|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
28.1.2015 11:06:08   
dijana1*
Wiv ako imas uplatnicu super a ako ne koliko znam uplatnice se po zakonu cuvaju do godinu dana.
Drugo ako ti je pauk odneo auto da bi preuzela auto moras platiti kaznu. Tako da si je platila i ne mogu ti sada slati ponovo poziv i kaznu. Obavezno im se javi i resi da ti ne bi poslali na sud pa plus sudski troskovi.
A ako te ne mrzi da im dokazes vidi kada su ti tacno odneli auto i ako se secas gde si uplatila otidji u banku i zamoli da ti na taj dan nadju uplatnicu u arhivi i da ti kopiraju. Bar je to lako samo ako hoce. Jer je kod njih sve sortirano po datumima i moze se pronaci bukvalno za 5 min.
A da im je malo para malo je.
Sada su doneli zakon za strance ko nije placao kazne sve mora da plati tako sto ako imas preko tri neplacene kazne pauk ti odnese auto. Napravili su poseban parking samo za strane tablice. Pun je. ljudi imaju dug i po 700 000 din. Mi smo prosli mesec platili kaznu 5000. Mlo je to glupo ako si doneo zakon napravi presek i da se kazne racunaju od dana donetog zakona a ne od pre n.e. Tajkuni kradu i pljackaju a jadan narod placa user posted image
Jos smo mi i dobro prosli zamenili smo tablice inace na starim tablicama je mnogo veci dug ali posto vise starih tablica nema nema mi ni duga user posted image eto zeznula sam i ja drzavu user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 576
28.1.2015 13:54:55   
milicicak
Muka mi je, muka, muka od pravne drzave i uredjenog sistema iii bahatosti raznoraznih user posted image muka mi je user posted image
klik

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 577
28.1.2015 14:00:01   
Olga75
pa je l sam ja procitala to sto sam procitala ?
mislim , da ne lajem ,sta je bre to !

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 578
28.1.2015 14:03:58   
Rosita
Grozno, milicicak! Sta to konkretno znaci za tebe? Vidim , upada kad su platezni projekti u toku...

Meni je muka od virusa. Od kaslja. Od neostvarenih planova. Od januara, poslovicno, od januara mi je muka. Nek ide bestraga!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 579
28.1.2015 14:10:05   
milicicak
Rosi, drzi se user posted image
Za mene konkretno to poslovno ne znaci nista, ali nisam ja bitna... Tamo su bre ljudi ostavili godine zivota baveci se naukom, tamo su uzorci, tamo se rade analize za veliki broj bolesti i nadaju se da ce postati referentna institucija za retke bolesti, to je opremila drzava i evropski projekti i sad dodje neka budala koja je oduvek sanjala da se bavi molekularnom genetikom i istrazivacima kaze nemojte sutra dolaziti na posao, ovo je moje, ja sam direktor i mase nekim papirima...
Ej, gde to ima!?!user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 580
28.1.2015 14:19:18   
Rosita
Boze sacuvaj! Da voli molekularnu genetiku ne bi mu na pamet palo da radi tako nesto! Sramota, sramota, ali nema sanse da mu to podje za rukom, ako neko od vladajucih ima i gram mozga! Sta ljudi rade zbog glupog novca, to je meni nepojmljivo, i dalje se ne mirim sa ovim vremenom i svakodnevnim primerima nemanja elementarnog obraza.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 581
28.1.2015 14:37:08   
jocajaca
Na pitanje šta ga kvalifikuje za oblast molekularne genetike, Sjekloća kaže da je to "oduvek bilo njegovo polje interesovanja i da je sanjao da se time bavi user posted image user posted image user posted image o Božeeeee,pravi je user posted image .
I ja sam oduvijek sanjala da budem astronaut, e sad kad odem u NASU pa kad imkažem alo pa to je oduvijek moje polje interesovanja daj vamo tu svemirsku raketu!

O BOžeeeee

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 582
28.1.2015 14:49:17   
QueenJ
Šta reći, osim user posted image user posted image Ccc... Pa gde to živimo?

