Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 11:06:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv ako imas uplatnicu super a ako ne koliko znam uplatnice se po zakonu cuvaju do godinu dana. Drugo ako ti je pauk odneo auto da bi preuzela auto moras platiti kaznu. Tako da si je platila i ne mogu ti sada slati ponovo poziv i kaznu. Obavezno im se javi i resi da ti ne bi poslali na sud pa plus sudski troskovi. A ako te ne mrzi da im dokazes vidi kada su ti tacno odneli auto i ako se secas gde si uplatila otidji u banku i zamoli da ti na taj dan nadju uplatnicu u arhivi i da ti kopiraju. Bar je to lako samo ako hoce. Jer je kod njih sve sortirano po datumima i moze se pronaci bukvalno za 5 min. A da im je malo para malo je. Sada su doneli zakon za strance ko nije placao kazne sve mora da plati tako sto ako imas preko tri neplacene kazne pauk ti odnese auto. Napravili su poseban parking samo za strane tablice. Pun je. ljudi imaju dug i po 700 000 din. Mi smo prosli mesec platili kaznu 5000. Mlo je to glupo ako si doneo zakon napravi presek i da se kazne racunaju od dana donetog zakona a ne od pre n.e. Tajkuni kradu i pljackaju a jadan narod placa Jos smo mi i dobro prosli zamenili smo tablice inace na starim tablicama je mnogo veci dug ali posto vise starih tablica nema nema mi ni duga eto zeznula sam i ja drzavu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 13:54:55
|
|
|
|
milicicak
|
Muka mi je, muka, muka od pravne drzave i uredjenog sistema iii bahatosti raznoraznih muka mi je klik
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:00:01
|
|
|
|
Olga75
|
pa je l sam ja procitala to sto sam procitala ? mislim , da ne lajem ,sta je bre to !
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:03:58
|
|
|
|
Rosita
|
Grozno, milicicak! Sta to konkretno znaci za tebe? Vidim , upada kad su platezni projekti u toku... Meni je muka od virusa. Od kaslja. Od neostvarenih planova. Od januara, poslovicno, od januara mi je muka. Nek ide bestraga!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:10:05
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, drzi se Za mene konkretno to poslovno ne znaci nista, ali nisam ja bitna... Tamo su bre ljudi ostavili godine zivota baveci se naukom, tamo su uzorci, tamo se rade analize za veliki broj bolesti i nadaju se da ce postati referentna institucija za retke bolesti, to je opremila drzava i evropski projekti i sad dodje neka budala koja je oduvek sanjala da se bavi molekularnom genetikom i istrazivacima kaze nemojte sutra dolaziti na posao, ovo je moje, ja sam direktor i mase nekim papirima... Ej, gde to ima!?!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:19:18
|
|
|
|
Rosita
|
Boze sacuvaj! Da voli molekularnu genetiku ne bi mu na pamet palo da radi tako nesto! Sramota, sramota, ali nema sanse da mu to podje za rukom, ako neko od vladajucih ima i gram mozga! Sta ljudi rade zbog glupog novca, to je meni nepojmljivo, i dalje se ne mirim sa ovim vremenom i svakodnevnim primerima nemanja elementarnog obraza.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:37:08
|
|
|
|
jocajaca
|
Na pitanje šta ga kvalifikuje za oblast molekularne genetike, Sjekloća kaže da je to "oduvek bilo njegovo polje interesovanja i da je sanjao da se time bavi o Božeeeee,pravi je . I ja sam oduvijek sanjala da budem astronaut, e sad kad odem u NASU pa kad imkažem alo pa to je oduvijek moje polje interesovanja daj vamo tu svemirsku raketu! O BOžeeeee
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:49:17
|
|
|
|
QueenJ
|
Šta reći, osim Ccc... Pa gde to živimo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 14:50:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
ma jel to institut za molekularnu genetiku i gentetsko inzenjerstvo u kumodrazu?? Pored farmaceutskog fakulteta? Tamo sam diplomirala Hahah ne verujem. Hahah znam nije uopste smesno. Mogu samo da zamislim kako su zapiosleni reagovali.....Milicicak ti tamo radis? U cijoj si grupi ? jos uvek ne verujem. I ministar za varedne situacije koji kaze doticni je"obrazovan covek" hahhhahahahhahahahahahahha
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 28.1.2015 14:56:40 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 15:13:00
|
|
|
|
wivern
|
Dijo mene i jesu poslali na sud, dobila sam sudski poziv za sudiju za prekrsaje. A platila sam direktno na salteru parking servisa. Eeee ko su nama ministri, uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 15:14:02
