Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:29:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj Wiki Čitam i sve te razumme.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:33:42
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv muskarci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 10:52:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Uhh, što volim to-zvaću majstora. I u fazonu, ne moraš da me podsećaš svaka tri meseca, pa zvaću!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 11:24:30
|
|
|
|
Valerie
|
od pocetka sam ja preuzela dogovore sa majstorima. ne mogu jos da se nerviram oko toga sto ga ne zanima i ne zna. u interesu mi je da se sve lepo zavrsi, kako ja kazem upravo mi je sad tu majstor za razne popravke, a mm na poslu. ali da ne gresim dusu, oko deteta se vise trudi nego ja, kad god je tu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 16:51:54
|
|
|
|
jess021
|
Jao Wiv, nadam se da si se do sad malo smirilia. Nekad su stvarno kreteni, ali meni je najgore sto oni nekad uopste ne kontaju kako se ponasaju, ne mozes im objasniti. Njima je to sve super.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 17:41:38
|
|
|
|
wivern
|
Jess odspavala dsam danas sa M 3 sata, komirali se oboje. Jesam se smirila ali sam ljuta i dalje, ovako ne moze. Lista prioriteta mora da se zna.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 18:00:52
|
|
|
|
moja ciklama
|
WIV, i sve ostale mame..nema povlačenja! Skoro sam prisustovala..kad jedan tata kaže mami: "ali, ti umeš da je smiriš". Šištajući sam otišla iz te kuće, misleći u sebi "Umeš i ti ali nećeš, a mama će uvek da procveta, kad joj tata da taj kompliment." Moj deda je umeo sa decom. Moj tata je umeo sa decom. I moj muž ima da ume sa D. Mislim da ne treba da dozvolite takvo ponašanje..niti da ga tolerišete. Svi umeju, neki manje, neki više. Najveći problem je, što NEĆE svi. Beba došla kući..i ja sedmi dan u kozmetički salon.. kad sam se vratila..on će meni: "Ostavila si dete 4h!" Ja reko, a kome sam ga ostavila?..keže on..meni!..pa reko, ti si mu otac..nisam ga ostavila..ostla je sa tatom. Ja sam sa njom sama 10h svaki dan. Ućutao. Jedno jutro..kako se pravi Milupa?..ja spavam.. i onako besna reče..znaš, ja se nisam sa tim saznanjem rodila..sve piše ne kutiji. Poslušao. Pre neko jutro..slobodan dve nedelje i već oko 10tog dana ga hvata panika..čujem ga kako kaže na mob..nekom..tu sam za 10min. Ja uđem u kupatilo da se tuširam..istuširam se..njemu zvoni mob..on govori evo krećem..ja zgrabim novčanik i reko..e imam zakazano kod frizera, i izađem napolje iz stana. Otišao je sa D. Al ja sam imala slobodno veče i popodne. Uveče mi se izvinuo i rekao, da neće više tako da se ponaša. Pa realno, i ja bih da mogu nekom da kažem tu sam za 10min! Ima još hiljadu situacija..ove su upečatljive..još se uhodavamo..ali mora da svhvati da je odgovornost i odrastanje zajednički i podjednak posao. A ne, da je tu da donese novce..a ja ću da izginem..jer on je muško i samo novci su njegov posao..kako to kažu ljudi koje poznajem
< Poruku je uredio moja ciklama -- 24.2.2015 18:03:36 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 21:46:53
|
|
|
|
QueenJ
|
Nemam šta da dodam. I tačka.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 21:50:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Vidim da su svi muskarci isti Ja bi svog najradije udarila cekicem u glavu kada mi kaye da nista ne radim. Ooooo da samo po ceo dan skacem kao konj oko dece, perem, kuvam, cistim , spremam, danju ne spavam, nocu ne spavam..... Radim i te kako radim i moj posao traje 24/7 h !!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 21:53:59
