Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.2.2015 13:34:48
|
|
|
|
Klarita
|
Bila sam u tvojoj situaciji. Odes kod ginekologa po kopiju doznake i dostavis goveda, nemam sta drugo da kazem. goveda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 12.2.2015 10:45:11
|
|
|
|
lanajelena
|
Omg...od saveta "Dr"Velkov ne znam da li da se smejem ili da placem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 12.2.2015 12:08:49
|
|
|
|
Azra_
|
Počeću vatru da bljujem!!! Vodili dete kod dr, naša nije tu. Primila nas neka , da se pristojno izrazim ˝čudna doktorka˝. Gospode!!! Nisam odvela dete da mu razmatra dijagnozu hroničnog bronhitisa na osnovu pozitivne porodične anamneze, nego da ga posluša i kaže kako da mu pomognemo. dete prvi put kašlje ove godine i prva inhalacija je bila u januaru, a ona, onako sumljičavo kaže ˝pa ko kupuje inhalator na prvo kašljanje, sigurno je on imao tih problema i ranije?!!˝ Tad se i ja malo naroguših, i obajnih joj da ima budala koje kupuju inhalator na prvo kašljanje. Već smo krenuli da izađemo, a ona će ˝ja ću da vam kažem kada da izađete!˝. Kašljemo već 15dana, nije baš nešto preterano, da ga ometa, ali kašlje.... I sad mi je baš trebala ova pametnjakovićka da mi razbisti situaciju. Dobro, bar ga je poslušala, kaže ok, ako uopšte mogu da joj verujem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 12:12:15
|
|
|
|
QueenJ
|
Stigao račun za struju za januar. 20000 !!! Eeeeeeeee!!!!! Za šta?! Ok, grejemo se na struju, ali do sad računi plafon 10000.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 17:51:55
|
|
|
|
emicaa
|
Možete li nekako provjerit da nije bila neka greška u obračunu potrošnje IZVORNA PORUKA: QueenJ Stigao račun za struju za januar. 20000 !!! Eeeeeeeee!!!!! Za šta?! Ok, grejemo se na struju, ali do sad računi plafon 10000.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 19:12:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Azra,trebala si odmah dete da vodis kod druge dr.Mi smo pre dve godine nadrljali posteno i zavrsili u bolnicu zbog jedne takve cudne doktorke. Queen draga,obavezno proveri da nije greska neka,desava se.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 22:05:03
|
|
|
|
nata11
|
Quenn J puna sam saveta za ustedu pa ako ti treba neki info javi se u pp.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 22:13:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Stigao račun za struju za januar. 20000 !!! Eeeeeeeee!!!!! Za šta?! Ok, grejemo se na struju, ali do sad računi plafon 10000. previse! i mi se grejemo na struju pa smo dobili 6200rsd za januar!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.2.2015 22:19:37
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala svima na savetima, Nato, posebno, sloodno ti piši na pp ako imaš nešto pametno. Meni prosto nije jasno šta bi moglo biti, ništa menjala nisam. Očitano je dobro, to 100% jer čovek dolazi na vrata da čita, ja vodim evidenciju i kažem mu brojku sa strujomera. Samo moram sesti da vidim da nije u njihovoj računici neka greška.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.2.2015 0:32:53
|
|
|
|
Azra_
|
Pogledajte koliko kWh je potrošeno. Januar je bio zaista hladan. I nama je račun dosta, dosta veći nego inače.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.2.2015 13:08:22
|
|
|
|
nata11
|
Quenn J morasa da provesris i sve gume na friziderima i zamrzivacima. Uvek preporucujem da se zamene i sijaice stedljivim, mozda nekome izgleda smesno ali nije verujte, obicna trosi 200 a stedljiva 17. Onda proveri jel imas i dalje jeftinu tj. neka ti majstor proveri.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.2.2015 13:41:11
|
|
|
|
jabudic
|
Razbolim se kad udjem u prostoriju sa onom blijedom, teškom svijetlošću. KLIK
