|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
11.2.2015 13:34:48   
Klarita
Bila sam u tvojoj situaciji. Odes kod ginekologa po kopiju doznake i dostavisuser posted image goveda, nemam sta drugo da kazem. goveda!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 626
12.2.2015 10:45:11   
lanajelena
Omg...od saveta "Dr"Velkov ne znam da li da se smejem ili da placem user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 627
12.2.2015 12:08:49   
Azra_
Počeću vatru da bljujem!!! Vodili dete kod dr, naša nije tu. Primila nas neka , da se pristojno izrazim ˝čudna doktorka˝. Gospode!!! Nisam odvela dete da mu razmatra dijagnozu hroničnog bronhitisa na osnovu pozitivne porodične anamneze, nego da ga posluša i kaže kako da mu pomognemo. dete prvi put kašlje ove godine i prva inhalacija je bila u januaru, a ona, onako sumljičavo kaže ˝pa ko kupuje inhalator na prvo kašljanje, sigurno je on imao tih problema i ranije?!!˝ Tad se i ja malo naroguših, i obajnih joj da ima budala koje kupuju inhalator na prvo kašljanje. Već smo krenuli da izađemo, a ona će ˝ja ću da vam kažem kada da izađete!˝.

Kašljemo već 15dana, nije baš nešto preterano, da ga ometa, ali kašlje.... I sad mi je baš trebala ova pametnjakovićka da mi razbisti situaciju.user posted image Dobro, bar ga je poslušala, kaže ok, ako uopšte mogu da joj verujem.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 628
13.2.2015 12:12:15   
QueenJ
Stigao račun za struju za januar. 20000 !!! user posted image Eeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image Za šta?! Ok, grejemo se na struju, ali do sad računi plafon 10000.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 629
13.2.2015 17:51:55   
emicaa
Možete li nekako provjerit da nije bila neka greška u obračunu potrošnje
IZVORNA PORUKA: QueenJ

Stigao račun za struju za januar. 20000 !!! user posted image Eeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image Za šta?! Ok, grejemo se na struju, ali do sad računi plafon 10000.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 630
13.2.2015 19:12:31   
veselicaa
Azra,trebala si odmah dete da vodis kod druge dr.Mi smo pre dve godine nadrljali posteno i zavrsili u bolnicu zbog jedne takve cudne doktorke.
Queen draga,obavezno proveri da nije greska neka,desava se.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 631
13.2.2015 22:05:03   
nata11
Quenn J puna sam saveta za ustedu pa ako ti treba neki info javi se u pp.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 632
13.2.2015 22:13:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: QueenJ

previse! i mi se grejemo na struju pa smo dobili 6200rsd za januar!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 633
13.2.2015 22:19:37   
QueenJ
Hvala svima na savetima, Nato, posebno, sloodno ti piši na pp ako imaš nešto pametno. Meni prosto nije jasno šta bi moglo biti, ništa menjala nisam. Očitano je dobro, to 100% jer čovek dolazi na vrata da čita, ja vodim evidenciju i kažem mu brojku sa strujomera. Samo moram sesti da vidim da nije u njihovoj računici neka greška.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 634
14.2.2015 0:32:53   
Azra_
Pogledajte koliko kWh je potrošeno. Januar je bio zaista hladan. I nama je račun dosta, dosta veći nego inače.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 635
14.2.2015 13:08:22   
nata11
Quenn J morasa da provesris i sve gume na friziderima i zamrzivacima. Uvek preporucujem da se zamene i sijaice stedljivim, mozda nekome izgleda smesno ali nije verujte, obicna trosi 200 a stedljiva 17. Onda proveri jel imas i dalje jeftinu tj. neka ti majstor proveri.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 636
14.2.2015 13:41:11   
jabudic

Razbolim se kad udjem u prostoriju sa onom blijedom, teškom svijetlošću.
KLIK

< Poruku je uredio jabudic -- 14.2.2015 13:44:54 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 637
19.2.2015 15:15:39   
pipi_coco
Dan je bio samo za user posted image user posted image