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Vidim da su svi muskarci isti Ja bi svog najradije udarila cekicem u glavu kada mi kaye da nista ne radim. Ooooo da samo po ceo dan skacem kao konj oko dece, perem, kuvam, cistim , spremam, danju ne spavam, nocu ne spavam..... Radim i te kako radim i moj posao traje 24/7 h !!!! moj meni ne kaze da nista ne radim ali ponekad iz ponasanja to provalim,ja to ipakna finjaka resim da me ne boli glava.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 21:56:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Moj kaze kada je nesto ljut i zna da ce to da me pogodi. I namerno kaze a ja bi ga najradije zapalila. A ne mogu da se iskontrolisem i da mi na jedno uvo udje a na drugo iazdje i tu se ljutim na sebe sto dozvolim da me govedo musko iznervira.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.2.2015 22:05:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Moja ciklama Svi prođemo takvo nešto, prije ili kasnije. Ponekad se izborim, ponekad ne, ali da je većina tata naviknuta na to da je mama žena, majka, kraljica to je istina nepobitna. Držite se žene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.2.2015 15:10:58
|
|
|
|
Valerie
|
ono kad ti preko noci ukinu dozvoljeni minus i nemas osnova da ga produzis. pa sad kako da nadoknadim taj, sad nedozvoljeni minussss. pa da poluuuudisssssssss
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.2.2015 15:29:21
|
|
|
|
QueenJ
|
Joj, mislim da to i mene čeka... Zbog neredovnih uplata. Već su mi čekove srezali na 1, sad samo čekam i to... Mislim da mi i ističe negde u aprilu i ne verujem da će ga produžiti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.2.2015 16:50:20
|
|
|
|
wivern
|
Joj Valere uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 17:49:30
|
|
|
|
emicaa
|
Aaa pucam po šavovima koliko me kreten naljuti.Trebaju doći da prefarbaju radijatore i juče se mm i ja dogovaramo da im rekne da ne dolaze dok se ne preselimo jer ne mogu dijete svezati da ne ide radijatoru a i smrdi ko sam djavo.Danas ga zove taj čovjek i pita može li doći sutra i ovaj moj kaže može,može,ja sam kao cjeli dan kući sa malom.Pošteno sam se izgalamila,inače se ne svadjamo,kad me naljuti samo ga ignorišem ali danas sam mu mogla oči povadit.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 17:59:28
|
|
|
|
serpica
|
Emice znam kako ti je,mi krenuli sa krecenjem pa vodam decu tamo vamo,ako je imas gde ostavi je dok ih ne ofarbaju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 18:16:14
|
|
|
|
emicaa
|
Nazvao je posle tog čovjeka i rekao mu da ne može,trebalo ga je podsjetit da slobodno nekad smije i mozak uključit,ali i dalje sam ljuta.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 18:30:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Emice razumem te u potpunosti,znam kako to smrdi...Kad sam ja farbala bilo je leto pa se nije moglo osusiti brzo a nedelju dana je kuca smrdela na farbu...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 18:40:26
|
|
|
|
wivern
|
Emice oni kao da ne razmisljaju glavama, znam kako se osecas i ja sam pre neki dan imala to isto
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2015 18:46:19
|
|
|
|
emicaa
|
Nervira me jer smo juče pričali o tome,pa jbt da je taj rekao da bi mogao doći noćas u ponoć ovaj bi rekao može,mi smo kući
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.3.2015 11:14:31
|
|
|
|
milicicak
|
Aaaaaa, razbicu ovaj kompjuter
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 12:31:46
|
|
|
|
vonavoj
|
malo me pre zvao gazda da pita kad se vracam sa porodisljkog,ja reko u septembru,kaze mozes li ranije!!! Reko ne,nema ko dete da mi cuva,jos uvek dojim,u vrtic krece u septembru... Kaze da li mozes u aprilu da uzivas u porodiljskom i da ti jos platimo!! REko nema tih para!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 12:34:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Auu Vonavoj,koji bezobraznik Uzivaj ti u porodiljskom dok mozes i dokle imas prava,pusti ti sefa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 12:37:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Odlepila sam@
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?