|
|
|
|
milicicak
|
Jeste, Maslacak, to je IMGGI... Ne radim tamo ali znam veliki broj ljudi koji rade....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 15:31:12
|
|
|
|
Olga75
|
upravo mi je pala kapija sta cu sad dok matori ne dodje pojma nemam , nema sanse da namestim dozvala sam mamu da odvede zver na balet pa ne , to samo meni moze da se desi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.1.2015 15:38:12
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja sanjam da imam milion eura. moram upasti u neki trezor i uzeti pare. sta cu kada volim da sanjam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.1.2015 14:30:59
|
|
|
|
emicaa
|
Od jutros nemamo grijanje,radijatori otvoreni do kraja a led ledeni,radi mi grijalica ali nikako da zagrije stan kako treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.1.2015 14:34:48
|
|
|
|
lanajelena
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.1.2015 15:28:17
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: jocajaca Na pitanje šta ga kvalifikuje za oblast molekularne genetike, Sjekloća kaže da je to "oduvek bilo njegovo polje interesovanja i da je sanjao da se time bavi o Božeeeee,pravi je . I ja sam oduvijek sanjala da budem astronaut, e sad kad odem u NASU pa kad imkažem alo pa to je oduvijek moje polje interesovanja daj vamo tu svemirsku raketu! O BOžeeeee
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:38:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ću da se rooknem! Uzela sam da perem sudove, stavila pumpicu da se steriliše i flašica i zaboravim da sipam u sterilizator vodu i stavim u mikrotalasnu. Istopila sam sterilizator (ni po jada, kuvaću) nego kako je gorela ona plastika dim išao na onaj silikonski deo od pumpice. Jel to škodi? Sve sam ponovo sterilisala u loncu, a ovaj silikon malo požuteo. Jel smem sad da se ispumpavam sad ili ne???
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:45:11
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, mislim da nije strasno. Boja ce biti nepovratno promjenjena, ali ako je oprano koliko moze, sto da ne. Ne znam, ja bih.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:48:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ne smeta mi boja, nego povuklo miris izgorene plastike. Sad se ne oseća, kad sam sterilisala opet (mislim ne toliko, kad se ohladi ne, kad je toplo da) Sad me panika uhvatila. Mislim nije da je meni potrebna za čuvanje mleka, bacam ga svakako, nego sinoć je ovaj mali izvukao obe dojke i pomislila sam eto da sam sačuvala mleko, mogla bi da ga presvučem i dam naflašicu izmuženo mleko. Sam silikon nije nigde oštećen - samo je boja promenjena. automatski sam počela da gledam polovne pumpice našla sam istu sa sve sterilizatorom za MT za 40€
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:51:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Možda da ga ispereš dodatno sa sodom bikarbonom ili sirćetom. Ne znam da li se osjeća miris? Mada po nekoj logici ne bi trebalo da ima puno veze, sad šta je tu je, nije da mu to stavljaš u usta. Mada ne znam koju pupmicu imaš, moja je mogla i bez tog silikonskog djela da pumpa, pa da probaš tako dok se ne javi neko ko se bolje razumije ? Ne znam stvarno..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:52:45
|
|
|
|
choopa choops
|
Koju pumpu imaš?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:54:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Aventovu, evo kako sad izgleda. Ja sam se izmuzla, zanemarite mleko na pumpi. Ako se neko javi i kaže da ne, bacicu mleko
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:55:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Da, ja imam istu takvu. Možeš da se izmlazaš i bez ovog dijela, malo bolucka, ali ide...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 12:59:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala Čupo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 13:01:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Mada, ukoliko me sjećanje dobro služi, trebalo bi da se po apotekama mogu naručiti posebno ti djelovi? Sjećam se da sam jednom bila izgubila one kao krstiće, pa sam se raspitivala, ali sam ih ipak našla...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?