Danas mi je stvarno svega dosta, pa i mene same više.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 638
19.2.2015 15:16:33   
branki*
uh,pipiuser posted image sta je bilo?user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 639
19.2.2015 15:41:45   
daca77
Pipi user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 640
24.2.2015 10:00:43   
wivern
Sad sam popi***** glava mi se pusi od nervoze. Covek je sebi organizovao dan, spakovao se jutros i otisao da slika avione, to sto je kuca u haosu i sto sam ja trazila sinoc da mi pomogne nikom nista..pomoci ce.. a onda mrtav ladan kaze da idemo danas u setnju, i onako ce biti 17 stepeni. i onda kaze valjda cu doci do 15h?!?! pa jel mi treba da te cekamo u kuci do 15h kao debilcine jer se ti zabavljas. I jos popizdi kad sam rekla da ga necu cekati i da mi ne pada napamet da drzim dete u kuci a lep dan. Izmisljam da je kasno 15h da setamo dete???? Kretencina jedna neopevana.
Danas mi je bas pogresan dan user posted image user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 641
24.2.2015 10:05:49   
emicaa
Wiv user posted image svi su oni nekad kretenčine,valjda im dodje za kretenizam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 642
24.2.2015 10:09:18   
branki*
jao,bre,wivuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 24.2.2015 10:54:27 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 643
24.2.2015 10:10:10   
vonavoj
sorry wiv,nasmeja me,tako i ja budem besna i svakako ga nazovem,a sve u svemu su sebicnjare najvece@@

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 644
24.2.2015 10:13:50   
wivern
Ma da mu sinoc nisam kenjala , da izvinete, pa da i razumem. Mrtav ladan mi sinoc kaze kako je ON PRIMETIO, ej on , da M vise ne place onako sa urlicima nego semo negoduje. i ja pitam a kako si ti to primetio kad nisi sam sa njim. naravno da ne place onako kad sam shvatila kako da ga umirim. i ostanu sami na sat vremena i salje poruku posle 10 minuta ne zna sta da radi M urla od kako sam otisla.
A pa danas ce da dobije ignorisanje i metlu u ruke cim zakoraci u stan. Dosta je bilo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 645
24.2.2015 10:14:26   
Mala Elena
Ma, svako se ponekad tako oseti. Ja mislim da nam daju povoda. Evo pred krstenje mm otisao na kafu da kumom i nema ga par sati a ja moram da drzim dete i da serviram stolove sto je prosto nemoguce .I zovem ga da pitam kada ce doci -kaze-nece skoro ..haha! Ma o cemu ti to? ? ? ! Salio se naravno, stigao je odmah na vrata user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 646
24.2.2015 10:15:21   
adulence
Wiv no sikiriki jos malo ti se Doseljavam pa cemo zajedno da ih olajavamo...ahahahahahah...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 647
24.2.2015 10:17:30   
vonavoj
opisujes mog muza?? ne moze sopstveno dete da umiri!! ne trude se,to je objasnjenje..ja i cuvam decu i sve stignemuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 648
24.2.2015 10:19:18   
Modessty
wiv ostavi mu danas popodne dete a ti malo u šetnju user posted image
i mene moj nervira kad počne da pametuje šta i kako treba oko dece.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 649
24.2.2015 10:22:51   
wivern
Adulence user posted image pozuri to preseljenje.
Ma on se covek potpuno opustio, sve se stize kad imas dete, nikakav problem. Da, stavis svoje dupe na prvo mesto i boli te uvo za nas ostale. Samo sto ja to necu da trpim i on to zna. Cim ga budem izignorisala sam ce se dovesti u red. Kod njega najbolje pali - ne vidim te, ne cujem te, ne zanimas me.
E a najveca fora je sto nam vec tri nedelje ne rade dva osiguraca, crkla su, pa mi cela strana zida u kuhinji nema struje i pola hodnika. Zvace majstora, ili cu ja sama da zamenim na karaju.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here