Čupo, to nisu mali problemi.

Na žalost, Čupo mislim da ni podela neće doneti neku promenu. Svoje će prokockati, a onda će krenuti da kukumavči od roditelja, pa na kraju od vas. Niti će drugi nešto gledati drugačije na vas. Ako je/će tm biti karakter onda super po vas, ako neće zapostaviti porodicu - teško si ga vama.

Hiljadu puta sam rekla, cigara je moj jedini porok. Nit pijem, nit se drogiram, ne kockam se, ne kurvam se user posted image
Para je zlo, na žalost. Moj rođak koji je navikao da ima love, je prokockao ne znam čime, razveo se, otišao sa ljubavnicom i dvoje njihove dece (moju rođaku ostavio sa dvoje dece) pa kad je ostao bez para, šutne ga ta ljubavnica. Posle se podvijenog repa vratio prvoj, kao obećavao kule i gradove u stvari se zaduživao i na kraju se ubio, moji sestrići ga našli. Veliki su oni, jedan ima i svoju porodicu... Uzeli im kuću jednu ogromnu... Tuga.

Sve prodate i odete u tri lepe, da vas nit' vide nit' čuju.

Direktna veza do poruke: 548
20.1.2015 12:25:02   
bubulence
jao kako je to zeznuto...
zato je meni tata kupio stan koji smo naveli na ime mm, znaci to ne moze niko da nam dira ni da trazi.
mi smo uglavnom svi podeljeni, i sa moje strane i sa strane mm. tako da me niciji dugovi ne zanimaju i cak kada je jednom bila takva prica ja sam rekla da smo mi porodica za sebe, znaci mm, moje dete i ja i nikom nista ne dugujemo.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 549
20.1.2015 12:43:34   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bubulence

jao kako je to zeznuto...
zato je meni tata kupio stan koji smo naveli na ime mm,

Nemoj me pogrešno shvatiti al kolko je ovo pametno?!?! Tvoj stan na ime tvog muzauser posted image

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here