< Poruku je uredio jabudic -- 14.2.2015 13:44:54 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.2.2015 15:15:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dan je bio samo za Danas mi je stvarno svega dosta, pa i mene same više.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.2.2015 15:16:33
|
|
|
|
branki*
|
uh,pipi sta je bilo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.2.2015 15:41:45
|
|
|
|
daca77
|
Pipi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:00:43
|
|
|
|
wivern
|
Sad sam popi***** glava mi se pusi od nervoze. Covek je sebi organizovao dan, spakovao se jutros i otisao da slika avione, to sto je kuca u haosu i sto sam ja trazila sinoc da mi pomogne nikom nista..pomoci ce.. a onda mrtav ladan kaze da idemo danas u setnju, i onako ce biti 17 stepeni. i onda kaze valjda cu doci do 15h?!?! pa jel mi treba da te cekamo u kuci do 15h kao debilcine jer se ti zabavljas. I jos popizdi kad sam rekla da ga necu cekati i da mi ne pada napamet da drzim dete u kuci a lep dan. Izmisljam da je kasno 15h da setamo dete???? Kretencina jedna neopevana. Danas mi je bas pogresan dan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:05:49
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv svi su oni nekad kretenčine,valjda im dodje za kretenizam.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:09:18
|
|
|
|
branki*
|
jao,bre,wiv
< Poruku je uredio branki RR -- 24.2.2015 10:54:27 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:10:10
|
|
|
|
vonavoj
|
sorry wiv,nasmeja me,tako i ja budem besna i svakako ga nazovem,a sve u svemu su sebicnjare najvece@@
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:13:50
|
|
|
|
wivern
|
Ma da mu sinoc nisam kenjala , da izvinete, pa da i razumem. Mrtav ladan mi sinoc kaze kako je ON PRIMETIO, ej on , da M vise ne place onako sa urlicima nego semo negoduje. i ja pitam a kako si ti to primetio kad nisi sam sa njim. naravno da ne place onako kad sam shvatila kako da ga umirim. i ostanu sami na sat vremena i salje poruku posle 10 minuta ne zna sta da radi M urla od kako sam otisla. A pa danas ce da dobije ignorisanje i metlu u ruke cim zakoraci u stan. Dosta je bilo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:14:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma, svako se ponekad tako oseti. Ja mislim da nam daju povoda. Evo pred krstenje mm otisao na kafu da kumom i nema ga par sati a ja moram da drzim dete i da serviram stolove sto je prosto nemoguce .I zovem ga da pitam kada ce doci -kaze-nece skoro ..haha! Ma o cemu ti to? ? ? ! Salio se naravno, stigao je odmah na vrata
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:15:21
|
|
|
|
adulence
|
Wiv no sikiriki jos malo ti se Doseljavam pa cemo zajedno da ih olajavamo...ahahahahahah...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:17:30
|
|
|
|
vonavoj
|
opisujes mog muza?? ne moze sopstveno dete da umiri!! ne trude se,to je objasnjenje..ja i cuvam decu i sve stignem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:19:18
|
|
|
|
Modessty
|
wiv ostavi mu danas popodne dete a ti malo u šetnju i mene moj nervira kad počne da pametuje šta i kako treba oko dece.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:22:51
|
|
|
|
wivern
|
Adulence pozuri to preseljenje. Ma on se covek potpuno opustio, sve se stize kad imas dete, nikakav problem. Da, stavis svoje dupe na prvo mesto i boli te uvo za nas ostale. Samo sto ja to necu da trpim i on to zna. Cim ga budem izignorisala sam ce se dovesti u red. Kod njega najbolje pali - ne vidim te, ne cujem te, ne zanimas me. E a najveca fora je sto nam vec tri nedelje ne rade dva osiguraca, crkla su, pa mi cela strana zida u kuhinji nema struje i pola hodnika. Zvace majstora, ili cu ja sama da zamenim na karaju.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?