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 583
28.1.2015 14:50:21   
Maslacak15
ma jel to institut za molekularnu genetiku i gentetsko inzenjerstvo u kumodrazu?? Pored farmaceutskog fakulteta? Tamo sam diplomirala user posted image Hahah ne verujem. Hahah znam nije uopste smesno. Mogu samo da zamislim kako su zapiosleni reagovali.....Milicicak ti tamo radis? U cijoj si grupi ?
jos uvek ne verujem. I ministar za varedne situacije koji kaze doticni je"obrazovan covek" hahhhahahahhahahahahahahha

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 28.1.2015 14:56:40 >

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 584
28.1.2015 15:13:00   
wivern
Dijo mene i jesu poslali na sud, dobila sam sudski poziv za sudiju za prekrsaje. A platila sam direktno na salteru parking servisa.
Eeee ko su nama ministri, uzas

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 585
28.1.2015 15:14:02   
milicicak
Jeste, Maslacak, to je IMGGI... Ne radim tamo ali znam veliki broj ljudi koji rade....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 586
28.1.2015 15:31:12   
Olga75
upravo mi je pala kapija user posted image
sta cu sad dok matori ne dodje pojma nemam , nema sanse da namestim
dozvala sam mamu da odvede zver na balet
pa ne , to samo meni moze da se desi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 587
28.1.2015 15:38:12   
dijana1*
I ja sanjam da imam milion eura. moram upasti u neki trezor i uzeti pare. sta cu kada volim da sanjam user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 588
30.1.2015 14:30:59   
emicaa
Od jutros nemamo grijanje,radijatori otvoreni do kraja a led ledeni,radi mi grijalica ali nikako da zagrije stan kako treba user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 589
30.1.2015 14:34:48   
lanajelena
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 590
30.1.2015 15:28:17   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: jocajaca

Na pitanje šta ga kvalifikuje za oblast molekularne genetike, Sjekloća kaže da je to "oduvek bilo njegovo polje interesovanja i da je sanjao da se time bavi user posted image user posted image user posted image o Božeeeee,pravi je user posted image .
I ja sam oduvijek sanjala da budem astronaut, e sad kad odem u NASU pa kad imkažem alo pa to je oduvijek moje polje interesovanja daj vamo tu svemirsku raketu!

O BOžeeeee

user posted image user posted image user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 591
31.1.2015 12:38:47   
Trcosava
Ja ću da se rooknem!

Uzela sam da perem sudove, stavila pumpicu da se steriliše i flašica i zaboravim da sipam u sterilizator vodu i stavim u mikrotalasnu. Istopila sam sterilizator (ni po jada, kuvaću) nego kako je gorela ona plastika dim išao na onaj silikonski deo od pumpice.

Jel to škodi? Sve sam ponovo sterilisala u loncu, a ovaj silikon malo požuteo. Jel smem sad da se ispumpavam sad ili ne???

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 592
31.1.2015 12:45:11   
jabudic
Trco, mislim da nije strasno. Boja ce biti nepovratno promjenjena, ali ako je oprano koliko moze, sto da ne. Ne znam, ja bih.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 593
31.1.2015 12:48:23   
Trcosava
Ma ne smeta mi boja, nego povuklo miris izgorene plastike. Sad se ne oseća, kad sam sterilisala opet (mislim ne toliko, kad se ohladi ne, kad je toplo da)

Sad me panika uhvatila. Mislim nije da je meni potrebna za čuvanje mleka, bacam ga svakako, nego sinoć je ovaj mali izvukao obe dojke i pomislila sam eto da sam sačuvala mleko, mogla bi da ga presvučem i dam naflašicu izmuženo mleko.
Sam silikon nije nigde oštećen - samo je boja promenjena.
automatski sam počela da gledam polovne pumpice user posted image

našla sam istu sa sve sterilizatorom za MT za 40€

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 594
31.1.2015 12:51:12   
choopa choops
Možda da ga ispereš dodatno sa sodom bikarbonom ili sirćetom. Ne znam da li se osjeća miris? Mada po nekoj logici ne bi trebalo da ima puno veze, sad šta je tu je, nije da mu to stavljaš u usta. Mada ne znam koju pupmicu imaš, moja je mogla i bez tog silikonskog djela da pumpa, pa da probaš tako dok se ne javi neko ko se bolje razumije ?user posted image Ne znam stvarno..

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 595
31.1.2015 12:52:45   
choopa choops
Koju pumpu imaš?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 596
31.1.2015 12:54:30   
Trcosava
Aventovu, evo kako sad izgleda. Ja sam se izmuzla, zanemarite mleko na pumpi. Ako se neko javi i kaže da ne, bacicu mleko

user posted image

Direktna veza do poruke: 597
31.1.2015 12:55:48   
choopa choops
Da, ja imam istu takvu. Možeš da se izmlazaš i bez ovog dijela, malo bolucka, ali ide...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 598
31.1.2015 12:59:28   
Trcosava
Hvala Čupo user posted image

Direktna veza do poruke: 599
31.1.2015 13:01:10   
choopa choops
Mada, ukoliko me sjećanje dobro služi, trebalo bi da se po apotekama mogu naručiti posebno ti djelovi? user posted image Sjećam se da sam jednom bila izgubila one kao krstiće, pa sam se raspitivala, ali sam ih ipak našla...

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here