Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 13:01:48
|
|
|
|
serpica
|
Trco opet si je sterilisala sto je najbitnje,ja mislim da mozes da je koristis da nece nista da skodi.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 13:10:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Malo ste skupi Slovenci... Evo je KLIK Blaznica za črpelku Sjajan je ovaj slovenački
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 13:44:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj u sekundi sam se pojela živa. Sad i mm dođe iz prodavnice (i on je napravio sra*e danas - stavio neku sveću u peć sve se dimilo ) kaže da nema veze to. Malo je požutela, neće kaže da škodi. @ Čupa - pa ti si genije, još sam guglala Nastaviću ja sa ovim. Uskoro valja neće trebati toliko, porašće ovaj mali pa će više vući. On odrapi spavanje i onda se prepune. Pa ja tako olakšavam pritisak. Šerpice hvala i tebi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 14:14:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta Dobro je, nemojte više ništa da palite danas.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.1.2015 14:42:59
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta Dobro je, nemojte više ništa da palite danas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 15:31:27
|
|
|
|
Kata90
|
Zove me tata i kaze mi,da mi je nestalo svo moje zlato prstenje,lancic,mindjuse iz porcelanske cinie........znaci poluuuudecuuuu, neko mi je ukrao a ja sam ostavila kod svojih namerno jer nisam nosila,posto sam presla na srebro ......bas mi je krivo i zao sve su pretrazili i nema
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 15:49:03
|
|
|
|
bubulence
|
Kato pa ko je mogao iz kuce da uzme ? meni vec mesecima nema narukvice koju sam dobila od svekrve i bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 16:22:05
|
|
|
|
Kata90
|
dobro pitanje.........razmisljam se bas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 16:26:23
|
|
|
|
Sanchy
|
Ne mora da znaci da je iz kuce,nama je lopov usetao u kucu u toku noci i lepo se prosetao i pokupio sve sto je bilo na dohvat ruke,isto tako pare neke sa stola,zlato iz kutijice itd...nikakav nered nije napravljen znaci fino i elegantno..od tada zakupljujem sef svake godine,svo zlato posto ga ne nosim,ono sto je mali dobio za krstenje ,sve je tamo..pare takodje..kuci nemam nista..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 16:27:24
|
|
|
|
serpica
|
kato to je neko ko je znao gde stoji,znaci neko poznat
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 16:30:35
|
|
|
|
jabudic
|
I ja mislim da je morao biti neko ko je upućen u raspored. Mogu ja ušetati u bilo čiju kuću, ali kako ću znati gdje da tražim zlato ako nisam prethodno obavještena?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 17:41:33
|
|
|
|
Kata90
|
pa to naravno da je znao......ali je u svakom slucaju dobro i prosao.....kad je prodo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.2.2015 22:20:18
|
|
|
|
mama krava
|
Pooooludela sam!!! Starija je celog dana nesto kisela i ima proliv, da bi mukica na kraju bacila 3 pegle u nasem velikom krevetu! Nije ona jadna kriva, ali ne postoji ni jedna stvar na krevetu koju nije zakacila i ispovracala i jos jedan okean na podu i po radijatoru! Dusek sam okrenula, jer nemamo gde drugde da spavamo mm i ja i koliko toliko ga oprala, ali smrdi, bre! Uf! Sad mi pere jedna masina, a nocas cu da ustanem da bar jos jednu ukljucim! Samo ne znam gde cu da susim sve to! A ovo vreme govnjivo! A sutra moram na posao! Jbt, mnogo sam se smorila i evo suze mi idu od nemoci!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.2.2015 15:25:03
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta Dobro je, nemojte više ništa da palite danas. Ušla sam da se žalim, a izlazim nasmejana. Idiii, bre, choopoooo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.2.2015 15:42:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Queen J Uh Kato, sad čitam. Mada što kažu, svo zlo s tim. Ali vjerujem da ti je žao ne toliko zbog materijalne, koliko zbog sentimentalne vrijednosti. Nama je kad smo bili mala svo zlato što smo dobili na krštenju i rođenju, onda mamino neko sa vjenčanja i td., pokupila jedna žena što nas je čuvala. Poslije je pobjegla za HR, nisu je pronašli...Bezveze.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.2.2015 9:07:01
|
|
|
|
pipi_coco
|
Plata kasni, i to mnogo, i nema izgleda da ce uskoro biti, totalni sam kokuz i dođe mi da se upucam od muke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.2.2015 10:02:54
|
|
|
|
QueenJ
|
Ništa me ne pitaj! Poslodavac još nije predao papire za porodiljsko, duguje mi preko 120000 din. Taman platili ratu za kredit, stiže nova. Mob. su mi isključili. Čekam kad će neko pokucati na vrata i struju da seku. Za dete ima. A ti, Jelena mesi hleba i jedite jajca i krompira, boljim danima i suljpa. Eto, sad mi je lakše. Malo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.2.2015 12:23:28
|
|
|
|
jess021
|
Joj Queen, katastrofa, mogu da zamislim kako se osecas. Ne znam sta bi ti rekla da te utesim. Vec sam pisala da i ja imam idiota od direktora i da ce biti citave muke izvuci zaostale plate, pogotovo sad kad sam na bolovanju. Sve bih ja njih bez plate jedno 3-4 meseca, pa da vide kako je to.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.2.2015 12:53:19
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Ništa me ne pitaj! Poslodavac još nije predao papire za porodiljsko, duguje mi preko 120000 din. Taman platili ratu za kredit, stiže nova. Mob. su mi isključili. Čekam kad će neko pokucati na vrata i struju da seku. Za dete ima. A ti, Jelena mesi hleba i jedite jajca i krompira, boljim danima i suljpa. Eto, sad mi je lakše. Malo. Te papire radi knjigovodja i predaje,dogovori se sa njom,casti je u krajnjoj liniji ako hoces sto pre da vidis pare,zao mi je ali to ti je jediino resenje.Sto se struje tice,stvarno seku,ne znam za koliki dug ali pre neki dan isekose mom komsiji,,danima je vec bez struje,,tuga
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.2.2015 13:03:47
|
|
|
|
pipi_coco
|
Opomena za struju mi je vec došla, na ratu kredita koja stiže uskoro ne smjem ni da mislim. Je..ni Balkan na kojem ne možeš da živiš od svog poštenog rada
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.2.2015 12:15:25
|
|
|
|
cetvrtko
|
Ljudi znate li sta da radim sa steznikom ,sav se iuvitopetio i izkrivio zbog mog struka pa vise ne sluzi svrsi a ni mjesec ga nisam nosila :(
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.2.2015 15:32:48
|
|
|
|
QueenJ
|
Sancy, draga, ni to nisam u mogućnosti, jer, kažem ti, firma je u Bg-u, i niko mi se više ne javlja ni na mob, mail ili sms. Kao da je direktor zabranio.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.2.2015 16:55:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako udjem na RR tako me redirectuje na druge sajtove za igre
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.2.2015 21:04:42
|
|
|
|
QueenJ
|
I tebe? Ludim već 2 dana sa raznim igrama i reklamama. Optužih džabe mm da je švrljao po sajtovima...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.2.2015 13:30:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Stiže mi mail od poslodavca da mu dostavim doznaku koja pokriva period od 01.07-31.12.2014. Pa on mene čovek j be. A ja poslala doznaku krajem juna, čim su mi zaključili trudničko, a otvorili porodiljsko. Glava me boli. I šta sad?! Hajde, recite vi meni? ŠTA?!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 13.2.2015 23:45:21 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?